Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #42
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #4
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #25
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #18
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #15
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #41
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #11
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #43
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #27
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #8
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #14
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #6
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #20
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #10
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #12
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #16
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #51
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #23
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #44
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #40
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #15
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #39
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #19
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #24
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #50
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #9
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #3
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #5
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #26
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #17
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #13
Meer bekijken
  1. Psyche
  2. › ›
  3. Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #7
Psyche

Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #7

Daar is-ie weer: de weekhoroscoop. Op liefdesgebied weet je het even niet momenteel, Vissen. Aan de ene kant wil je meer met je partner ondernemen, aan de andere kant ben je te druk met jezelf om tijd vrij te kunnen en willen maken. Dit is wat de sterren deze week voor jou in petto hebben.

10-2-2020 08:00
Tekst: Nathalie Kriek

What's up this week? Iedere week een nieuwe weekhoroscoop die vertelt wat jou te wachten staat.

Lees ook: Jaarhoroscoop: dit hebben de sterren in 2020 voor jou in petto

Waterman
21 januari - 20 februari
Je kunt jezelf maar moeilijk bijbenen, zo vol originele ideeën zit je. Je hebt dan ook de neiging om te laat naar bed te gaan en als je er al lekker op tijd in duikt, kun je de slaap niet vatten. Zorg dat je je gezondheid vooropstelt, schrijf alles op en werk het later stap voor stap uit. Zo kun je er ook nog even rustig op broeden. Op je werk ben je nu superalert. Het kleinste detail valt je op en ook de meest minuscule bron van ergernis blijft je niet onopgemerkt. Met betrekking tot vriendschappen ga je nu het liefst je eigen weg. Je hebt momenteel je handen vol aan jezelf, het lief en leed van een ander wil je er gewoon even niet bij.

Vissen
21 februari - 20 maart
Op liefdesgebied weet je het even niet momenteel. Waar je aan de ene kant meer met je partner wilt ondernemen, ben je aan de andere kant te druk met je eigen dingen om tijd voor je lief te kunnen – of willen – vrijmaken. Het is oké om jullie afspraak te verzetten naar een volgende keer. Wanneer je meer rust hebt zul je er ook meer van kunnen genieten. Single Vissen komen er even helemaal niet uit: teveel en te verschillende opties. Op je werk daarentegen weet je heel goed wat je wil en weet je anderen er ook gemakkelijk van te overtuigen dat dit het enige juiste is om te doen.

Ram
21 maart - 20 april
Op het persoonlijke vlak lukt het je eindelijk om de doelen die je jezelf gesteld hebt ook echt na te streven. Je hebt meer zelfdiscipline, meer wilskracht en meer ruggengraat. Maak daar handig gebruik van en pas direct je hele levensstijl erop aan. Eerlijk gezegd is dit ook geen overbodige luxe. Op diverse vlakken ben je behoorlijk ontregeld en heb je echt even een reset nodig. Hoewel je op je werk als een malle presteert, zou het je sieren als je vooral bescheiden blijft en hier niet zelf de aandacht op vestigt. Doe gewoon je ding en geniet ervan als het goed gaat. Waarom zou je de hele wereld er deelgenoot van maken?

Stier
21 april - 20 mei
Als je al van plan was om iets nieuws te ondernemen of iets voor jezelf te beginnen, is dit het perfecte moment om daar de eerste stappen voor te zetten. De dingen gaan je nu vrij gemakkelijk af, waardoor je je minder hoeft in te spannen en ook beter gemotiveerd raakt om op de ingeslagen weg verder te gaan. Je ideeën zijn echt goed, dus zonde om niet je voordeel te doen met deze positieve energie. Op je werk beschik je nu over een fantastisch beoordelingsvermogen. Je ziet direct of iets gaat lukken of niet, en of het de moeite waard is of verspilde tijd. Dat geldt trouwens ook voor de liefde: één blik en je weet genoeg.

Tweelingen
21 mei - 20 juni
Hoewel je je deze week redelijk kunt aanpassen, kun je over diverse zaken wel wat negatief zijn. Vooral op je werk is hier sprake van: het is niet goed of het deugt niet. Oké, je doet wat je gevraagd wordt, maar het gaat niet van harte. In de liefde ben je snel geïrriteerd. Je lief mag niet smakken, zuchten, snurken of überhaupt geluid maken. Wanneer je partner met een leuk idee op de proppen komt waar je oprecht blij van wordt, stoor je je wonder boven wonder nergens meer aan. Op het persoonlijke vlak word je geplaagd door besluiteloosheid. Wat wil je eten, wat trek je aan, haar los, in een staart of toch een knot? Probeer het jezelf vooral niet (onnodig) lastig te maken, Tweeling.

Kreeft
21 juni - 22 juli
Je vindt het heerlijk om zelfstandig te werken. Je gaat als een speer en hebt totaal geen behoefte aan gezelligheid of koffieleuten. Laat jou maar even je eigen gang gaan, dan ben je momenteel het gelukkigst. Nieuwe dingen leren gaat je nu prima af, dus als er nog een studie, cursus of scriptie op de planning staat: direct aan beginnen. In de liefde sta je open voor de avances die iemand doet. Als je single bent is dit natuurlijk prima, maar de gebonden Kreeften zijn nu ook gevoelig voor vleierij van derden, en dat pakt nu toch iets minder goed uit. Houd je koppie erbij, Kreeft. Heb je er honger van gekregen? Lekker thuis eten.

