Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #6
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #43
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #37
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #2
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #16
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #27
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #36
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #14
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #18
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #40
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #45
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #50
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #38
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #11
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #19
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #12
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #15
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #51
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #5
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #7
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #22
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #24
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #9
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #15
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #3
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #20
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #41
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #49
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #48
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #44
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #42
Meer bekijken
  1. Psyche
  2. › ›
  3. Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #7
Psyche

Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #7

Daar is-ie weer: de weekhoroscoop. Je creativiteit neemt toe deze week, Waterman. Maar je energielevel blijft wat aan de lage kant. Laat je werk voor wat het is en stop die laptop weg joh. Dit hebben de sterren deze week voor jou in petto.

11-2-2019 08:00
Tekst: Nathalie Kriek, fotografie: Frank Brandwijk

What's up this week? Iedere week een nieuwe weekhoroscoop die vertelt wat jou te wachten staat.

Lees ook: Op het randje: met deze sekstechniek worden je orgasmes intenser

Waterman
21 januari - 20 februari
Als je kinderen hebt, zul je merken dat ze nu wat drukker zijn dan anders. Nóg drukker? Ja. Nog drukker. Voetzoekers zijn het; laat je vooral niet in de gordijnen jagen. Bewaar je geduld en be cool. Of doe in ieder geval alsof. Qua financiën doe je er goed aan een investering te doen of een gokje te wagen. Op werkgebied aan de andere kant, kan het allemaal wel weer een tandje minder. Hoewel je creativiteit toeneemt, neemt je fysieke energie nu juist af. Sla alle briljante ingevingen vooral op in je mobiel of laptop, maak een back-up en laat het even rusten tot je er ook daadwerkelijk mee aan de slag kunt. Watermannen die samenwerken met familie kunnen een flinke groeispurt verwachten. Terwijl jij lekker zit uit te puffen, doet je sibbe al het werk. Prettig.

Vissen
21 februari - 20 maart
Het is belangrijk om nu wat meer aandacht te besteden aan je gezondheid. En dan hebben we het niet zozeer over het knagen van een grillige puntpaprika, maar vooral over meer bewegen. En dan voornamelijk bewegen met een paar gewichten in je jatten. Schouders, biceps, triceps; zwaaien met die ijzers. Vissen die nog op zoek zijn naar een baan, hebben deze week eindelijk geluk. Sterker nog; je kunt kiezen. Luxeprobleem. Vissen die nog op zoek zijn naar een partner komen deze week flink aan hun trekken en Vissen die dit niet zijn, ook. Van alle kanten dient de liefde zich in verschillende vormen aan. Om je helemaal kapot van te schrikken. Niet te veel over nadenken; komt u maar.

Ram
21 maart - 20 april
Rammen die niet zo lekker in hun vel zaten, komen er nu middels een plotselinge brainwave achter waar dit eventueel aan zou kunnen liggen. Draai niet langer om de hete brei heen en vat de koe direct bij de horens. Als je van mediteren houdt, kan dit je net dat extra stukje inzicht bieden om de boel te kunnen afsluiten voor jezelf. Afhechten en doorknippen, klaar. Verder heb je nu meer behoefte om alleen te zijn. Even geen gekakel aan je hoofd. Bloedirritant om telkens maar weer op alles een antwoord te moeten geven. Je bent hier tenslotte niet om anderen te entertainen en die vriendin die zelf steeds alle ellende op haar hals haalt mag het er lekker ook weer zélf vanaf halen. Online kun je nu leuk geld verdienen. Zolderopruiming?

Stier
21 april - 20 mei
Je vrienden staan paf; waar is kalme, rustige, conservatieve Stier gebleven? Je durft zowaar meer je mond open te trekken en risico’s te nemen. Niet alleen privé, maar zeker ook in je werk. Vanwege je lossere en zelfverzekerde houding komen er nu ook zomaar nieuwe mogelijkheden op je pad. Nu alleen nog een wat meer zakelijke outfit en dito broodtrommel en je bent helemaal klaar voor de volgende stap. In de liefde kan deze ommezwaai nog wel eens wat problemen teweegbrengen. Ja hoor, daar is hij al; het groene monster. Jaloezie. Je lover kan het allemaal niet zo waarderen; door wie komt dit allemaal? Pfff…. Krijgen we dát weer. Is eindelijk die rem eraf, kun je weer gaan bewijzen dat je niet vreemdgaat. Vermoeiend.

Tweelingen
21 mei - 20 juni
Jouw week staat voornamelijk in het teken van werk. Ze kunnen je momenteel begraven onder de nieuwe opdrachten en klussen, Tweeling vreet zich gewoon weer een weg naar boven, no problem. Wat zich thuis allemaal afspeelt zal je nu even een dikke theeworst zijn, alles loopt op rolletjes en iedereen doet lekker zijn eigen ding. Prima. Heb jij mooi je handen vrij om aan je carrière te werken, want dat je daar nu als een speer gaat, is wel zeker. Probeer wel wat meer aandacht te besteden aan je gezondheid. Eerlijk is eerlijk, er zijn best wat slechte gewoonten waar je heel goed zonder kunt. Vraag jij je wel eens af wat je echte leeftijd is? Nee? Moet je eens doen…

Kreeft
21 juni - 22 juli
Het is hoog tijd dat er wat extra geld in het laatje komt. Verdien je net te weinig naar je zin of heb je moeite met het vinden van een andere baan? Heb je in verband met een bijzondere situatie misschien recht op (meer) toeslagen of een overheidsuitkering? Even checken kan zeker geen kwaad. Het is een goede week voor instanties, dus waar je eerder nog bot ving, maak je nu misschien zomaar een goede kans. Ook aan de liefde moet je een beetje harder trekken. De gebonden Kreeften krijgen onvermijdelijk te maken met het fenomeen ‘sleur’. Maar zij niet alleen, ook de singles zitten nu voornamelijk in hun joggingbroek voor de tv broodjes döner weg te hakken. De enige vlekken die je momenteel tussen de lakens vindt zijn die van de waterige knoflooksaus.

