&C Tech
Nooit meer je opslagruimte vol
&C Tech
Nieuwe app: Clips
&C Tech
Move that pic
&C Tech
Moet je weten: 3 iPhonehacks
&C Tech
Nooit meer tandenpoetsen
&C Tech
Swipe je inbox leeg
&C Tech
6 x zomergadgets voor op reis
&C Tech
5 apps voor het ultieme zomerfeest
Dit is Derks
Lummel
Newsflash
Ontdekking: roze choco
Tussendoortje
Hebben: de Lonely Planet Wijnroutes
Newsflash
Disney zoekt prinsessen
Tussendoortje
Game sollicitatie
Smarty Pants
Danique Wiltink
Annika Doet 't Gewoon
Annika en Germaine
Designblog
10x keer gespot op de inkoopbeurs ShowUp...
Beauty Icon
Jeanne Damas
Annika Doet 't Gewoon
Annika en Vivian
Newsflash
Televizier tussenstand
Tussendoortje
Dit is waarom je wil snacken na een borr...
About the lyrics
Shake it off!
Meer bekijken
  1. Moods
  2. &C Tech
  3. Can touch this!
&C Tech

Can touch this!

Zou je soms ook willen dat je laptop meer weg heeft van je telefoon? Dat je even snel een selfie naar een mapje kunt swipen of een krabbel kunt tekenen op je beeldscherm? Het kan nu, met de AirBar. Say what?   

08-8-2017 09:00
Beeld: GettyImages

De AirBar tovert je laptopscherm om tot één groot touchscreen. Het is een slimme, smalle balk die je onder je beeldscherm plaatst. Hij klikt zichzelf door middel van magneten vast aan je laptop, zodat hij niet verschuift. Je plugt ‘m in je laptop en easy does it. Vervolgens kun jij je beeldscherm gebruiken zoals je normaal je tablet of smartphone gebruikt. Zie jij jezelf al Tinderen op een groot beeldscherm?   

Hoe het precies werkt? De AirBar maakt gebruik van infraroodsignalen die jouw bewegingen op het beeldscherm nauwkeurig volgen. Slepen, schrijven, tikken, swipen, knijpen, roteren en zoomen met je vingers: met de AirBar kan het allemaal. De AirBar reageert echt op iedere aanraking.   

Surfen met je tong 
Sta je te koken en wil je even spieken wat er in het recept staat? Dan kun je gewoon met je ovenwanten over je beeldscherm swipen. Oh, en cat lovers opgelet: als je kat wil spelen met alles wat er op je beeldscherm gebeurt, dan kan dat door deze magische balk ook gewoon. Met de AirBar maakt het niet uit of je nu met je chopsticks, je verfkwast, je pen of je tong over je beeldscherm veegt. Maar laat dit je nou niet op rare ideeën brengen.  

Voor € 100 tover je jouw laptop om tot tablet of smartphone waardoor je nog flexibeler kunt werken. Er is keuze uit verschillende maten en kleuren, zodat de AitBar perfect matcht met je laptop.

Meer lezen