Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #15
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #47
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #18
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #3
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #39
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #48
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #17
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #9
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #40
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #16
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #49
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #10
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #41
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #46
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #15
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #11
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #42
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #12
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #27
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #38
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #14
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #5
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #22
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #4
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #35
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #23
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #2
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #21
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #24
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #36
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #26
Meer bekijken
  1. Psyche
  2. › ›
  3. Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #5
Psyche

Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #5

Daar is-ie weer: de weekhoroscoop. Er is veel te veel gaande, Waterman. Let je wel een beetje op jezelf? Ook je lief ziet wat pips. Doe het even rustig aan deze week. Dit hebben de sterren deze week voor jou in petto.

28-1-2019 08:00
Tekst: Nathalie Kriek, fotografie: Frank Brandwijk

What's up this week? Iedere week een nieuwe weekhoroscoop die vertelt wat jou te wachten staat.

Lees ook: Deze 37 dingen denken we allemaal na seks

Waterman
21 januari - 20 februari
Op het gebied van gezondheid is het even schrikken. Je voelt je niet helemaal lekker en de symptomen zijn vaag. Gelukkig is het maar van korte duur. Wel is het belangrijk dat je gezond(er) gaat eten en even pas op de plaats doet, maar daarna zit je weer lekker tot je oksels in het werk, precies zoals je het graag hebt. Er zijn momenteel veel veranderingen gaande, dus je hebt letterlijk handen vol. Je geliefde daarentegen moet wat langer uitpuffen. Hij of zij dient echt beter naar zijn lichaam te luisteren. Wrijf het nog maar eens flink onder zijn of haar eigenwijze kokkerd: ‘Told ya’. Single Watermannen hebben de dates voor het uitkiezen. Ienemienemutte… net de verkeerde. Helaas.

Vissen
21 februari - 20 maart
Het is een fijne week om de blender en de sapcentrifuge weer eens uit de kast te halen. Tuurlijk, schoonmaken: de hel. Toch is het dat extra beetje werk echt wel waard en als je de boel niet laat aankoeken valt het allemaal best mee. Qua financiën zat je even in het nauw met het oog op bepaalde vaste lasten, maar gelukkig kun je nu alle hobbels en bobbels weer mooi gladstrijken. Oké, er blijft niet veel van je salaris over deze maand, maar de rust in je hoofd is priceless. Op je werk ga je als een speer. Alles verloopt vlekkeloos, afgezien van die pittige woordenwisseling met je leidinggevende. Eerlijk is eerlijk, jij staat dit keer in je recht. Per direct ophokken, die kalkoenennek. En niet voeren.

Ram
21 maart - 20 april
Hoewel je graag nog het een en ander zou vernieuwen of veranderen in je huis, is het niet verstandig om hier nu al mee aan de slag te gaan. Wellicht is er sprake van verborgen gebreken die binnenkort aan het licht zullen komen. Beetje lullig als dan blijkt dat je alles voor Jan Jurk hebt gedaan. Slapen is al een poosje een probleem. Gelukkig word je deze week eindelijk weer eens echt uitgerust wakker. Probeer dit ritme vast te houden, beter voor je gezondheid. En je looks. Die wallen en die vale teint hebben we nu wel gezien, toch. Probeer je ook niet nu al druk te maken om dingen die pas volgend jaar spelen. Of wellicht door allerlei onverwachte wendingen nooit zullen plaatsvinden. Je hoeft nu echt nog niets te regelen, wanneer het echt zover is, is het vroeg genoeg om actie te ondernemen.

Stier
21 april - 20 mei
Qua financiën heb je alles netjes op orde. Er is geen sprake van achterstanden en ook voor de nieuwe maand weet je exact waar je aan toe bent. Het is dan ook een mooi moment om alvast de zomervakantie te bespreken, zodat je precies weet hoeveel je hieraan kunt besteden en alvast het een en ander kunt wegleggen hiervoor. Bij de buren is het nogal rumoerig deze week. Als ze geen ruzie hebben, zijn ze wel aan het verbouwen en als het timmeren en zagen is gedaan wordt er weer flink op los geknutseld in de slaapkamer. Alles gaat er behoorlijk luidruchtig aan toe. Is het bij die aardige mensen naast je, is een en ander nogal pruimbaar voor even, maar van die pislul aan de andere kant kun je sowieso niets hebben. Shit happens.

