Psyche
Jouw weekhoroscoop #23
Psyche
Jouw weekhoroscoop #27
Psyche
Jouw weekhoroscoop #22
Psyche
Jouw weekhoroscoop #25
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #41
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #42
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #39
Psyche
Jouw weekhoroscoop #26
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #43
Psyche
Jouw weekhoroscoop #28
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #44
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #49
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #35
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #50
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #2
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #3
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #47
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #38
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #48
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #40
Psyche
Jouw weekhoroscoop #14
Meer bekijken
  1. Moods
  2. Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #47
Psyche

Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #47

Daar is-ie weer: de weekhoroscoop. Schorpioen, waar ben je toch allemaal mee bezig deze week? Gaat er te veel om in dat koppie van je? Misschien is het tijd om het wat rustiger aan te doen. Breathe in, breathe out. Dit hebben de sterren deze week voor jou in petto.

19-11-2018 08:00
Tekst: Nathalie Kriek, fotografie: Daantje Bons

What's up this week? Iedere week een nieuwe weekhoroscoop die vertelt wat jou te wachten staat.

Lees ook: All eyes on me: deze sterrenbeelden staan graag in de schijnwerpers

Schorpioen
23 oktober - 22 november
Je gaat een behoorlijk onrustig weekje tegemoet. Naast het feit dat je tegen je lief uitvalt als een kind van vier dat zich in het gangpad van de buurtsuper krijsend op de grond laat vallen, ben je op andere vlakken ook behoorlijk nerveus. Wat je allemaal bazelt; er is geen touw aan vast te knopen. Misschien is het beter om jezelf gewoon even terug te trekken en even in een hoekje te gaan zitten punniken. Lekker ontspannend, een sliert wol uit je tol trekken. Op je werk liggen er een paar leuke verrassingen voor je in het verschiet. Blijf goed om je heen kijken en grijp de kansen die zich voordoen met beide handen aan. Met betrekking tot het contact met je collega’s trek je te snel je conclusies, waardoor je iets te impulsief iets uit je klep laat vallen. Dit wordt je niet in dank afgenomen, Scorpio. Beter het punnikwerk ook maar even meenemen naar je werk. En een lunchtrommel, want soms vergeet je goed te eten.

Boogschutter
23 november - 21 december
Zowel thuis als op het werk doe je je uiterste best om alles zo goed mogelijk te doen. Toch word je regelmatig overvallen door gevoelens van onzekerheid, waardoor je de neiging hebt alles zes keer te herhalen. En dan nog is het volgens jou niet goed genoeg. Op deze manier maak je het jezelf wel héél erg moeilijk, Boogschutter. Groundhog day, ken je die film? Je zit er momenteel zelf middenin. Mózes, wat een pietlut ben je toch. Niet te doen gewoon. Tevens ben je vrij gulzig en gretig naar meer en dan hebben we het niet eens zozeer over het materiële vlak. Je streeft vooral naar meer zelfstandigheid, onafhankelijkheid, wijsheid en rechtvaardigheid. Het liefst schreeuw je je plannen op zes hoog van de daken of toeter je het door een megafoon al rijdend in een pausmobiel door de wijk. Je lief mag momenteel vooral knikken en buigen. Wat hij natuurlijk niet doet, dus bonje!

Steenbok
22 december - 20 januari
Zo. Ben je weer lekker thuis aan het werk? Achter je laptop, met je vette muis en kruimels tussen de toetsen? Kijk nou toch, Bokkie. Een broeinest van bacillen op je bureau. Even lekker cleanen, toch! In de liefde heb je nu wat moeite jezelf te uiten. Dat is niet alleen lastig voor je partner die continu met volle kracht tegen een barrière aan zwiept, maar ook voor jezelf omdat je bepaalde dingen gewoon je smoel niet uitkrijgt. Je denkt het allemaal wel, maar zeggen, ho maar. En als je niets zegt, kan je lief er ook niet op reageren, waardoor het al met al behoorlijk awkward wordt allemaal. Op financieel gebied heb je bepaalde plannen helemaal voor jezelf uitgewerkt en op een rijtje gezet. Toch is nu niet het juiste moment om ook daadwerkelijk actie te ondernemen. Als je dat doet, ga je geheid de bietenberg op. Dit geldt trouwens ook voor je werk. Sommige dingen laten zich helaas niet rushen. Ook hier geldt: geduld is een schone zaak.

Waterman
21 januari - 20 februari
Je ligt nog uit te brakken van de ene fuif, of het andere festijn dient zich alweer aan. Je agenda staat momenteel bol van de festiviteiten en hoewel je jezelf normaliter als één bonk tegenzin naar dergelijke bijeenkomsten sleept, heb je nu juist wel zin om je lekker op te doffen. Je shinet dan ook helemaal de pan uit en hebt het op alle feestjes reuze naar je zin. Je werk neem je momenteel zeer serieus. Je voelt je enorm verantwoordelijk en wil dan ook alles ruim op tijd afmaken en perfect afleveren, hetgeen je ook lukt. Op het gebied van vriendschap voel je je nu het fijnst bij ietwat rustigere types. Mensen die zelf niet constant de behoefte hebben om zich als een hansworst naar de voorgrond te dringen. Met aandachttrekkers heb je het nu wel even gehad. Vermoeiend!

