Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #43
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #14
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #4
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #5
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #20
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #41
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #17
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #24
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #45
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #16
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #50
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #36
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #49
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #10
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #4
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #21
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #44
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #5
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #11
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #51
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #42
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #23
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #13
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #8
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #15
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #7
Deze Netflix series moét je zien volgens je horoscoop
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #26
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #47
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #10
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #39
Meer bekijken
  1. Moods
  2. Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #20
Psyche

Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #20

Daar is-ie weer: de weekhoroscoop. Hé Stier, leg je skere vinger eens op de uitgaven. Dan heb je deze maand een keer geen 'maand over'. Ook weleens lachen. Dit zeggen de sterren deze week.

13-5-2019 08:00
Tekst: Nathalie Kriek, fotografie: Frank Brandwijk

What's up this week?  Iedere week een nieuwe weekhoroscoop die vertelt wat jou te wachten staat.

Lees ook: Lekker lebberen: dit is hoe je zoent volgens je sterrenbeeld 

Stier
21 april - 20 mei

Als single stier spring je haast uit je vel bij het zien dat één of andere sloerie jouw oogappel probeert te versieren en zo te zien nog met succes ook. Raaah! Bijkomend voordeel; als hij/zij valt voor zo’n hert zal het zelf ook wel niet veel soeps zijn. Hoe was het ook alweer? Soort zoekt soort! Meteen klaar mee dus. Gebonden stieren kunnen nu ook op wat woordenwisselingen rekenen maar meer dan de kift zal het niet zijn. Hoewel je op financieel gebied echt hard je best doet alles op de rit te krijgen of te houden, word je elke keer dat je je betaal app opent toch weer een beetje verdrietig. Probeer je skere vinger te leggen op de uitgaven waardoor je telkens zo krap komt te zitten en er voor zover mogelijk iets aan te doen. Misschien kunnen bepaalde termijnbetalingen omlaag of kun je een lening omzetten? 

Tweelingen
21 mei - 20 juni
In de liefde verloopt alles voorspoedig. Single twins weten hun adonis voor zich te winnen met de nodige humor, terwijl de gebonden tweelingen helemaal gevouwen liggen met hun partner. Lachen is gezond en houdt je jong, dus als je er al over dacht een bezoek te brengen aan dokter Prik; stel dat nog maar heel even uit. Beter voor je portemonnee ook, want eigenlijk zijn er ook nog wel andere dingen die je heel graag wilt. Kwestie van prioriteiten! Op je werk is er sprake van onenigheid, veroorzaakt door een misverstand. Voor je jezelf gaat lopen verantwoorden: bespaar je de moeite. De ander vindt het vooral erg fijn om te blijven pruttelen, dus als dit het niet is, is het straks wel weer iets anders. Gewoon lekker in zijn/haar zure sop laten gaar koken. 

 

Kreeft
21 juni - 22 juli
Hoewel je dacht dat je het op financieel gebied nu wel lekker voor elkaar had, begin je langzamerhand toch het spoor weer een beetje bijster te raken. Wellicht heb je een paar extra rekeningen ontvangen die de automatische afschrijvingen bruut verstoren. Toch moet alles betaald, dus hoe ga je dat doen? Sowieso eerst de betalingen voor de vaste lasten de deur uit. De rest moet dan maar van het vakantiegeld dat eraan zit te komen. Dan maar niet naar Spanje. Of Turkije. Of Griekenland, of waar je ook met je reet op het strand had willen gaan liggen. In de liefde is er ook al gedoe. Je knolkwal zit weer eens te meutelen over de seks. Te wild, te veel, te weinig, te hard, te zacht. Laat hem/haar het even lekker zelf doen zeg. Tfoe!

