Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #11
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #23
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #39
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #14
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #24
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #18
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #20
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #15
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #45
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #40
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #43
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #9
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #23
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #22
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #13
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #10
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #19
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #27
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #42
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #26
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #17
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #17
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #16
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #12
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #7
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #21
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #25
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #41
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #44
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #15
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #14
Meer bekijken
  1. Psyche
  2. › ›
  3. Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #8
Psyche

Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #8

Daar is-ie weer: de weekhoroscoop. Plannen om een huis te kopen, Steenbok? Deze week is erg geschikt om een hypotheek af te sluiten. Dit is wat de sterren deze week voor jou in petto hebben.

17-2-2020 08:00
Tekst: Nathalie Kriek

What's up this week? Iedere week een nieuwe weekhoroscoop die vertelt wat jou te wachten staat.

Lees ook: Jaarhoroscoop: dit hebben de sterren in 2020 voor jou in petto

Waterman
21 januari - 20 februari
Love is in the air, want waar gebonden Watermannen het enorm naar hun zin hebben met hun partner, krijgen de singles spontaan vlinders in de buik van iemand die ze deze week ergens tegenkomen. Misschien vindt deze ontmoeting plaats op een feestje van vrienden, want er is een leuke uitnodiging naar je onderweg. Op financieel gebied heb je niets te klagen. Er komt genoeg binnen en jij bent zelf degene die bepaalt hoeveel er aan het einde van de rit nog van over is. Je interesse in spiritualiteit breidt zich langzaam maar zeker uit. Niet dat je nu direct in je blauwe gewaad op je vliegende tapijt stapt, maar yoga lijkt je eigenlijk best fijn.

Vissen
21 februari - 20 maart
Hoogste tijd om afstand te nemen van alles en iedereen en even wat momenten voor jezelf in te lassen. Je wordt horendol van dat gekakel van alles en iedereen om je heen, en zelf houd je ook bijna geen stem over. Je bent even klaar met luisteren en antwoord geven. Toch zul je je op het werk nog flink moeten vermannen. Juist nu vraagt de situatie om een daadkrachtig optreden, de broodnodige ontspanning zul je voornamelijk moeten vinden in je vrije tijd. Als je kinderen hebt gaan deze nu een gezellige periode tegemoet waarin ze worden uitgenodigd voor feestjes of zelf op stap gaan met vrienden. Daar gaat je rust.

Ram
21 maart - 20 april
Ondanks alle drukte van de afgelopen tijd, sta je nog steeds rechtop in de wind. Je mag jezelf hiervoor best een schouderklopje geven, menig ander was al lang aan het eind van zijn latijn geweest. Besteed wel wat extra aandacht aan je enkels en kuiten, de kans op blessures of vocht vasthouden is aanwezig. Op het sociale vlak heb je nu meer behoefte aan gezelligheid of contact met mensen in het algemeen. Dat komt goed uit: niet alleen op liefdesgebied ben je momenteel nogal in trek, ook met het oog op vriendschappen ben je lekker populair. En als kers op de taart kun je zelf ook weer een stuk beter met jezelf door een deur.

Stier
21 april - 20 mei
Qua gezondheid ben je sinds begin dit jaar al een beetje aan het kwakkelen. Je bent niet echt ziek, maar ook niet helemaal fit. Gelukkig komt hier deze week eindelijk verbetering in. Blijf wel goed op je rust letten. Elke nacht een uur tekort aan slaap is aan het einde van de week zomaar zeven uur – een hele nacht – slaapgebrek. Dat is voer voor een burn-out, Stier. En dat wil je natuurlijk niet. Nu is vooral je carrière belangrijk voor je, dus probeer je hier zoveel mogelijk op te focussen. Op het gebied van vriendschap kun je leuke afspraken verwachten, en ook op liefdesgebied gaat het top. Zijn jullie misschien klaar voor een volgende stap?

Tweelingen
21 mei - 20 juni
Zowel thuis als op het werk gaat het fantastisch momenteel. Je carrière zit goed in de lift en ook je partner en naaste familieleden zijn trots op je en steunen je. Met het oog op je relatie zit het qua seks ook helemaal snor: veel en vaak deze week. Hoewel je op het financiële vlak nog niet helemaal bent waar je wilt zijn, zit een verbetering er zeker aan te komen. Blijf vooral goed je best doen, dan volgt de beloning vanzelf. Ondanks dat er dus nog wel wat te wensen over is op dit gebied, is dit wel een goede periode om een extra spaarrekening te openen of jezelf een duidelijk spaardoel te stellen met een maandelijkse automatische spaaropdracht.

Kreeft
21 juni - 22 juli
Het is belangrijk voor je dat je je niet te druk maakt om alles, want je bent nu erg vatbaar voor de gevolgen van stress. Vraag je bij elke vervelende gebeurtenis af hoe erg het nou eigenlijk echt is en hoe lang je denkt dat deze situatie zal duren. Is de kans groot dat dit probleem zich binnen een week oplost? Dan is het al die hysterie zeker niet waard. Op financieel gebied is dit een goede tijd om openstaande rekeningen te betalen of leningen af te lossen. Hoewel je over één financiële kwestie iets minder goed bericht ontvangt, is er nog steeds geen man over boord: komt goed.