Vissen
21 februari - 20 maart
Op het werk wordt momenteel alles met bakken tegelijk bij jou over de schutting geflikkerd. “O, we weten het even niet, dump het maar bij Vis”. Hoewel je er ogenschijnlijk rustig onder blijft, vraag je jezelf serieus af of je überhaupt nog tijd hebt om te slapen deze week. Gelukkig valt het mee, en kom je er vrij snel doorheen. Je bent dan ook vrij kordaat deze week en maakt korte metten met welk probleem dan ook, zowel zakelijk als privé. In de liefde neem je tot groot ongenoegen van je partner weinig initiatief. Niet alleen tussen de lakens, ook op het gebied van romantiek ben je momenteel een behoorlijke droogkloot. Heb je kinderen, dan kun je het echter niet laten je overal naar hartenlust tegenaan te bemoeien. Back een beetje off, zeg. Laat dat grut zelf bepalen met wie het wel of niet wil spelen. Als ze je hulp of advies nodig hebben, hoor je het vanzelf wel. Ga in de tussentijd even lekker je teennagels knippen ofzo. En netjes opruimen naderhand, aub.

Ram
21 maart - 20 april
Och, och, och, wat heb je het toch druk. Arm Rammetje, zoveel hooi op je vork! Eigen schuld, dikke bult, Ariës. Je denkt nog steeds dat je Superwoman bent en plannen blijft nog steeds een ding. Qua financiën ben je geneigd meer uit te lenen of weg te geven dan je je eigenlijk kunt permitteren en ook in de liefde is je realiteitsbesef een beetje zoek. De dingen die jij momenteel van je partner verwacht, zijn niet bijster realistisch, hetgeen kan zorgen voor ruzie en onenigheid en waarbij jij moeiteloos het ene na het andere verwijt uit je binnenzak tovert. Ze blijven maar komen; Hans Klok is er niets bij. Gelukkig zie je zelf ook wel in dat dit met de werkelijkheid niets van doen heeft en leggen jullie het snel weer bij. In creatief opzicht komt deze grote fantasie wel enorm goed van pas. Schrijven, tekenen, schilderen, boetseren, borduren; je creëert de prachtigste dingen. Stuur eens iets op naar de media, zet de hele kluit op Insta of maak een website. Dude, je bent echt goed!

Stier
21 april - 20 mei
Hoewel je grote behoefte hebt aan zekerheid en je momenteel stap voor stap je doelen nastreeft, begint je creatieve kant ook steeds meer te kriebelen. Het zijn dus geen mieren die je in je poeperd voelt krioelen, je moet gewoon gehoor geven aan de talenten die je nog steeds niet optimaal benut! Kun je mooi fotograferen? Ga de stad in, of het bos. Of allebei. Geen apparatuur? Joh, je phone volstaat. Spannend filtertje eroverheen naderhand, je moet érgens beginnen! Heb je weleens gezongen voor publiek? Geef je op bij een popkoor of zoiets. Hoe dan ook, laat zien wat je kunt! In je werk kun je een spannende nieuwe uitdaging verwachten. Spoel je faalangst samen met je ochtendbolus door de plee en ga ervoor. Je doet het prima en zelfs meer dan dat! In de liefde mopper je dat je partner te snel klaar is en daar heb je ook helemaal gelijk in. Wat een halfbakken sessie was dat, gênant gewoon.

Tweelingen
21 mei - 20 juni
Je bent lekker actief deze week en doet er dan ook alles aan om het beste uit jezelf te halen. Misschien wel iets té goed. Waak ervoor dat je geen dingen doet die niet nodig zijn. Twee boeken naast je bed, prima. Twee hobby’s uitvoeren, geen probleem. Twee sporten beoefenen, kan ook nog. Heen en weer pendelen tussen twee (of meer) banen wordt al wat lastiger en het erop nahouden van twee (of meer!) bedwantsen gaat je helemaal opbreken deze week, zeker als ze van elkaar beginnen te vermoeden dat jullie meer zijn dan just friends. Serieus, de hel breekt los, dus als je jezelf hierin herkent, probeer dan nu het tij nog te keren en breek met allemaal. Heb je ook meteen weer eens tijd voor die boeken naast je bed. Als je die tenminste nog kunt vinden onder die laag stof. Zó’n bezig bijtje, maar een beetje fatsoenlijk schoonmaken schiet er dan wel weer bij in. Beetje jammer, Twin.

