Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #22
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #26
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #23
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #42
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #17
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #15
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #23
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #40
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #24
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #21
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #25
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #45
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #44
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #27
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #39
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #20
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #41
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #43
Psyche
Aha: dit is het verschil tussen je Chinese en je westerse sterrenbeeld
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #37
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #1
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #7
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #20
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #38
Psyche
Vakantiehoroscoop: zo staat het er deze zomer voor met de liefde
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #18
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #14
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #46
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #37
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #25
Psyche
Zomerhoroscoop: dit staat er in de sterren over jouw vakantie
Meer bekijken
  1. Psyche
  2. › ›
  3. Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #5
Psyche

Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #5

Daar is-ie weer: de weekhoroscoop. Op liefdesgebied gaat het er deze week relaxt aan toe, Leeuw. En voor de singles zit er zelfs een geslaagde date is. Dit is wat de sterren deze week voor jou in petto hebben.

27-1-2020 08:00
Tekst: Nathalie Kriek

What's up this week? Iedere week een nieuwe weekhoroscoop die vertelt wat jou te wachten staat.

Lees ook: Jaarhoroscoop: dit hebben de sterren in 2020 voor jou in petto

Waterman
21 januari - 20 februari
Zowel privé als op je werk sta je voor bepaalde keuzes waar je nog niet echt uit lijkt te komen. Erover praten wil je niet, omdat je vindt dat dit iets is wat je echt helemaal zelf moet beslissen. Toch zou het geen kwaad kunnen om een en ander aan je partner voor te leggen of een goede vriend of vriendin om advies te vragen. Niet omdat zij een beslissing voor je kunnen nemen, maar wel omdat hun mening een nieuw licht op de zaak kan werpen. Op financieel gebied heb je geen enkele reden tot klagen. Er zit nog steeds een stijgende lijn in je inkomsten en ook op het gebied van gezondheid zit je lekker in je vel. Desondanks is een dagje spa of een ontspanningsmassage aan te raden.

Vissen
21 februari - 20 maart
Je bent wat gesloten en je partner vindt het lastig om daarmee te dealen. Er gaat van alles in je hoofd om, maar op de een of andere manier krijg je het niet over je lippen. Je bent gewoon even uitgepraat en richt je liever op dingen die je met je handen kunt doen of waarbij je alleen hoeft na te denken. Gelukkig heeft het niets te maken met je relatie, die is absoluut stabiel en jullie begrijpen elkaar ook zonder al te veel woorden. Iemand in je omgeving probeert met je te flirten, maar dat is wel het laatste waar je zin in hebt. Meteen maar duidelijk afkappen dus. Op het financiële vlak is een verandering van koers beslist een goed idee. Ban slechte gewoontes uit en ga voor een geheel nieuwe strategie die wél werkt.

Ram
21 maart - 20 april
Qua liefde zit het wel snor: je geliefde kan niet van je afblijven en draagt je werkelijk op handen. Ben je nog single, dan is de kans groot dat je iemand tegenkomt die meer is dan een one night stand. Ook met het oog op je sociale leven staat er veel gezelligheid op het menu. Lekker borrelen met vrienden, een etentje bij je thuis, jij vermaakt je wel deze week. Op carrièrevlak ben je in dubio. Aan de ene kant zou je met bepaalde werkzaamheden willen stopen, aan de andere kant verdient het te lekker om er zomaar een punt achter te zetten. Kijk het nog even aan en geef ondertussen je ogen goed de kost naar iets anders, want de kans is aanwezig dat je binnenkort echt geen plezier meer hebt in wat je doet.

