Hanneke Hendrix
Spijt
Morning!
Sporten in bad
Smarty Pants
Danique Wiltink
&C the people
Elise
&C Travelguide
Lekker leven in Lissabon
Annet Raket
Vlog #2 Annet Raket
Team Unicorn
Hou het vakantiegevoel nog even vast
Tussendoortje
Game sollicitatie
Newsflash
Efteling-hits op repeat
Nu in &C Magazine
Koen Verweij
Morning!
New hotelkid in town
Sexy time
Deel 2: Spanning in de club
Talentstage
&C Me talent stage report
Newsflash
Insta change op komst
Pet Chat
Sean en Ron
Malou Holshuijsen
Koen, Toos en de rest op vakantie
Morning!
Gratisch en voor nietsch
Bingoballers
Dit is Derks
Did you see that?
Pissig
Dit is Derks
Bas keek naar de Fashion Week
Office Dance
En de winnaar is....
Meer bekijken
Meer bekijken
  1. Moods
  2. &C Tech
  3. Can touch this!
&C Tech

Can touch this!

Zou je soms ook willen dat je laptop meer weg heeft van je telefoon? Dat je even snel een selfie naar een mapje kunt swipen of een krabbel kunt tekenen op je beeldscherm? Het kan nu, met de AirBar. Say what?   

08-8-2017 09:00
Beeld: GettyImages

De AirBar tovert je laptopscherm om tot één groot touchscreen. Het is een slimme, smalle balk die je onder je beeldscherm plaatst. Hij klikt zichzelf door middel van magneten vast aan je laptop, zodat hij niet verschuift. Je plugt ‘m in je laptop en easy does it. Vervolgens kun jij je beeldscherm gebruiken zoals je normaal je tablet of smartphone gebruikt. Zie jij jezelf al Tinderen op een groot beeldscherm?   

Hoe het precies werkt? De AirBar maakt gebruik van infraroodsignalen die jouw bewegingen op het beeldscherm nauwkeurig volgen. Slepen, schrijven, tikken, swipen, knijpen, roteren en zoomen met je vingers: met de AirBar kan het allemaal. De AirBar reageert echt op iedere aanraking.   

Surfen met je tong 
Sta je te koken en wil je even spieken wat er in het recept staat? Dan kun je gewoon met je ovenwanten over je beeldscherm swipen. Oh, en cat lovers opgelet: als je kat wil spelen met alles wat er op je beeldscherm gebeurt, dan kan dat door deze magische balk ook gewoon. Met de AirBar maakt het niet uit of je nu met je chopsticks, je verfkwast, je pen of je tong over je beeldscherm veegt. Maar laat dit je nou niet op rare ideeën brengen.  

Voor € 100 tover je jouw laptop om tot tablet of smartphone waardoor je nog flexibeler kunt werken. Er is keuze uit verschillende maten en kleuren, zodat de AitBar perfect matcht met je laptop.

Meer lezen