Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #16
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #12
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #19
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #42
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #8
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #20
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #40
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #49
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #9
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #11
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #39
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #45
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #6
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #41
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #2
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #26
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #43
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #22
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #50
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #4
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #13
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #38
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #44
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #10
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #24
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #7
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #41
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #47
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #48
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #37
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #5
Meer bekijken
  1. Psyche
  2. › ›
  3. Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #39
Psyche

Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #39

Daar is-ie weer: de weekhoroscoop. Het wordt tijd om bepaalde routines te verbreken, Schorpioen. Dit is wat de sterren deze week voor jou in petto hebben. 

23-9-2019 08:00
Tekst: Nathalie Kriek

What's up this week? Iedere week een nieuwe weekhoroscoop die vertelt wat jou te wachten staat.

Lees ook: Vakantiehoroscoop: zo ziet jouw liefdesleven er deze zomer uit

Weegschaal
23 september - 22 oktober
Qua liefde heb je even genoeg aan jezelf. Niet eens zo zeer op het gebied van seks, al gaat je dat eerlijk gezegd ook prima af met je elektrische apparaten. Nee, het is vooral het kletsen waar je even tabak van hebt. Het woord alleen al: 'kletsen'. Kan het nog leger en oppervlakkiger? Gelukkig duurt deze shut-the-f*ck-up-manie maar twee dagen. Dinsdag en woensdag. Daarna lul je gezellig weer het eind uit en is het de beurt aan anderen om te vragen of je alsjeblieft even je klep wilt houden. Single Weegschalen kunnen de hele maand nog lekker sikkeneuren thuis, hun nieuwe liefde dient zich pas aan in november. Op je werk doe je er verstandig aan om al je opties open te houden. Hoewel je er helemaal niet verkeerd zit, dient zich toch plotseling een leuke kans aan. Spannend.

Schorpioen
23 oktober - 22 november
Domheid kent geen tijd, my oh my. Hoewel je echt honderd procent zeker weet dat jij het bij het rechte eind hebt of jouw idee gewoon beter is, lukt het je maar niet om anderen hiervan te overtuigen. Hoe simpel kan iemand zijn, één plus één is toch gewoon twee? Helaas Scorpio, hoe meer je er tegenin gaat deze week, hoe harder men het met je oneens is. Volgende week nog maar eens proberen, wanneer iedereen weer bij zinnen is. In de liefde ben je ook al toe aan verandering. Laten we hopen dat dit slaat op het doorbreken van bepaalde routines en niet op het al dan niet definitief inruilen van je kwarrel. Op financieel gebied geef je nu graag wat extra’s uit aan je woongenot. Nieuw meubilair, trendy behangetje. Het kost je nu sowieso minder moeite om alles goed bij elkaar te zoeken: je zit momenteel in een creatieve piek.

Boogschutter
23 november - 21 december
Jij en je lief dansen de sterren van de hemel op een feestje waar jullie weer helemaal verliefd worden. Op elkáár welteverstaan. Wanneer jullie in de late – of vroege – uurtjes eindelijk in bed belanden zijn jullie te moe of te dronken om daar nog de horizontale Zumba te doen, maar de volgende ochtend halen jullie deze gemiste kans dubbel en dwars in. Single Bogen doen nog even de individuele buikdans, er is voorlopig geen zicht op een nieuwe lover. Geeft ook niks, je vermaakt je prima en je hebt sowieso je handen vol aan je werk, ouwe carrièretijger. Deze week op de agenda: spreken in het openbaar. Nerveus? Broekschijtneigingen? Cut the crap, je doet het prima. Sterker nog, je maakt diepe indruk op je publiek, hier is het laatste woord nog niet over gesproken.

Steenbok
22 december - 20 januari
Het laatste waar je zin in hebt is het bakken van zoete koekjes. Als je partner nu nóg niet weet wat je voor hem of haar voelt na alles wat je doet, is er oprecht iets mis. Van woorden als 'ik hou van jou' krijg je dan ook spontaan verbrijzelde stembanden. Nee hoor, je koopt wel gewoon weer een bos bloemen of een horloge. Single Bokken kunnen voorlopig hun geld nog even lekker oppotten, pas in november kunnen zij hun geld uitgeven aan de liefde. En véél ook, want het wordt behoorlijk serieus. Op je werk ben je snel geïrriteerd. Hoewel er eigenlijk niet echt iets misgaat, erger je je wel helemaal groen en geel aan kleine dingen als rommel op de werkvloer en een onzorgvuldig beleid. Als jij het beter kunt: per direct solliciteren.