Leeuw
23 juli - 22 augustus
Gebonden Leeuwen gaan er flink tegenaan deze week. Seks! Bij de wilde spinnen af gewoon. De singles kunnen deze week een spannende flirt op het werk verwachten. (De gebonden Leeuwen ook, maar die gaan er natuurlijk niet op in.) Waarschijnlijk is de ander getrouwd en gaat het om pure lust. Verhitte seks in de bezemkast of ergens op een parkeerplaats in de auto. Gatverdamme. Doe het wel veilig, want die ranzige bosuil doet dit natuurlijk niet voor het eerst. Een geldbedrag waar je al een poosje op zit te wachten, is nog steeds niet in zicht. Hoewel het geen kwaad kan er nog een telefoontje aan te wagen, zal het voor nu weinig uitmaken. Verschillende factoren zorgen voor vertraging. Het komt zeker goed, alleen niet deze week.

Maagd
23 augustus - 22 september
Gebonden maagden hebben nu vooral behoefte aan rust. Lekker samen een hotelletje pakken of een dagje naar de spa. Check echter wel even extra je agenda, de kans dat je een dubbele afspraak maakt, is groot en daar maak je nu geen vrienden mee. Over vrienden gesproken, er wordt momenteel flink wat af geouwehoerd binnen je kennissenkring. Nog een reden om even fijn afstand te nemen. Ook op je werk is het gezelligheid troef: je krijgt de volle laag omdat je volgens bepaalde lieden niet hard genoeg werkt. Laat ze even heel snel collectief gaan toeters zoeken. Ga er ook maar niet op in, sommige mensen zullen nooit begrijpen dat je echt maar één paar handen hebt. Die leven kennelijk in Bikinibroek, tussen de octopussen.

Weegschaal
23 september - 22 oktober
Net als vorige week is het belangrijk om zuiniger te zijn op je energie, je moet er deze week langer mee doen dan je denkt. Wellicht zit er behoorlijk wat overwerk in, dus eet goed en zorg dat je genoeg nachtrust krijgt. Aan je geliefde kun je nu goed zien wat slaaptekort met iemand doet. Hij of zij stapt deze week steevast met het verkeerde been uit bed om vervolgens met een enorme baklap aan de kneitersterke koffie te gaan. Goed zo maatje. Nóg langer netflixen ’s nachts… Qua financiën geef je nu graag wat extra geld uit aan je uiterlijk. Mooie kleding, maar ook wat fijne crèmes en diverse diep reinigende maskers. En gelijk heb je. Wie er beter uitziet gaat zich vanzelf ook beter voelen. En andersom natuurlijk.

Schorpioen
23 oktober - 22 november
Je agenda staat weer eens tjokvol. Blijf echter wel onderscheid maken tussen sociale afspraken en sociale verplichtingen. Afspraken in de sociale sfeer, waar je geen zak zin in hebt, vallen doorgaans niet onder ‘ontspanning’. De zoveelste kinderverjaardag van een verre blaag die je een keer per jaar ziet (op zijn verjaardag) en waarvan je niet eens weet hoe oud hij wordt? Een feest van een kennis van een kennis? Ga gewoon niet. Met kinderen waar je een betere band mee hebt, beleef je deze week juist veel plezier en als je zelf graag een kind wilt, moet je vooral even flink van kwakkenstijn. Je bent deze week echt súper vruchtbaar. Wil je pertinent (nog) geen koter, weet je nu ook wat je vooral niét te doen staat…

Boogschutter
23 november - 21 december
Je thuissituatie heeft niet veel aandacht nodig. Het reilt en zeilt. Niks meer aan doen. Wel heb je deze week behoorlijk wat moeite met in slaap vallen en als je dan toch alleen maar ligt te woelen en te tollen, kun je maar beter iets nuttigs doen. Hoewel het doorgaans af te raden is om in het holst van de nacht achter je laptop te gaan zitten, is het in dit geval de enige manier om die verrekte insomnia te omzeilen. Daarbij weet je vrijwel zeker dat je energielevel de volgende dag rond het nulpunt zal zijn, dus kun je maar beter alvast wat op voor werken zodat je in elk geval een uurtje eerder naar huis kunt. Zeker dat je dan wel lekker kunt slapen.

Steenbok
22 december - 20 januari
Op financieel gebied gaat alles behoorlijk voorspoedig. Het werken kost je weinig tot geen moeite, terwijl je er wel meer dan genoeg geld mee weet binnen te harken. Zelfs het nemen van een bepaald risico legt je nu geen windeieren. Waak er wel voor dat je niet overmoedig wordt. Hebberigheid wordt doorgaans niet beloond. Steenbokken die nog studeren gaan als een raket door de leerstof heen en ook bokken die van schrijven hun beroep hebben gemaakt of muziek componeren verbazen zich deze week over hun eigen creativiteit. Maak er maar even flink gebruik van, voor je het weet is het uit met de pret en treedt het welbekende writers block weer in. Nou ja. Heb je mooi weer tijd voor de liefde.

Gerelateerd

Geen probleem!
&C maakt gebruik van cookies. Als je verder leest, ga je daarmee akkoord. Meer info »

We love cookies

Deze website maakt gebruik van cookies.
Geen probleem!

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over je gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse.

Wanneer je gebruik blijft maken van andc.tv gaan wij ervan uit dat je hiermee akkoord bent. In onze privacy voorwaarden vind je een beschrijving van al onze cookies.