Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #43
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #14
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #5
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #20
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #41
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #17
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #20
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #24
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #45
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #16
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #50
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #36
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #8
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #10
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #4
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #21
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #44
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #5
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #11
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #51
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #42
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #23
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #13
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #4
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #49
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #7
Deze Netflix series moét je zien volgens je horoscoop
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #26
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #47
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #10
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #39
Meer bekijken
  1. Moods
  2. Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #19
Psyche

Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #19

Daar is-ie weer: de weekhoroscoop. Dit wordt een lekker weekje, Stier! Het grote geldschip komt weer binnen en je hebt zin om erop uit te trekken. Dit hebben de sterren deze week voor jou in petto.

06-5-2019 08:00
Tekst: Nathalie Kriek, fotografie: Frank Brandwijk

What's up this week?  Iedere week een nieuwe weekhoroscoop die vertelt wat jou te wachten staat.

Lees ook: Deze Netflix series moét je zien volgens je horoscoop

Stier
21 april - 20 mei
Hoewel je op dit moment nog een klein beetje zuinig aan moet doen, loopt deze periode van beknibbelen gelukkig langzaam ten einde. Nog een week of twee en dan komt eindelijk het grote geldschip weer binnen. Op dit moment vind je het vooral belangrijk om zoveel mogelijk te ontspannen. Voor jou betekent dit echter niet met je ogen dicht van het zonnetje genieten of een dagje poedelen in de spa, daar heb je allemaal niet zoveel geduld voor. Liever trek je erop uit op je mountainbike, sjouw je stad en land af om mooie foto’s te maken, leuke mensen te ontmoeten of jezelf het leplazerus te trappen op een bierfiets. En gelijk heb je, vooral doen wat je leuk vindt; ieder zijn meug!

Tweelingen
21 mei - 20 juni
Via via kom je met personen in aanraking die je – geheel onverwacht - volledig uit je comfortzone trekken. Voor je het weet heb je er zomaar een nieuwe hobby bij of interesseer je je voor dingen waarvan je amper wist dat deze überhaupt bestonden. Leuk, wel! Wees wel voorzichtig met genotsmiddelen, want ook hiervoor heb je nu een ietwat ongezonde belangstelling. Een fascinerend pilletje hier, een spannend drankje daar en baf! Onder tafel lig je. Toch kunnen al die nieuwe ontmoetingen en ervaringen er wel voor zorgen dat je daarna direct weer een poosje genezen bent van het hele circus en je weer het liefst terugtrekt in je loner bubble. Ook goed.

Kreeft
21 juni - 22 juli
Je gaat je steeds beter voelen en dit heb je niet in de laatste plaats aan jezelf te danken. Je bent nog steeds super goed bezig met gezond koken (én eten), bewegen en slapen. Het ziet er dan ook naar uit dat je na lang zoeken eindelijk je draai hebt gevonden. Ook in huis en op je werk ben je een stuk actiever en als je kinderen hebt zul je merken dat zij ook goed reageren op hun ‘nieuwe fitmom’. Minder gejengel! Verder begin je je nu steeds meer bewust te worden van het feit dat je je geluk in eigen hand hebt en dat je zelf degene bent die de keuze kan maken om niet op saaie uitnodigingen in te gaan of vervelende schijtlui uit je leven te verbannen. Hoe fijn – en simpel – kan het leven zijn!

Leeuw
23 juli - 22 augustus
Zeg eens eerlijk, hoe voel je je? Waarschijnlijk ben je al een poosje wat sneller moe of kun je ’s avonds wat moeilijker in slaap komen. Ook andere lichamelijke ongemakken kunnen je parten spelen. Laat de dingen niet al te veel op hun beloop en vraag gerust je huisarts even om advies, immers, daar is hij/zij voor. Verder heb je nog steeds je schoppen vol aan je werk waar het met de dag drukker lijkt te worden. Fijn, vooral omdat je nog steeds super leuk vindt wat je doet. Thuis daarentegen verloopt het allemaal iets minder soepel, waardoor je werk nu ook vooral een goede afleiding is. Blijf je echter wel bewust van het feit dat je kop in het zand steken nooit een manier is om bepaalde problemen op te lossen. Lastig praten sowieso met al dat zand in je bek.

Maagd
23 augustus - 22 september
Dit wordt een behoorlijk heet weekje. Je bent zo geil als een ranzige bosuil en hebt dan ook de neiging te pakken wat je pakken kunt. Letterlijk! Heb je al een partner, levert dit niet zoveel problemen op. Hij of zij is inmiddels wel gekkere dingen van je gewend, maar de singles! Die zullen deze week wel een tandje harder moeten swipen op Tinder want eerlijk, het aanbod is ronduit ruk! Maagden met een partner stuiten daarentegen wel op een andere hinderpaal deze week. Je lief gaat op financieel niet helemaal lekker. Wellicht is het zelfs nodig een professioneel adviseur in te schakelen. Op je werk blijft het nog even retedruk. De komende twee weken sowieso!

Weegschaal
23 september - 22 oktober
Je werk heeft deze week jouw eerste prioriteit en dat is fijn, want op privégebied valt er sowieso weinig te beleven momenteel. Binnen je vriendenkring heeft namelijk iederéén het druk. Je familie is een ander verhaal. Daar loopt wel iemand rond waar je eigenlijk nu wat meer aandacht aan zou moeten besteden. Diep in je hart weet je dit ook wel, maar ja… weten en willen zijn nog steeds twee compleet verschillende dingen. Vraag jezelf eens af hoe je je zou voelen als je diegene nooit meer zou zien. Moet je janken bij het idee alleen al? Ga dan gerust even bij hem/haar langs voor een goed gesprek. Of houd het vooral luchtig en ga gewoon samen iets leuks doen. Hoe moeilijk kan het zijn? In de liefde val je momenteel op de meest rare kwasten. Waar komt dát nu ineens weer vandaan?

