Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #22
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #10
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #20
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #40
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #4
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #14
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #44
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #8
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #51
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #18
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #7
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #43
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #40
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #44
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #25
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #24
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #46
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #42
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #11
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #48
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #39
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #17
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #23
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #21
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #41
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #3
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #15
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #6
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #13
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #27
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #12
Meer bekijken
  1. Psyche
  2. › ›
  3. Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #43
Psyche

Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #43

Daar is-ie weer: de weekhoroscoop. Zeg, Maagd, het wordt nu toch echt wel tijd om die onenigheid bij te leggen. Dit is wat de sterren deze week voor jou in petto hebben.

21-10-2019 08:00
Tekst: Nathalie Kriek

What's up this week? Iedere week een nieuwe weekhoroscoop die vertelt wat jou te wachten staat.

Lees ook: Vakantiehoroscoop: zo ziet jouw liefdesleven er deze zomer uit

Schorpioen
23 oktober - 22 november
Als er al een goed moment bestaat om ruzie te maken, dan is het deze week. Er staat namelijk heftige goedmaakseks op het menu. Niet met je collega of de vriend van je broer natuurlijk, maar met je partner. Op financieel gebied zijn er meerdere projecten waar je je geld aan zou kunnen besteden. Het bedrag dat je ervoor nodig hebt, is nu beschikbaar. Maar ja, keuzestress. Wat is nu het meest nodig? Wat wil je het liefst? Met het oog op je werk zit er een (tijdelijke?) verhuizing in waardoor je langer heen en weer moet reizen of is er iets anders aan de hand waardoor je meer onderweg bent. Hoezo ben jij nu weer de sjaak? Op het gebied van vriendschap praat je je mond voorbij. 

Boogschutter
23 november - 21 december
Je hebt jezelf een aantal doelen gesteld die nu ook echt grote kans van slagen hebben. Kijk goed om je heen en durf op het juiste moment actie te ondernemen. Zou je graag voor een bepaald bedrijf willen werken? Als je jezelf niet laat zien, weet men ook niet dat je bestaat. Waag er gerust een originele mail aan waarin je je op een leuke en nette manier voorstelt. Wie niet waagt… Maar hang niet te veel de waaghals uit, de kans dat je op je plaat gaat is vrij groot. In de liefde zitten jij en je lief in hetzelfde schuitje waardoor de kans bestaat dat jullie elkaar meetrekken in jullie gezamenlijke klaagzang. Kom, kom, zo erg is het nou ook weer niet.

Steenbok
22 december - 20 januari
Op het gebied van financiën bestaat de kans dat je rekeningen dubbel betaalt of per ongeluk een te groot bedrag invult op je betaalapp. Fijn dat je graag je rekeningen voldoet, maar overdrijf het niet. Op je werk trek je alles naar je toe, ook dingen die eigenlijk best even kunnen wachten. Wat schiet je ermee op om jezelf volledig de gordijnen in te jagen met klussen waar totaal geen haast bij is? In de liefde wordt je partner kneitergek van je gezanik over een kwestie waarbij vooral geduld een belangrijke rol speelt. Erover blijven zeuren zal de situatie echt niet versnellen. Qua gezondheid ben je vatbaar voor rondvliegende bacillen, dus blijf vooral bij die blaffende collega uit de buurt.

Waterman
21 januari - 20 februari
Hoewel je eigenlijk altijd best hard gaat, pluk je hier in je werk vooral de vruchten van. Door je unieke kijk op de dingen leg je onwaarschijnlijk creatieve verbanden, waardoor de meest briljante ideeën ontstaan. Durf deze ook vooral uit te voeren. Je lief daarentegen zit momenteel met wat issues in de maag. Mogelijk gaat het om het stoppen met drinken, roken of te veel geld uitgeven. Of zijn er juist dingen die hij/zij meer zou moeten doen, bijvoorbeeld: praten over gevoelens. Hoewel het volkomen begrijpelijk is dat je hier iets van vindt, is het aan te raden om ook hier gebruik te maken van je originaliteit. Jij vindt vast een manier om hem/haar hierin te steunen.

Vissen
21 februari - 20 maart
Hoewel je al een poosje rondloopt met het idee om iets nieuws aan te schaffen, kom je deze week tot de conclusie dat het beter is om deze aankoop uit te stellen of er zelfs helemaal vanaf te zien. En dat is niet onverstandig. Op je werk zit een collega compleet in zak en as en reageert dit op jou af. Het stoom komt uit zijn/haar oren. Blijf vooral zen, dit soort types zijn zeer gevoelig voor 'spiegelen'. Hoe rustiger jij bent, hoe eerder de ander kalmeert. Binnen de familie wordt een contact hersteld of herzie jij zelf je mening met betrekking tot deze persoon. Waarschijnlijk in positieve zin, maar je weet het natuurlijk maar nooit. In de liefde trap je mogelijk je partner op de lange teentjes. Gaat weer lekker.

Ram
21 maart - 20 april
Je partner verrast je in positieve zin door zomaar iets onverwacht voor je te doen. Dit kan variëren van een ontbijtje op bed tot boodschappen voor je doen als je je niet zo lekker voelt. Wat is het ook een lieverd. Op je werk is het gillend druk en men verwacht ook nog van je dat je dingen doet die je nog niet eerder hebt gedaan. Geen paniek, you got this. Neem rustig de tijd en ga pas verder met de volgende stap als de vorige is afgehandeld. In het verkeer speelt je ongeduld je parten. Gewoon even ritsen, Ram. En laat die middelvinger ook maar thuis. Over verkeer gesproken, de kans dat er deze week een boete op de mat valt is niet gering. Laagvliegen of verkeerd parkeren, inderdaad. Daar ga je.

