Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #50
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #26
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #3
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #44
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #44
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #15
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #42
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #25
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #22
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #47
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #7
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #2
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #43
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #45
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #21
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #16
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #12
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #13
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #27
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #48
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #8
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #40
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #20
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #17
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #11
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #51
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #19
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #39
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #10
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #9
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #18
Meer bekijken
  1. Psyche
  2. › ›
  3. Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #45
Psyche

Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #45

Daar is-ie weer: de weekhoroscoop. Aan romantiek heb je nu niet zo'n behoefte, Steenbok. Maar aan seks des te meer, een vluggertje gaat er bij jou wel in. Dit is wat de sterren deze week voor jou in petto hebben.

04-11-2019 08:00
Tekst: Nathalie Kriek

What's up this week? Iedere week een nieuwe weekhoroscoop die vertelt wat jou te wachten staat.

Lees ook: Vakantiehoroscoop: zo ziet jouw liefdesleven er deze zomer uit

Schorpioen
23 oktober - 22 november
Je financiën gaan er deze week lekker op vooruit. Het lukt je beter om de duurdere dingen te laten voor wat ze zijn, en dan krijg je ook nog een leuk extraatje in de schoot geworpen. Kan slechter. Ook op je werk verloopt alles rustig: geen gedoe, geen stress en geen overwerk. Dan zal het in de liefde ook wel goed gaan, toch? Nou nee, niet helemaal. Niet dat jullie elkaar de tent uitvechten, maar helemaal koek en ei is het ook niet. Toch is nu niet het moment om hier al te diep op in te gaan. Het voeren van discussies maakt het alleen maar erger. Ga samen iets leuks doen en probeer vooral de positieve kanten van elkaar te zien. Als single Schorpioen moet je nog even geduld hebben tot december, maar dan is het wel meteen letterlijk en figuurlijk vuurwerk.

Boogschutter
23 november - 21 december
Het is een goed moment om iets meer aandacht te besteden aan je financiën. Over het algemeen gaat het goed, maar een aantal zaken  zijn wel aan verandering toe. Een andere aanpak is nodig om alles helemaal op de rit te krijgen. Gelukkig heb je dit voor een groot deel zelf in de hand. In de liefde word je compleet in de watten gelegd door je lief. Waar komt dat ineens vandaan? Croissantjes, verse jus, toe maar. Als single Boogschutter sta je voorlopig nog even zelf je bammetjes te smeren. Op je werk wordt er een beroep gedaan op je beoordelingsvermogen. En het heeft nog haast ook, tijd om erover na te denken is er bijna niet, je moet direct een beslissing nemen. Even wikken en wegen dus.

Steenbok
22 december - 20 januari
Aan romantiek heb je nu niet zo'n behoefte, aan seks des te meer. Vooral wanneer jij en je lief met vrienden op stap zijn geweest, zeg je geen 'nee' tegen een vluggertje. Je partner helaas wel. De saaierd. Singles maken deze week meer kans op een potje figuurzagen. Meerdere malen zelfs. Op je werk heb je je handen vol aan een concurrent of een streberige collega die over jouw rug een wit voetje wil halen bij de baas. Hij of zij doet maar. Wanneer het echt te gortig wordt, ga je natuurlijk wel even bij je werkgever langs om de boel op te helderen. Je laat natuurlijk niet alles over je kant gaan. Op financieel gebied zul je zeer binnenkort diep in de buidel moeten tasten voor een reparatie. Vervelend, maar niet onoverkomelijk.

Waterman
21 januari - 20 februari
In de liefde gaat het oké, alleen is er wat gedoe omtrent een financiële kwestie. Dit is helaas niet iets wat snel op te lossen is. Zelfs wanneer jullie een compromis sluiten blijven jullie allebei met een net-nietgevoel zitten. Vervelend, want dit is wel een belangrijk ding. Ga in elk geval niet gokken, want daarmee schiet je nu vooral jezelf in de voet. En niemand wil een zere teen. Voor de singles is er liefde met de hoofdletter L in aantocht. Via een familielid krijg je een handige tip in verband met een leuke klus of extra werk. Dat betekent dus ook indirect een extra centje. Nou, laat je dat nu net goed kunnen gebruiken.