Leeuw
23 juli - 22 augustus
Op je werk heb je de neiging de kunst van anderen af te kijken, maar heb je eigenlijk wel in de gaten dat bepaalde co(ncu)llega’s dit ook bij jou doen? In je drang alles perfect te willen doen en tegelijkertijd ook nog behulpzaam, lollig én geliefd te zijn bij iedereen, vergeet je haast hoe waardevol je al bent op de werkvloer. Iets minder hard je best doen kan best, hoor! In de relationele sfeer is er weer eens gedoe. Je lief blijft voet bij stuk houden met betrekking tot een situatie waar jij héél anders over denkt. Wat denk je, heeft het zin om je schatje van jouw gelijk te overtuigen? Nee hè? Buigen als een knipmes (al was het alleen maar om van het gezeik af te zijn) werkt in dit geval beter. En je weet het.

Maagd
23 augustus - 22 september
Hoewel je het nog niet helemáál kotsbeu bent op je werk, zijn er wel een aantal puntjes die je graag anders zou willen zien. En een aantal collega’s mogen eigenlijk ook wel per direct de zak krijgen. Helaas is het niet mogelijk deze dingen zelf te bewerkstelligen dus óf je accepteert het, óf je stapt zelf op. Voor je er de brui aan geeft is het misschien wel zo verstandig om je te realiseren dat er ergens anders ook weer een lul van een vent werkt of een gnoe van een wijf. Gelukkig kun je thuis lekker even tegen je lief aan janken, die snapt het allemaal wel. Niet te lang hoor! Nu weer tijd voor leuke dingen. Samen lekker (uit) eten, even naar vrienden (nee, daar óók niet over je werk beginnen!) en een gezellig dagje weg. Alles wat je aandacht geeft groeit, je weet toch.

Weegschaal
23 september - 22 oktober
Op je werk heb je het gevoel niets goed te kunnen doen voor je leidinggevende of een te veel eisende collega met snot in zijn/haar neus. Hoe zeer je ook je best doet, de ander heeft er altijd wel íets op aan te merken. Behalve als die natte krant het wel goed genoeg vindt, dan zegt hij/zij niks. Natuurlijk. Op liefdesgebied ga je lekker; je wordt deze week weer spontaan verliefd op je eigen partner die op de één of andere manier de held(in) voor je uithangt. Zó, die had je even niet zien aankomen! Op het financiële vlak heb je de neiging ernstig je boekje buiten te gaan. Kopen, kopen, niet kijken. Lekker gek, op zijn Weegschaals. Beetje minder strooien met die euro’s mag wel hoor. Het zijn geen pepernoten, nondeju. 

Schorpioen
23 oktober - 22 november
In de liefde is het even rustig deze week. Nou ja, geen bericht, goed bericht. Qua financiën houd je je keurig aan je budget, het lukt je steeds beter om keurig netjes rond te komen zonder dat je jezelf iets moet ontzeggen. Daarbij kom je om in de kortingsbonnen; kun je fijn weer even naar de kapper. En de pedicure. En je balen shag laten harsen. Verder ben je behoorlijk gefixeerd op je gezondheid en doet er dan ook alles aan om zo verantwoord mogelijk te eten. Als je nog geen vegetariër of veganist was, ben je inmiddels hard op weg. In de super kijk je je ogen uit bij de vleesvervangers. Worstjes, burgers, stukjes, brokjes, hompjes, klompjes. Diervriendelijk en nog beter voor je guts ook. Lekker bij de bonenschotel of de noedels. Yum!

Boogschutter
23 november - 21 december
Voor je het weet heb je tijdens een gesprek je grote scheur alweer opengetrokken en zit je aan iets vast waar je eigenlijk helemaal geen zin in hebt. Ook op financieel gebied ben je deze week veel te voorbarig. Of het nu gaat om het afsluiten van een abonnement, het kopen of huren van iets wat je (niet) nodig hebt of ergens je krabbel onder zetten; alles gaat in een poep en een scheet. Er even rustig een nachtje over slapen: waarom zou je dat doen?! Nadenken voor ánderen, dát gaat je wel goed af deze week. Voor je vriendin, je broer, zus, je kind, je partner. Gaat prima allemaal. Ongevraagd ook. Top. 

