Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #2
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #23
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #12
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #43
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #25
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #15
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #27
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #8
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #41
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #11
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #4
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #20
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #10
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #3
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #6
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #16
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #39
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #15
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #51
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #40
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #24
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #44
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #5
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #9
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #18
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #14
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #17
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #45
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #42
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #22
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #13
Meer bekijken
  1. Psyche
  2. › ›
  3. Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #50
Psyche

Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #50

Daar is-ie weer: de weekhoroscoop. Jij en je lief gaan deze week een paar keer lekker vroeg naar bed, Leeuw. De seks is nu namelijk extra goed en jij hebt nog meer zin: een handige combinatie. Dit is wat de sterren deze week voor jou in petto hebben.

09-12-2019 08:00
Tekst: Nathalie Kriek

What's up this week? Iedere week een nieuwe weekhoroscoop die vertelt wat jou te wachten staat.

Lees ook: Vakantiehoroscoop: zo ziet jouw liefdesleven er deze zomer uit

Boogschutter
23 november - 21 december
Op je werk ben je momenteel zelf degene die jou het meest in de weg zit. Je overkritische houding en perfectionisme leveren je deze week meerdere malen behoorlijk wat vertraging op. Je bent voor jezelf nota bene nog strenger dan voor bepaalde collega's die minder goede prestaties leveren. Daarnaast ben je ook nog bereid om anderen een helpende hand te bieden. Hartstikke lief, maar natuurlijk volledig de pest voor je planning. Na werktijd ben je behoorlijk uitgeput. Natuurlijk ook niet zo vreemd als je de hele week al op je tenen loopt. Blijf dan ook lekker thuis met je geliefde en houd die lieve, maar energievretende vriendin ook even buiten de deur. Qua financiën sta je voor een belangrijke keuze, ben je bereid het risico te nemen of ga je toch voor veiligheid?

Steenbok
22 december - 20 januari
Hoewel je wat emotioneler bent dan anders en je jezelf sneller dan normaal laat meevoeren door allerlei gevoelens en gedachten, ben je wel redelijk in staat jezelf te beheersen. Je weet jezelf nog steeds prima in de plooi te houden, en dat komt op je werk goed van pas. Er worden dingen van je gevraagd die absoluut tegen je gevoel indruisen. In plaats van hier finaal over los te gaan, zeg je gewoon kort en bondig 'nee'. In de liefde en op het gebied van goede vriendschappen zou het geen kwaad kunnen iets meer van jezelf te laten zien, en de dingen juist wél te benoemen. Op financieel gebied kun je nu een goede prijs krijgen voor een oud voorwerp dat al heel lang in je bezit is. Vooral als het vintage of misschien zelfs antiek is.

Waterman
21 januari - 20 februari
Het gaat je allemaal prima voor de wind. Je relatie verloopt soepel, jullie hebben het superleuk samen en de seks is ook nog steeds goed. Oké, niet meer zo vaak en wild als in het begin, maar toch nog steeds een hele dikke voldoende. Als single kun je deze week uitkijken naar een spannende ontmoeting met iemand die je hart sneller doet kloppen. Fijn, want het is alweer een poos geleden dat je je zo voelde. In je werk ga je ook nog steeds als een speer. De dingen die je wilde doen zijn bijna allemaal gelukt en wat nog niet tot het gewenste resultaat heeft geleid, daar ben je nog volop mee bezig. Dit komt volgend jaar dus helemaal goed. Qua financiën sta je ook nog eens vet in de plus. Als iemand het jaar goed kan afsluiten ben jij het wel, Waterman.

Vissen
21 februari - 20 maart
Je zit prima in je vel, zowel fysiek als mentaal. Tot voor kort had je wat problemen met de gezondheid, maar het lijkt plotseling weer de goede kant op te gaan. Prima ontwikkeling. Het goede nieuws dat je op je werk krijgt helpt hier misschien ook wel aan mee. Soms zijn lichamelijke klachten het gevolg van stress, en laat dat nou net iets zijn dat je op werkgebied steeds meer kunt loslaten. Je planning is dik op orde en als kers op de taart krijg je nog goed nieuws ook. Een fijne bonus of loonsverhoging ligt in het verschiet. Misschien zelfs allebei. Op liefdesgebied hangt er wat onenigheid in de lucht, maar gelukkig is dit maar van korte duur. Juist na deze uitbarsting ziet je lief in hoe blij hij of zij nog steeds met je is. Dat valt alweer mee.

