Date-planeet
Date-planeet: De Badkamerspiegelman
Date-planeet
Date-planeet: de polyamoureuze man
Date-planeet
de wannabe daddy-man
Date-planeet
De man met de vrouw
Date-planeet
De travelman
Date-planeet
De man met de fiets
Morning!
Gymder is de nieuwe Tinder voor fitgirls
Newsflash
Met deze datingapp kun je nu ook je date recenseren
Date-planeet
de man met de auto
Date-planeet
De groepjesman
Malou
Vanilleseks
Tussendoortje
De 5 irritantste types op LinkedIn
Tussendoortje
Dinsdag date-dag
Morning!
Minder swipen, meer spreken: deze datingapp is nieuw op de markt
Vrouwengelul
Stiekem in de telefoon van je vriend kijken: YAY of NAY?
Newsflash
Singles opgelet: de Efteling helpt jou bij het vinden van een prins
Tussendoortje
Nieuwe app laat je een contract tekenen voordat je seks hebt
Vrouwengelul
Twee scharrels tegelijk: YAY of NAY?
Vrouwengelul
Is het oké om de rekening te splitten na je date: Yay of nay?
Date-planeet
De Arie
Tussendoortje
Hier scoor je de meeste Happn dates in Nederland
Meer bekijken
  1. Moods
  2. Date-planeet
  3. Date-planeet: de tijgerman
Date-planeet

Date-planeet: de tijgerman

Mannen, ze zijn er in alle soorten en maten. Van de zelfverzekerde, gespierde Adonis tot de verlegen, slechtgeklede mommy’s boy. Marjolein analyseert mannen aan de hand van hun Tinderprofiel. 

27-2-2018 14:00

Daar ligt hij dan, trots als een pauw, over een stuk ‘wild’ heen gevouwen. De man met de tijger. Een tijger aan een ketting, welteverstaan. Het is de man, die met een groepsreis naar Thailand vloog en bij een gedrogeerde tijger op zijn knieën ging, om vervolgens door zijn reisgenoot te worden vastgelegd voor de eeuwigheid. Het werd de foto, die trots aan familie en vrienden werd geappt en waarnaar hij ’s avonds in bed keek op zijn telefoon. Waarbij hij, in ongeloof, dacht: dat ik dít heb gedurfd. Uiteindelijk werd de foto zijn profielfoto op Tinder. Waarmee de tijgerman zeggen wil: ‘Kijk. Ik durf.’

Lees ook: Date-planeet: de polyamoreuze man

Terwijl de tijger stoned de lens in staart, ligt de man, met zijn iets te dikke buik, op de rechterzij van het dier. Naast het afkeuren van zijn kleding (een driekwartbroek met grote zakken aan weerszijden en een geel T-shirt) wordt vooral gekeken naar wat hij nét niet is. De jager, zonder écht te jagen. De avonturier, zonder échte avonturen. De man die, op willekeurige momenten, hangend in zijn onzekerheid, zijn alfa-kant toont, wanneer de tijger niet bijten kan.

Hij hoopt op een vrouw met volle borsten, een trotse blik en gevaarlijk lange nagels. Een levensgevaarlijke vrouw. Een vrouw die je alléén voor jezelf hebt als je haar drogeert en aan een ketting legt. Maar ook een vrouw die valt op échte alfa’s en niet op halve alfa’s, zoals de tijgerman. Op zijn profiel staat hoopvol: avontuurlijk | houdt van zon en bbq | naast werken reis ik graag | ben jij die mooie dame die ik kan temmen? Advies voor de tijgerman: wilde dieren op profielfoto’s zijn alleen toegestaan als er ‘red de witte tijger’ bij staat. In plaats van dat overmoedige en stoere gedrag zien wij liever een eerlijke, kwetsbare man.

Meer lezen