Steenbok
22 december - 20 januari
Je maakt deze week meer dan anders tijd voor je geliefde, hetgeen hij/zij je zeer in dank afneemt. Je weet niet half hoe gek jouw poepie (nog) op jou is! Of je weet het wel maar nam het allemaal voor lief de laatste tijd. Nee, nee, Boksta, niets is vanzelfsprekend! Gelukkig lijk je dit nu iets meer te beseffen en ben je ook niet te beroerd om andere dingen voor je relatie opzij te zetten. Op je werk dien je juist wél iets opzij te zetten om je doelstellingen aldaar te behalen. Hoor je dat gezoem in je oor? Dat is je zeikerige collega die maar dóór blijft jammeren over alles wat er nu weer niet deugt. Vriendelijk blijven helpt niet in dit geval. Gewoon maar even luid en duidelijk je grens aangeven. 

Waterman
21 januari - 20 februari
Hoewel je ziet dat iemand struggelt met zichzelf of met iets of iemand anders, heb je eigenlijk geen zak zin om hem/haar uit de brand te helpen. Niet omdat je te beroerd zou zijn om een ander de helpende hand te bieden, maar vooral omdat je hiermee – in al je goedheid - al te vaak op je platte plaat bent gegaan. En je ziet het goed. Deze persoon heeft zijn/haar misère grotendeels geheel vrijwillig zelf naar zich toe geharkt, dus waarom zou jij je grote neus er ook nog eens in duwen? Daarbij heb je nu je handen vol aan andere dingen. Hoewel het op je werk gillend druk is, geniet je van elke seconde. Hierdoor ben je echter wel wat afgeleid met als gevolg dat je bepaalde rekeningen vergeet te betalen. Gewoon alsnog even doen, no stress.

 

Vissen
21 februari - 20 maart
In alle hectiek glipt er op je werk een foutje tussendoor. Je kunt heel sneaky je mond erover houden met het risico dat alle bewijzen later alsnog jouw kant uit wijzen en je hiermee zeker geen beste beurt zal maken. Of je biecht gewoon meteen op dat jij vandaag de lul met vingers was, waarop je meteen hiervoor je excuses aanbiedt.  Aan jou de keuze. In de liefde gaat het even wat stroefjes. Hoewel je het goed bedoelt, wordt jouw zwijgzaamheid deze week vooral verwart met desinteresse met alle gevolgen – en geouwehoer – van dien. WTF is dát nou weer. De enige reden dat jij je waffel houdt is dat je het gewoon leuk wilt hebben met elkaar. Zonder gezeik. En nu heb je het alsnog! Kutleven.

Ram
21 maart - 20 april
Het leven is zo duur als je het zelf maakt. Hairextensions, gelnagels, fake wimpers, dat doet maar. En maar klagen dat de sinaasappelsap weer tien cent duurder is geworden. En de fokking stroopwafels; ook alweer drie cent. Of je een emmer leeggooit. Geintje Ram, eerlijk gezegd heb je al dat moois nog dubbel en dwars verdiend ook na al die maanden continu voor anderen in de weer te zijn geweest. Daarbij ga je op je werk nog steeds als een speer en daar hoort ook zeker een goed verzorgd uiterlijk bij. In de liefde gaat alles voor de wind. Geen ruzie, geen misverstanden, gewoon fijn. En de single rammen gaan lekker met zijn allen op date. Nee, niet met elkaar natuurlijk. Duh.

Gerelateerd

Geen probleem!
&C maakt gebruik van cookies. Als je verder leest, ga je daarmee akkoord. Meer info »

We love cookies

Deze website maakt gebruik van cookies.
Geen probleem!

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over je gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse.

Wanneer je gebruik blijft maken van andc.tv gaan wij ervan uit dat je hiermee akkoord bent. In onze privacy voorwaarden vind je een beschrijving van al onze cookies.