Kreeft
21 juni - 22 juli
Het is weer zover. Je vindt het weer eens de hoogste tijd om alle bagger uit de sloot op te dreggen en op de kant te slingeren. Op zich heb je gelijk, dit is allemaal inderdaad gebeurd. Je lief (of je moede,  je broer, het is maar net wie er de lul is deze week) heeft zich inderdaad schuldig gemaakt aan de feiten die je moeiteloos opdist. Alleen… heet het verleden niet voor niets ‘verleden’. Het is geweest, Kreeft. Daarbij ben je zelf ook niet bepaald brandschoon. Neem sowieso wat meer afstand van elkaar. Je kunt ook van iemand houden zonder voortdurend in elkaars naad te bivakkeren. Concentreer je liever op je werk en alles wat hieromheen geregeld dient te worden. Je krijgt het namelijk behoorlijk druk met nieuwe dingen de komende dagen. Op het financiële vlak is er nu eindelijk weer wat meer ruimte om openstaande rekeningen te betalen. Geen enkele reden tot zeiken meer dus. Klep dicht en gaan.

Leeuw
23 juli - 22 augustus
Op je werk kun je maar moeilijk je aandacht erbij houden. Je bent vooral bezig met wat je in je vrije tijd wil gaan doen en wellicht houden ook je toekomstplannen je behoorlijk in de greep. Toch betreffen dit vooral zaken die nog wat tijd nodig hebben, dus nu jezelf hierdoor laten afleiden heeft weinig zin. Hou wel wat beter je portemonnee in de gaten. Iemand in je naaste omgeving die in de gaten heeft hoe lief, behulpzaam en vooral hoe gul je kunt zijn, probeert misbruik te maken van je goedheid. Hij of zij is prima in staat zijn eigen broek op te houden, dus dat moet hij of zij dan ook maar heel snel gaan doen. Wees niet bang om afgewezen of niet aardig gevonden te worden. Diep in je hart ben je vooral deze week best wat onzeker. Echter geheel ten onrechte, want je bent gewoon een topwijf. Daarbij; waarom denk je toch altijd dat het jóuw taak is om de boel te entertainen?

Maagd
23 augustus - 22 september
Je voelt van alles, maar hebt moeite dit te laten stroken met je verstand. Of je denkt van alles en hebt moeite dit toe te laten in je hart. Je bent behoorlijk in de war en weet even niet wat je nu wel of niet moet doen. Misschien is het daarom beter om nu even geen belangrijke beslissingen te nemen. Kijk alles gewoon even lekker aan, je ziet wel hoe het loopt. Juist omdat je nu even mood ‘fuck my life’ hebt en niet heel sterk in je sneakers staat, ben je gemakkelijk te beïnvloeden. Wees daarom alert op manipulatieve figuren in je werk én in de liefde. Voor je het weet doe je dingen waar je later spijt van krijgt of maak je ruzie met iemand die het liefste is wat je hebt. Op het financiële vlak blijkt een situatie waar je eerder nog helemaal depri van werd, reuze mee te vallen en krijg je thuis zomaar meer aandacht dan je broer of zus. Fucking yes! Zie je, niks aan de hand. Volgende week is alles weer bij het oude en ben je er gewoon weer van overtuigd dat je beter bent dan de rest. Zo kennen we je weer.

Weegschaal
23 september - 22 oktober
Qua financiën begin je eindelijk weer wat meer overzicht te krijgen. De bodemloze put lijkt gedempt en de grootste drang tot uitgeven lijkt voorbij. De vaste lasten worden keurig netjes betaald en er is zelfs nog wat ruimte om jezelf te trakteren op iets leuks. Natuurlijk zou het verstandiger zijn om het bedrag dat je over de hand hebt linea recta door te sluizen naar je spaarrekening, maar misschien is dát op dit moment nog wat teveel gevraagd. Hoe dan ook lijk je bepaalde problemen die er speelden op dit gebied te hebben opgelost en dat is natuurlijk prima. Op liefdesgebied gaat ook alles fijn. Jullie wippen als konijnen, rennen in jullie bloterd achter elkaar aan door het huis en doen daarnaast ook nog een heleboel andere leuke dingen samen. Je vriendenkring daarentegen is de afgelopen tijd behoorlijk uitgedund, maar degenen die nog over zijn, zijn tenminste wel écht. Je gaat op elk gebied voor meer stabiliteit en dat bevalt je uitstekend.

gerelateerd

Geen probleem!
&C maakt gebruik van cookies. Als je verder leest, ga je daarmee akkoord. Meer info »

we love cookies

Deze website maakt gebruik van cookies.
Geen probleem!

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over je gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse.

Wanneer je gebruik blijft maken van andc.tv gaan wij ervan uit dat je hiermee akkoord bent. In onze privacy voorwaarden vind je een beschrijving van al onze cookies.