Waterman
21 januari - 20 februari

Deze week speelt de jaloezie weer eens op binnen de relatie. Waar je voorheen nog weleens als een nar kon staan springen om aandacht met je malle fratsen, verander je nu haast in een paranoïde psycho
. Net als je op het punt staat het wachtwoord van zijn of haar telefoon te kraken, kom je weer een beetje bij zinnen en kun je er zelf ook gelukkig om lachen. Op je werk staat er een verhitte discussie op het menu, maar geen zorgen, je redt je prachtige reet er prima uit. Qua financiën maak je deze week helemaal grote sprongen. Bepaalde ideeën waar je al een poosje mee rond hobbelde kunnen nu snel worden gerealiseerd en blijken nog behoorlijk winstgevend ook. 

Vissen
21 februari - 20 maart
Ruzie is wel het laatste waar je zin in hebt. Zelfs als je lief wel uit is op een discussie, weet jij met een grappige opmerking of een compleet onverwachte, niet te versmaden french kiss de sfeer in no time weer om te buigen naar positief. Ook de single Vissen gaan een paar gezellige weken tegemoet. Als je als alleengaand Visje deze week nog niemand ontmoet, zwemt er volgende week wel een lekkere warmbloedige karper voorbij. Die bestaan niet? Moet jij eens opletten. Met het oog op de financiën doe je er verstandig aan jezelf niet bloot te stellen aan webshops of winkels in het algemeen. Met name kledingzaken kun je echt beter vermijden. Nul discipline deze week. En straks dus ook nul saldo.

Ram
21 maart - 20 april
Qua werk heb je moeite met je concentratie. Telkens wanneer je ergens aan moet beginnen, wil je eigenlijk gewoon iets anders doen. Tja, Ram, shit happens. Met het oog op je relatie is er geen vuiltje aan de lucht, geen zuchtje wind. Jij en je geliefde hebben het super gezellig samen. Je ergert je niet eens aan zijn/haar luidruchtige ademhaling of hinderlijke eetgewoontes. Alles is liefde. Voor single Rammen staat er niet echt een noemenswaardige ontmoeting op het programma, maar dat wil natuurlijk niet zeggen dat je deze niet zelf kunt creëren. Of forceren. Je weet wel, dat waar je zo goed in bent. Kennelijk heeft iemand anders het juist op jou voorzien, in een DM krijg je zomaar een behoorlijk opdringerig bericht. Nou, weet je ook eens hoe dat voelt.

Stier
21 april - 20 mei
Je hebt het gevoel continu in de ruimte te lullen. Liefje lijkt maar met een half oor te luisteren en de dingen die hij/zij zegt bij wijze van reactie raken ook kant noch wal. Je voelt je zwaar genegeerd en daar word je behoorlijk chagrijnig van. Hoogste tijd dus om even ruzie te maken. De single Stieren daarentegen hangt juist een grote bui mad love boven het hoofd. Qua financiën sta je voor een lastige keuze. Je interesse gaat uit naar twee dingen. Het ene heb je echt gisteren nodig, het andere totaal niet maar wil je wel graag hebben. Wat weegt zwaarder? Slaap er nog een nachtje over, Stier. Op je werk kun je het nu vooral goed vinden met de oude garde. Met nieuwelingen heb je niet zo veel, ze zijn allemaal irritant totdat het tegendeel bewezen is.

