Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #39
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #45
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #25
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #43
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #45
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #4
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #23
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #40
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #20
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #47
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #7
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #18
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #9
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #16
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #13
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #11
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #3
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #44
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #12
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #26
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #42
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #22
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #27
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #41
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #2
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #8
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #21
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #17
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #51
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #49
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #6
Meer bekijken
  1. Psyche
  2. › ›
  3. Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #48
Psyche

Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #48

Daar is-ie weer: de weekhoroscoop. In de liefde is alles koek en ei, Ram. Jullie hebben eindelijk weer eens echt tijd voor elkaar. Dit is wat de sterren deze week voor jou in petto hebben.

25-11-2019 08:00
Tekst: Nathalie Kriek

What's up this week? Iedere week een nieuwe weekhoroscoop die vertelt wat jou te wachten staat.

Lees ook: Vakantiehoroscoop: zo ziet jouw liefdesleven er deze zomer uit

Boogschutter
23 november - 21 december
Iedereen in je omgeving klaagt over krapte en onverwachte rekeningen. Voor jou geldt dit gelukkig niet, je hebt alles prima in de hand en dankzij het overzicht dat je te allen tijde over je financiën hebt, laat jij je ook niet verrassen door plotselinge betalingen. Die zag je namelijk al van mijlenver aankomen. Doordat je hier dus niet je hoofd over hoeft te breken heb je nu alle tijd om na te denken over je werk. Er zijn namelijk een aantal dingen die je graag nog voor het nieuwe jaar zou willen bereiken. Dat dit je ook gaat lukken is niet ondenkbaar: deze week krijg je een lumineus idee. Op liefdesgebied gaat alles meer dan prima. Je waardeert je partner zelfs een beetje meer dan anders. Single Boogschutters richten zich liever nog even op hun  carrière. De liefde komt volgend jaar wel weer.

Steenbok
22 december - 20 januari
Als er onlangs sprake was van wat struggles rond een bestelling, betaling of bezorging, vallen deze week alle puzzelstukjes op hun plek. Er wordt ontdekt waar de fout zat – niet bij jou – en alles wordt alsnog in orde gebracht. Nou ja, beter laat dan nooit. Op je werk daarentegen begint de ellende nu pas. Doordat er onverwacht iemand weggaat, krijg jij voorlopig diens werkzaamheden op je bord geschoven. En bedankt. Hoewel de komende tijd behoorlijk wat chaos te verwachten is op de werkvloer, kun je het gelukkig allemaal wel handelen. Je moet echter niet vragen hoe. Dit moet dus niet te lang gaan duren. Een vriend of vriendin in nood belt je voor hulp of advies. Tuurlijk, dat kan er ook nog wel bij.

Waterman
21 januari - 20 februari
De relatie tussen jou en je partner is top. Helaas kan niet iedereen dat zeggen, één van je vrienden heeft momenteel behoorlijk wat gedoe op het gebied van de liefde. Gelukkig voor hem of haar, heb jij ook een hele geschiedenis van kommer en kwel op dit gebied: dit maakt jou de ideale ervaringsdeskundige. Op je werk lijkt iedereen op het randje van overspannen. Behalve jij. Toch krijg je er indirect wel wat van mee. Blijf vooral cool, laat je niet meeslepen en blijf indien mogelijk overal buiten. Je hebt genoeg aan je eigen werk en je zit niet te wachten op andermans stress. Binnen het gezin of de familie zitten bepaalde mensen elkaar ook al in de haren. Drie keer raden wie er mag bemiddelen.

Vissen
21 februari - 20 maart
Met betrekking tot je relatie zijn er een aantal dingen die je echt niet begrijpt van je geliefde, of zelfs ronduit verafschuwt. De manier waarop je partner soms kan reageren of zich met dingen kan bemoeien is dan ook zeker niet hoe jij het zou aanpakken. Gelukkig is je lief deze week bereid om wat meer van je aan te nemen op dit gebied. Hopelijk niet voor een dag, maar echt voor langere tijd. Op het gebied van werk en financiën ga je er vooral op vooruit. Binnen de familie of je vriendenkring is iemand nogal heetgebakerd, maar gelukkig kun jij dit prima handelen. Je houdt je hoofd koel en zegt precies de juiste dingen om hem of haar te kalmeren.