Leeuw
23 juli - 22 augustus
Je relatie is er de afgelopen weken alleen maar op vooruit gegaan en deze stijgende lijn zet zich ook nu nog steeds voort. Jullie hebben het heel gezellig samen en zijn waarschijnlijk zelfs al bezig met het maken van mooie plannen in de trant van het kopen van een huis of het stichten van een  gezin. Lekker hoor. Qua financiën heb je momenteel ook anderen nodig om bepaalde doelen te bereiken. Bedenk je hierbij wat je van wie nodig hebt, hoe je het beste nieuwe klanten kunt bereiken en wie er eventueel reclame voor je kan maken. De mogelijkheden zijn er. Op je werk is het nu nog even rustig, maar dat is stilte voor de storm: een verandering komt eraan.

Maagd
23 augustus - 22 september
Vrienden spelen deze week een belangrijke rol voor je. Juist nu heb je meer dan ooit behoefte aan hun gezelschap en hun visie op bepaalde zaken. Ook de liefde zit (weer) in de lift, vooral als je single bent. Een leuke date – en waarschijnlijk zelfs met iemand met wie het meer dan goed klikt – is te verwachten. Op het gebied van gezondheid daarentegen kan het allemaal wel iets beter. Mogelijk heb je je de laatste tijd nogal zorgen gemaakt om een bepaalde kwestie en heeft dit flink wat energie gevergd. Indien er nu nog steeds sprake is van onrust, probeer het probleem dan bij de wortel aan te pakken en vraag hierbij desnoods om hulp.

Weegschaal
23 september - 22 oktober
Je gezondheid verdient wat extra aandacht deze week, en dan met name je nieren en voeten. Drink veel water en kruidenthee om afvalstoffen uit je lichaam te verwijderen, en het is zeker geen slecht idee om een voetmassage in te plannen bij een voetreflexoloog. Als je kinderen hebt of regelmatig op kinderen past, zijn zij deze week behoorlijk populair bij vriendjes. Het gevolg? Je hebt je handen vol aan het halen en brengen van het grut. Op het gebied van werk staan er goede ontwikkelingen op stapel. Leuke nieuwe werkzaamheden worden je toegeschoven en uit onverwachte hoek krijg je ook nog een andere interessante opdracht aangeboden. Spannend!

Schorpioen
23 oktober - 22 november
Je beschikt momenteel over minder energie dan je gewend bent en dat zou weleens te maken kunnen hebben met het feit dat je over je grenzen heen gaat of niet voldoende vitamines tot je neemt. Zorg voor een verantwoord en regelmatig voedingspatroon en overleg eventueel even met je huisarts of het verstandig is om voedingssupplementen te nemen.  Op liefdesgebied kan het ook allemaal wel wat beter. Op het werk is er iemand die je erg leuk vindt, maar waarschijnlijk is hij of zij nog gebonden of heeft minder serieuze bedoelingen dan jij. Negeer diegene eens een poosje en kijk wat er gebeurt: zal hij of zij moeite voor je doen?

Boogschutter
23 november - 21 december
Je bent deze week behoorlijk op je eigen bezigheden gericht, waardoor de interesse voor anderen langzaam maar zeker naar het nulpunt daalt. Waak ervoor dat je het niet alleen maar over jezelf hebt en ook nog af en toe naar andermans situatie vraagt. Vergeet niet om er dan ook daadwerkelijk wat aandacht aan te besteden. Je carrière gaat als een speer op dit moment, en waarschijnlijk komt het daardoor dat je nu zo druk bent. Op liefdesgebied kunnen vooral bij de gebonden Boogschutters bepaalde onzekerheden opspelen. De singles daarentegen beleven een spannende flirt met iemand uit de buurt of een vriend(in) van een vriend(in).

Steenbok
22 december - 20 januari
Op financieel gebied krijg je je zaakjes steeds meer op orde, en krijg je ook een steeds beter inzicht in je toekomst. Als je het plan had om een lening of hypotheek aan te vragen, is het hiervoor nu een goed moment. Extra geld lenen kan nu in je voordeel werken, zeker wanneer het gaat om een nuttige investering. Op je werk is het minder druk dan je gewend bent, waardoor je nu eindelijk wat meer aandacht aan de liefde kunt schenken.  Qua gezondheid zit je lekker hoog in je energie waardoor vooral sporten je ontzettend goed afgaat. Doelstellingen worden behaald, wedstrijden worden gewonnen, maar helaas ligt er ook een vervelende blessure op de loer.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief
Ontvang één keer per week alle &C updates!
Het is vereist de inschrijving te bevestigen door dit vakje aan te vinken.
GO
Bedankt voor je inschrijving voor de nieuwsbrief!
Vanaf nu ontvang je de nieuwsbrief.
Out now
&C Magazine Editie #6 Lekker sportief
Bestel nu
Wees slim en word abonnee!
12x &C Magazine op je deurmat.
Bekijk de deals

Gerelateerd

Geen probleem!
&C maakt gebruik van cookies. Als je verder leest, ga je daarmee akkoord. Meer info »

We love cookies

Deze website maakt gebruik van cookies.
Geen probleem!

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over je gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse.

Wanneer je gebruik blijft maken van andc.tv gaan wij ervan uit dat je hiermee akkoord bent. In onze privacy voorwaarden vind je een beschrijving van al onze cookies.