Ram
21 maart - 20 april
In de liefde ben je snel geïrriteerd. Dat ligt eerlijk gezegd meer aan jezelf dan aan je lief. Je zit gewoon niet zo heel erg lekker in je vel en daarbij heb je het qua werk ook nog eens behoorlijk druk. Té druk, eigenlijk. In gezellig theeleuten met familie of wijn drinken met vriendinnen die meer vrije tijd hebben dan jij, heb je nu dan ook barweinig zin. Alles is teveel. Tijd om weer even flink pas op de plaats te doen, Ram. Wegens een te grote uitgave kortgeleden, zul je het ook op financieel gebied even zuinig aan moeten doen. Geen probleem: gezellig even thuis blijven en het daar knus maken kost nagenoeg niets en laat dat nou net zijn waar je nu vooral behoefte aan hebt.

Stier
21 april - 20 mei
Aan het begin van de week moet je echt weer even op gang komen. Vooral op je werk ben je niet vooruit te branden. Ook met betrekking tot je collega's of bepaalde klanten wordt het nodige geduld van je gevraagd. Op financieel gebied geef je meer geld uit aan je huis en misschien ook aan je tuin of balkon. Leuke versiering, lichtjes en andere ornamenten brengen je al helemaal in de feeststemming. Het mag ook best wat kosten, want volgend jaar kun je het gewoon weer gebruiken. Op liefdesgebied gaat het ook fijn. Een avondje uit of gewoon thuis met vrienden wordt helemaal gezellig. Alles gaat er ontspannen aan toe en je zit lekker in je vel. Hoezo donkere dagen voor kerst, jij ziet vooral lichtpuntjes overal. Letterlijk en figuurlijk.

Tweelingen
21 mei - 20 juni
Je bent flink onrustig. Dat komt niet in de laatste plaats door de drukte op je werk in combinatie met je telefoon die non-stop afgaat. Om het minste of geringste bellen, mailen of appen mensen je en je wordt er behoorlijk dol van. Gelukkig kun je veel hebben en ben je deze week extra optimistisch ingesteld, maar dan nog hoef je niet overal op te reageren. Laat onbelangrijk gezeur vooral voor wat het is en richt je alleen op de dingen die nu van belang zijn, anders blijf je bezig. In de liefde daarentegen is de communicatie juist top, er is meer sprake van wederzijds begrip. Blijf wel goed letten op je nachtrust, de kans op een verlaagde weerstand, verkoudheid of een lelijke hoest ligt op de loer.

Kreeft
21 juni - 22 juli
Je bent deze week nogal gefocust op je huis. Vooral aan het einde van de werkweek kom je helemaal in de mood om het daar gezellig en knus te maken. Je hebt dan ook weinig behoefte aan uitgaan, het liefst maak je een fijne beker warme chocomel en krul je jezelf op met een deken voor de TV. Lichten dimmen, kaarsen aan: het toppunt van gezelligheid. In de liefde kun je wat last hebben van jaloezie, maar dat komt voornamelijk voort uit je eigen onzekerheid en is niet gebaseerd op iets dat je partner verkeerd zou doen. Die heeft namelijk echt alleen maar oog voor jou. Een kennis uit het verleden neemt contact met je op, maar eigenlijk weet je niet zo goed wat je hier nu nog mee moet. Nou, gewoon. Niks.