Stier
21 april - 20 mei
Juist nu je weinig zin hebt om veel met iedereen te kletsen, krijg je de ene na de andere collega bij je die van alles aan je vraagt en staan er prompt ook diverse vergaderingen gepland. Je gaat er met lood in je schoenen naartoe, maar het is wel verstandig om luid en duidelijk je mening te geven over bepaalde kwesties. Er is namelijk nogal wat gaande waar je niet helemaal
happy mee bent. Gelukkig is men wel zeer tevreden over jou. Je financiën zien er goed uit, al zou het verstandig zijn om een appeltje voor de dorst weg te zetten. En ook op het gebied van gezondheid is het aan te raden wat zuiniger om te springen met je energie, het kan een keer op natuurlijk.

Tweelingen
21 mei - 20 juni
Dit is een perfecte week om alles los te laten waar je geen baat meer bij hebt of überhaupt nooit voordeel van hebt gehad. Soms probeer je weleens iets, maar als blijkt dat het niet werkt kun je maar beter zorgen dat je er zo snel mogelijk weer vanaf komt. Of dat nou bepaalde werkzaamheden zijn, een vriendschap die niet werkt of een lifestyle die je niet bevalt: weg ermee. Op je werk wordt op een achterbakse manier geprobeerd om over je grenzen heen te gaan. Het gebeurt zo sneaky dat je het in eerste instantie niet eens in de gaten hebt, dus houd je ogen open Tweeling. Hoewel je financiën in de lift zitten, gaat het wel nog een beetje traag. Blijf netjes budgetteren en zorg dat er geen sprake is van achterstallige rekeningen.

Kreeft
21 juni - 22 juli
Je hebt meer slaap nodig dan anders en ook overdag vallen je doppen weleens zomaar dicht. Geef daar maar gewoon aan toe, want ook op je werk kun je in de pauze best een powernap doen. Even je bammetje naar binnen werken (geen koffie!), vervolgens twintig minuten je luiken dicht en je kunt er de rest van de dag volle bak tegenaan. In de liefde gaat alles goed, al heeft je partner wel erg veel aandacht nodig. Schattig hoor, hoe hij of zij als een kuiken achter je aan drentelt, maar gewoon even iets voor jezelf doen is natuurlijk ook best fijn. Qua financiën doe je er verstandig aan wat meer de hand op de knip te houden, je bent geneigd om voor iedereen cadeaus te kopen. Het zijn maar kleine hebbedingetjes, maar toch. Tel het allemaal maar eens bij elkaar op.

Leeuw
23 juli - 22 augustus
Op je werk kun je wat opbouwende kritiek verwachten die een tikkie onhandig door de afzender wordt gebracht. Maak je er niet al te druk om, er zijn ergere dingen in de wereld. Als je om elk verkeerd uitgesproken woord boos moet worden, kun je wel aan de gang blijven. En je collega's ook, want eerlijk: zelf ben je ook niet altijd even tactvol. Op liefdesgebied gaat het er deze week gelukkig een stuk relaxter aan toe en voor de single Leeuw zit er zelfs een geslaagde date in. Een nieuwe hobby of liefhebberij neemt serieuze vormen aan, heerlijk om in je vrije tijd iets te doen wat je echt leuk vindt. Geef hier ook gerust wat geld aan uit, je bent het waard.

Maagd
23 augustus - 22 september
Je vindt het belangrijk om op je werk gewaardeerd te worden, maar helaas laat niemand dit echt blijken deze week. Hierdoor ga je nog harder je best doen en kun je het niet laten jezelf te vergelijken met anderen. Lieve Maagd, je bent op je werk, niet op de Olympische Spelen. Het is geen wedstrijd en er worden ook geen medailles uitgedeeld. Het belangrijkste is dat je plezier hebt in wat je doet en dat de werksfeer oké is. En dat is het geval, dus wees blij. Ook in je vrije tijd is het alles of niets. Je kleding is onberispelijk, je huis van onder tot boven blinkend schoon, en je eten lekker en gezond. Gelukkig kun je ook nog gewoon genieten van een avondje lekker niks doen: wel blijven ontspannen hoor.

