Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #2
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #42
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #6
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #19
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #44
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #20
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #4
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #43
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #21
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #3
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #22
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #41
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #7
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #23
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #24
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #51
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #40
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #50
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #39
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #25
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #26
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #27
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #15
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #45
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #5
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #14
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #10
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #11
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #8
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #17
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #15
Meer bekijken
  1. Psyche
  2. › ›
  3. Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #44
Psyche

Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #44

Daar is-ie weer: de weekhoroscoop. Lekker bezig hoor, Weegschaal. Of je nu single bent of niet: deze week kom je behoorlijk aan je trekken. Je gaat recht op je doel af. Dit is wat de sterren deze week voor jou in petto hebben.

 

28-10-2019 08:00
Tekst: Nathalie Kriek

What's up this week? Iedere week een nieuwe weekhoroscoop die vertelt wat jou te wachten staat.

Lees ook: Vakantiehoroscoop: zo ziet jouw liefdesleven er deze zomer uit

Schorpioen
23 oktober - 22 november
Vooral op het gebied van werk en financiën zit je behoorlijk in de lift. Op je werk kun je nu behoorlijk wat rijpe vruchten plukken. Dikke, volle, vette vruchten die je de afgelopen tijd flink wat water hebt gegeven. Eerlijk is eerlijk, je hebt niet stil gezeten. En dit is je beloning: een mooi aanbod of een leuk voorstel, inclusief salarisverhoging. Op het gebied van vriendschap is het even rustig en dit ligt vooral aan jezelf. Je hebt gewoon even geen zin in geklep en gekakel. In de liefde zit je te vissen naar complimentjes, maar ja, mensen die vragen worden overgeslagen. Ga lekker een paar avonden vroeg naar bed met een goed boek: ook wel eens lekker.

Boogschutter
23 november - 21 december
Hoewel er de laatste tijd wat gerommel is geweest met kapers op de kust of iemand die op een andere manier een bommetje onder jullie relatie probeerde te leggen, zal deze week de rust weerkeren. Alles is weer koek en ei. Ook besef je nu dat je zelf misschien wel iets te veel en te vaak met je werk bezig bent geweest en te weinig met je lief. Op het financiële vlak ben je helemaal vol van iets, maar achteraf zal blijken dat het om een bevlieging gaat. Binnen niet al te lange tijd vraag je je oprecht af waarom je hier überhaupt interesse in had. Richt je liever op iets anders: het is namelijk weer eens tijd voor een feestje. Er staat een avond op het programma waar je het enorm naar je zin gaat hebben.

Steenbok
22 december - 20 januari
Loosen up, lieve Steenbok. Houd je niet zo krampachtig vast aan een oude situatie als je er iets beters voor in de plaats kunt krijgen. Nee, het is zeker niet de bedoeling dat je direct in je polsstok klimt en als een wilde 'overspringt', maar het kan zeker geen kwaad om er in elk geval voor open te staan en jezelf stukje bij beetje los te weken van wat eigenlijk aan vervanging toe is. Vooral met het oog op werk speelt dit nu, maar ook op andere gebieden kan er een verandering ten goede al voelbaar zijn. Ben je nog single, dan is de kans zeer groot dat je deze week of de week erop iemand tegenkomt die je echt interessant vindt. Zelfs als je je had voorgenomen nog even vrijgezel te blijven is de verleiding moeilijk te weerstaan. Oké, pak nu die polsstok maar: jump.

Waterman
21 januari - 20 februari
Oh jee, bokkenpruikalarm. Je maakt ruzie over alles en niks en vooral je arme lief moet het ontgelden. Gelukkig is je lover ook niet op zijn/haar mondje gevallen, maar toch, zonde van de tijd joh. Ga samen iets leuks doen in plaats van uren te verspillen aan dat zinloze gekijf. Uren? Ja. Je bent weer eens lekker op dreef. Singles daarentegen hebben de komende twee maanden(!) dubbele kans op het vinden van de ware liefde. Op je werk wordt er een beroep gedaan op je aanpassingsvermogen. Hoewel je je dwarse pet op heb, is het toch echt beter om je mening over bepaalde dingen te herzien. Een klein beetje meegaandheid kan je nu veel opleveren. Misschien wel meer dan je denkt.

Vissen
21 februari - 20 maart
Dit is een perfect moment om een weekendje weg te boeken met je partner. Even weg van alles en iedereen. Hoewel jullie de laatste tijd wel vaker het voornemen hadden om even de rust op te zoeken, is dit tot nu toe nog niet gelukt. Nieuwe ronde, nieuwe kansen. Neem gewoon even de benen. Je bent sowieso wel toe aan wat ontspanning. Op je werk begin je al aardig moeite te krijgen met je concentratie. Hoeveel steekjes heb je vandaag al laten vallen? Op financieel gebied gaat het daarentegen wel weer lekker. Een bonus of ander soort beloning is naar je onderweg. En ja, die heb je ook dubbel en dwars verdiend. Niet aan anderen uitgeven hoor, lekker voor jezelf houden. Soms ben je echt veel te lief.

Ram
21 maart - 20 april
Lieve Ram, wanneer ga jij nu eens aan jezelf denken? Alles wat je de laatste tijd hebt gedaan was in het belang van een ander. Ook nu heb je nog steeds de neiging jezelf weg te cijferen. Dit ga je niet lang meer volhouden. Ken je die deurmatten met 'Wegwezen!' erop? Must have voor jou. Je kunt deze week wat vermoeid zijn, maar dat is eigenlijk ook niet zo gek. Je bent zó moe dat zelfs ontspannen je moeilijk afgaat. Gelukkig vrolijkt je geliefde je weer een beetje op. Hij/zij heeft echt aandacht voor je en doet een leuk voorstel waar je oprecht blij van wordt. Qua financiën heb je er weleens beter voor gestaan, maar dit is voor een groot deel vooral je eigen schuld. Goed plannen blijft een ding.