Tweelingen
21 mei - 20 juni
Je bent in een liefdadige bui en hebt dan ook grote behoefte om je in te zetten voor degenen die het minder goed hebben dan jij. Nobel, maar vergeet ook jezelf niet. Wat zou je echt heel graag willen hebben? Als je het geld ervoor hebt liggen: doen. Ook op je werk ben je wat sentimenteler in de zin dat je je alles persoonlijk aantrekt. Hoezo draait de hele wereld om jou? Doe gewoon je ding en reageer pas wanneer iemand ook echt je naam erbij noemt, dan weet je namelijk zéker dat het over jou gaat. In de liefde valt er qua communicatie nog wel wat winst te behalen, maar dit ligt voornamelijk aan jouw gebrek aan geduld momenteel. Singles lopen de hele dag rond in een pandaberenpak en zingen de hele dag 'I don't care': zouden ze verliefd zijn? 

Kreeft
21 juni - 22 juli
Jij en je lief kunnen samen de hele wereld aan. En dat is maar goed ook, want in huis moet er nog heel wat gebeuren. Waar samen klussen doorgaans de manier is om elkaar binnen het uur de tent uit te vechten, gaat het er bij jullie nu juist supergezellig aan toe. Singles zijn zelf nog even Lul de Behanger: hun Kabouter Klus laat helaas nog even op zich wachten. Hoewel je thuis dus prima in staat bent samen te werken, heb je hier op je werk meer moeite mee. Het liefst kruip je onder je bureau of klim je er bovenop om de lakens uit te delen. Binnen je vriendenkring zit iemand behoorlijk in een dip. Hoe graag je er ook voor hem of haar wilt zijn op deze blauwe dag, lijkt het onbegonnen werk. Diegene mag zelf ook wel een beetje meewerken hè.

Leeuw
23 juli - 22 augustus
In de liefde wordt een misverstand met betrekking tot jouw vermeende betweterigheid opgehelderd. Dat eigenwijze wicht ziet eindelijk in dat je het echt alleen maar goed bedoelde. Voor single Leeuwen zit er helaas nog geen liefde op hoger niveau in. Wel een stalker die zonder dat jij het weet een screenshot van je Insta als achtergrondfoto heeft. Wat is dat nu weer voor engnekkerij? Zie het als een waarschuwing en wees alert bij elke vreemde snoeshaan die op welke manier dan ook contact met je probeert te zoeken. Op je werk gaan er wat dingen mis deze week waar jij je verantwoordelijk voor voelt. Het punt is alleen dat de verantwoording hiervoor bij iemand anders ligt. Tip van de week: trek vooral geen stress naar je toe die een ander toebehoort.

Maagd
23 augustus - 22 september
Na enkele gekkenhuisweken is het nu eindelijk weer eens tijd voor rust en romantiek. Je bent zo moe dat de behoefte aan seks even op een laag pitje staat, maar samen lekker uit eten, uitgebreid lunchen of een dagje naar de spa gaat er zeker wel in momenteel. Als single Maagd ben je deze week diep onder de indruk van een zéér knappe verschijning. Goed, hij/zij heeft een lekker kontje, maar je zit ernaar te staren alsof diegene een pot goud uit zijn reet haalt. Overdrijven is ook een vak. Vraag gewoon zijn of haar nummer. En weer door. Op financieel gebied dacht je alles wel gehad te hebben, tot je je plotseling herinnert dat er toch nog een rekening openstaat. Gelukkig kun je het makkelijk betalen, dus niet laks doen nu, gewoon even dokken voordat je straks weer een aanmaning om je oren krijgt.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief
Ontvang één keer per week alle &C updates!
Het is vereist de inschrijving te bevestigen door dit vakje aan te vinken.
GO
Bedankt voor je inschrijving voor de nieuwsbrief!
Vanaf nu ontvang je de nieuwsbrief.
Out now
&C Magazine Editie #2 Borst vooruit
Bestel nu
Wees slim en word abonnee!
12x &C Magazine op je deurmat.
Bekijk de deals

Gerelateerd

Geen probleem!
&C maakt gebruik van cookies. Als je verder leest, ga je daarmee akkoord. Meer info »

We love cookies

Deze website maakt gebruik van cookies.
Geen probleem!

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over je gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse.

Wanneer je gebruik blijft maken van andc.tv gaan wij ervan uit dat je hiermee akkoord bent. In onze privacy voorwaarden vind je een beschrijving van al onze cookies.