Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #2
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #42
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #6
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #19
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #44
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #20
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #4
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #43
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #21
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #3
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #22
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #41
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #7
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #23
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #24
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #51
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #40
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #50
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #39
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #25
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #26
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #27
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #15
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #45
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #5
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #14
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #10
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #11
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #8
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #17
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #15
Meer bekijken
  1. Psyche
  2. › ›
  3. Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #47
Psyche

Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #47

Daar is-ie weer: de weekhoroscoop. Je loopt al een poosje rond met bepaalde plannen, Weegschaal. Maar één van de twee zul je moeten laten varen. Deze week kom je erachter welk project het gaat winnen en welk plan je op de lange baan schuift.  Dit is wat de sterren deze week voor jou in petto hebben.

18-11-2019 08:00
Tekst: Nathalie Kriek

What's up this week? Iedere week een nieuwe weekhoroscoop die vertelt wat jou te wachten staat.

Lees ook: Vakantiehoroscoop: zo ziet jouw liefdesleven er deze zomer uit

Schorpioen
23 oktober - 22 november
In de liefde ben je niet erg spraakzaam momenteel en dit heeft alles te maken met bepaalde gevoelens die je aan het wegstoppen bent. Heb je misschien een oogje (of meer) op iemand anders? Ben je een beetje klaar met de relatie maar twijfel je nog of zit je gewoon een beetje met jezelf in de knoei? Praten is doorgaans de beste remedie om dingen op te lossen, maar als je er zelf nog niet helemaal uit bent kun je beter geen slapende honden wakker maken. Op je werk ben je gelukkig een stuk communicatiever dan thuis. Je weet prima je mening te onderbouwen. Of men het er nu wel of niet mee eens is, helder is het wel. Breng het weekend gezellig door met vrienden, een beetje afleiding kun je wel even gebruiken.

Boogschutter
23 november - 21 december
Je libido is sowieso nooit echt aan de lage kant, maar deze week ligt-ie nog iets hoger dan normaal. Vooral je huid is nu extra gevoelig, dus zodra je partner je ook maar even aanraakt kom je al helemaal in de
mood. Je zit sowieso wel lekker in je vel, dus dit is een hele geschikte week om weer eens wat mensen thuis uit te nodigen. Vooral personen die dicht bij je staan, zoals je naaste familie, héle goede vrienden of letterlijk dichtbij: de buren. Met bepaalde meiden op je werk botert het dan weer wat minder deze dagen, maar eigenlijk kan dat je weinig  boeien. Je hebt niet eens zin om de discussie aan te gaan in dat kippenhok, totaal onbelangrijk.

Steenbok
22 december - 20 januari
Er is sprake van een beetje gedoe met je lief. Hij of zij begrijpt je niet en jij snapt op jouw beurt niet waar je partner nu helemaal mee zit. Dit schiet niet op, Steenbok. Tijd voor een goed gesprek met een vriend of vriendin. Aan ja-knikkers heb je nu niks, dus wend je tot iemand waarvan je zeker weet dat hij of zij én eerlijk is én geen blad voor de mond neemt. Nieuw inzicht verzekerd. Op je werk sta je deze week te lang stil bij onbelangrijke details. Voor je het weet ben je een uur verder en heb je zomaar een portie overwerk te pakken. Op het gebied van financiën daarentegen ben je juist weer iets te makkelijk als het gaat om geld uitgeven. Houd je pinpas even binnenboord en neem geen belangrijke beslissingen over geld.

Waterman
21 januari - 20 februari
Jouw focus ligt deze week op je lief, en dan met name op het emotionele vlak. Je voelt haarfijn aan dat je partner rondloopt met bepaalde issues en je wilt hem of haar graag helpen. De dingen subtiel tussen neus en lippen door ter sprake brengen werkt in dit geval beter dan een gewichtig: 'Ik wil even met je praten.' Op financieel gebied kun je beter even geen knopen doorhakken, de dingen kunnen nog alle kanten opgaan. Wat je beter wel kunt doen, is je even op je werk richten. Hier moeten bepaalde dingen opgelost worden, en met jouw creative mind is dat natuurlijk een fluitje van een cent. Je legt deze week moeiteloos het verband tussen oorzaak en gevolg waardoor je met gemak de krenten uit de pap en de rotte appels uit de mand vist.

