Psyche
Jouw weekhoroscoop #34
Psyche
Jouw weekhoroscoop #25
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #43
Psyche
Jouw weekhoroscoop #33
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #7
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #41
Psyche
Jouw weekhoroscoop #26
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #52
Psyche
Jouw weekhoroscoop #28
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #49
Psyche
Jouw weekhoroscoop #15
Psyche
Jouw weekhoroscoop #22
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #44
Psyche
Jouw weekhoroscoop #32
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #6
Psyche
Sterrenstof: Jouw weekhoroscoop #40
Psyche
Sterrenstof: Jouw weekhoroscoop #37
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #50
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #47
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #4
Psyche
Sterrenstof: Jouw weekhoroscoop #38
Meer bekijken
  1. Moods
  2. Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #6
Psyche

Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #6

Daar is-ie weer: de weekhoroscoop. Daar is-ie weer: de weekhoroscoop. Er zit een behoorlijke financiële piek aan te komen Waterman. Het geld stroomt binnen als een tsunami. Dit hebben de sterren deze week voor jou in petto.

04-1-2019 08:00
tekst: Nathalie Kriek, fotografie: Daantje Bons

What's up this week? Iedere week een nieuwe weekhoroscoop die vertelt wat jou te wachten staat.

Lees ook: 8 redenen waarom je schijt moet hebben aan Marie Kondo

Waterman
21 januari - 20 februari
Er zit een behoorlijke financiële piek aan te komen. Het geld stroomt binnen als een tsunami. En…kopje onder, Dagobert Duck be like, heerlijk! Met gezond egoïsme is niets mis, lieve Waterman. Je staat vaak genoeg voor anderen klaar, nu ben je zelf weer eens aan de beurt. Dat vindt je partner trouwens ook! Grote kans dat hij of zij je deze week verrast met een onverwacht uitje, gezellig etentje of ander lief cadeautje. De schat. Wees echter wel een beetje voorzichtig in het verkeer. Ook lopend of op de fiets kun je zomaar uitglijden of ergens tegenaan botsen. Juist nu ben je uiterst creatief waar het gaat om het opgooien van nieuwe ideeën op je werk, dus beetje jammer als je daar straks met een gebroken tand of een dikke lip komt aanzeilen. Het leidt zo af.

Vissen
21 februari - 20 maart
Je zit heerlijk in je vissenvel en je zelfvertrouwen groeit met de dag. Een doortastende houding is het halve werk, dus stuur maar weg die brutale mail of die gewaagde app. Vooral op het gebied van werk kom je er geheid mee weg! Voor vriendschappen is het echter een minder geschikte week. Niet alleen ligt er onenigheid op de loer, ook is er sprake van jaloezie bij één van je (zogenaamde) vriendinnen, hetgeen nu lelijk de kop op steekt. Natuurlijk is het vooral haar probleem, maar toch kun je je er flink door geraakt voelen. Houd je rug recht, blijf vriendelijk en sla lachend de deur dicht. Ja. Ook op social media en WhatsApp. Dus ook géén gegluur meer over en weer! Dat geldt trouwens ook voor die infantiele ex.

Ram
21 maart - 20 april
Qua financiën kun je deze week fijne dingen verwachten. Niet alleen is de kans op leuk, extra werk groot, ook de mogelijkheid van een gulle gift is aanwezig. Een leuke bijkomstigheid hiervan is dat je meer kunt uitgeven aan luxe en beauty & wellness. Tenminste, als je achterstallige rekeningen al waren betaald. First things first, Ram! Hoewel je je inmiddels een stuk fitter voelt, is het wel belangrijk dat je dit ook zo houdt. Het gevaar van terugvallen in oude – slechte – gewoonten ligt nog steeds op de loer. Nog éven netflixen, nog éven videolanden, nog éven lezen, oh, half twee alweer. Nee dus. En blijf ook eens een hele week met je tengels uit die koektrommels. “Voor de visite”, jaja. Vreetzak.

