Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #42
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #19
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #15
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #41
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #11
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #43
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #14
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #20
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #4
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #10
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #51
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #23
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #40
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #45
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #15
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #9
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #12
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #24
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #5
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #50
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #39
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #44
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #16
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #6
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #8
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #27
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #18
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #25
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #26
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #17
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #3
Meer bekijken
  1. Psyche
  2. › ›
  3. Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #49
Psyche

Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #49

Daar is-ie weer: de weekhoroscoop. Jij en je lief komen na een ongelooflijk drukke periode eindelijk weer een beetje tot elkaar, Vissen.  Heerlijk om weer eens zonder stress samen iets te ondernemen. Dit is wat de sterren deze week voor jou in petto hebben.

02-12-2019 08:00
Tekst: Nathalie Kriek

What's up this week? Iedere week een nieuwe weekhoroscoop die vertelt wat jou te wachten staat.

Lees ook: Vakantiehoroscoop: zo ziet jouw liefdesleven er deze zomer uit

Boogschutter
23 november - 21 december
In de liefde is er geen vuiltje aan de lucht en ook op het financiële vlak kom je niets te kort. Een onverwachte meevaller zorgt ervoor dat je zomaar bepaalde dingen kunt doen die je graag wilde maar die eerder niet lukten vanwege te weinig budget. Wat een mazzelpik ben je toch. Ondanks alle goede ontwikkelingen voel je je deze week nog steeds behoorlijk onzeker over bepaalde dingen. Probeer eens voor jezelf te achterhalen waar die faalangst of bewijsdrang vandaan komt. Als je hier de vinger op weet te leggen, weet je ook dat dit vooral te maken heeft met degene die je vroeger was en niets met de sterke persoon die je inmiddels bent geworden.

Steenbok
22 december - 20 januari
Het is niet zo'n geschikte week voor belastingzaken of verzekeringskwesties. Misschien is er sprake van een communicatieprobleem, krijg je een ongewenste brief van één van die twee of zul je gewoon moeten dokken. Helaas, Steenbok. Op je werk loop je telkens weer tegen dezelfde dingen aan die volgens jou anders kunnen en eigenlijk ook gewoon anders moeten. Praat erover met je leidinggevende of maak desnoods een afspraak met je werkgever. Wie weet hoe briljant jouw idee is? Verder ben je behoorlijk lucky in love. Liefde, romantiek én seks in één pakket, wat wil je nog meer.

Waterman
21 januari - 20 februari
Er komt deze of volgende week zomaar flink wat extra geld binnen. Je had dit min of meer al verwacht, maar uiteindelijk blijkt het nog meer te zijn dan je dacht. Prima, kom maar door met die bakken euro's, jij weet er wel raad mee zo voor de feestdagen. En daarna ook trouwens. Als klap op de vuurpijl heb je ook nog eens een steengoed idee met het oog op werk. Sollicitaties versturen, netwerken, bloggen, wat er ook voor nodig is om jezelf meer te laten zien: doen. Geef het echter niet direct op als je telefoon of laptop kuren vertoont, hoogstwaarschijnlijk ligt dit aan je internetverbinding. Die is namelijk compleet ruk deze week.

Vissen
21 februari - 20 maart
Jij en je lief komen na een ongelooflijk drukke periode eindelijk weer een beetje tot elkaar. Heerlijk om weer eens zonder stress, buzzende telefoons en dreigend overwerk iets samen te ondernemen. Of om weer eens gewoon helemaal niks te doen, dat kan natuurlijk ook. Hoe dan ook is het een heerlijke week voor de liefde, dus maak  hier vooral gebruik van. Ook op financieel gebied zit het mee, dus als jullie er samen even helemaal tussenuit zouden willen is een weekendje weg of korte vakantie misschien ook nog wel een optie. Vergeet niet eerst wat achterstallige rekeningen te betalen, pas als je dit gedaan hebt weet je hoeveel je werkelijk te besteden hebt.

Ram
21 maart - 20 april
Je kunt jezelf wel voor je hoofd slaan. In korte tijd heb je veel te veel geld uitgegeven waardoor je nu op de blaren moet zitten. Gelukkig ben je creatief genoeg om een oplossing te vinden voor dit probleem. Niet alleen door een beetje handig te schuiven met rekeningen, maar ook door een manier te vinden waarmee je op korte termijn je budget weer een beetje kunt aanvullen. Handen uit de mouwen voor wat extra klusjes, Ram. Maar blijf wel naar je lichaam luisteren. Bij te weinig nachtrust daalt je weerstand en aangezien je lief toch al ziek, zwak en misselijk is, heb jij het straks ook zomaar te pakken. Blijf vooral gezond eten en in huis de boel lekker ventileren.

Stier
21 april - 20 mei
Je hebt het reuze naar je zin op je werk. Misschien ben je pas ergens begonnen of zit je er al een tijdje, maar is er onlangs in positieve zin iets gewijzigd op de werkvloer. Hoe dan ook heb je erg veel plezier in wat je doet. Zelfs wanneer een collega met de handen in het haar zit, weet je direct de vinger op de zere plek te leggen en is het probleem in no time opgelost. Op liefdesgebied heb je behoefte aan een goed gesprek met je partner. Niet alleen wil je je geliefde laten weten dat je nog steeds ontzettend
happy met hem of haar bent, je bent eigenlijk ook wel benieuwd hoe je lover er momenteel in staat.