Vissen
21 februari - 20 maart
Je kunt een leuke meevaller verwachten op financieel gebied. Een bonus, een fooi of gewoon een aardigheidje als blijk van waardering. Hoe dan ook ben je er blij mee. Niet zozeer vanwege het bedrag – het is namelijk geen vetpot – maar wel omdat dit gewoon een leuk gebaar is en je je hierdoor extra gewaardeerd voelt. Wie jou ook heel erg waardeert momenteel is je geliefde. Je hebt ontzettend veel geduld met hem/haar momenteel. Je partner kan wel even wat peptalk gebruiken en drie keer raden wie dit enorm goed kan. Juist ja. Op je werk kun je binnen niet al te lange tijd een berichtje verwachten waarin je wordt uitgenodigd voor een belangrijk gesprek. Het gaat iemand hier enorm voor de wind momenteel. Lekker hoor.

Ram
21 maart - 20 april
Je raakt deze week sneller opgewonden en hebt dan ook weinig boodschap aan gefriemel. Laat dat voorspel maar zitten, het liefst trek je je lief aan de haren mee de slaapkamer in. Of nog beter: word je door je partner overmeesterd. De singles zullen zelf op jacht moeten, maar dat is aan hen wel toevertrouwd. Op financieel gebied is het niet onverstandig om te bekijken waar nog wat geld bespaard kan worden. Het omzetten van een lening of deze oversluiten naar een andere bank kan je flink wat schelen. Op je werk kom je handen tekort. Denk je wel een beetje aan jezelf? Zonder dat je het merkt verval je weer in je oude gewoonten van te laat naar bed en te weinig slaap. Zo'n gedoe 's morgens om die wallen weg te werken, dus doe maar niet meer.

Stier
21 april - 20 mei
Een impulsieve vrijpartij kan nog weleens een vervelend staartje krijgen als je niet zorgt voor een gedegen voorraad rubbers in je tas. Laten we het enge beestje maar gewoon bij de naam noemen: de kans op een soa is aanwezig. Ook als single Stier met een wel propere partner doe je er verstandig aan extra voorzorgsmaatregelen te nemen. Wees dus niet te laks met de pil. Hieruit kunnen we wel concluderen dat er met je seksleven niets mis is deze week, dus 
have funOp financieel gebied kom je voor een lastige keuze te staan: ga je voor shoppen of sparen? Op je werk ga je een roerige tijd tegemoet waarbij je nogal snel oververhit kunt raken. Houd die tactloze collega uit de buurt en de brandblusser paraat.

Tweelingen
21 mei - 20 juni
In de liefde gaat het er gezellig aan toe. De Tweelingen met een relatie hebben het gezellig met hun eigen lief, terwijl je als single spannende tijden beleeft met iemand die je een friend with benefits zou kunnen noemen. Het is zelfs goed mogelijk dat je deze mogelijke nieuwe vlam kort geleden hebt leren kennen of dat jullie al langer vrienden waren zonder dat er sprake was van bijkomend voordeel. Hoe dan ook, je gaat een leuke week tegemoet. En niet alleen in de liefde, ook op financieel gebied staat je een meevaller te wachten. Er dient zich een kans aan om meer geld te kunnen verdienen en met het oog op dat gapende gat in je hand, zeg je daar natuurlijk geen nee tegen.