Tweelingen
21 mei - 20 juni
Als je kinderen hebt is er nu mogelijk gedoe op school. Of het nu jouw eigen kroost is die de boel op stelten zet of een klasgenootje, de kans is groot dat je even met de leerkracht moet komen praten. Misschien is het ook wel gewoon juf zelf die aan de Ritalin moet, hoe dan ook; laat je niet gek maken. Qua financiën zul je wat belangrijke veranderingen moeten doorvoeren. Wees hierin ook rigoureus; aan halfbakken maatregelen heb je niets, dat valt vooral onder pappen en nathouden. Ga voor oplossingen die ook op de lange termijn voordeel bieden. In je werk komen er binnenkort nieuwe mogelijkheden op je pad. Wellicht dat dit ook gepaard gaat met een leuke loonsverhoging. En zo niet; durf te vragen.

Kreeft
21 juni - 22 juli
Op je werk gaat het zo zo. Niet dat je het hardgrondig haat, maar om nu te zeggen dat je dansend naar je werk gaat; nou nee. Qua gezondheid krijg je deze week meer duidelijkheid. Misschien heb je onlangs een onderzoek gehad of krijg je deze binnenkort. Fijn te weten wat er anders of beter moet, doe er je voordeel mee. Als je een relatie hebt, is het nu een goed moment om samen de formulieren in te vullen die al zes weken in de la liggen te kreuken. Het moet er toch ééns van komen en de boel wegmoffelen maakt het er allemaal niet beter op natuurlijk. Maak er een gezellig avondje van. Kopje koffie erbij, desnoods een wijntje en een toastje brie. Gewoon even afhandelen. Niet zo janken hoor, “dit regelen, dat regelen”. Dat heet ‘leven’. Het is geen taakstraf.

Leeuw
23 juli - 22 augustus
Op je werk is het lekker druk en je hebt dan ook veel plezier in de taken die jou zijn toebedeeld. Probeer ook vooral je eigen creativiteit ertussen te gooien; dit pakt absoluut goed uit. Privé staat je agenda nog steeds bol van de afspraken, maar eigenlijk heb je het nu wel weer een beetje gehad met al die ouwe jongens krentenbrood verplichtingen. Doe eens gek en zeg de hele handel af. Kan jou het schelen, Leeuw. Doe gewoon lekker waar je zelf zin in hebt. Thuis, met je lief, in je eigen hut, met je eigen wijn en je eigen sokken. Kom je meteen weer een beetje bij. Vanwege je vermoeidheid is je lontje namelijk wat korter dan normaal en dit vindt je geliefde niet echt bon.

Maagd
23 augustus - 22 september
De verbetering in de liefde die onlangs plaatsvond, wordt deze week voortgezet. De gebonden Maagden hebben het meer dan gezellig met hun geliefde, terwijl de single ones een grote kans hebben op het ontmoeten van een nieuwe liefde. Nee, geen tinderwip; echt iemand met wie je een relatie zou willen opbouwen. Een potentieeltje. Op financieel gebied gaat het steeds beter. Stukje bij beetje verdwijnen je problemen op dit gebied naar de achtergrond en sta je meer relaxt in het leven. Geldproblemen geven je de vlekken, dus gelukkig ligt dit voorlopig weer even achter je. Van nu af aan gaat het je voornamelijk voor de wind. Mits je je uitgaven ook een beetje in de hand houdt natuurlijk. Oh, kijk… nieuwe Louboutins…