Stier
21 april - 20 mei
In de liefde zit er binnenkort een jubileum aan te komen. Dat moet gevierd worden: lekker met zijn tweetjes of met de hele bups. Op het financiële vlak trap je met open ogen in een mooie advertentie. Of het nu op Marktplaats is, een gerenommeerde kledingsite of elektronicawinkel, er komt geheid gedoe met de bezorging, het product of het retourbeleid. Conclusie: doe dus maar even niet. Op je werk ga je als een malle. Je werkt het liefst alleen en laat je niet afleiden door kletspraatjes. Doelgericht en snel handel je alles af wat er moet gebeuren en misschien zelfs nog wel een beetje meer dan dat. Voel je je niet zo lekker? Een verminderde weerstand en oververmoeidheid gaan deze week gezellig hand in hand. Lekker vroeg je nest in.

Tweelingen
21 mei - 20 juni
Als jij en je geliefde elkaar een beetje op de zenuwen werken, is het beter om elkaar gewoon maar even te laten. Jezelf focussen op de ander zijn of haar onhebbelijkheden is namelijk niet iets dat helpt. En diegene van onder uit de zak geven is helemaal de achterdeur uit. Heb je vaker last van je partners karakter, houding, gewoonten of uitspraken, kun je je afvragen of hij/zij wel de juiste keuze voor je is. Accepteer het of zet er een punt achter, een andere optie is er niet. Op je werk wordt je alertheid meer gewaardeerd, dankzij jou wordt er een groot probleem opgelost of voorkomen. Op het financiële vlak ben je nu meer in staat tot sparen, dus doe hier je voordeel mee. 

Kreeft
21 juni - 22 juli
Op financieel gebied vallen nu stukje bij beetje diverse stressfactoren weg en dat is wel zo prettig. Openstaande rekeningen kunnen worden betaald, een financiële verplichting valt weg en misschien gaat je inkomen er zelfs iets op vooruit. Al met al gaat het de goede kant op. Houd nu vooral het overzicht en probeer niets (meer) te kopen op afbetaling. Op je werk krijg je het aan de stok met een vrouwelijke collega. Misschien is het terecht, misschien niet, maar de dingen die ze zegt trek je je enorm persoonlijk aan. Houd vooral de eer aan jezelf en stap er overheen.

Leeuw
23 juli - 22 augustus
Het liefst ga je lekker de stad in of met je creditcard los op internet. December komt er weer aan en dat betekent voor jou: flink de Sint of Santa uithangen voor iedereen. Vooral deze week heb je enorm veel moeite met maat houden, dus misschien is het een goed idee om het shoppen nog heel even uit te stellen. Als er één cadeautje over de dam is volgt er een gapend gat in je bankrekening. En je weet dat het waar is. Één glas wijn werkt ook nooit voor jou. Of één stuk chocola. Dus. Op je werk heb je deze week de neiging tot overdrijven. Stop met brullen en doe gewoon wat gedaan moet worden. Niks meer, niks minder. Je lief heeft het even druk met andere dingen en dat zint je ook allerminst. Jij wil aandacht.

Maagd
23 augustus - 22 september
Je werk heeft nu even je eerste prioriteit. Je bent werkelijk succesvol en kunt goed opschieten met je collega’s. Wellicht leer je er zelfs iemand kennen met wie je een ontzettend leuke klik hebt. Niet op het romantische vlak, maar vooral op vriendschappelijk gebied. Als er al sprake was van onenigheid in een bestaande vriendschap, is nu de tijd rijp om het bij te leggen. Waar ging het ook alweer over? In de liefde gaat het er even minder gemoedelijk aan toe. Je partner zit te mokken om het feit dat je volgens hem/haar te veel tijd besteedt aan je werk en je hobby’s en dat je je vriend(inn)en wel héél vaak ziet de laatste tijd. Oh ja. En dat je te weinig doet in huis. Ook nog. 

Weegschaal
23 september - 22 oktober
De liefde viert hoogtij en de seks ook. Jullie zijn (weer) totally in love. Een avondje uit met vrienden? Meh. Eigenlijk hebben jullie wel even genoeg aan elkaar. Wel ben je deze week snel verveeld waardoor je de neiging hebt zomaar iets mafs te doen om de sleur te doorbreken. En dat kan zich uiten in 'shoppen voor de heb'. Je hebt momenteel ook iets meer geld te besteden, wat de verleiding nog eens extra groot maakt. Tip: betaal eerst de nog openstaande rekeningen voor je losgaat. Op je werk ben je wel pietje precies. Je werkt snel en efficiënt en weet direct de vinger op de zere plek te leggen. En op andermans fouten. Nou, nou Weegschaal. Was je maar zo nauwkeurig met je eigen administratie.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief
Ontvang één keer per week alle &C updates!
Het is vereist de inschrijving te bevestigen door dit vakje aan te vinken.
GO
Bedankt voor je inschrijving voor de nieuwsbrief!
Vanaf nu ontvang je de nieuwsbrief.
Out now
&C Magazine Editie #2 Borst vooruit
Bestel nu
Wees slim en word abonnee!
12x &C Magazine op je deurmat.
Bekijk de deals

Gerelateerd

Geen probleem!
&C maakt gebruik van cookies. Als je verder leest, ga je daarmee akkoord. Meer info »

We love cookies

Deze website maakt gebruik van cookies.
Geen probleem!

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over je gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse.

Wanneer je gebruik blijft maken van andc.tv gaan wij ervan uit dat je hiermee akkoord bent. In onze privacy voorwaarden vind je een beschrijving van al onze cookies.