Schorpioen
23 oktober - 22 november
Hoewel je vastbesloten was wat meer op je voeding te letten, verval je stukje bij beetje toch weer in je oude gewoonten. Blijf – voor je weer iets onder je neus schuift - jezelf vooral afvragen of je dit werkelijk nodig hebt. Eerlijk zeggen, hoe vaak is het antwoord ‘nee’? En hoe vaak prop je het desondanks toch naar binnen? Precies! Op financieel gebied loopt het even niet zoals het lopen moet. Heel vervelend, want je vaste lasten lopen natuurlijk wel gewoon door, hetgeen deze week hier en daar best wat problemen zou kunnen opleveren. Trek bij langdurige shit wel op tijd aan de bel. Dan kan er in elk geval een aantekening van gemaakt worden en krijg je gewoon nog even uitstel. 

Boogschutter
23 november - 21 december
Waar de gebonden schutters vooral te maken krijgen met zuurpruimerij, komen de singles juist in een bizar circus terecht. Humor en seks gaan momenteel hand in hand waardoor het in bed vooral lachen, gieren, brullen is. Kieren en gieren. Nou ja. Geniet er maar van, voor zover mogelijk. Op het sociale vlak vliegen de uitnodigingen om je oren en je neemt ze nog allemaal aan ook. Aan het einde van de week ben je moe maar wel uiterst voldaan. Lekker uitbuiken maar en je rust pakken voor volgende week, dan gaat het er allemaal weer wat rustiger aan toe. Het zal je overigens niet verbazen dat het je deze week wat moeite kost je aandacht bij je werk te houden. Nul inspiratie, nul concentratie. Nul zin ook gewoon. 

Steenbok
22 december - 20 januari
Als je bereid bent zelf even flink de schouders eronder te zetten, kun je rekenen op een welvarend weekje. De kansen op extra geld liggen helaas niet voor het oprapen, maar als je een beetje goed zoekt vind je er toch één. Het kost je dus best wat moeite om nu een extra centje te verdienen maar hard werken wordt altijd beloond, zo ook deze week. Op je werk loop je je vooral te ergeren aan bepaalde collega’s die continu de lolbroek proberen uit te hangen maar toch betrap je jezelf erop dat je op bepaalde momenten moet lachen. In bed mag het allemaal wel wat spannender van jou. Dat brave gedoe onder dat zweterige té dikke donzen dekbed kennen we nu wel. Goed zo, grijp die wipkip maar eens flink bij de lurven. Hoppa, bovenop op de kuifkast. Met de gordijnen open!

Waterman
21 januari - 20 februari
Qua gezondheid is het belangrijk om nu vooral dingen aan je lichaam toe te voegen. Nee, nee, géén polonaise! We hebben het hier vooral over extra vitaminen, mineralen en misschien zelfs wat extra vezels en ‘goede vetten’ (compacte kak!). Op het financiële vlak is het nu dé ideale week om je slag te slaan. Het kost wel even wat moeite, maar dan heb je ook wat. Waarom zou je gewoon naar de winkel gaan en iets uit het schap kopen terwijl je er ook een winstgevend spel van kan maken? Onderhandelen, nondeju! Verder is iedereen in je omgeving compleet gek geworden. Broers, zussen, je kinderen, de meest vreemde situaties, uitspraken en belevenissen komen voorbij. En jij maar denken dat jij van lotje getikt was. Koek koek! 

Vissen
21 februari - 20 maart
Als schoolgaand visje ga je als een speer. Je concentratie laat momenteel niets te wensen over en je zin om te studeren ook niet; een fijne combinatie als je nog zoveel proefwerken en tentamens in je agenda hebt staan. Toch hebben ook de niet-studerende vissen nu meer behoefte aan nieuwe kennis. Zij kijken nu vooral interessante documentaires en lezen intellectuele boeken. Op financieel gebied gaat het oprecht goed in de portemonnee. Je doet uiterst bewust boodschappen en nog lekker ook. Huismerk is niet per definitie smerig en A-merken niet alleen voor snobs. Jij weet deze week probleemloos je kar te vullen met betaalbare kwaliteit. Top! 

Ram
21 maart - 20 april
Er zijn wat zaken op je werk waar je even niet uitkomt of die anderen moeten oplossen, maar er even niet uitkomen. Hoe ongeduldig je ook bent, de boel opjagen heeft helaas geen enkele zin, je zult gewoon braaf moeten wachten tot zich vanzelf een oplossing aandient. Probeer – om jezelf niet compleet op te naaien - in de tussentijd je aandacht ergens anders op te richten. Echt, het komt goed! Daarbij kan je huis ook wel weer een opfrisbeurt gebruiken. Niet alleen qua poetswerk, maar ook andere dingen als bijvoorbeeld het vervangen van de inmiddels vaal geworden (rol) gordijnen, gerafelde zonwering, kapotte tegels, etc. Zowel voor kleine reparaties als grootschalig onderhoud is het nu een goed moment. Er zijn dan ook geen tegenslagen te verwachten tijdens het klussen.

Gerelateerd

Geen probleem!
&C maakt gebruik van cookies. Als je verder leest, ga je daarmee akkoord. Meer info »

We love cookies

Deze website maakt gebruik van cookies.
Geen probleem!

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over je gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse.

Wanneer je gebruik blijft maken van andc.tv gaan wij ervan uit dat je hiermee akkoord bent. In onze privacy voorwaarden vind je een beschrijving van al onze cookies.