Ram
21 maart - 20 april
In de liefde is alles koek en ei. Jullie hebben eindelijk weer eens echt tijd voor elkaar. Afgezien van het feit dat jullie weer ouderwets van elkaar kunnen genieten, is het ook niet onverstandig om even wat praktische zaken door te spreken. Hoe worden de financiën verdeeld en wie doet wat in huis? Hier kan maar beter geen onduidelijkheid over bestaan. Op het gebied van werk blijf je groeien en jezelf ontwikkelen. Hiermee trek je behoorlijk de aandacht. Een mooi, nieuw aanbod is dan ook op handen. Pas je wel op dat je niet weer te veel hooi op je vork neemt? Telkens als je agenda weer wat lege plekjes vertoont heb je de neiging deze zo snel mogelijk op te vullen. Ook privé. Niet doen. Wat is er mis met een avondje niks?

Stier
21 april - 20 mei
Met betrekking tot je pc, laptop of telefoon kun je deze week flink pech hebben. Het kan zijn dat de boel hier en daar wat begint te haperen maar het is ook zeker niet ondenkbaar dat bepaalde elektronica er gewoon in één keer finaal de brui aan geeft. Daar ga je, met al je belangrijke bestanden. Het kan dus zeker geen kwaad om voor alle zekerheid wat extra back-ups te regelen. In de liefde gaat alles oké, behalve dat je geliefde een beetje op zwart zaad zit of andere issues heeft met betrekking tot zijn of haar financiën. Kan je lief er echt niets aan doen of mankeert er iets aan diens uitgavenpatroon? Wat extra tips van een prijsbewuste Stier zijn natuurlijk altijd welkom.

Tweelingen
21 mei - 20 juni
Qua financiën dien je weer even orde op zaken te stellen deze week. Sommige dingen laat je een beetje verslonzen, waaronder het op tijd betalen van je rekeningen. Probeer te voorkomen dat de boel straks torenhoog ophoopt, zó niet relaxed. Op relationeel gebied gaat alles voor de wind. Liefde, romantiek, seks, de hele riedel: allemaal in the pocket. Single Twins hebben hun kans op een nieuwe liefde al gehad de afgelopen maanden, helaas blijven zij nog even vrijgezel deze winter. Hoewel, helaas? Flirten is – gebonden of niet – sowieso jouw ding en 's avonds in je eentje zeesterren in bed is ook niet verkeerd. Eh, wie is die aantrekkelijke collega die daar zo leuk naar je lacht?

Kreeft
21 juni - 22 juli
Het geldschip is weer binnen. Hartstikke fijn, maar als je zo doorgaat ben jij degene die straks de boot in gaat. Met Sint in het land en de Kerstman voor de deur vindt je het heerlijk om cadeautjes te kopen voor iedereen, inclusief jezelf. Gulheid is een mooie eigenschap, maar als je niet weet wanneer je moet stoppen heb je toch echt een probleem. Shop met mate, lieve Kreeft. Op je werk krijg je na lang wachten eindelijk duidelijkheid met betrekking tot een bepaalde situatie en je geliefde probeert vlak voor de feestdagen nog even zijn of haar eetpatroon en levensstijl te verbeteren. Gezonder eten meer bewegen. Hiervoor is het natuurlijk nooit te vroeg of te laat, dus doe je ook gezellig mee?

