Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #22
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #40
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #20
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #40
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #4
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #43
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #14
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #44
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #8
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #51
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #18
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #6
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #43
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #44
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #24
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #10
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #25
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #46
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #11
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #23
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #48
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #39
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #17
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #41
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #21
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #3
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #15
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #13
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #7
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #45
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #39
Meer bekijken
  1. Psyche
  2. › ›
  3. Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #42
Psyche

Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #42

Daar is-ie weer: de weekhoroscoop. Je voelt je nogal moe, Weegschaal. Neem je misschien teveel hooi op je vork? Je wordt er zo in ieder geval niet bepaald vrolijker op. Dit is wat de sterren deze week voor jou in petto hebben.

14-10-2019 08:00
Tekst: Nathalie Kriek

What's up this week? Iedere week een nieuwe weekhoroscoop die vertelt wat jou te wachten staat.

Lees ook: Vakantiehoroscoop: zo ziet jouw liefdesleven er deze zomer uit

Weegschaal
23 september - 22 oktober
Hoewel je een beetje grumpy bent deze week en hier en daar van alles laat waaien wat niet zo charmant is, blijft je liefje je aanbidden. Het feit dat je je niet mooier of anders voordoet dan je bent spreekt hem of haar zeer aan. Al moet je het natuurlijk ook niet gaan overdrijven. Qua gezondheid begin je een beetje op te branden. Je voelt je erg moe en misschien is dit ook meteen wel de reden waarom je een beetje chagrijnig bent. Neem je misschien teveel hooi op je vork of is er sprake (geweest) van stress waardoor je nu even een terugslag hebt? Probeer in dat geval meer je rust te pakken. Binnen vriendschappen en andere sociale contacten kom je deze week achter de waarheid. Eindelijk weet je – al dan niet via via – iemands geheim te ontfutselen. Niet doorvertellen hè.

Schorpioen
23 oktober - 22 november
Je hebt de laatste tijd flink je creditcard laten wapperen en zult het dan ook echt even rustiger aan moet doen, wil je niet in de problemen raken. Op is op, lieve Scorpio. Veel tijd om nog geld uit te geven heb je sowieso niet de komende periode, want op je werk wordt het alleen maar drukker. Waak ervoor dat je de balans niet uit het oog verliest en je je straks helemaal over de kop werkt. Oververmoeidheid ligt op de loer met een verlaagde weerstand erbovenop als extra. Dat betekent algehele malaise wanneer je jezelf niet op tijd in acht neemt. De liefde staat even op een iets lager pitje, met name doordat je even druk bent met andere dingen. Kleine irritaties kunnen hiervan het gevolg zijn.

Boogschutter
23 november - 21 december
Met het oog op je werk raak je geïnspireerd door iets wat een ander doet. Prima als je het imiteert, maar geef er dan wel je eigen draai aan. Een klein beetje creativiteit doet wonderen en maakt net het verschil tussen slecht bedacht of goed gejat. Qua gezondheid zit je bomvol energie, maar hierin schuilt wel het gevaar dat je geneigd bent door te denderen op momenten dat je eigenlijk beter even je rust kunt pakken. Ook al denk je de hele wereld aan te kunnen: waak ervoor dat je geen roofbouw pleegt op je lichaam, anders ben je net voor de feestdagen uitgevloerd. Op het financiële vlak wordt het geduld dat je met het oog op een bepaalde kwestie moest hebben, deze week beloond.

Steenbok
22 december - 20 januari
Je geliefde zit niet helemaal lekker in zijn/haar vel, maar eigenlijk gaat het over niks. Vind jij. Toch zou je lief het fijn vinden om er even over te kunnen praten zonder dat je hem of haar de mond snoert en het onderwerp meteen van tafel veegt. We zijn wel allemaal gelijk, maar nu eenmaal niet allemaal hetzelfde. Sowieso zonde van je tijd om ruzie te maken, want volgens de sterren moeten jullie shoppen als een malle. Vooral de woning is weer eens hard aan een update toe. Bepaal wel van te voren wat het budget is want de kans bestaat dat je er dik overheen gaat. Ook de single bokken staan te springen om hun huis weer eens flink te verfraaien. Prima, dan is het net klaar als in november die nieuwe liefde zich aandient.

