Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #21
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #38
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #12
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #48
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #22
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #26
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #28
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #17
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #46
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #2
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #42
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #15
Psyche
Vakantiehoroscoop: wat heeft de zomer voor jou in petto op werkgebied?
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #40
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #22
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #5
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #25
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #24
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #9
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #20
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #17
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #15
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #16
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #41
Psyche
Vakantiehoroscoop: zo staat het er deze zomer voor met de liefde
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #47
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #10
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #26
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #25
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #18
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #37
Meer bekijken
  1. Psyche
  2. › ›
  3. Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #16
Psyche

Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #16

Daar is-ie weer: de weekhoroscoop. Kalm Ram, let it go. Je zit overal bovenop en doet al het werk voor anderen. Heb een beetje vertrouwen, ze doen het vast net zo goed als jij. Dit is wat de sterren voor jou in petto hebben.

15-4-2019 08:00
Tekst: Nathalie Kriek, fotografie: Frank Brandwijk

What's up this week? Iedere week een nieuwe weekhoroscoop die vertelt wat jou te wachten staat.

Lees ook: Lekker lebberen: dit is hoe je zoent volgens je sterrenbeeld 

Ram
21 maart - 20 april
Hoewel het met je werk allemaal enorm voor de wind gaat, doe je er verstandig aan de dingen wat meer op hun beloop te laten. Je zit er continu bovenop met je booty. Laat anderen ook gewoon eens hun werk doen, ze hebben je echt niet óveral voor nodig. Besteed liever wat meer aandacht aan het huishouden, ransbak. Fijn dat je alles netjes houdt thuis, maar als je omhoog kijkt schrik je je het apenlazarus. Wanneer is dáár voor het laatst een dweil doorheen gegaan? Dikke lagen stof op de kasten, spinrag en andere ondefinieerbare troep in de hoeken van de plafonds, vette bende op de keukenkastjes. Grote schoonmaak? Tijd voor een hóge schoonmaak Arie!

Stier
21 april - 20 mei
Op financieel gebied heb je niks te klagen. Goed, je werkt je drie slagen in de rondte, maar daar is de beloning dan ook naar. Alle waar naar zijn geld. Stieren die nog op zoek zijn naar een baan kunnen nu ook goed nieuws verwachten. Klaar is het met koffieleuten en slap ouwehoeren bij het uitzendbureau; tijd om de handen daadwerkelijk uit de mouwen te steken en te gaan voor dat felbegeerde contract! In de liefde valt er ook behoorlijk wat leuks te verwachten. Terwijl de singles grote kans hebben op een interessante ontmoeting, gaan de gebonden stieren gezellig op date met hun eigen hatseflats. Happy days!

Tweelingen
21 mei - 20 juni
Je gaat een drukke sociale week tegemoet. Verbaal ben je op je top waardoor je alles voor elkaar krijgt en continu de lachers op je hand hebt. Via via leer je nieuwe mensen kennen waar je echt een klik mee blijkt te hebben. Mogelijk delen jullie dezelfde interesses. Of dezelfde exen, ook niet ondenkbaar. Laat je echter niet claimen, één iemand wil wel héél graag en vaak met je hangen. Dat hoeft nou ook weer niet. Werkende twins gaan als een malle op het werk en hebben voor elk probleem een oplossing voor handen. Werkzoekende tweelingen gaan voor het neusje van de zalm en genieten nog even van hun vrije tijd tot ze binnenkort hun droombaan vinden. Of nog beter, vanzelf in de schoot geworpen krijgen. Tss. 

Kreeft
21 juni - 22 juli
Hoewel een onverwachte uitgave een flinke deuk in je bankrekening slaat, is er geen reden tot paniek. Stiekem had je er al een beetje rekening mee gehouden, so no worries. Gebonden kreeften zitten met hun lief helemaal op één lijn, zowel op het gebied van seks als qua geld. Dotten en potten, één team, één taak. Top! Verder zit je helemaal lekker in je vel en krijg je ook steeds meer zin om gezond te koken en te sporten. Je zit momenteel in een opwaartse spiraal op het gebied van fitness en dit doet je zichtbaar goed. You’re lookin’ great! Als je nog geen zomervakantie hebt geboekt is het hiervoor nu ook een perfect moment. Cash op de bank en leuke aanbiedingen, fijne combo.

Leeuw
23 juli - 22 augustus
Je bent een beetje moe en dit komt voornamelijk doordat je te hard werkt en te weinig slaapt. Als je hier iets meer balans in zou weten te vinden, zou je je al een stuk beter voelen. Qua liefde gaat het top, het liefst kruip je helemaal ín je lief. Erop of eronder volstaat echter ook. Erachter, ook best. Op je werk wordt er enorm naar je opgekeken. Deels omdat je gewoon goed werk verricht, maar ook omdat je een enorm charisma hebt. Je bent aardig, betrokken en ook nog eens funny as f*ck. Omdat je zelf ook niet vies bent van een beetje aandacht, ben je graag de eerste met een primeur. Voor je je grote brulboei opentrekt, doe je er deze week verstandig aan eerst het waarheidsgehalte van je nieuwe roddel te checken.

Maagd
23 augustus - 22 september
Iemand om wie je veel geeft zit financieel niet helemaal lekker. Hoewel je bereid bent de ander een helpende hand te bieden, doe je er wel verstandig aan een schuldbekentenis op papier te zetten. Als de ander oprecht is, zal hij/zij hier geen enkel probleem mee hebben. In de liefde is er geen vuiltje aan de lucht. Samen lekker thuis onder het genot van een hapje en drankje een old skool gezellig met de gordijnen dicht een spelletje spelen of filmpje kijken. Kneuterigheid ten top, maar fijn! Op je werk gaat alles zijn gangetje. Je hebt het er nog steeds naar je zin en wordt ook steeds beter in wat je doet, hetgeen belangrijk voor je is. Probeer ondertussen niet teveel af te geven op bepaalde collega’s die niet zo briljant zijn als jij.