Vissen
21 februari - 20 maart
De emoties lopen hoog op deze week. Bezitsdrang, onzekerheid, jaloezie, hartstocht, passie, hysterie, het komt allemaal voorbij. In rap tempo, dat ook nog. Probeer je niet overal aan toe te geven en laat je niet door alles meeslepen, dat geeft namelijk alleen maar onnodige rottigheid. Voor je het weet is de bui alweer overgewaaid, dus waarom zou je hier überhaupt energie in steken. Op je werk barst sowieso het onweer los, maar ook hier hoef jij je niet al te veel mee te bemoeien. Vooral als het niet direct jouw pakkie-an is, doe je er verstandig aan je vooral op je eigen werk te blijven richten. Hier heb je al je handen vol aan, want je concentratieboog is niet bijster gespannen momenteel. Je financiën zijn wél netjes in balans. Beter dan jij.

Ram
21 maart - 20 april
Er komt je ter ore dat iemand nare dingen over je rondbazuint. Maar onthoud: jij bent niet verantwoordelijk voor wat anderen over je zeggen. Op financieel gebied gaat het steeds beter. Ook deze week weet je exact wat wel en niet verstandig is om te doen. Bepaalde verleidingen kun je dan ook prima weerstaan. Daarentegen stap je op je werk wel nog steeds in dezelfde valkuilen. Je neemt weer eens veel te veel hooi op je vork en het rare is, het is niet eens allemaal nodig. Buiten je reguliere werk om trek je zelf ook veel stress aan. Doe alleen wat moet en schuif de rest gewoon lekker even voor je uit. Heb je liever hoofdpijn en slaaptekort? Ga dan vooral door op de ingeslagen weg. Goed voor je relatie ook. Niet dus.

Stier
21 april - 20 mei
Maak je niet te druk om je financiën. Als je nu eens stopt met je zorgen maken over 'later' en gewoon zorgt dat je nu je zaakjes op orde hebt, scheelt dat al een heleboel rode vlekken in je nek. Vergeet niet dat je de dingen voornamelijk zelf in de hand hebt en dat het zeker niet nodig is om je te laten verrassen door allerlei externe factoren. Als je een buffer hebt, ben je welk gedoe dan ook altijd voor. In de liefde staan er spannende dingen te gebeuren. Een leuke verrassing geeft een extra dimensie aan jullie relatie, dus dat is iets fijns om je op te verheugen.  Op je werk ben je momenteel liever even alleen en focus je je enkel en alleen op je werkzaamheden. Geklets kun je niet zo goed handelen nu, zeker als het nergens over gaat.

Tweelingen
21 mei - 20 juni
In de liefde vind je het lastig om direct te zeggen wat je voelt. Hoewel je communicatief behoorlijk sterk bent, heb je met het uiten van je werkelijke gevoelens meer moeite. Lukt het je echt niet om bepaalde dingen uit te spreken, schrijf het dan in een mail of desnoods op app. Is de boodschap minder positief, probeer het dan zo netjes mogelijk onder woorden te brengen zodat je berichtje geen virtuele bitch slap wordt. Op financieel gebied ben je druk bezig plannen te maken voor de toekomst, maar aangezien je het qua werk niet (meer) helemaal naar je zin hebt, is dit misschien niet echt het juiste moment. Er zal eerst brood op de plank moeten komen voor je extra geld kunt uitgeven aan andere dingen.