Leeuw
23 juli - 22 augustus
Jij en je lief gaan deze week een paar keer lekker vroeg naar bed. De seks is nu namelijk extra goed en jij hebt nog meer zin: een handige combinatie. Op je werk ben je energieker dan ooit en ook je weerstand kan wel tegen een stootje. Of je nu verkouden bent, de griep krijgt of brak bent: je komt er zo weer bovenop. Vooral aan het begin van de week heb je de behoefte om de onderste steen boven te krijgen. Met het oog op de liefde en je vriendenkring doe je dat puur uit nieuwsgierigheid. Op je werk komt dat vooral omdat je gedreven bent de dingen goed en grondig aan te pakken. Opmerkingen van collega's kunnen snel verkeerd vallen deze week, maar zijn waarschijnlijk minder naar bedoeld dan jij het opvat.

Maagd
23 augustus - 22 september
In de liefde durf je eindelijk eens wat meer van jezelf prijs te geven. Verliefde Maagden stappen op een potentiële vlam af terwijl gebonden Maagden na lang aarzelen een probleem binnen de relatie durven aan te snijden. Dat werd tijd. Wanneer er rustig over gesproken wordt, hoeft er niet eens ruzie van te komen. Ook is dit een goed moment om samen een weekend weg te plannen. Wat dacht je van een hotel of last minute vakantiehuisje in de natuur of aan het strand? Op je werk is het sowieso een zootje momenteel. Alles vergt je opperste concentratie en bij de kleinste vorm van afleiding ligt er chaos op de loer. Hoe fijn zou het zijn om dan in het weekend even helemaal tot rust te komen, samen met je lief? Single? Een weekendje weg met vrienden is natuurlijk ook leuk.

Weegschaal
23 september - 22 oktober
In de liefde kan het allemaal wel wat spannender. Althans, voor de gebonden Weegschalen. Hoewel jullie het nog steeds ontzettend fijn hebben samen en leuke dingen aan het plannen zijn, is het qua seks allemaal wat aan de tamme kant. De single Weegschalen daarentegen kunnen wel degelijk uitkijken naar meer spanning deze week. Niet dat je als single nu direct de sterren van de hemel rampetampt, maar je nieuwe date bezorgt je wel behoorlijk wat vlinders in je buik en dat is voor nu spannend genoeg. Ondanks je behoefte aan shoppen, weet je jezelf prima te beheersen. Die
little black dress die je nog in de kast hebt hangen is met wat fraaie accessoires prima te combineren. Lijkt het toch nog alsof je een hele nieuwe outfit aan hebt. Nou goed, alleen een paar nieuwe schoenen dan. In de uitverkoop.

Schorpioen
23 oktober - 22 november
In de liefde gaat de communicatie tussen jou en je partner erop vooruit. Dat komt vooral omdat je beter in staat bent jezelf in de ander te verplaatsen. Plotseling begrijp je waarom je lief reageerde zoals hij of zij reageerde. Als single Schorpioen kun je je verheugen op een meer dan gezellige date en is het niet ondenkbaar dat jullie als stel het nieuwe jaar in zullen gaan. Op je werk is het loeidruk. Hoewel je het allemaal prima kunt handelen, bestaat de kans dat je volgende week last krijgt van oververmoeidheidsklachten. Het is dus wel belangrijk om na werktijd te zorgen voor voldoende ontspanning.
Keep the balance, Scorpio. Op financieel gebied zit je helemaal goed. Een dikke bonus of een fijne loonsverhoging is niet ondenkbaar. En dat heb je eerlijk verdiend.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief
Ontvang één keer per week alle &C updates!
Het is vereist de inschrijving te bevestigen door dit vakje aan te vinken.
GO
Bedankt voor je inschrijving voor de nieuwsbrief!
Vanaf nu ontvang je de nieuwsbrief.
Out now
&C Magazine Editie #4 Huisje, boompje, beestje?
Bestel nu
Wees slim en word abonnee!
12x &C Magazine op je deurmat.
Bekijk de deals

Gerelateerd

Geen probleem!
&C maakt gebruik van cookies. Als je verder leest, ga je daarmee akkoord. Meer info »

We love cookies

Deze website maakt gebruik van cookies.
Geen probleem!

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over je gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse.

Wanneer je gebruik blijft maken van andc.tv gaan wij ervan uit dat je hiermee akkoord bent. In onze privacy voorwaarden vind je een beschrijving van al onze cookies.