Leeuw
23 juli - 22 augustus
Waar je collega's met de handen in het haar zitten, kom jij met de meest praktische oplossingen aandraven. Waak er wel voor dat bepaalde types geen misbruik van je maken of met jouw veren gaan lopen pronken. Met het oog op een bepaalde vriendschap weet je iemand een spiegel voor te houden zonder hier al te veel woorden aan vuil te maken. Sommige mensen weten overal een probleem van te maken en dan is het fijn om iemand als jij in de buurt te hebben die vooral in oplossingen denkt.  In de liefde heb je veel lol met je partner. Je gevatte opmerkingen maken hem of haar regelmatig aan het lachen en weer helemaal opnieuw verliefd.

Maagd
23 augustus - 22 september
Vooral aan het begin van de week kun je op het gebied van je financiën zomaar geluk hebben. Je kunt iets met winst verkopen of loopt zelf tegen een fijne meevaller aan. Waar je vorige week nog wel eens een beetje narrig kon zijn, zit je nu weer een stuk beter in je vel. Een goede week dus om iets leuks te gaan doen met vrienden of je kansen te beproeven in de liefde. Heb je al een relatie, verras je partner dan weer eens met een lekker etentje of een leuk uitje. Dit zal jullie allebei goed doen. Op je werk ben je ook populair. Zonder dat je er je best voor doet heb je de lachers op je hand, in positieve zin.

Weegschaal
23 september - 22 oktober
Binnen vriendschappen en relaties heb je nu wat moeite om de dingen van twee kanten te bekijken. Misschien is het beter om de discussie even te laten voor wat het is zodat je er op een later tijdstip op terug kunt komen. Met het oog op werk gaat alles oké, maar blijf je even liever waar je zit. Veel werken op locatie, lange reistijden of excursies zijn nu niet aan jou besteed. Je bent momenteel behoorlijk honkvast en eerlijk gezegd ook best een beetje moe. In de avonduren blijf je nu dan ook het liefst thuis. Sterker nog, na het eten ga je lekker naar bed om een serie te kijken.

Schorpioen
23 oktober - 22 november
Iemand in je omgeving neemt je in vertrouwen, en hoewel je je tong moet afbijten om het nieuws niet rond te bazuinen, lukt het je aardig om het voor jezelf te houden. 
En zo hoort het ook. Plannen die je voor jezelf hebt gemaakt worden nagestreefd, maar of je het ook allemaal doorzet is nog maar de vraag. Je bedoelingen zijn in elk geval goed. Op je werk heb je alles onder controle en ook binnen je vriendenkring ben je momenteel degene met het grootste organisatietalent. Ze zullen je dan ook regelmatig vragen wat jullie gaan doen, waar en met wie. De groepsapp staat roodgloeiend.

Boogschutter
23 november - 21 december
Je hebt momenteel de neiging tot graven en zagen. Vooral binnen de relatie met je geliefde en ook je kinderen als je die hebt, is het belangrijk voor je om de onderste steen boven te krijgen. Daar zou nog weleens een vervelende woordenwisseling door kunnen ontstaan. Verder ben je enorm energiek en sta je te trappelen om na je werk nog even flink te bewegen. Wandelen, fietsen, zwemmen of lekker los in de gym zijn goede opties. Vooral aan het einde van de week voel je je voor alles en iedereen verantwoordelijk. Waak ervoor dat je niet teveel stress naar je toetrekt of je met zaken bemoeit die je eigenlijk niet aangaan.

Steenbok
22 december - 20 januari
Op financieel gebied heb je de neiging veel te veel uit te geven aan iets wat je mooi vindt en op dat moment graag wilt hebben. Toch doe je er verstandig aan er nog een paar nachtjes over te slapen, zelfs al lijkt het een buitenkans of is het item op korte termijn uitverkocht. De kans is groot dat je achteraf meer spijt krijgt als je het wel koopt dan wanneer je dat niet doet. Iets om even over na te denken dus. Verder gaat het contact met bepaalde familieleden erop vooruit en hangt er zelfs een uitnodiging, voorstel of verzoening in de lucht. Ook in de liefde gaat alles fijn. Zowel de seks als de communicatie is top.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief
Ontvang één keer per week alle &C updates!
Het is vereist de inschrijving te bevestigen door dit vakje aan te vinken.
GO
Bedankt voor je inschrijving voor de nieuwsbrief!
Vanaf nu ontvang je de nieuwsbrief.
Out now
&C Magazine Editie #4 Huisje, boompje, beestje?
Bestel nu
Wees slim en word abonnee!
12x &C Magazine op je deurmat.
Bekijk de deals

Gerelateerd

Geen probleem!
&C maakt gebruik van cookies. Als je verder leest, ga je daarmee akkoord. Meer info »

We love cookies

Deze website maakt gebruik van cookies.
Geen probleem!

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over je gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse.

Wanneer je gebruik blijft maken van andc.tv gaan wij ervan uit dat je hiermee akkoord bent. In onze privacy voorwaarden vind je een beschrijving van al onze cookies.