Kreeft
21 juni - 22 juli
Het is warm en knus in huize Kreeft. Ook onder de dekens. Als single Kreeft zit je nog even alleen te Netflixen met je zak chips, maar eigenlijk vind je dat ook wel even oké zo. Je hebt genoeg aan al die aandacht via de app. Dikke prima zo: wel de lusten, niet de lasten. Op het gebied van gezondheid verdwijnen lastige kwaaltjes naar de achtergrond. Wellicht slikte je er al medicijnen voor of kreeg je therapie. Hoe dan ook ben je blij met de vooruitgang. Met het oog op werk kun je een leuk aanbod verwachten. Desondanks heb je nog wat twijfels en vraag je je oprecht af of je dit nu wel moet doen. Vraag gerust of je er nog even over na mag denken. Je kunt beter iets later 'ja' zeggen, dan te snel 'nee'. Of andersom natuurlijk.

Leeuw
23 juli - 22 augustus
Je schiet spontaan in de huismussenmodus door de start van een nieuwe week. Je hebt je buik namelijk even helemaal vol van feesten en de bijbehorende alcoholische versnaperingen. Vooral nu jij en je lief extra aandacht hebben besteed aan het opknappen van het huis, kies je er liever voor om hier samen van te genieten dan je heil ergens anders te zoeken. Als single zit je voorlopig nog wel even in je up op de bank, maar niet voor lang. Een nieuwe romance is in aantocht. Fijn, want eigenlijk ben je inmiddels ook wel ready to steady. Op het financiële vlak is het een beetje een chaos. Niet dat het slecht gaat, maar het overzicht kan wel beter. Heb je echt al die verschillende betaal- en spaarrekeningen nodig? En is het niet handig om al je verzekeringen bij één maatschappij onder te brengen? Ja, denk daar maar eens over na. 

Maagd
23 augustus - 22 september
Op financieel gebied loop je tegen mooi meubilair aan dat nog betaalbaar is ook. En laat je nu net op zoek zijn naar zoiets. Meteen bestellen en laten bezorgen, want dit is een goede koop. Op je werk heb je ruzie met je laptop, en het is ook niet onmogelijk dat je telefoon dwarsligt. Blijf je niet onnodig ergeren en loop even langs je leiddinggevende of baas. Het is ook in diens belang dat alles gewoon goed werkt. Verder heb je nu extra behoefte aan slaap. Of dat nu komt door de wintertijd of omdat je gewoon de reïncarnatie bent van een marmot laten we even in het midden, maar je tukt wat af momenteel. Luister goed naar je lichaam en kruip lekker vroeg je warme nest in. Koop wel even een ander kussen, want meer steun in de nek is beter voor je houding.

Weegschaal
23 september - 22 oktober
Je staat voor een belangrijke keuze of bent op een andere manier bezig bepaalde veranderingen door te voeren in je leven. Hierbij speelt je lief ook een rol, het is namelijk heel belangrijk voor je om te weten dat je partner achter je staat en bereid is je te steunen. Maar
no worries, dat komt wel goed. Als single Weegschaal ga je bijzondere weken tegemoet. Als het niet deze week gebeurt, dan volgende week wel want er is iemand naar je onderweg die je compleet van je sokken blaast. Op financieel gebied staat je een onaangename verrassing te wachten in de vorm van een aanmaning. Ai, helemaal vergeten. Snel betalen, voordat er straks een incassobureau voor de deur staat. Want dan ben je helemaal ver van huis.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief
Ontvang één keer per week alle &C updates!
Het is vereist de inschrijving te bevestigen door dit vakje aan te vinken.
GO
Bedankt voor je inschrijving voor de nieuwsbrief!
Vanaf nu ontvang je de nieuwsbrief.
Out now
&C Magazine Editie #3 Bekend, beroemd, berucht
Bestel nu
Wees slim en word abonnee!
12x &C Magazine op je deurmat.
Bekijk de deals

Gerelateerd

Geen probleem!
&C maakt gebruik van cookies. Als je verder leest, ga je daarmee akkoord. Meer info »

We love cookies

Deze website maakt gebruik van cookies.
Geen probleem!

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over je gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse.

Wanneer je gebruik blijft maken van andc.tv gaan wij ervan uit dat je hiermee akkoord bent. In onze privacy voorwaarden vind je een beschrijving van al onze cookies.