Weegschaal
23 september - 22 oktober
Met het oog op de liefde ziet het er allemaal goed uit deze week. Menig romantisch uurtje is te verwachten voor zowel single als gebonden Weegschalen. Er is niet alleen love in the air, it’s all a bout the money too, momenteel. Hoewel het doorgaans nogal passen en meten is met de rekeningen en de cijfers op je bankrekening, houd je deze week wel degelijk een leuk bedrag over. Helaas is de keuze niet eenvoudig. Ga je voor die nieuwe jas of heb je zin in een avondje stappen met the girls? Ja hoor. Partytime. (En niet de volgende dag alsnog die jas halen; hardleers) Doe verder vooral geen dingen waar je geen zin in hebt. Wees te allen tijde eerlijk en voorkom chagrijnigheid. Een mond als een omgekeerd hoefijzer maakt je nou niet bepaald sexy, dus let hierop.

Schorpioen
23 oktober - 22 november
Thuis keert de rust weer. Problemen worden opgelost en de moeilijkheden die er nog wel zijn, laat je nu steeds makkelijker los. Gelukkig heb je het fijn op je werk, waar je momenteel veel nieuwe dingen leert. Tevens is de kans groot dat er op korte termijn een cursus, workshop of seminar wordt gepland. Ook je collega’s zijn momenteel goed pruimbaar; een prettige bijkomstigheid. Op financieel gebied kom je helaas voor een minder leuke verrassing te staan. Een reparatie in huis blijkt lastiger dan je dacht, waardoor je genoodzaakt bent een professional in te schakelen. En dát gaat behoorlijk in de papieren lopen. Hoewel Handige Harry of Harriët het allemaal wel weer weet te fixen, is het wel een behoorlijke praatgraag. Beetje doorwerken kreng, je bent hier niet om nieuwe vrienden te maken.

Boogschutter
23 november - 21 december
Op het gebied van gezondheid is het aan te raden dat je goed in beweging blijft en ook wat extra spierkracht kweekt. Deze combinatie van sporten zal je algehele conditie flink verbeteren. Zeker als je onlangs ziek bent geweest of wat kilo’s bent afgevallen, is het belangrijk om op alle fronten weer wat aan te sterken. En nee, seks is niet de manier. Met die paar calorieën die je daarmee verbrandt gaan echt je kipfilets niet weg. Qua financiën heb je nog steeds geen enkele reden tot klagen. Blijf vooral lekker je ding doen, durf te werken aan je toekomst en geniet van alles wat hiermee gepaard gaat. Op je werk ben je communicatief behoorlijk sterk en ook je geliefde krijgt er op dit gebied flink van langs. Niet dat je boos op hem of haar bent, maar mén, wat kun jij lullen. Echt, de vellen van zijn/haar oren…

Steenbok
22 december - 20 januari
Tijd. Voor. Drama. Niet alleen in de liefde reageer je behoorlijk hysterisch, ook op je werk ga je behoorlijk over de top. Wellicht staat een en ander in verband met je slinkende bankrekening en is dit jouw manier van afreageren. Opvallend is namelijk, dat zodra er sprake is van financiële vooruitgang, dit direct waarneembaar is in je gedrag; de rust keert weer. Ja, je leest het goed. Er is een financiële meevaller naar je onderweg. Waarschijnlijk in de vorm van een gift of teruggave. Dit gaat dan ook linea recta naar de bank; verstandig. Als je al een poosje rondloopt met het plan iets nieuws te gaan beginnen, is dit een goed moment. Niet alleen is de kans groot dat het een succes wordt, je hebt er ook nog eens reuze veel plezier in. Go, go, go Bokstra.

Gerelateerd

Geen probleem!
&C maakt gebruik van cookies. Als je verder leest, ga je daarmee akkoord. Meer info »

We love cookies

Deze website maakt gebruik van cookies.
Geen probleem!

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over je gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse.

Wanneer je gebruik blijft maken van andc.tv gaan wij ervan uit dat je hiermee akkoord bent. In onze privacy voorwaarden vind je een beschrijving van al onze cookies.