Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #38
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #24
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #12
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #44
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #27
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #13
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #48
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #25
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #40
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #43
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #17
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #39
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #4
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #10
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #5
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #51
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #41
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #42
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #19
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #7
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #50
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #37
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #9
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #26
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #11
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #45
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #39
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #41
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #44
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #42
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #18
Meer bekijken
  1. Psyche
  2. › ›
  3. Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #40
Psyche

Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #40

Daar is-ie weer: de weekhoroscoop. Piep er even samen tussenuit, Boogschutter, deze week is het ideale moment. Dit is wat de sterren deze week voor jou in petto hebben.

30-9-2019 08:00
Tekst: Nathalie Kriek

What's up this week? Iedere week een nieuwe weekhoroscoop die vertelt wat jou te wachten staat.

Lees ook: Vakantiehoroscoop: zo ziet jouw liefdesleven er deze zomer uit

Weegschaal
23 september - 22 oktober
Op financieel gebied is alles keurig in evenwicht en qua werk pak je deze week iets op wat eerder niet lukte. En nu dus wel. Alles loopt gesmeerd, zo ook in de liefde. Als single Weegschaal dien je nu extra alert te zijn. Waar de ene aanbidder haast de longen uit zijn/haar lijf schreeuwt om de aandacht te trekken, probeert een wat minder extraverte roeptoeter op een minder opzichtige manier je blik te vangen. En laat die stillerd nou juist degene zijn die het best bij je past. De gebonden Libra lacht in haar vuistje. Jouw geliefde is een beetje in een onzekere bui. Ook wel eens grappig, meestal ben jij degene die psycho-trekjes vertoont. Maar nu is het dus je partner die haast uit zijn of haar voegen barst van jaloezie. Geeft niets. Eigenlijk voel je je wel gevleid. Sterker nog, stiekem ben je geneigd om nóg een beetje olie op het vuur te gooien. Zo fout.

Schorpioen
23 oktober - 22 november
Je partner draagt je werkelijk op handen alsof je Mata Hari herself bent. Hoewel je het absoluut waardeert, begint al die vleierij je op sommige momenten toch ook wel te vervelen en zelfs een beetje op je zenuwen te werken. Gek hoe je toch altijd net datgene wilt wat je niet kunt krijgen. Of wie. Single Schorpioenen moeten zichzelf nog een beetje kietelen voorlopig. Hun prins of prinses op het witte paard komt pas in november aangegaloppeerd. Blijf op je werk goed om je heen kijken, eind van de maand zit er een mooie kans voor je aan te komen, mits je hier nu al op participeert. Wellicht moet je een bepaalde leidinggevende of andere hoge pief eerst even kneden om diegene te krijgen waar je hem of haar hebben wilt: aan jóuw kant.

Boogschutter
23 november - 21 december
Qua liefde is dit een ideale periode om er samen even tussenuit te piepen. Even bijkomen van alle drukte en hectiek waar jullie de afgelopen weken tot je bovenlip in zaten. Een week, een weekend, een dag of zelfs maar een paar uurtjes. Doen. Als single Boogschutter heb je een beetje de schrik in de benen. Wegens een vervelende ervaring met een complete dead-beat  ben je een beetje bang om straks weer zo’n uitzuiger aan de haak te slaan. Je ziet je haast genoodzaakt om voor je met iemand in zee gaat eerst te vragen wat hij of zij voor de kost doet en of diegene zij/haar zaakjes op orde heeft. En nee, daar hoef je je absoluut niet voor te schamen. Een zeer begrijpelijke reactie. Over financiën gesproken: je pa of ma, je oudoom of je grootmoe zit goed in de slappe was en wil jou ook graag iets geven. Super lief en je bent er dan ook oprecht blij mee.

Steenbok
22 december - 20 januari
Op je werk heb je meer moeite met je concentratie dan anders. Wellicht omdat je wat minder eenvoudig werk krijgt toegeschoven waar je langer over moet nadenken of meer handelingen voor moet verrichten. Probeer je dan ook volledig op deze taken te focussen, de rest komt later wel. Qua geld doe je er verstandig aan goed je administratie bij te houden. Er zit wat gedoe aan te komen eind van de maand, en dan is het fijn om alles direct zwart op wit bij de hand te hebben. In de liefde ga je geen bijster romantische week tegemoet met je partner, maar wél een hele gezellige. Ouwe jongens krentenbrood. Zó niet sexy, maar wel absoluut fijn en vertrouwd. Ook de single Steenbokken hoeven niet te rekenen op rozengeur en maneschijn. Alleen in bed met een boek of een shitload aan series is hun deel. And again: ook fijn. Wel is er liefde in zicht en wel volgende maand. De gebonden bokken komen echter vóór die tijd alweer in actie.

