Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #22
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #40
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #13
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #40
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #43
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #4
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #14
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #44
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #8
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #51
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #18
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #7
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #6
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #43
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #44
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #24
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #10
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #25
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #42
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #11
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #48
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #39
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #17
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #23
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #41
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #21
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #3
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #15
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #20
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #27
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #38
Meer bekijken
  1. Psyche
  2. › ›
  3. Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #46
Psyche

Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #46

Daar is-ie weer: de weekhoroscoop. Je moet echt even streng zijn voor jezelf, Ram. Start voorlopig maar even geen nieuwe projecten op. Dit is wat de sterren deze week voor jou in petto hebben.

11-11-2019 08:00
Tekst: Nathalie Kriek

What's up this week? Iedere week een nieuwe weekhoroscoop die vertelt wat jou te wachten staat.

Lees ook: Vakantiehoroscoop: zo ziet jouw liefdesleven er deze zomer uit

Schorpioen
23 oktober - 22 november
Op financieel gebied zit er niets anders op dan te accepteren dat het allemaal even een tandje minder moet. Minder luxe, minder gemak en meer beknibbelen en op de kleintjes letten. Het is wat het is en gelukkig zie je dit zelf ook wel in. Je maakt er dan ook zeker geen probleem van, er zijn ergere dingen. Daarbij heb je wel andere zaken aan je hoofd. Er zijn een aantal ideeën die je graag wilt uitvoeren, het liefst samen met je partner. Alleen heeft die er momenteel minder trek in, of gewoon geen tijd voor. De kans dat jullie dit samen gaan trotseren is dan ook zeer klein. Lekker zelf doen, Scorpio. Kan gewoon. Op je werk wil je om de een of andere reden graag de beste en de snelste zijn. Tikkie kinderachtig. 

Boogschutter
23 november - 21 december
Je staat stijf van de stress deze week waardoor je om het minste of geringste kunt ontploffen. Totaal onredelijk en niet alleen lastig voor je omgeving, maar ook voor jezelf. Je vindt het allesbehalve prettig om de huisfeeks te zijn. Vooral thuis moet men het namelijk flink ontgelden. De oplossing voor iedereen: ga er even uit met je partner. Boek een last minute hotelletje en kom in vredesnaam even tot rust. Geen overbodige luxe, want op het gebied van werk zit er een partij werk aan te komen waar je helemaal tureluurs van wordt. Allemaal goede ontwikkelingen zijn naar je onderweg, maar dan is het wel zo handig als je niet zo'n aangebrande bakbodem bent.

Steenbok
22 december - 20 januari
Holy, wat is je lief druk deze week. Je partner gaat als een voetzoeker door het huis, om knettergek van te worden. En je bent al zo moe. Terwijl je je partner naar buiten stuurt om te ontladen, doe jij even een powernap. Wel doe je er verstandig aan een betere balans te vinden tussen werk en vrije tijd. Het is natuurlijk niet de bedoeling dat je alleen maar werkt en vervolgens het hele weekend nodig hebt om bij te tanken. Financieel gaat het even ruk, maar je bent zelfs te moe om je dáár zorgen over te maken. Hoeft ook niet, komt wel goed. Probeer om te beginnen wel je mobiel in het weekend uit te zetten. Het gaat weer over niks op al die apps, maar het kost je wel bakken energie.

Waterman
21 januari - 20 februari
Je staat weer eens als een dwaas om je geliefde heen te springen. Niet goedschiks, dan maar kwaadschiks. En dus ga je, hop, in de ruziestand. Aandacht wil je, maar helaas kom je van een koude kermis thuis. Je partner kent je langer dan vandaag en geeft je expres net niet datgene wat je wilt. Op je werk gaan de dingen ook al niet helemaal naar wens. Gelukkig ben je wel voldoende bij de pinken om een fout op te sporen die weleens verregaande gevolgen had kunnen hebben als jij dit niet had ontdekt. Op het financiële vlak hak je moeiteloos een lastige knoop door. Stoer, want er is wel degelijk een risico dat je de verkeerde keuze maakt. Desondanks is de kans groot dat het goed afloopt, ouwe money maker.

Vissen
21 februari - 20 maart
Werken in teamverband gaat je prima af. Een aantal collega's is echt blij om met jou te kunnen samenwerken, je weet veel en kunt het ook nog eens goed uitleggen. Met de buren gaat het er minder spontaan aan toe. Je ergert je helemaal blauw aan het gedrag van iemand in de wijk. Aan de andere kant heb je ook geen zin in ruzie, dus duik je maar gewoon even de heg in als de buur in kwestie komt aangewandeld. Op financieel gebied word je herinnerd aan een rekening die nog niet is voldaan. En het gaat nog om een flink bedrag ook. In de liefde is er sprake van onenigheid maar je weet het zo netjes te verwoorden dat je lief het in no time volledig met je eens is.

Ram
21 maart - 20 april
Nu het eerder donker wordt, schiet jij spontaan in de huismussenmodus. En je partner erbij, heerlijk weer eens zo in pyjama op de bank. Warme chocomel, een dekentje erbij en jullie zijn weer helemaal blij met elkaar. Op financieel gebied ren je jezelf flink voorbij en hoewel je op je werk je handen al  vol hebt, blijven de ideeën maar binnenstromen. Je moet echt even streng zijn voor jezelf en geen nieuwe projecten meer opstarten. First things first, de rest noteer je maar in je notities voor later. Het is echt gekkenwerk om alles tegelijk te willen doen. Je komt 's ochtends toch al zo moeilijk je bed uit.

