Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #22
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #21
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #44
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #8
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #51
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #18
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #43
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #40
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #44
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #10
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #25
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #42
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #23
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #48
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #39
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #17
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #3
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #40
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #38
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #42
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #26
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #12
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #47
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #16
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #2
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #45
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #15
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #43
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #7
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #11
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #41
Meer bekijken
  1. Psyche
  2. › ›
  3. Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #41
Psyche

Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #41

Daar is-ie weer: de weekhoroscoop. Ai, door alle hectiek staat de liefde ook weer even op het waakvlammetje, Stier. Gelukkig zit wel alles goed tussen jullie. Dit is wat de sterren deze week voor jou in petto hebben.

07-10-2019 08:00
Tekst: Nathalie Kriek

What's up this week? Iedere week een nieuwe weekhoroscoop die vertelt wat jou te wachten staat.

Lees ook: Vakantiehoroscoop: zo ziet jouw liefdesleven er deze zomer uit

Weegschaal 
23 september - 22 oktober
Het is een prima week om jezelf eens een heel nieuw kapsel aan te laten meten. Vraag gerust je kapper om raad, maar laat je geen dingen aansmeren die je echt niet leuk vindt. Je moet straks natuurlijk wel gewoon weer over straat kunnen. Liefst zonder kekke muts. Op financieel gebied gaat het echt beter. Je hebt zomaar wat extra geld over om iets leuks te kopen voor jezelf. In de liefde krijgen de singles te maken met iemand die het spelletje hard to get behoorlijk serieus neemt. Of hij/zij wil écht niet, dat kan natuurlijk ook. Gebonden Weegschalen voelen zich door hun lief genegeerd, maar eigenlijk wil je lief gewoon dat jij hem/haar verleidt in plaats van andersom. 

Schorpioen
23 oktober - 22 november
Hoewel je lief tegen je praat, hoor je maar half wat hij/zij zegt, laat staan dat je er inhoudelijk op reageert. Dit moet anders, Scorpio. Een klein beetje meer betrokkenheid zou al een wereld van verschil maken binnen jullie relatie. En als het je écht allemaal geen fluit uitmaakt, kun je misschien beter kiezen voor
a happy single life. Voor de single Schorpioen komt er in november nieuw relatiemateriaal aangewaaid. Jij kunt dus sowieso nog fijn een maandje egotrippen. Op je werk gaat alles top, maar het kan geen kwaad om deze week te zorgen voor wat extra ontspanning. Zie je de mogelijkheid om lekker naar de spa te gaan? Doen. Heb je geen tijd? Juist dát bewijst dat je het momenteel echt te druk hebt en dat je hier dus echt even tijd voor moet maken.

Boogschutter
23 november - 21 december
Dit is een perfecte week om eens goed op te letten wie van je vrienden het vaakst konkelt over anderen. Vooral bij types waarbij het gesprek redelijk aan de oppervlakte blijft, verschuift het onderwerp niet zelden naar buren, familie, collega’s of andere vriendinnen. Tien tegen één dat deze roddelkoning(in) tegen anderen ook over jou kletst.
Met je geliefde heb je deze week een discussie over het delen van bepaalde vaste lasten, op het persoonlijke vlak loop je rond met wat issues omtrent het verleden en op financieel gebied wordt er een heel fijn bedrag op je bankrekening bijgeschreven. Wat je ook doet, praat er in geen geval over met die kletsmeier: gun diegene geen enkele primeur.

Steenbok
22 december - 20 januari
Op financieel gebied hangt er een meningsverschil boven je hoofd met betrekking tot een aankoop die je onlangs hebt gedaan of deze week gaat doen. Als je zorgt dat je het aankoopbewijs en indien nodig de garantiebepaling bij de hand hebt, heb je niets te vrezen en wordt alles keurig netjes geregeld. Laat je op je werk niet gek maken, maar maak op jouw beurt ook je lief niet lijp met oudbakken koeien van tig maanden geleden. Er is niets zo irritant als iemand die continu oude meuk achter je aan blijft gooien. We leven nu, lieve Bokstra. Niet vorige maand, of vorig jaar. Of nóg langer geleden, want als de wind een beetje verkeerd staat weet je ook gerust nog ergens een mummie uit de vorige eeuw op te graven.

