Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #51
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #23
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #12
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #43
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #27
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #15
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #8
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #25
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #14
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #41
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #11
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #4
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #20
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #3
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #10
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #39
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #15
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #16
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #50
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #24
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #40
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #44
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #5
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #9
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #17
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #19
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #18
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #7
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #45
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #2
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #26
Meer bekijken
  1. Psyche
  2. › ›
  3. Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #6
Psyche

Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #6

Daar is-ie weer: de weekhoroscoop. De kans is groot dat je je helemaal kapot ergert aan iemand in je omgeving, Stier. Bedenk voor je deze persoon aanspreekt eerst wat je wil zeggen en zorg dat je niet onnodig uit de bocht vliegt. Dit is wat de sterren deze week voor jou in petto hebben.

03-2-2020 08:00
Tekst: Nathalie Kriek

What's up this week? Iedere week een nieuwe weekhoroscoop die vertelt wat jou te wachten staat.

Lees ook: Jaarhoroscoop: dit hebben de sterren in 2020 voor jou in petto

Waterman
21 januari - 20 februari
Het is een goede week om weer eens wat meer tijd met je vrienden door te brengen. Je zit goed in je vel, bent blij met wat je hebt en je geniet er ook echt van. Weg met alle stress, het leven is veel mooier wanneer je je niet druk maakt. Je relatie loopt lekker en er is dan ook alle ruimte voor leuke dingen. Ga er samen op uit of organiseer thuis iets bijzonders voor elkaar. Lekker op de bank hangen en tv-kijken is ook niet verkeerd, maar juist nu verdient jullie relatie iets extra's. Dit is trouwens niet het goede moment om te klussen in huis, er komt weinig uit je handen en als je al iets probeert zal het eindresultaat zeer te wensen over laten.

Vissen
21 februari - 20 maart
Misverstanden tussen jou en je partner kunnen nu uitgepraat worden. Er is sprake van meer wederzijds begrip en minder korte lontjes. Fijn. Op je werk weet je jezelf goed te beheersen wanneer iemand het bloed onder je nagels vandaan haalt. Ze krijgen jou niet gek deze week, zolang het je niet belemmert in je ademhaling, zal het jou verder een zorg zijn. Met het oog op vriendschap trek je nu meer toe naar personen die al wat ouder zijn of in elk geval meer levenservaring hebben. Dit geldt ook voor singles die op zoek zijn naar liefde. Tussen jou en je date kan zomaar een groot leeftijdsverschil zitten.

Ram
21 maart - 20 april
Je hebt even totaal geen zin om te praten. Niet met je partner en ook niet met vriendinnen. Daarbij begint het oppervlakkige gezwam in allerlei groepsapps je ook zwaar te irriteren. Ga je eruit of blijf je uit beleefdheid nog even hangen? Gelukkig bestaat er een dempfunctie. Wel heb je warme gevoelens voor iets uit het verleden. Dat kan een persoon zijn waar je vroeger een crush op had, maar het kan ook heel goed gewoon een periode zijn die je mist. Of een bepaalde hobby. Probeer voor jezelf te achterhalen of het zin heeft om een en ander weer in je leven te halen en of dit je oprecht blij zou maken of dat het slechts een vlaag is van nostalgie.

Stier
21 april - 20 mei
Laat je emoties het niet winnen van je gezond verstand. Je maakt jezelf ergens zo druk over dat het je moeite kost om rustig en logisch te blijven nadenken. Heel menselijk, maar niet bijster handig gezien de situatie. De kans is groot dat je je helemaal kapot ergert aan iemand in je omgeving. Bedenk voor je deze persoon aanspreekt eerst wat je wil zeggen en zorg dat je niet onnodig uit de bocht vliegt. Veel opwaaiend stof geeft alleen maar meer troep. In de liefde gaat alles goed. Je vindt het fijn om iets extra's voor je partner te doen of iets meer rekening met hem of haar te houden. Ook met het oog op je persoonlijke doelstellingen ben je bereid om een tandje harder te gaan. Houd dit vast, Stier.

Tweelingen
21 mei - 20 juni
Om gedoe te voorkomen ben je geneigd om met alle winden mee te waaien. Lekker makkelijk, als je het overal over eens bent zijn er ook geen discussies. Het liefst fiets je overal tussendoor en omheen. Prima, maar bedenk je wel dat het lastig is om later op bepaalde standpunten terug te komen, zeker op je werk. In vriendschappen fungeer je nu liever als klankbord dan dat je zelf over je gevoelens praat. Grote kans dat je iets te horen krijgt over diens verleden of privéleven en tegen smeuïge details zeg je natuurlijk geen nee. In de liefde doe je er verstandig aan je waardering te uiten naar je partner, het is namelijk alweer een poosje geleden dat je iets liefs tegen hem of haar zei.

Kreeft
21 juni - 22 juli
Op je werk kun je nu beter opschieten met vrouwen dan met mannen. Je kunt je even totaal niet vinden in hun gevoel voor humor en daarbij zijn ze ook een beetje te mans deze week. Op het gebied van vriendschappen breng je liever tijd door met de personen die je al honderd jaar kent dan dat je nieuwe mensen leert kennen. Je staat dan ook niet open voor nieuwe ontmoetingen en praatjes met onbekenden kap je zo snel mogelijk af. Zo geen zin in. Daar krijg je overigens nog een flinke kluif aan, want juist nu ben je enorm aantrekkelijk voor anderen: ze zijn juist nieuwsgierig naar je. In de liefde kan het haast niet beter. De communicatie is prima en aan de seks mankeert ook niets.