Stier
21 april - 20 mei
Waak ervoor dat je geen overhaaste stappen doet. Niet alleen op het persoonlijke vlak, maar ook met het oog op je financiën. Niet dat je nu direct blut bent als je iets koopt, maar de kans is wel aanwezig dat je iets aanschaft wat je eigenlijk helemaal niet nodig hebt. Op je werk raak je door iemand geïnspireerd en in de liefde vooral geïrriteerd. Je partner voelt zich behoorlijk in de kuif gepikt door iets wat je zegt. Eerlijk gezegd vind je wel dat je
lover zich een beetje aanstelt, maar als je dat zegt is het hek natuurlijk helemaal van de dam. Als je tijd hebt, ga dan in je eentje even lekker een rondje om in de natuur. Je zult er absoluut van opknappen.

Tweelingen
21 mei - 20 juni
Iets zit je partner duidelijk dwars. Er is zeker iets aan de hand maar ja, als je lief er niet over wil praten, kun jij er natuurlijk ook vrij weinig mee. Op je werk word je verrast door een onverwachte en vooral ook zeer ongewenste gebeurtenis. Dit vergt flink wat aanpassingsvermogen. Gelukkig kun je het allemaal wel handelen maar de rest van de dag ben je niet te genieten. Of komt dat vooral door die negatieve vibe die je collega uitstraalt? Dat is namelijk ook heel goed mogelijk: je bent nu extra gevoelig voor sferen en stemmingen. Wil je weer even lachen? Check dan gewoon even je banksaldo. Dikke stacks daar.

Kreeft
21 juni - 22 juli
Je zit niet zo lekker in je vel en dat komt vooral doordat je jezelf dingen aanpraat. Stop daar nou eens mee, en wel heel snel. Kijk waar je vorig jaar stond rond deze tijd en wat een enorme groei je sindsdien hebt gemaakt. Daar mag je best trots op zijn. Verder zit je fijn op je plek in je huis. Vooral deze week heb je extra veel zin om de laatste puntjes op de i te zetten met het oog op decoratie en eventuele reparaties. In de liefde loopt een afspraak compleet in de soep, maar gelukkig zie je er naderhand wel de humor van in. Op je werk vliegt een collega je verbaal compleet in de haren. Irritant en ook volledig irrelevant. Lekker van je af laten glijden. 

Leeuw
23 juli - 22 augustus
Hoewel de dingen des levens grotendeels goed gaan, ben je toch wat gevoelig voor stemmingswisselingen. Indirect kan dit ook zijn weerslag hebben op je financiën. Je humeur bepaalt namelijk in grote mate jouw shopgedrag omdat je jezelf wil troosten of verwennen. Een brief, mail of app brengt even flink wat irritatie teweeg. Vervelend, maar niet meer dan dat. En weer door. Je bent nu behoorlijk lucky in loveHeb je al een relatie, kost het je geen enkele moeite om je partner helemaal gelukkig te maken. En als je lief blij is, ben jij het ook, want fijn even geen gezeik. Ben je nog single, lacht Cupido je deze week toe. En niet alleen dat: hij schiet nog raak ook met zijn kleine pijltje. Love at first sight.

Maagd
23 augustus - 22 september
De blaren staan inmiddels op je tong, zo hard heb je erop gebeten de laatste tijd om de woorden in te slikken die je eigenlijk tegen je partner wilde zeggen. Deze week krijgt je lief dan ook de volle laag. En terecht. Hij/zij heeft op diverse vlakken het bloed onder je nagels vandaan gehaald. Er hangt sowieso ruzie in de lucht. Ook op straat of in de tram krijg je te maken met iemand die compleet uit het niets stront maakt. Doe jezelf een lol en negeer het. Concentreer je vooral op je werk, daar ga je als een tierelier. Je doet wat je leuk vindt en bent er nog goed in ook. En dat blijft niet onopgemerkt: een goede week om nieuwe dingen te leren en kansen te creëren.

Weegschaal
23 september - 22 oktober
Een feestje loopt flink in de papieren. Of je nu zelf een party organiseert of wordt uitgenodigd,
it’s gonna cost you. Wees wel een beetje voorzichtig met alcohol. De kans dat je net een shotje teveel naar binnen klokt of de hele lading net niet lekker mixt met dat broodje döner is niet gering. Dat zou zonde zijn, want op liefdesgebied weet je nu behoorlijk van wanten. Je zit behoorlijk hoog in je energie, en dat geldt ook voor je libido. Je partner is behoorlijk verrast vanwege alle moeite die je doet om van krikkenstein te kunnen. Ook als single kom je flink aan je trekken deze week. Je gaat recht op je doel af en scoort ook nog. Je geheime wapen is begrip en een luisterend oor. Lekker bezig.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief
Ontvang één keer per week alle &C updates!
Het is vereist de inschrijving te bevestigen door dit vakje aan te vinken.
GO
Bedankt voor je inschrijving voor de nieuwsbrief!
Vanaf nu ontvang je de nieuwsbrief.
Out now
&C Magazine Editie #4 Huisje, boompje, beestje?
Bestel nu
Wees slim en word abonnee!
12x &C Magazine op je deurmat.
Bekijk de deals

Gerelateerd

Geen probleem!
&C maakt gebruik van cookies. Als je verder leest, ga je daarmee akkoord. Meer info »

We love cookies

Deze website maakt gebruik van cookies.
Geen probleem!

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over je gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse.

Wanneer je gebruik blijft maken van andc.tv gaan wij ervan uit dat je hiermee akkoord bent. In onze privacy voorwaarden vind je een beschrijving van al onze cookies.