Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #8
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #25
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #17
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #9
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #42
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #38
Psyche
Sterrenstof: dit zegt de jaarhoroscoop over jouw liefdesleven in 2020
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #20
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #4
Psyche
Sterrenstof: dit zegt de jaarhoroscoop over jouw financiën in 2020
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #11
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #5
Psyche
Sterrenstof: dit zegt de jaarhoroscoop over jouw werk in 2020
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #11
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #37
Deze Netflix series moét je zien volgens je horoscoop
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #41
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #7
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #14
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #21
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #10
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #22
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #13
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #21
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #5
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #19
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #12
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #18
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #24
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #45
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #16
Meer bekijken
  1. Moods
  2. Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #9
Psyche

Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #9

Daar is-ie weer: de weekhoroscoop. Don't judge a book by its cover, Vissen. Deze week ben je lekker aan het oordelen, maar dit blijkt niet terecht. Je bent gewaarschuwd. Dit is wat de sterren jou deze week te zeggen hebben.

25-2-2019 08:00
Tekst: Nathalie Kriek, fotografie: Frank Brandwijk

What's up this week? Iedere week een nieuwe weekhoroscoop die vertelt wat jou te wachten staat.

Lees ook: Tepelissues: van deze 6 dingen kan je last hebben

Vissen
21 februari - 20 maart
Je hebt deze week wat moeite objectief te blijven dus wees er extra op bedacht dat je je niet laat leiden door eventuele vooroordelen. Immers, aan iemands kleding, woning, tattoos of andere uiterlijke kenmerken, kun je nooit zien wat iemand voor de kost doet of toe in staat is. So Vis, don’t judge a book by it’s cover! Beter twee keer nadenken voor je iets roept dan dat je naderhand je excuses moet aanbieden. In dit geval ben jij het vooral die een slechte eerste indruk maakt. Op het gebied van werk ben je je ervan bewust dat het geen kwaad kan om nieuwe dingen te leren. Alleen dat lézen! Dat gaat deze week écht niet. Nul concentratie. Misschien is het een optie om een (klassikale) cursus te volgen of meer kennis online of in de praktijk op te doen. Of gewoon een ander keertje.

Ram
21 maart - 20 april
Een goed bericht uit de hoek van je werkgever geeft je vleugels! Niet alleen je creativiteit krijgt hiermee een flinke boost, ook je werklust gaat er met sprongen op vooruit. Je denkt er zelfs over de logeerkamer om te toveren tot werkruimte. En waarom ook niet? Je werkt vaker dan dat je logees over de vloer krijgt. Die kunnen voor die ene keer ook best een nachtje op een luchtbed. Verder doet zich deze week een fantastische kans voor die je bijna mist doordat je je te bescheiden of te verlegen opstelt. Kom op Ram, je weet wat je kunt dus laat het ook gewoon maar zien. Financieel gezien is er nog wel winst te behalen, je maakt er nog steeds een rommeltje van. Hoewel je elke maand nét aan al te armoedige toestanden weet te ontsnappen is dit natuurlijk niet de manier. En ook zeker niet nodig. 

Stier
21 april - 20 mei
Single Stieren krijgen te maken met een vrijpostig, opdringerig individu die zij totaal niet zien zitten. De enige manier om hier zo snel mogelijk weer vanaf te komen is: compleet negeren! Wordt het op social media ook te gortig? Géén antwoord is ook een antwoord en een blok zegt meer dan duizend woorden. Oplazeren! Thuis ben je lekker bezig met het verfraaien van je interieur. Een lekkere lik verf, nieuw kliklaminaat of gewoon een paar leuke vazen en kussens maken al een wereld van verschil.  Indien je werkt met jongeren of mensen die op bepaalde gebieden te kampen hebben met een blokkade of beperking, ben jij deze week werkelijk een lichtpuntje voor hen. Stieren die werkzaam zijn in de commerciële sector, kunnen nu echter ook werkelijk opvallen en succes boeken. Tandje erbij dus en pák die shine! 