Tweelingen
21 mei - 20 juni
De seks is wel eens beter geweest, maar daarentegen hebben jij en je lief wel de handen vol aan andere leuke dingen. Vooral thuis maken jullie het samen gezellig. Jullie moeten ook wel, want geld om uit te gaan is er niet echt. Vooral je lover zit momenteel behoorlijk krap. Als jullie er dus al even uit willen, ben jij degene die trakteert. Op je werk ligt de hele boel plat vanwege gedoe met de Wi-Fi. Irritant, maar gelukkig heb je genoeg andere dingen te doen. Al is de kans groot dat je door deze digitale kink in de kabel hopeloos achter raakt op schema. Iemand in je omgeving komt bij je klagen over iemand die jij ook kent. Staat er 'mediation' op je voorhoofd? Nee dus. Niet mee bemoeien.

Kreeft
21 juni - 22 juli
Financieel heb je er wel eens beter voorgestaan. Geld komt binnen, maar vliegt er net zo hard weer uit. Sommige rekeningen komen onverwacht, maar andere kosten heb je toch echt zelf gemaakt. En ja, wie kosten maakt, krijgt rekeningen. Eén plus één is twee, Kreeft. Bij nader inzien misschien toch niet zo heel handig, dat afterpay. Gelukkig maakt de liefde veel goed deze week. Problemen waar jullie mee kampten worden deze week opgelost waardoor jullie min of meer met een schone lei kunnen beginnen. Op het gebied van werk loop je rond met twijfels. Aan de ene kant zit je er wel goed, aan de andere kant baal je van de onzekerheid die je hebt omtrent een op handen zijnde reorganisatie.

Leeuw
23 juli - 22 augustus

De relatie tussen jou en je lief gaat er alleen maar meer op vooruit. Hoewel er nog wel wat sprake is van onenigheid hier en daar, is dit gelukkig maar van korte duur. Aan de andere kant: wat is er mis met goedmaakseks? Hoewel je op je werk super goed gaat, laten de financiën helaas wel nog het een en ander te wensen over. Een combinatie van pech, gebrek aan overzicht en overenthousiast koopgedrag speelt je deze week flink parten. Geen zorgen, Leeuw. Binnen enkele weken merk je hier niets meer van. Houd vooral even de hand op de knip, zoek desnoods (tijdelijk) een extra baantje erbij en blijf vooral positief. Komt goed.

Maagd
23 augustus - 22 september
Na een roerige week is het je flink duidelijk geworden wat je geliefde eigenlijk voor je betekent, hoogste tijd dus om samen wat extra tijd door te brengen. Maak je agenda leeg, schrap alle afspraken die niet echt hoeven en duik lekker een dagje samen de sauna in. Samen weer even zen worden is hoe dan ook geen overbodige luxe. Op financieel gebied gaat het je redelijk voor de wind. Afgezien van wat onverwachte reparaties zijn er weinig hobbels in de weg te verwachten. Woon je in een huurwoning, vraag dan even na of bepaalde kosten onder jouw verantwoording vallen of onder die van de verhuurder.

Weegschaal
23 september - 22 oktober
Het is niet alleen seks dat de klok slaat, Weegschaal. Wel heel veel deze week, maar probeer daarnaast ook aandacht te besteden aan jullie financiën. Er zijn nog wel wat puntjes waar jullie het nog niet helemaal over eens zijn. Dit in het luchtledige laten hangen schept voor niemand duidelijkheid. Met als gevolg dat jullie er de eerstvolgende keer dat het aan de orde komt weer ruzie over krijgen. Zet desnoods wat dingen zwart op wit. Op je werk loop je weer eens op je wenkbrauwen. Fijn dat je alles perfect wilt hebben, maar waarom zou je in je up het werk voor drie personen doen? Is 'laat mij maar' herkenbaar voor jou, probeer andermans verantwoordelijkheid deze week dan ook vooral bij die persoon te laten.

Schorpioen
23 oktober - 22 november
Hoewel je met het oog op werk boordevol plannen zit en ook werkelijk staat te trappelen om deze uit te voeren, is het hiervoor nog niet het juiste moment. Maak aantekeningen en houd deze positieve vibe vast voor het moment dat je wel los mag gaan. Maar laat je nachtrust er niet onder lijden, je bent momenteel zo druk in je hoofd dat slapen er nog weleens bij inschiet deze week. Probeer voor je naar bed gaat eerst even tot rust te komen door een warme douche of bad te nemen en vervolgens een fijn boek te lezen tot je in slaap valt. Natuurlijk staat je mobiele telefoon dan al een uur uit. In de liefde is alles oké, alleen hebben jullie wel je handen vol aan vrienden bij wie dit even niet het geval is.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief
Ontvang één keer per week alle &C updates!
Het is vereist de inschrijving te bevestigen door dit vakje aan te vinken.
GO
Bedankt voor je inschrijving voor de nieuwsbrief!
Vanaf nu ontvang je de nieuwsbrief.
Out now
&C Magazine Editie #4 Huisje, boompje, beestje?
Bestel nu
Wees slim en word abonnee!
12x &C Magazine op je deurmat.
Bekijk de deals

Gerelateerd

Geen probleem!
&C maakt gebruik van cookies. Als je verder leest, ga je daarmee akkoord. Meer info »

We love cookies

Deze website maakt gebruik van cookies.
Geen probleem!

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over je gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse.

Wanneer je gebruik blijft maken van andc.tv gaan wij ervan uit dat je hiermee akkoord bent. In onze privacy voorwaarden vind je een beschrijving van al onze cookies.