Weegschaal
23 september - 22 oktober
Qua carrière sta je nu ijzersterk. Je blinkt momenteel werkelijk uit in wat je doet en er staat ook alweer een héle fijne nieuwe aanbieding voor de deur. Ga vooral op je gevoel af en doe wat niemand verwacht. Daar ligt juist je kracht momenteel: creatieve onvoorspelbaarheid! Op liefdesgebied heb je nu iets met het buitenland. Wellicht staat er een vakantie gepland  of heb je een beetje kriebels in je buik van een buitenlandse neighbour of collega. Hoe dan ook liggen je kansen op dit gebied goed, dus grijp ze vooral! Heb je kinderen of vaak te maken met kinderen, word je deze week geconfronteerd met hun prille liefdesleven. Die is op die, ach gut. De wat oudere kids zorgen voor heel wat meer awkward situaties deze week, so be prepared!

Schorpioen
23 oktober - 22 november
Er gaat behoorlijk wat gebeuren op je werk deze week. Een spannende flirt met één van je collega’s of zelfs met een leidinggevende is zeker niet onwaarschijnlijk! Qua liefde heb je nu sowieso wat serieuzere bedoelingen. Ook als je al een relatie hebt, ben je bereid hier meer tijd aan te besteden. Je gezondheid is oké, al zou het allemaal wel iets frisser en fruitiger mogen. Een beetje meer pit en energie zou je absoluut geen kwaad doen, dus ga lekker op de fiets naar je werk en maak ’s avonds een fijne avondwandeling. Drie keer per week naar de gym zou helemaal top zijn, maar daar zal je wel weer geen tijd voor hebben. Weet je? If you have time for Insta, you have time to workout.

Boogschutter
23 november - 21 december
Single schutters hebben iemand aan hun fiets hangen die wel héél erg verliefd is. Hoewel je je gevleid voelt, is de interesse ver te zoeken. Pas op dat je je ‘super fan’ in dit geval ook geen valse hoop geeft. Je zit natuurlijk niet te wachten op stalk-gedrag van iemand die denkt dat je hem of haar wel ziet zitten omdat je verwarrende signalen afgeeft. Binnen vriendschappen doe je er verstandig aan wat meer belangstelling te tonen voor de bezigheden van je besties. Waar jij momenteel allemaal zo druk mee bent, dát weten ze nu inmiddels wel. Strikvraag: Weet je ook wat hén vooral bezighoudt momenteel? Qua geld zit je met je filthy rich-ass nog steeds op roosjes.

Steenbok
22 december - 20 januari
Het is een fijne week om er met je lief, vrienden en/of familie lekker even op uit te gaan. Laat de boel maar even lekker de boel en gooi al je zorgen van je af. Tijd voor ontspanning! Mocht je onlangs wat geldzorgen hebben gehad, behoren deze ook tot het verleden. Een onverwachte bijschrijving op je rekening maakt je meer dan blij. Bokken die een relatie hebben, zitten helemaal als een vorst. Hun partner boert momenteel ook behoorlijk goed, dus dubbele winst! Op het gebied van werk kun je momenteel even uitpuffen. Even pas op de plaats. Niet voor lang overigens, er staat nog een héleboel te gebeuren, alleen nu even niet. Lekker even bijtanken dus. 

Waterman
21 januari - 20 februari
Je hoofd zit momenteel propvol. Ideeën, verantwoordelijkheden, zorgen; hoogste tijd om die zoemende lampenkap even af te zetten. Als je nog niet bekend bent met mediteren is dit het uitgelezen moment om hier eens kennis mee te maken. Ga naar Youtube en zoek op ‘meditatie’. Ogen dicht, snavel toe, go with the flow en bam! Nieuwe hobby! Als je nog studeert, ben je hierna weer één bonk concentratie; natural coke, jawel. In de liefde wil je nu vooral praten. Gelukkig geeft je partner je hierin alle ruimte.  Als je dan toch zo lekker op je praatstoel zit, heb je je lover ook al verteld over die opdringerige ex die je prompt uit het niets zomaar weer heeft bericht? 

Vissen
21 februari - 20 maart
Ondanks het feit dat je zelf niet zo goed bij kas zit momenteel, heb je toch geen reden tot klagen. Je lief is de beroerdste niet en trakteert je graag op een hapje of drankje. Of rekent met alle liefde de boodschappen af bij de kassa. Vissen zonder lief moeten het nu even hebben van een gulle vriend(in) of vrijgevige paps of mams. Komt goed! In het gezelschap van groepen of onbekende mensen loop je nu tegen bepaalde onzekerheden aan. Men moet de woorden uit je mond trekken en als je al praat zeg je iets stoms. Blijf vooral rustig en denk goed na voor je er iets uitflapt. Kleine troost: je bent zéker niet de enige met dit probleem. Gelukkig kun je het op je werk even rustiger aan doen, hier neemt de drukte eindelijk wat af.

Gerelateerd

Geen probleem!
&C maakt gebruik van cookies. Als je verder leest, ga je daarmee akkoord. Meer info »

We love cookies

Deze website maakt gebruik van cookies.
Geen probleem!

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over je gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse.

Wanneer je gebruik blijft maken van andc.tv gaan wij ervan uit dat je hiermee akkoord bent. In onze privacy voorwaarden vind je een beschrijving van al onze cookies.