Waterman
21 januari - 20 februari
Qua gezondheid voel je je topfit en heb je het ook in je bovenkamer allemaal glashelder op een rijtje. Op financieel gebied krijg je plotseling een ontzettende
brainwave met het oog op een situatie waar je eerder niet helemaal uitkwam. In de liefde draagt je lover je op handen, maar juist nu is dit totaal niet waar jij op zit te wachten. Spanning wil je, lekker ruzie maken en daarna vol aan de goedmaakseks. Dat wordt dus je schatje uit de tent lokken met pesterijen en dwarsliggerij. Gelukkig gaat hij/zij er vol op in en krijg je toch nog wat je wilt. Single Watermannen lopen niet alleen deze maand, maar ook volgende maand de kans om helemaal head over heels te raken. Kansen dus in overvloed de komende tijd. Om de juiste keuze te kunnen maken probeer je ze natuurlijk allemaal uit. 

Vissen
21 februari - 20 maart
Je hoofd zit voller dan je mond kenbaar maakt. Alles waar je over nadenkt houd je binnen, waardoor anderen je niet altijd even goed kunnen peilen. Vooral thuis en op het werk loop deze week weer flink tegen die eigenschap aan. Waarom zeg je niet gewoon wat je dwars zit? Qua gezondheid zit je wel weer prima in je vel. Je voelt je fit en valt zowaar wat kilootjes af. In de liefde ben je minder blij: je wordt hoorndol van het gezeur en gezever van je lief over een kwestie waar hij/zij zelf totaal geen invloed op heeft. Hoe lang je lover er ook over doorzaagt, een oplossing komt er niet. Althans, niet nu. Hij/zij zal het toch echt even moeten afwachten. Oh nee… en gewoon nóg een keer van voren af aan. Doei.

Ram
21 maart - 20 april
Mooie momenten worden herbeleefd tijdens een gezellig etentje of ander intiem avondje uit of thuis. Deze week staan jullie weer even extra stil bij het feit hoelang jullie het al met elkaar uithouden. Is er soms sprake van een jubileum of andere speciale datum? Op financieel gebied keldert je saldo als een malle, maar dat komt aan het einde van de maand allemaal wel weer goed. Op je werk kun je een leuke opsteker verwachten waardoor je neus spontaan in de permanent schiet. Fijn om gewaardeerd te worden, maar blijf wel werken aan je planning. Het is niet de bedoeling dat je straks, wanneer je met alles klaar bent, tot de kerst de ziektewet in moet om bij te tanken.

Stier
21 april - 20 mei
Je zit als een kloek op je zuurverdiende centen. Op zich niks mis mee natuurlijk, wie spaart die heeft wat. Toch is het niet onverstandig om jezelf ook eens flink te verwennen zodat je weet waar je het allemaal voor doet. Wat zou je nu eigenlijk heel graag willen? Doe dat dan, je leeft maar één keer. Op je werk ben je momenteel iets te snel geneigd op te geven of de boel door te schuiven naar iemand met meer geduld. Sommige dingen kun je best zelf, maar het ontbreekt je hierbij aan doorzettingsvermogen om er werkelijk de tijd voor te nemen. Druk, druk, druk. In de liefde mag je best wat vaker zelf het initiatief nemen. Hand in hand lopen, beetje flikflooien tijdens Netflix, vindt je lover fijn. Weinig
likes op je socials deze week? Nou en.

Tweelingen
21 mei - 20 juni
Waar jij meestal je poot flink stijf houdt, wint je partner het.
Holy shit, wat een kop zit erop deze week. Waar komt dat ineens vandaan? Ach, dat houdt het tenminste een beetje spannend, Twin. Een beetje tegengas kun jij wel hebben, anders wals je er finaal overheen. En we weten allemaal wat er dan gaat gebeuren: dan ga je je vervelen. Op je werk ben je je collega's helemaal zat. Niemand is vooruit te schoppen en dat terwijl jij zelf als de brandweer gaat. Doe vooral je eigen ding, des te eerder ben je klaar. Alle discussies gaan nu ook in slow motion, dus bespaar je de moeite. Op het gebied van koken kan het allemaal net iets groener en gezonder. Wanneer je iets meer de tijd zou nemen in de keuken zet je met gemak een vitaminerijke, vetarme dish op tafel. 