Tweelingen
21 mei - 20 juni
Boobietrap! Zitten je BH’s nog wel goed, tweeling? Of draag je tegenwoordig steeds dezelfde omdat die anderen inmiddels finaal zijn uitgelubberd of zo vaak zijn gewassen dat de beugels door de stof heen in je vel prikken? Hoogste tijd om jezelf weer eens een fijn passend exemplaar aan te (laten) meten. Verder ben je wel een beetje jankerig en heb je – tegen beter weten in - wat moeite met loslaten. Het liefst zit je met je aars overal bovenop. Vergeet niet dat wanneer je alles vasthoudt je de hele in-en uitstroom blokkeert waardoor je niet alleen een beetje zurig wordt maar zelf ook nieuwe kansen mist. Over gemiste kansen gesproken, single Twins die al honderd jaar verliefd zijn op iemand maar telkens weer een blauwtje lopen; hoe lang ga je nog door met jezelf voor joker zetten? 

Kreeft
21 juni - 22 juli
Laat je de pis niet lauw maken, lieve kreeft! Je bent echt de enige niet die te maken heeft met fake-friends en financiële rompslomp. En eventuele relatieproblemen zijn ook lang zo ingewikkeld niet. Deal ermee of zet er een punt achter. Andere opties zijn er niet, dus hoe moeilijk kan het zijn? Diep in je hart weet je best wat je wilt, dus handel hier ook naar. Een vriendin die jou om hulp vraagt is beter af met een goed advies, dus waak ervoor dat je haar al het werk uit handen neemt. Lekker zelf laten doen, die luie Peppie. Naast alle gedoetjes ben je zelf vooral druk bezig met het uitwerken van je toekomstplannen en dit gaat je verdraaid goed af! Het obstakel waar je deze week op stuit is dan ook zeker geen reden om het bijltje er dan maar bij neer te kwakken. Gewoon omzeilen die hindernis. Met een omweg kom je er ook! 

Leeuw
23 juli - 22 augustus
Heb je een functie waarbij je moet spreken in het openbaar, kun je erop rekenen dat je ook behoorlijk wat indruk zult maken. Neem de complimenten dankbaar in ontvangst en laat je vooral niet beïnvloeden door de welbekende beroepszeikers die je deze week ook geheid weer gaat tegenkomen. Word je geconfronteerd met iemand die het (voor de zoveelste keer) nodig vindt een domper op je enthousiasme te zetten, kies dan fijn voor jezelf en blijf vooral bij je standpunt. Glimlach. En zeg ‘Boeien’. Wel doe je er verstandig aan deze week een beetje op je snelheid te letten. Oom Wout zit niet helemaal lekker in zijn blauwe broek en zal dan ook niet aarzelen je een dikke vette prent te geven. En als je niet uitkijkt nog eentje erbovenop voor het beledigen van een ambtenaar in functie. “Bon”.

Maagd
23 augustus - 22 september
Je blik naar binnen is momenteel haarscherp waardoor je voor alle vraagstukken waar je mee kampt eigenlijk direct een pasklaar antwoord hebt. Het verleden en de lessen die je zelf door de jaren heen hebt geleerd, spelen hierbij een belangrijke rol. In de liefde is alles manengeur en rozenschijn, gaat helemaal top! Op je werk echter is het iets minder prettig toeven, wanneer je in gesprek raakt met iemand die zichzelf ‘lekker eerlijk’ noemt, maar eigenlijk gewoon een vreselijke dommerik is. Mensen die er alles maar direct uitbraken wat ze denken, zijn niet rechtdoorzee, maar vooral enorm beperkt. Filteren is de basis van elke vorm van communicatie; een kunst die helaas niet iedereen verstaat. Lekker stoer doen terwijl iedereen hem uitkotst. Dumb-ass.

Weegschaal
23 september - 22 oktober
Je hebt je buik helemaal vol van lompheid en houdt je dan ook het liefst verre van botteriken en andere kaffers die niet weten hoe het hoort en dit waarschijnlijk ook nooit zullen leren. Ook binnen je kennissenkring lopen er een paar rond die je eigenlijk liever ziet gaan dan komen. Op je werk bijvoorbeeld  irriteer je je mateloos aan die ene collega die constant maar de lolbroek uithangt. F*cking annoying! Hoewel je geneigd bent het Wilhelmus op zijn gezicht te timmeren, is dit waarschijnlijk juist waar hij op uit is. So. Just. Don’t. In de liefde echter ben jij deze week degene die aan het kortste eind trekt. Jawel, Libra. Je zit er finaal naast en je lief verdient dus echt een oprecht en welgemeend ‘sorry’. Én een lekker koekje bij de thee. Of een taartje. Ga voor de moorkop!