Waterman
21 januari - 20 februari
Op je werk heb je een bijzondere klik met iemand. Hoewel je je al eerder tot deze persoon aangetrokken voelde, blijken jullie nog beter met elkaar overweg te kunnen dan je dacht. Vooral jullie gevoel voor humor komt overeen, iets wat je absoluut belangrijk vindt. In de liefde is er op alle fronten ruimte voor verwennerij. Het feit dat de dagen flink korten, maakt in één klap dat jouw innerlijke bakker ontwaakt. Plotseling krijg je een onbedaarlijke zin om koekjes en taarten te bakken en ze ook ter plekke ongebreiteld naar binnen te prakken. Samen met je geliefde natuurlijk, wel zo gezellig. De taartvorm is nog niet koud uit de oven of je schuift er alweer een overheerlijke quiche in. En wat staat daar op het fornuis? Wokken met Waterman. Het is deze week vooral kokkerellen wat de klok slaat. En frutten in huis. Weet je zeker dat je niet zwanger bent?

Vissen
21 februari - 20 maart
Op je werk neemt de drukte toe, maar is het wel meer georganiseerd waardoor je het toch allemaal prima kunt behappen. Verder is het een prima week om extra aandacht te besteden aan je woning. Het nieuwe jaar nadert met rasse schreden en eigenlijk ben je ook wel weer toe aan een fijne frisse wind in je huis. Nu is de perfecte tijd om hiermee te beginnen. Doordat je qua financiën voor jezelf meer overzicht hebt gecreëerd, houd je ook meer geld over. Kun je weer mooi investeren in je stulpje. Gelukkig is je partner het hier ook helemaal mee eens. Sterker nog, die loopt al weken met de gereedschapskist achter je aan te jagen. Single Vissen hebben ook kans op liefde deze week, maar ze zullen wel zelf het initiatief moeten nemen. Verlegen? Joh. Die blos op je wangen doet het hem juist.

Ram
21 maart - 20 april
Als single Ram ben je finaal vrij van welke soort vlinders dan ook. Zelfs degene voor wie je eerder nog een lichte obsessie had ontwikkeld, kan je nu nauwelijks nog boeien. Voor seks daarentegen maak je graag een eh… gaatje vrij. Ja. Ook als je niet verliefd bent. Gebonden Rammen daarentegen zijn wel verliefd maar hebben weer geen seks. Hoewel je nog steeds head over heels bent op je lief, bemoei je je deze week toch liever met je eigen kippen. Er is nog zoveel wat je wilt – en moet – doen, dat samen spelen er helaas even niet in zit. Overigens wel een beetje eigen schuld dat je je handen vol hebt, je planning is weer eens compleet ruk. Op de momenten dat je eigenlijk actie had moeten ondernemen, heb je non-stop op je platte pannenkoek gezeten en alles tot in lengte van dagen voor je uitgeschoven tot Sint Juttemis.

Stier
21 april - 20 mei
Qua financiën neem je jezelf bewust in bescherming: je loopt in een sierlijke boog om de stad heen en vermijd je favoriete webshops. Verstandige actie, even pas op de plaats maken is nu geen overbodige luxe. Om je saldo weer een beetje op te krikken kun je misschien wat oude spullen verkopen. Of recente aankopen die je bij nader inzien toch niet gebruikt. In de liefde gaat het er ook rustig aan toe. Dat klinkt bejaard en dat is het ook. Compleet belegen. Dit ligt in de laatste plaats aan jezelf. Je bent gewoon even van mening dat je de dingen zelf wel kunt regelen en dat doe je dan ook. ’s Avonds ben je gewoon moe en heb je geen zin in die hossende doorloopdans aan je lijf: voor jou even geen polonaise. Single Stieren doen wel een halfbakken poging, maar komen na een tegenvallende date terug van een koude kermis. Jammer joh.

