Date-planeet
De man met de vrouw
Date-planeet
De travelman
Date-planeet
De 45+'er
Date-planeet
De groepjesman
Date-planeet
De Arie
Tussendoortje
Nieuwe app laat je een contract tekenen voordat je seks hebt
het boodschappenmandje
Een slecht geweten
Millennials
Jolijn
Vrouwengelul
Twee scharrels tegelijk: YAY of NAY?
Date-planeet
De prins op het witte paard
Millennials
Laura
Onze lieve queer
Heisa Jynx
Morning!
Gymder is de nieuwe Tinder voor fitgirls
Tussendoortje
Deze datingapp matcht je op basis van DNA
Newsflash
Facebook wordt cupido en krijgt een datingfunctie
Malou Holshuijsen
Column: Op date met Ronnie Flex, Derek Ogilvie en de gifbeker
het boodschappenmandje
Groentesap
Malou
Vanilleseks
Dr. Derks
#2 Hoe date ik een millennial?
Wake up it's weekend!
Marieke & Ben
Onze lieve queer
Madame Madness
Meer bekijken
  1. Moods
  2. Date-planeet
  3. De man met de fiets
Date-planeet

De man met de fiets

Mannen, ze zijn er in alle soorten en maten. Van de zelfverzekerde, gespierde Adonis tot de verlegen, slechtgeklede mommy’s boy. Marjolein analyseert mannen aan de hand van hun Tinderprofiel. 

02-8-2017 09:00

Gelukkig meldt de man met de fiets zich ook op de dateplaneet, want in het echte leven is het maar moeilijk hem goed te bestuderen. Je knippert één keer met je ogen en RATS, weg is hij. In de verte zie je z’n haren nog wapperen en zijn kuitspieren aanspannen terwijl hij zijn trappers stevig intrapt. Op een foto is er meer van hem te zien. Van zijn racefiets ook overigens, want die prijkt altijd aan zijn rechterhand. Of hij nou wandelt, zit of poseert, zijn fiets is erbij als een trouwe hond. Want met zijn fiets duidt hij zijn kracht: kijk, mijn fiets en ik, wij zijn een team. Die fiets nemen we er voor lief bij (al kan hij ons er niet elegant mee vervoeren), maar het gaat ons natuurlijk om die man.

Als we even goed kijken is daar het - te verwachten - goede lijf. Al die uren op de fiets leveren meer op dan alleen maar een goed kleurtje. En dan doel ik vooral op de benen, want: wow! Het zijn net David en Goliath die daar onder zijn korte broekje prijken. Twee immense spierbundels, waar je graag - al was het maar om de ervaring - even aan wil zitten. Maar vergeet dat maar, want al wil je deze man én z’n fiets nog zo graag: je krijgt hem niet te pakken. Want ja, die warme maaltijden op zijn rug hebben natuurlijk prioriteit.

Advies: de enige manier om de man met de fiets eens goed in zijn ogen te kijken is toch echt wanneer hij bij je aanbelt. Dus bestel een maaltijd en kijk smachtend uit je raam, totdat je het felgekleurde verpakte hapje je straat in ziet komen scheuren. Kort daarop galmt het oorverdovend door je huis. DING DONG. Zodra je de deur opent: grijp die kans!

Meer lezen