Weegschaal
23 september - 22 oktober
In de liefde is er wat wrijving. Niet iets ergs, jullie zijn het gewoon niet eens. Kan gebeuren. Op je werk daarentegen kun je prima met je collega's door een deur. De werksfeer is top en de samenwerking verloopt ook optimaal, net een gesmeerde machine. Probeer het gedoe met je lief dan ook niet mee te nemen naar je werk, dat is het absoluut niet waard. Het komt vanzelf wel weer goed. In je vrije tijd probeer je meer te bewegen en dat is ook precies wat je nu nodig hebt. Het is zeker geen overbodige luxe om je conditie te verbeteren en wat spierkracht te kweken. Een aandachtspuntje is je voeding. Je eet soms echt te weinig of neemt er niet de tijd voor.

Schorpioen
23 oktober - 22 november
Je zit even in de coconmodus. Het liefst ga je uit je werk meteen door naar huis om daar wat tijd alleen door te brengen en iets voor jezelf te doen. Appjes van je vriendinnen laat je even voor wat ze zijn en ook je geliefde hoeft niet te rekenen op gezelligheid. Als single Schorpioen ben je juist geneigd te hard je best te doen om je Adonis voor je te winnen. Waarom zou je? Als het nodig is om als een clown te springen om aandacht of waardering kun je je afvragen of dit wel de juiste persoon is voor jou. Op financieel gebied verloopt het soepeler, een zekere verbetering is merkbaar en je hoeft er niet eens al te veel extra inspanning voor te leveren.

Boogschutter
23 november - 21 december
Vrienden en familie lopen de deur bij je plat, dus zorg dus dat je iets lekkers in huis hebt. Omdat je weer eens op de lijn let is het nogal een karige boel in de kasten, maar de mensen die bij je op de bank ploffen zijn allesbehalve op dieet. En het is ook alweer een poosje geleden dat jullie elkaar gesproken hebben, dus ze zijn ook niet met een uurtje weer weg. Op je werk sluipt er een dubbele afspraak in, dus wees extra alert bij het invullen van je agenda. In de liefde is het niet alleen tijd voor een goed gesprek, maar ook voor flink wat actie tussen de lakens. Hoogste tijd om de seks weer wat op te spicen: jullie zijn allebei flink in de mood dus dat belooft wat.

Steenbok
22 december - 20 januari
Je partner is helemaal in love met jou en dat steekt hij of zij niet onder stoelen of banken. Hoewel je geniet van de aandacht, hoeft het in het openbaar wat jou betreft allemaal niet zo klef. Bij hand in hand lopen ligt wel de grens. Thuis daarentegen gaan jullie flink los, en dat is nog zacht uitgedrukt. Als single Steenbok heb je ze voor het uitkiezen. Meerdere bewonderaars lopen als een hond achter je aan en ook op social media gaan de likes en complimenten maar door. Wie wordt het? Of neem je ze gewoon allemaal? Je hebt plenty energie, dus daar zal het niet aan liggen. Wel ben je nu extra vatbaar voor infecties of ontstekingen, dus extra aandacht besteden aan hygiëne is geen overbodige luxe.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief
Ontvang één keer per week alle &C updates!
Het is vereist de inschrijving te bevestigen door dit vakje aan te vinken.
GO
Bedankt voor je inschrijving voor de nieuwsbrief!
Vanaf nu ontvang je de nieuwsbrief.
Out now
&C Magazine editie 10 'Daar ben je tante voor'
Bestel nu
Wees slim en word abonnee!
12x &C Magazine op je deurmat.
Bekijk de deals

Gerelateerd

Geen probleem!
&C maakt gebruik van cookies. Als je verder leest, ga je daarmee akkoord. Meer info »

We love cookies

Deze website maakt gebruik van cookies.
Geen probleem!

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over je gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse.

Wanneer je gebruik blijft maken van andc.tv gaan wij ervan uit dat je hiermee akkoord bent. In onze privacy voorwaarden vind je een beschrijving van al onze cookies.