Waterman
21 januari - 20 februari
Op financieel gebied zit je zo hard in de lift dat je moet oppassen dat je niet met een rotgang door het dak suist. Nou ja, waarom ook niet eigenlijk. Riemen vast, want je gaat als een raket. Op je werk wordt een nieuw idee dat je oppert in eerste instantie weggehoond, tot ze inzien hoe briljant het eigenlijk is. Inderdaad Aqua, wie het laatst lacht… Uit de hoek van je collega’s, binnen je kennissenkring of ergens uit de duistere krochten van je verleden, duikt plotseling iemand op die warme gevoelens voor je koestert. En nee, dan bedoelen we geen vriendschappelijke liefde. Deze aanbidder wil niks liever dan jou alle hoeken van de kamer laten zien. Ja, die zag je niet aankomen. 

Vissen
21 februari - 20 maart
Als er nog ergens een bedrag openstaat, kun je dit nu mooi (gedeeltelijk) aflossen. Uiteraard kun je ook een andere grote aankoop doen, maar als je nog een lening hebt lopen is dat misschien niet de verstandigste keuze. Op je werk laat je het kaas niet van je brood eten. Of de leverworst, de achterham, de pindakaas of de sandwichspread. Je optreden maakt diepe indruk, deze kant kenden ze nog niet van vredelievende Vis. In de liefde gaat het er helaas nogal ongeïnteresseerd aan toe. Goed, als je elkaar bijna niet ziet, kun je je ook niet ergeren aan elkaar, maar dit is natuurlijk niet waar een relatie voor bedoeld is. Probeer deze week echt wat meer tijd voor elkaar te maken. Vrijheid, blijheid natuurlijk, maar dit neigt toch meer naar geen bericht, goed bericht. 

Ram
21 maart - 20 april
Op je werk krijg je een klus toegeschoven waar je geen chocola van kunt maken. Gelukkig zit je deze week lekker hoog in je concentratie waardoor je vrij gemakkelijk leert. Mazzeltje: je vindt het nog leuk ook. Sterker nog, je bent enorm gedreven. Je doet het niet of je wordt de beste. Natuurlijk ga je voor het laatste. Geven en nemen in balans? Ja, hoor, helemaal top. Je lief geeft en jij neemt, prima geregeld. Deze week spelen je egocentrische trekjes weer eens op, en niet een beetje ook. Het vervelende is dat je het zelf ook heel goed weet, maar stiekem toch gewoon een beetje misbruik maakt van de goedheid van je partner. Nee hoor,
no sugar coating hier, Sterrenstof noemt gewoon het beestje bij de naam.

Stier
21 april - 20 mei
Hoppa Stier, de week begint al goed. Het is weer eens compleet gekkenhuis, om negen uur schiet je direct in de werkmodus en om vijf uur mag je er weer uit. Oh nee, natuurlijk niet. Géén 9-tot-5-mentaliteit. Dus dat betekent dat jij voor achten niet achter je kant-en-klare prak zit. Kant-en-klaar? Ja, of dacht je soms dat je nog tijd had om te koken? Vanwege alle hectiek staat de liefde ook weer even op het waakvlammetje. Gelukkig zit wel alles goed tussen jullie, 's avonds val je heerlijk lepeltje-lepeltje in slaap. Of vorkje- vorkje,
whatever. Dezelfde kant op gedraaid in elk geval. Singles doen het nog even alleen en eerlijk gezegd vinden ze dat ook wel even prima zo. 

Tweelingen
21 mei - 20 juni
Bij sommige winkels weet je van tevoren al dat alles wat je daar aanschaft na één keer wassen transformeert in een soort wigwam. Een ondefinieerbare lap stof met een gapend gat erin. Gelukkig vind je deze week voor dezelfde belachelijk lage prijs een negligé dat wel langer mee gaat. En een shirtje. En een jurk. En nog een jurk. Kortom, een ideale week om op koopjesjacht te gaan. Binnen je relatie gaat het nog wel met de communicatie, maar de single Twin gaat op dit gebied een zware week tegemoet. Elkaar gezellig leren kennen? Deze clown is gewoon praatziek. Nog erger dan jij en dat wil wat zeggen: wat een neuroot. Snel afnokken en wegwezen.
 Op je werk is je geduld ook ver te zoeken, net als de afwisseling trouwens. Wat een gezeur weer, zeg. Afwisseling, afwisseling. Je bent toch geen windhaan.