Stier
21 april - 20 mei
Wanneer jij en de telefoon van je lief in één ruimte verkeren moet je je inhouden om niet zijn of haar wachtwoord te kraken. Waarom zit er überhaupt een wachtwoord op dat ding? Niet doen joh, achterdocht. Daar komt echt alleen maar narigheid van. Op je werk gaat het even niet zoals je graag zou willen. Alles gaat zo traag als dikke kak door een trechter, en dat terwijl er nog zoveel moet gebeuren. Qua financiën houd je de hand wel erg strak op de knip. Je neemt nog net geen droog brood mee naar je werk. Kom op, Stier, overdrijven is ook een vak. Op het persoonlijke vlak sta je voor een belangrijke keuze. Slaap er gerust nog even een nachtje over. Iets met haastige spoed.

Tweelingen
21 mei - 20 juni
Op financieel gebied ga je er flink op vooruit, en daardoor ben je ook geneigd naar je geld te gaan leven. Nutteloze aankopen en shoppen voor de heb liggen op de loer. Geef je er niet aan over, Tweeling. Spijt komt altijd na de zonde. En dit is gewoon echt zonde van je geld. Jouw neus en die van je lief wijzen deze week braaf dezelfde kant uit, dus als jullie al een meningsverschil hadden met betrekking tot een beslissing die genomen moest worden, is dit het moment om nog eens samen om de tafel te gaan zitten. Tien tegen één dat jullie het nu wel eens worden. Op je werk schiet je deze week genadeloos uit je slof. Zo bovenop andermans lange tenen, dat zorgt voor herrie in de tent.

Kreeft
21 juni - 22 juli
Op financieel gebied valt er nog wel wat winst te behalen. Letterlijk. Is het misschien een idee om er desnoods tijdelijk een baantje bij te nemen? Gewoon om weer even alles lekker op de rit te krijgen. In de liefde loop je al een tijd rond met iets waar je best mee zit, maar wat je niet tegen je partner durft te zeggen. Kom op Kreeft, voor de draad ermee. Van de boel krampachtig blijven wegstoppen word je ook niet bepaald een blij ei. Blijf vooral communiceren, het liefst voor de bom barst. Op het persoonlijke vlak zit je wel weer lekker in je vel. Die nieuwe jas of blouse staat je niet alleen goed, het doet je ook goed. Je bent helemaal in je sas in je nieuwe jas.

Leeuw
23 juli - 22 augustus
Omdat het niet heel lang meer duurt tot de feestdagen voor de deur staan, sta jij ook alweer te strappelen om je in je denkbeeldige tabberd te hijsen. Vooral voor je lief heb je een prachtig cadeau in gedachten. Doe je wel een beetje kalm aan met je budget, Sinterleeuw? Zoveel is de glimlach van je schatje nu ook weer niet waard. Je hebt nog een verjaardag ook deze maand, je kunt wel aan de gang blijven. Op je werk sta je nogal op je strepen deze week. Man, man, man, 'Stubborn' is your middle name. De sterren hebben werkelijk te doen met je collega's. Samenwerken met jou, niet te doen deze week. Nou ja, misschien zijn ze binnenkort wel van je af, want er staat je een prachtig aanbod te wachten.

Maagd
23 augustus - 22 september
Jackpot: niet alleen je liefdesleven knalt de tent uit met vuurwerk, ook je carrière zit flink in de lift. Hoe je het doet, doe je het, maar alles wat je aanraakt verandert in goud de komende tijd. Qua financiën gaat het iets minder voor de wind, maar ook weer niet zo bar dat je je zorgen moet maken. Op het persoonlijke vlak zit je prima in je vel, je ziet er super uit en zo voel je je ook. Het enige nadeel van zo'n topweek is dat het jaloersmakend is voor misgunners. Vooral op je werk loopt er een minkukel rond die zich tegenover jou probeert te bewijzen. Hij of zij is, kan en heeft alles beter dan jij. Uh-huh. Wie probeert diegene nu eigenlijk te overtuigen? Jou of zichzelf?

Weegschaal
23 september - 22 oktober
Op financieel gebied trap je zo in de mooie praatjes van een aalgladde verkoper. Alhoewel, dat kun je nu natuurlijk mooi voorkomen dankzij deze horoscoop. Maar wees toch extra op je hoede deze week, Weegschaal. Men heeft het op je knaken voorzien, dus houd je ogen open en je knip dicht. Op je werk wordt er een beroep gedaan op je Sherlock skills. Er is ergens iets fout gegaan, en drie keer raden wie het mag uitzoeken. Met het oog op de liefde heb je er weleens rooskleuriger voor gestaan. Niet dat het slecht gaat tussen jullie, maar tijd is het probleem. Druk, druk, druk. Jullie zien elkaar amper deze week. Nou ja, gelukkig is er nog WhatsApp. Stuur elkaar maar iets liefs for the time being.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief
Ontvang één keer per week alle &C updates!
Het is vereist de inschrijving te bevestigen door dit vakje aan te vinken.
GO
Bedankt voor je inschrijving voor de nieuwsbrief!
Vanaf nu ontvang je de nieuwsbrief.
Out now
&C Magazine Editie #2 Borst vooruit
Bestel nu
Wees slim en word abonnee!
12x &C Magazine op je deurmat.
Bekijk de deals

Gerelateerd

Geen probleem!
&C maakt gebruik van cookies. Als je verder leest, ga je daarmee akkoord. Meer info »

We love cookies

Deze website maakt gebruik van cookies.
Geen probleem!

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over je gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse.

Wanneer je gebruik blijft maken van andc.tv gaan wij ervan uit dat je hiermee akkoord bent. In onze privacy voorwaarden vind je een beschrijving van al onze cookies.