Leeuw
23 juli - 22 augustus
Qua werk heb je deze week je handen vol. Net als je denkt klaar te zijn, dient zich alweer een nieuwe klus aan. Hierdoor kan het gebeuren dat je zult moeten overwerken of wat dingen vanuit huis zult moeten regelen. Geen probleem, nog even flink de schouders eronder en je kunt weer genieten van je vrije tijd. Probeer dan het werk ook echt even hélemaal los te laten, je wilt straks niet overspannen achter de kerstboom liggen. De tijd die je hebt met je geliefde wordt gelukkig wel goed besteed. Een etentje voor twee in jullie favoriete restaurant of een momentje samen in de McDrive ligt in het verschiet. Pizza? Ook goed. Zolang jullie maar even lekker samen kunnen eten en kletsen. En je niet hoeft te koken.

Maagd
23 augustus - 22 september
Nadat de hele wijk heeft kunnen meegenieten van jullie, is nu de rust weer fijn weergekeerd in Huize Maagd. Een goed gesprek doet wonderen en gewoon even naar elkaar luisteren ook. Dan is het nu tijd voor het volgende: reparaties in huis. Hier zijn jullie het gelukkig wel over eens, bepaalde oude meuk is hard aan vervanging toe. Een prima week dus om samen wat bouwmarkten af te struinen of nieuwe inspiratie op te doen op internet of die enorme Zweedse meubelwinkel. Op je werk wordt er een beroep gedaan op je aanpassingsvermogen. Het kan zijn dat je bepaalde veranderingen min of meer door de strot geduwd krijgt, maar het is ook goed mogelijk dat je zelf een aantal wijzigingen dient aan te brengen in je werkwijze.

Weegschaal
23 september - 22 oktober
Deze week staat vooral in het teken van wonen. Als je op zoek was naar een huis is de kans groot dat je deze week geluk hebt en wordt uitgenodigd voor een bezichtiging of wellicht zelfs voor het ondertekenen van een contract. De Weegschalen die al een fijn dak boven hun hoofd hebben gaan deze week lekker aan de slag met het verfraaien van hun stulp. In de liefde is er geen enkele reden tot klagen. De singles daarentegen hebben wel het een en ander te mokken, een date valt behoorlijk tegen. Als er al sprake is van een date, want het is momenteel een behoorlijk karige boel. Op je werk krijg je de ene klus na de andere om je oren. Het kan te gek ook, hè. Wie denken ze dat je bent, Wonder Woman?

Schorpioen
23 oktober - 22 november
Het is een goed moment om bepaalde abonnementen waar je niet of nauwelijks gebruik van maakt op te zeggen. Neem hiervoor even rustig de tijd en kijk al je afschriften na van de afgelopen maanden. Soms wordt er automatisch iets afgeschreven wat je eigenlijk al lang vergeten was. Elk tientje is er één Scorpio. Voor die knaken zou je ook een complete maaltijd kunnen koken. In de liefde waan je je een koninginnetje deze week. Je geliefde doet werkelijk alles om het je naar de zin te maken en is zelfs bereid om dingen te doen die hem of haar eigenlijk tegen staan. Als dat geen ware liefde is. De singles kunnen uitkijken naar december, de maand dat hun nieuwe liefde hun leven komt binnenwandelen.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief
Ontvang één keer per week alle &C updates!
Het is vereist de inschrijving te bevestigen door dit vakje aan te vinken.
GO
Bedankt voor je inschrijving voor de nieuwsbrief!
Vanaf nu ontvang je de nieuwsbrief.
Out now
&C Magazine Editie #3 Bekend, beroemd, berucht
Bestel nu
Wees slim en word abonnee!
12x &C Magazine op je deurmat.
Bekijk de deals

Gerelateerd

Geen probleem!
&C maakt gebruik van cookies. Als je verder leest, ga je daarmee akkoord. Meer info »

We love cookies

Deze website maakt gebruik van cookies.
Geen probleem!

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over je gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse.

Wanneer je gebruik blijft maken van andc.tv gaan wij ervan uit dat je hiermee akkoord bent. In onze privacy voorwaarden vind je een beschrijving van al onze cookies.