Let it Grow
Is onze plantenverslaving een rage?
Talent break
Allround Artist
&Chantal
&Chantal volgende week
&C new in store
&C nummer 8: Slapen
Ode aan
Johnny de Mol
Morning!
Binnenkort: groepsbellen via WhatsApp
&C Tech
Online tips voor groentjes
Annet Raket
Rode loper report
Designblog
Dutch Design Week voor beginners
Newsflash
Mart Visser gaat Beyond Context
Showtime
Annet Raket x Hudson's Bay
Instagramable
10 x Dutch Design Week op Instagram
And See Today
5x terug naar de middelbare school op Ne...
Newsflash
Grote wasjes, kleine wasjes
shopping
To the max
Hanneke Hendrix
Doorslapen
Morning!
Webwinkelen bij X BANK
Vrouwengelul
Je bent een sukkel als je naaktfoto's st...
Smarty Pants
Myrthe de Groot
&C Magazine
Lil' Kleine is jarig
Binnenkort
&Chantal
Meer bekijken
Meer bekijken
  1. Moods
  2. Designblog
  3. Farewell Colette
Designblog

Farewell Colette

De vijf tofste samenwerkingen van de Parijse conceptstore, die in december zijn deuren  zal sluiten.

11-10-2017 21:00

De iconische conceptstore Colette gaat verdwijnen uit het Parijse straatbeeld. Eigenaresse Colette Roussaux vindt het na twintig jaar wel welletjes geweest en heeft besloten om op haar hoogtepunt te stoppen. Stilletjes de deuren sluiten van het mode- en designwalhalla doet ze daarentegen niet, Colette goes out with a bang! Want tot en met 20 december kun je nog deze vijf toffe samenwerkingen shoppen:

1. Stoere stappers

Dr. Martens brengt een hommage aan de Parijse conceptstore door het kenmerkende koningsblauw uit Colette’s logo door te voeren in de zolen van de klassieke ‘1461 3 Eye’-stappers. In de licht doorschijnende zolen van de unisex schoenen zijn ‘Colette’ en ‘20’ verwerkt.

2. Blauwe burger

In plaats van taart trakteert Colette samen met de hippe hamburgertent Blend op knalblauwe burgers. Er zijn twee varianten van deze smurfburger: één met achttien jaar gerijpte cheddar en één met gekarameliseerde ui, knoflookmayo en spinazie.

3. Fluffy phone

Het eveneens Parijse merk Yggy vereeuwigde het ‘double dot’-logo van Colette in aaibare telefoonhoesjes in de kleurcombinaties blauw-wit en wit-blauw.

4. Stipsandalen

Een samenwerking met Colette doet ieder merk goed. Zo ook Birkenstock. Net toen je dacht helemaal klaar te zijn met de gezondheidssandalen, komen deze vrolijk gestippelde exemplaren om de hoek kijken.

5. Colette Club

Ben jij een ekte ekte Colette-fan? Vereeuwig dan jouw liefde voor de winkel door het dragen van het Colette Club T-shirt. Een custom made ontwerp van het Parijse atelier Le Bouclard dat bekend staat om haar ‘WTF’- en ‘Who the hell is’-T-shirts die verwijzen naar de echte namen van celebrities (zo is er een ‘Who the hell is Marshall Mathers’-T-shirt, weet je nog: Eminem?)

Ben jij nu van plan om nog even snel naar Parijs af te reizen om in levenden lijve bij Colette te shoppen (in plaats van online)? Check dan ook even deze tips zodat je je voor kunt doen als een echte Parisienne.

Meer lezen