Kreeft
21 juni - 22 juli
Op financieel gebied is het nodig om in te grijpen. Gelukkig kan het tij nog worden gekeerd, maar dan zul je nu ook wel actie moeten ondernemen. Uitstel van betaling of een betalingsregeling in termijnen kan in elk geval de druk wat van de ketel halen. Wat betreft de liefde is de druk er al wel af. Waar jullie elkaar eerder nog voortdurend in de haren zaten, is nu de rust in huis weergekeerd. Een nare ex daarentegen kan wél weer behoorlijk roet in het eten gooien. Eigenlijk zou je die onruststoker gewoon overal moeten blokken, inclusief zijn/haar telefoonnummer. Zijn er kinderen in het spel? Vermijd tussentijds appen, laat je niet uit de tent lokken en houd je alleen aan de gemaakte afspraken. Be cool.

Leeuw
23 juli - 22 augustus
Bepaalde bonussen blijven uit, betalingen lopen vertragingen op en een verkoop gaat op het laatste moment niet door. Qua financiën heb je er weleens beter voor gestaan, maar gelukkig levert het behalve wat irritatie en een binnensmondse vloek niet al te veel ellende op. Het gaat gelukkig om uitstel, niet om afstel, dus laat er zeker niet je dag door verpesten. Op je werk ben je momenteel wat sneller afgeleid dan anders. Misschien doe je teveel tegelijk of ben je er gewoon niet helemaal bij met je gedachten. Probeer in elk geval je aandacht te houden bij hetgeen je doet en las even vijf minuten pauze in als je merkt dat je focus verslapt. In de liefde hangt een miscommunicatie in de lucht, nu maar hopen dat je lief er niet al te lang in blijft hangen.

Maagd
23 augustus - 22 september
Het enige nadeel van het feit dat het je financieel meer voor de wind gaat, is dat je ook meer naar je geld gaat leven. Probeer in plaats van meer geld uit te geven, meer door te sluizen naar je spaarrekening. Je zult zien dat de aanblik van je groeiende spaarrekening je blijer maakt dan het kopen van nutteloze meuk.  Op het sociale vlak blijk je veel gemeen te hebben met iemand die je voor het eerst ziet, of die je al eerder had gezien maar nog niet had gesproken. Wellicht vindt dit feest van herkenning plaats in de werksfeer. In de liefde hebben jij en je lief het wel gezellig, op een paar kleine dipjes na. Probeer er maar niet te veel aandacht aan te besteden, zo belangrijk is het niet.

Weegschaal
23 september - 22 oktober
Het is weer eens zover. Opgeblazen buik, vraatzucht en een humeur om op te schieten. Hoe durft je lief te zeggen dat je mooi bent. Lelijk ben je. Gelukkig duurt het gevecht tegen de hormonen maar even, maar vervelend is het wel, zowel voor jou als je partner. En voor een bepaalde mannelijke collega die het ook zwaar moet ontgelden deze week. Op financieel gebied is het even wikken en wegen geblazen. Je loopt al een poosje rond met bepaalde plannen, maar één van de twee zul je moeten laten varen. Je kunt je geld immers maar één keer uitgeven. Deze week kom je erachter welk project het gaat winnen en welk plan je op de lange baan schuift. 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief
Ontvang één keer per week alle &C updates!
Het is vereist de inschrijving te bevestigen door dit vakje aan te vinken.
GO
Bedankt voor je inschrijving voor de nieuwsbrief!
Vanaf nu ontvang je de nieuwsbrief.
Out now
&C Magazine Editie #4 Huisje, boompje, beestje?
Bestel nu
Wees slim en word abonnee!
12x &C Magazine op je deurmat.
Bekijk de deals

Gerelateerd

Geen probleem!
&C maakt gebruik van cookies. Als je verder leest, ga je daarmee akkoord. Meer info »

We love cookies

Deze website maakt gebruik van cookies.
Geen probleem!

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over je gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse.

Wanneer je gebruik blijft maken van andc.tv gaan wij ervan uit dat je hiermee akkoord bent. In onze privacy voorwaarden vind je een beschrijving van al onze cookies.