Stier
21 april - 20 mei
Op het financiële vlak heb je de wind mee. Er komt meer binnen en er gaat minder uit. Natuurlijk niet in de laatste plaats doordat je momenteel behoorlijk op je centen zit met je vrekkige
ass. Desondanks doe je het goede, dit was gewoon even nodig! Over een ass gesproken; alcohol maakt meer kapot dan je lief is. En nee, niet omdat je er de volgende dag een puntmuts van krijgt, maar dus wel een dikke pens. Alcohol zet dubbel hard aan deze week, dus beter ga je voor een spa blauw. Werk en privé gescheiden houden vind je lastig momenteel. Soms blijk je het met een collega of cliënt nét iets te gezellig te hebben. Blijf je vooral professioneel opstellen en neem je werk niet mee naar huis, tenzij er sprake is van een deadline. Overall ben je zeker goed bezig!

Tweelingen
21 mei - 20 juni
Als je al van plan was een carrièremove te maken, is nu hét moment om actie te ondernemen. Niet alleen heb je veel plezier in je werk, je weet ook exact waar het (grotere) geld te halen valt. Probeer dus dáár je toges ertussen te wringen. In sociaal opzicht kom je momenteel ook niets te kort, dus maak hier handig gebruik van. Niet te veel likken, dat valt op. Maar een gezellig kletspraatje hier en daar kan zeker geen kwaad. Qua gezondheid zit je lekker hoog in je energie. Vanaf volgende week wordt dit weer wat minder (waarschijnlijk door alle fut die je nu in je carrière steekt), dan is het weer tijd voor een beetje meer pas op de plaats. Maar deze week dus even niet; met volle kracht vooruit! Hoe gaat het eigenlijk met de liefde? Mwah. 

Kreeft
21 juni - 22 juli
Er komt eindelijk een eind aan een stressvolle periode. Vooral op het gebied van geld en gezondheid merk je nu echt een enorme vooruitgang en dat was hard nodig ook. Gapende gaten in je budget in combinatie met weinig puf om te werken is nou niet direct een combinatie waar je blij van wordt. Gelukkig ligt die misère nu redelijk achter je. Blijf wel goed budgetteren anders zit je zo weer in een dal. Omdat je deze week nogal snel afgeleid en dromerig bent, komt er niet zoveel uit je handen als je zou willen. Probeer je op je werk zo goed mogelijk te concentreren en waak ervoor dat je je aandacht teveel verdeelt over onbelangrijke zaken. Focus! Ook op de liefde; blijf vooral met elkaar communiceren, mevrouw Hard Schild.

Leeuw
23 juli - 22 augustus
Iemand op het werk probeert genadeloos over je heen te walsen. Omdat je eigenlijk geen zin hebt in gedoe, ben je geneigd het te negeren, maar al snel zul je merken dat dit niet de manier is. Je mag best even flink brullen! Let wel: even briesen is niet hetzelfde als oeverloos op de zaak terug blijven komen. Zeg één keer luid en duidelijk waar het op staat en dan klaar. Anders word je een zeikwijf. Heb je kinderen? Dan is de kans groot dat ze deze week wat roekeloos zijn en jankend thuis komen met een kapotte knie en dito broek. Trek die kleine koters voor alle zekerheid dus maar weer die oude meuk aan wanneer ze gaan buitenspelen. In de liefde is er wat onenigheid over de financiën (what’s new), toch heeft je lief niet helemaal ongelijk.

Maagd
23 augustus - 22 september
In de liefde gaat het nog steeds goed, steeds béter eigenlijk! De gebonden Maagden hebben het in tijden niet zo gezellig gehad met hun eigen lief en de single ones zijn warempel niet meer single. Of in elk geval; niet voor lang meer. Ook op financieel gebied lacht het leven je toe. Het is dus absoluut een goed moment om eens met meneer de Hypotheker te gaan praten over de aanschaf van een nieuw (liefdes)nest. Heb je al een fijn huis, ga dan gerust lekker shoppen dit weekend. Nieuwe meubels, een goed bed, deze week kun je zeker een goede slag slaan. Vooral niet vergeten af te dingen, schijterd. Brutalen hebben de halve wereld. En de dikste kortingen! Op je werk lult iemand big time uit zijn nek. Geen aandacht aan besteden.