Kreeft
21 juni - 22 juli
Soms zit het mee, soms zit het tegen. Met je werk op zich is niks mis, maar de klus die ze je nu in je mik hebben geschoven kan je helemaal gestolen worden. Zo demotiverend. En dan die chagrijnige kop aan de overkant. Oh nee, daar staat een spiegel. Kom, kom Kreeft. Zo erg is het nu ook weer niet. Nog even flink aanpoten, des te eerder ben je er weer vanaf. Heb je daar nou echt een horoscoop voor nodig? Dit kun je zelf toch ook wel bedenken. In de liefde gaat gelukkig alles voor de wind. Je lief is druk aan de knutsel voor je en doet met alle liefde de klusjes in huis die je zelf ook best kunt maar gewoon vertikt. De lieverd. Heb jij tenminste alle tijd om een boek te schrijven: Hoe voed ik mijn moeder op? Je hebt het namelijk wéér voor elkaar dat ze de boodschappen heeft gedaan én je lievelingskostje staat te koken. Bestseller.

Leeuw
23 juli - 22 augustus
Op financieel gebied gaat het steeds beter, maar hiermee groeit ook de verleiding om weer meer te gaan uitgeven. Hand op de knip, Leeuw. In de liefde is er een beetje geharrewar. Het heeft niet zo heel veel om het lijf, maar jullie denken allebei heel anders over bepaalde dingen en dat botst. Misschien helpt het om te accepteren dat jullie het gewoon even niet eens zijn. Ook voor de singles is het niet zo'n heel gunstig moment om op zoek te gaan naar de liefde. Tijdens een date stokt het gesprek en jullie gevoel voor humor matcht ook al niet. Waar hij/zij dijenkletsend onder de tafel ligt, vraag jij je serieus af of je iets gemist hebt. Beetje ongemakkelijk wel. 
Op je werk krijg je een ongevraagd advies aangeleund waar je precies niks mee kunt. Het beste kun je gewoon je schouders ophalen en er verder ook niet op reageren. Bemoeizucht.

Maagd
23 augustus - 22 september
Durf op financieel gebied wat meer op je gevoel af te gaan zonder alles te willen relativeren. Iets voelt goed of niet. Punt. De reden waarom doet er verder niet toe, vertrouw op jezelf. 
Maagden die al een relatie hebben kneuteren lekker door samen. Heerlijk met een dekentje op de bank series bingen. Ook voor de singles hangt er echt een serieuze verliefdheid in de lucht. Met het oog op vriendschap heb je nog steeds een beetje moeite met 'nee' zeggen. Toch is het beter om dat toch gewoon maar te doen. Een echte vriend die werkelijk om je geeft zal het begrijpen. Als je altijd maar ja en amen moet zeggen om te voorkomen dat meteen iemands gal overstroomt, is er toch echt iets mis.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief
Ontvang één keer per week alle &C updates!
Het is vereist de inschrijving te bevestigen door dit vakje aan te vinken.
GO
Bedankt voor je inschrijving voor de nieuwsbrief!
Vanaf nu ontvang je de nieuwsbrief.
Out now
&C Magazine Editie #2 Borst vooruit
Bestel nu
Wees slim en word abonnee!
12x &C Magazine op je deurmat.
Bekijk de deals

Gerelateerd

Geen probleem!
&C maakt gebruik van cookies. Als je verder leest, ga je daarmee akkoord. Meer info »

We love cookies

Deze website maakt gebruik van cookies.
Geen probleem!

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over je gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse.

Wanneer je gebruik blijft maken van andc.tv gaan wij ervan uit dat je hiermee akkoord bent. In onze privacy voorwaarden vind je een beschrijving van al onze cookies.