Schorpioen
23 oktober - 22 november
Je bent communicatief ijzersterk en hebt daarnaast een kamerbrede interesse in diverse onderwerpen, hetgeen jou zowel op het werk als binnen je vriendenkring een zeer fijne gesprekspartner maakt. Mensen hebben echt iets aan wat je zegt, hechten veel waarde aan jouw feedback en ja, daar mag je best trots op zijn! Qua gezond eten ben je ook goed bezig… tot je halverwege de week spontaan overvallen wordt door die onbedwingbare trek in pizza of shoarma. En waarom ook niet? Verboden vruchten zijn nog steeds het aller lekkerst, dus kun je ze maar beter gewoon maar niet verbieden. Gun jezelf die vette hap met alles erop en eraan. Rode saus, uiensaus, witte saus, tot je tot je huig toe vol zit en je the day after constant knoflook boert. Wedden dat je er voorlopig weer even helemaal genoeg van hebt? Morgen weer fijn in het gareel!

Boogschutter
23 november - 21 december
Boogschutters die al een gezin met kinderen hebben, beleven nu enorm veel plezier aan het samen creatief en/of sportief bezig zijn. Single Schutters gruwen echter al bij het idee zich op dergelijke wijze aan banden te laten leggen en richten zich vooral op hun eigen doelstellingen op sportief gebied. Goed zo! Probeer minstens drie keer per week naar de gym te gaan. Probeer ook eens wat meer met gewichten te trainen in plaats van jezelf compleet uit te wonen op die eeuwige loopband. Qua werk doe je er verstandig aan iets meer open te staan voor nieuwe ideeën van anderen en jezelf meer te laten inspireren door het toeval. Uiteraard: never change a winning team, maar als het op bepaalde vlakken dan toch niet zo goed gaat als je zou willen, is nu het juiste moment daar om toch eens iets nieuws te proberen.

Steenbok
22 december - 20 januari
Je hebt de neiging je lover te veranderen in iets of iemand wat hij/zij niet is. Als dit al langer speelt, kun je je afvragen of je wel een relatie hebt met de juiste persoon. Immers, iets op alle fronten willen knoeien en kneden tot het niets meer met het originele ontwerp van doen heeft is niet bepaald een teken van tevredenheid. Qua vriendschappen gaat alles juist lekker voor de wind. Jij en je vriend(in) kunnen prima samen door één deur en alles is bespreekbaar. Voor onbekenden kun je beter je deur potdicht houden. Op nieuwe vrienden zit je nu al helemáál niet te wachten. Je agenda staat nu al propvol, daarbij besteedt je liever tijd aan je werk dan aan het geneuzel van vreemde snoeshanen. Over werk gesproken; je baas boft met jou. Je werkt voor twee en krijgt maar voor één betaald. En ja. Dat is inderdaad een hint. 

Waterman
21 januari - 20 februari
Je bent extra alert op het feit dat je niet je tijd verdoet met oppervlakkige mensen en dito situaties. En terecht; je tijd is kostbaar. Voor je het weet ben je een verdorde oude bes en kijk je terug op een leven waarin je voortdurend onder het mom van ‘pappen en nathouden’ tegen je zin naar andermans pijpen hebt gedanst. Dat zal jou dus zéker niet gebeuren! Gebonden watermannen hangen momenteel als een klit aan hun lief (ook in bed!) terwijl de singles juist graag nog even de kat uit de boom kijken voor ze zich ergens aan vast leggen. Qua emoties willen de waterlanders deze week nogal eens onwillekeurig over je wangen stromen, maar maak je hier vooral niet druk om. Het is een teken dat je intens van iets geniet, dankbaar bent of gewoon stevig van iets baalt. Hoe dan ook is het een allesbehalve oppervlakkige reactie! Lekker janken, toch.

Gerelateerd

Geen probleem!
&C maakt gebruik van cookies. Als je verder leest, ga je daarmee akkoord. Meer info »

We love cookies

Deze website maakt gebruik van cookies.
Geen probleem!

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over je gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse.

Wanneer je gebruik blijft maken van andc.tv gaan wij ervan uit dat je hiermee akkoord bent. In onze privacy voorwaarden vind je een beschrijving van al onze cookies.