Kreeft
21 juni - 22 juli
Hoewel je een heel plan voor jezelf hebt opgesteld van wat er allemaal nog moet gebeuren en veranderen, lukt het je maar niet om je eraan te houden. Willen is kunnen, Kreeft. 'Kan niet' betekent eigenlijk 'ik wil niet'. Slappe hap hoor. Jammer. Op het financiële vlak ervaar je nu een gevoel van opluchting en rust. Wellicht ontvang je eindelijk een bepaald bedrag waar je al een poosje op zat te wachten of krijg je goed nieuws met betrekking tot de lange termijn. In beide gevallen ziet het er goed voor je uit. Op je werk stel je je momenteel iets te dienstbaar op. Elkaar een handje helpen is natuurlijk prima, zolang het wel van twee kanten blijft komen. Qua gezondheid is het klaar met de stress en de vermoeidheid, maar staat wel de liefde even een nachtje (of twee) in de koelkast.

Leeuw
23 juli - 22 augustus
Papilionems in
ventrem, oftewel: vlinders in je buik. Vooral de gebonden Leeuwen zijn weer helemaal verliefd op hun eigen partner. Als single Leeuw heb je ook behoorlijk de kriebels voor iemand, alleen duurt het nog even voor dat iets wordt. Nog een week of vier, dus probeer het in de tussentijd niet te verknollen. In de buurt of op internet valt je oog op iets moois dat nergens te koop lijkt. Je zult sneller slagen als je naar iemand op zoek gaat die het voor je kan (na)maken. Of je moet zelf aan de knutsel gaan, dat kan natuurlijk ook. Gedoe binnen de familie of tussen twee vriend(inn)en begint je zo zoetjes aan behoorlijk de keel uit te hangen. Blok ze allebei of bemiddel. Een tussenweg is er niet, ze zullen over elkaar blijven klagen met jou als 'dankbaar' klankbord. 

Maagd
23 augustus - 22 september
Je bent extra zorgzaam voor je lief die zich deze week niet zo lekker voelt. Een beetje tutten en lief zijn is jou wel toevertrouwd, je lover vindt het heerlijk om door jou in de watten gelegd te worden. Hoewel je kort geleden zelf nog een beetje in de lappenmand zat, krijg je nu juist steeds meer energie, iets wat je goed van pas komt. Op je werk gaat het er behoorlijk hectisch aan toe. Alles gaat als een trein, maar gelukkig wel op rolletjes en je bent
totally in control. Op het financiële vlak sta je op het punt een misstap te begaan. Je doet er echt verstandig aan een bepaalde aankoop nog even op de lange baan te schuiven tot je meer zekerheid hebt met betrekking tot eventuele bijkomende kosten of andere dingen waar je niet aan hebt gedacht.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief
Ontvang één keer per week alle &C updates!
Het is vereist de inschrijving te bevestigen door dit vakje aan te vinken.
GO
Bedankt voor je inschrijving voor de nieuwsbrief!
Vanaf nu ontvang je de nieuwsbrief.
Out now
&C Magazine Editie #2 Borst vooruit
Bestel nu
Wees slim en word abonnee!
12x &C Magazine op je deurmat.
Bekijk de deals

Gerelateerd

Geen probleem!
&C maakt gebruik van cookies. Als je verder leest, ga je daarmee akkoord. Meer info »

We love cookies

Deze website maakt gebruik van cookies.
Geen probleem!

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over je gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse.

Wanneer je gebruik blijft maken van andc.tv gaan wij ervan uit dat je hiermee akkoord bent. In onze privacy voorwaarden vind je een beschrijving van al onze cookies.