Weegschaal
23 september - 22 oktober
Je doet er verstandig aan zuinig om te springen met je energie. Je kunt nogal eens volledig maling hebben aan je nachtrust. Morgen werken? Boeien. Proost! Dit soort gedrag gaat je dus behoorlijk opbreken deze week. Niet alleen voel je je als een oude krant de volgende dag, je ziet er ook zo uit. Vergeeld en verkreukeld, tel uit je winst. En dat terwijl je zó mooi bent en zo’n goede smaak hebt. Maak daar vooral meer gebruik van. Je creativiteit viert ook hoogtij nu, dus als je al graag iets wilde veranderen in je huis, is het nu hét moment om lekker te gaan shoppen en fröbelen. Jij toonaangevende trendsetter. Niet alleen wordt het super mooi, men voelt zich er ook meer dan thuis. Het bezoek is niet meer weg te sláán. Denk er wel aan dat je morgen moet werken, hè?

Schorpioen
23 oktober - 22 november
Hoewel je het reuze naar je zin hebt op je werk, gaat er ook veel aandacht uit naar thuis, naar je partner en als je die hebt, je kids. En dat is zéker niet verkeerd, het gezin is immers nog altijd de hoeksteen van de samenleving. Eerlijk, niemand kan zich goed op zijn werk concentreren wanneer het thuis compleet k*t gaat. Gelukkig is dit bij jou dus niet het geval. Jij wordt ’s avonds door iedereen met open armen ontvangen. En terecht, want je doet hartstikke je best. Een minder hartelijk ontvangst kun je verwachten bij (één van) je ouders of wat oudere familieleden. Narrig zijn ze, met die zure koppen van ze. Probeer het contact op een zo laag mogelijk pitje te houden nu. Ook op de app. Zelfs de meest veelzeggende smiley’s kunnen nu geen misverstanden voorkomen. De lange tenen reiken tot voorbij je beeldscherm!

Boogschutter
23 november - 21 december
Je rug en je gebit zijn deze week je zwakke punten. Geen goed moment dus voor een verhuizing of andere bezigheden waarbij je zwaar moet tillen. Ook een afspraak bij de tandarts is nu geen overbodige luxe. Ook als je nergens last van hebt; gewoon de boel even laten checken. Je dient vooral op school of op je werk deze week veel te communiceren, dus een gezond gebit is zeker geen overbodige luxe. In de liefde gaat het fijn. Je sprankelt en shinet. Ben je nog single, dan kun je je deze week verheugen op een heerlijke date die wel eens langer zou kunnen blijven hangen dan je aanvankelijk dacht. Blijf er wel aan werken, want vanaf volgende week zijn de mensen in je omgeving weer sneller in hun kuif gepikt en zul je weer wat meer moeten sugar coaten.

Steenbok
22 december - 20 januari
Je huis kan nog wel een opknapbeurt gebruiken hier en daar. Niet dat het een plaggenhut is, want je hebt echt al wel je best gedaan om er iets moois van te maken, maar helaas. Het is nog steeds niet helemaal klaar. Het is dan ook een goede week voor nog een bezoekje aan de bouwmarkt en om die handige klusvriend nog eens extra te paaien met een goede fles wijn. Of een zak winegums natuurlijk, net wat hij lekker vindt. Als je op het punt staat een nieuwe sprong te wagen met het oog op werk, doe je er zeker verstandig aan om per direct oude zaken af te handelen, zodat je helemaal je handen vrij hebt voor nieuwe projecten. Qua liefde schijnt de zon. Ook voor de singles. Geen donkere wolken, geen onweersbuien en al helemaal geen storm. Windstil. Fijn.

gerelateerd

Geen probleem!
&C maakt gebruik van cookies. Als je verder leest, ga je daarmee akkoord. Meer info »

we love cookies

Deze website maakt gebruik van cookies.
Geen probleem!

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over je gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse.

Wanneer je gebruik blijft maken van andc.tv gaan wij ervan uit dat je hiermee akkoord bent. In onze privacy voorwaarden vind je een beschrijving van al onze cookies.