Tweelingen
21 mei - 20 juni
Er staat een leuke avond gepland met vrienden en als je dit niet herkent, kun je er donder op zeggen dat je deze week alsnog onverwacht door iemand wordt uitgenodigd. Ook al komt dit op als kakken: dat wordt gieren met een grote G, want natuurlijk hang je als natural born joker weer compleet de pias uit. En met succes. Met je geliefde maak je het sowieso knus, het gaat warempel echt goed tussen jullie. Single Tweelingen kunnen zelfs rekening houden met een zeer geslaagde date die het begin inluidt van een echt serieuze relatie. Financieel gaat het ook niet slecht, maar met het doen van een grote aankoop kun je toch beter even wachten tot volgende maand. Op je werk gaat de sfeer er met de dag op vooruit en je werkzaamheden ook. Een probleem wordt eindelijk opgelost en dat werd tijd ook.

Kreeft
21 juni - 22 juli
Met het oog op je relatie gaat de communicatie er met de dag op vooruit. Je kruipt zowaar uit je schulp en dat is oprecht een goede ontwikkeling. Waar de gebonden Kreeft het end uitkletst met z'n liefje, richten de singles zich nu vooral op de familie of als ze die hebben, hun rondrennend grut. De behoefte om te swipen, te daten of überhaupt om te fleppen of te flensen ontbreekt aan alle kanten. Volgende week maar weer. Op financieel gebied ontvang je van een vriend(in) of familielid enkele handige tips met betrekking tot budgetteren en sparen, waar je ook echt iets aan hebt. Nu nog opvolgen. Qua werk loop je een beetje te dralen. Eigenlijk wil je iets anders. Of hetzelfde, maar minder uren, op andere werktijden en misschien ook nog wel op een andere locatie. Zodra je zelf weet wat je wilt kun je dit gewoon bespreekbaar maken, er is meer mogelijk dan je denkt.

Leeuw
23 juli - 22 augustus
Qua succes heb je de dingen nu vooral zelf in de hand. Hoe meer je jezelf laat zien, hoe meer stappen je onderneemt, hoe meer balletjes er gaan rollen. Pak het groots aan, inclusief een eigen logo, website, online portfolio en andere vormen van promotie. Succes is binnen handbereik. In de liefde hangt de vlag er momenteel minder florissant bij. Ondanks ellenlange discussies met je lief doe je toch steeds weer dingen waarvan je weet dat hij of zij deze verafschuwt. Zolang je partner je niet verbiedt om adem te halen, kun je jezelf afvragen waarom je compleet skitta hebt aan hem of haar. Aan de andere kant sta je wel weer direct klaar wanneer hij of zij je hulp nodig heeft. Jullie relatie is op zijn minst opmerkelijk te noemen. Of is het soms weer even uit deze week? Ook de single Leeuwen hebben allerminst zin om zich de wet te laten voorschrijven. Dat doen ze liever zelf. 

Maagd
23 augustus - 22 september
Met het oog op werk heb je het momenteel enorm druk, maar gelukkig doe je de dingen wel met plezier. De resultaten die je behaalt zijn ver boven het gemiddelde, en de complimenten die je hiervoor krijgt motiveren je alleen maar meer om er vooral mee door te gaan. Qua liefde zijn jij en je lover helemaal in de gloria met elkaar. Er wordt volop gepraat, geknuffeld en gesekst. Alleen koken gaat een beetje de mist in: het gerecht dat er op Insta zo lekker uitzag komt als complete bagger uit de oven. Niks meer aan te doen. Nou ja, who cares. Pizza is ook lekker. Als single Maagd ga je menig spannend uurtje tegemoet met een date die aan al je wensen (c.q. eisen) voldoet en hélemaal jouw type is. Dat komt niet vaak voor. Je hoopt dan ook dat hij of zij er net zo over denkt en laat die kans nu megagroot zijn.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief
Ontvang één keer per week alle &C updates!
Het is vereist de inschrijving te bevestigen door dit vakje aan te vinken.
GO
Bedankt voor je inschrijving voor de nieuwsbrief!
Vanaf nu ontvang je de nieuwsbrief.
Out now
&C Magazine Editie #2 Borst vooruit
Bestel nu
Wees slim en word abonnee!
12x &C Magazine op je deurmat.
Bekijk de deals

Gerelateerd

Geen probleem!
&C maakt gebruik van cookies. Als je verder leest, ga je daarmee akkoord. Meer info »

We love cookies

Deze website maakt gebruik van cookies.
Geen probleem!

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over je gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse.

Wanneer je gebruik blijft maken van andc.tv gaan wij ervan uit dat je hiermee akkoord bent. In onze privacy voorwaarden vind je een beschrijving van al onze cookies.