Leeuw
23 juli - 22 augustus
Vooral op je werk en binnen je relatie ben je lichtgeraakt en kun je maar weinig geduld opbrengen voor andermans standpunten of eigenaardigheden. Het beste kun je je niet toegeven aan deze gevoelens van irritatie, want elk gesprek dat hieruit voortvloeit zal zinloos zijn of uitmonden in ruzie. Vooral halverwege de week is dit het geval. Aan het einde van de week, zo tegen het weekend, voel je je weer opperbest en zie je het allemaal weer een stuk positiever in. Je bent dan ook graag in het gezelschap van vrienden en familie met wie je graag ergens wat gaat eten of drinken. In je werk doen zich nieuwe mogelijkheden voor maar eigenlijk vind je het wel even goed zoals het is.

Maagd
23 augustus - 22 september
Je draagt het hart op de tong waardoor je er zomaar bepaalde opmerkingen uitflapt. Ook qua handelen kun je nu wat impulsief te werk gaan. Tel even tot tien en bedenk je dan nog eens of het verstandig is om al dan niet iets te zeggen of te doen. Ook binnen je relatie doe je er verstandig aan niet overal je eigen verhaal van te maken of al te snel conclusies te trekken. Aan het einde van de week begin je weer wat te bedaren en besteed je graag tijd aan het maken van toekomstplannen. Houd je wensen wel realistisch, anders is het alleen maar tijdverspilling. Geef nog geen geld uit aan nieuwe projecten voor je echt zeker weet dat de dingen haalbaar zijn.

Weegschaal
23 september - 22 oktober
Van een vriendin kun je deze week veel leren, de dingen die ze zegt zetten je echt aan het denken. In de liefde begint de balans een beetje zoek te raken. Wat verwachten jullie eigenlijk van elkaar en zijn jullie nog in staat om aan elkaars wensen te voldoen? Een en ander even checken kan geen kwaad. Op je werk daarentegen  is iedereen meer dan tevreden over je. Je werkt zorgzaam en nauwkeurig en handelt de zaken praktisch af. Ook mankeert er niets aan je creatieve inzicht, de kans is groot dat je een nieuwe werkmethode ontwikkelt of een handig idee oppert aan je leidinggevende. Een nieuwe hobby of interesse is niet van lange duur, je bent er binnen no time op uitgekeken. Niet te veel energie in steken dus.

Schorpioen
23 oktober - 22 november
Je voelt je lekker en niets is je teveel. Zowel op je werk als privé ben je absoluut bereid om iemand van advies of een helpende hand te voorzien. Tenzij anderen misbruik van je goedheid maken. Zodra het gevoel van 'moeten' om de hoek komt kijken, heb je er al geen zin meer in en verkoop je zonder twijfel 'nee'. In de liefde gaat alles prima, al is het nu wel belangrijk voor je om wat meer je eigen gang te kunnen gaan. Vragen als 'waar ga je heen?' of 'Hoe laat ben je thuis?' trek je nu vrij slecht. Mentaal draai je overuren. Je staat nog eens extra stil bij je persoonlijke doelstellingen en toekomstplannen en begint zowaar te twijfelen. Zit je nog steeds op de juiste weg of is het tijd om de afslag te nemen?

Boogschutter
23 november - 21 december
Je kunt je prima verwoorden, en dat werkt deze week vooral op je werk in je voordeel. Niet alleen tijdens persoonlijke en telefonische gesprekken, maar ook via de mail kom je absoluut goed uit de verf. Op financieel gebied kun je nu wat meer risico nemen. Zolang het om een goede investering gaat kun je ervan uitgaan dat het goed voor je uitpakt, ook al moet je diep in de buidel tasten. Als je dit weekend plannen hebt om met vrienden op stap te gaan, ben jij degene die het voortouw neemt, iets leuks organiseert of bepaalt waar de reis naartoe gaat. Een onverwachte gebeurtenis zet zakelijk of privé even alles op zijn kop, maar gelukkig houd je je hoofd koel en weet je het allemaal prima te handelen.

Steenbok
22 december - 20 januari
Op je werk kun je nu slecht tegen autoriteit. Een woordenwisseling met een van je leidinggevenden is dan ook niet ondenkbaar deze week. Natuurlijk hoef je niet voor iedereen te buigen als een knipmes, maar het werkt wel degelijk in je voordeel als je te allen tijde beleefd en correct blijft. Ook in een nette bewoording kun je de ander duidelijk maken wat je van iets vindt. Binnen je vriendenkring ben jij dit weekend degene die flink wat leven in de brouwerij brengt. Het kan je niet gek genoeg en de kans dat je veel te diep in het glaasje kijkt – met als gevolg dat je hele rare dingen doet waar je je de volgende dag niets van herinnert – is dan ook zeer aanwezig.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief
Ontvang één keer per week alle &C updates!
Het is vereist de inschrijving te bevestigen door dit vakje aan te vinken.
GO
Bedankt voor je inschrijving voor de nieuwsbrief!
Vanaf nu ontvang je de nieuwsbrief.
Out now
&C Magazine Editie #4 Huisje, boompje, beestje?
Bestel nu
Wees slim en word abonnee!
12x &C Magazine op je deurmat.
Bekijk de deals

Gerelateerd

Geen probleem!
&C maakt gebruik van cookies. Als je verder leest, ga je daarmee akkoord. Meer info »

We love cookies

Deze website maakt gebruik van cookies.
Geen probleem!

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over je gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse.

Wanneer je gebruik blijft maken van andc.tv gaan wij ervan uit dat je hiermee akkoord bent. In onze privacy voorwaarden vind je een beschrijving van al onze cookies.