Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #11
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #41
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #14
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #45
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #15
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #27
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #44
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #13
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #43
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #18
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #21
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #12
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #20
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #17
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #5
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #7
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #24
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #19
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #40
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #8
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #39
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #25
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #42
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #16
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #4
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #6
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #10
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #17
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #9
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #26
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #23
Meer bekijken
  1. Psyche
  2. › ›
  3. Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #38
Psyche

Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #38

Daar is-ie weer: de weekhoroscoop. Het is niet verkeerd om een volgende stap in je relatie te zetten, Steenbok. Iets met kinderwagens misschien? Dit is wat de sterren deze week voor jou in petto hebben. 

16-9-2019 08:00
Tekst: Nathalie Kriek

What's up this week? Iedere week een nieuwe weekhoroscoop die vertelt wat jou te wachten staat.

Lees ook: Vakantiehoroscoop: zo ziet jouw liefdesleven er deze zomer uit

Maagd
23 augustus - 22 september
Je hebt de neiging je overal tegenaan te bemoeien. Vooral je geliefde moet het hierbij ontgelden. Je bent het er namelijk toch niet helemaal mee eens dat hij of zij op bepaalde tijdstippen de deur uitgaat en sommige vrienden vind je ook maar een stelletje kanaries. Nou, nou Maagd. Nog even en je plaatst een prikklok bij de deur. Bemoei je met je eigen kippen wil je, jij eet deze week veel te veel, zeurt je lief daarover? Nee.  Hoppekee, ijsfrappé. Qua werk ben je supergoed in wat je doet. Jammer genoeg geldt dit niet voor iedereen die daar rondloopt. Iemand heeft er zo’n puinbak van gemaakt dat de hele afdeling vertraging oploopt. Het zit je niet mee allemaal, alwéér iets waar je zelf geen invloed op hebt. Oh, onmacht! Gelukkig heb je wel de hand in je financiën. Daaraan – verrassing – mankeert dan ook niets.

Weegschaal
23 september - 22 oktober
Op je werk probeert iemand uit alle macht je de loef af te steken. Je kent het type wel: grote snavel, borst vooruit, harde snerpende stem. Hoewel je even twijfelt vol in de tegenaanval te gaan, besluit je het er toch bij te laten zitten. Als je nog een minuut langer naar dat overspannen getjiftjaf moet luisteren spring je uit het raam. Dat is thuis wel anders. Wanneer jij en je partner deze week tijdens een bak heibel een flinke woordenwisseling hebben, weet je zeker dat je gelijk hebt. Desondanks gaat poepie er dwars tegenin. Natuurlijk heb jij het gelijk aan je zijde. Wat jij verkondigt klopt als een bus. Super. Je kunt veel zeggen van een bus, maar kloppen doet-ie niet hoor, Libra. Wat ook niet klopt deze week is een bepaalde overeenkomst. Mind the snakes.

Schorpioen
23 oktober - 22 november
Bij het minste of geringste moet je janken. Om niks. De voornaamste oorzaak is onterechte jaloezie én de bijbehorende scenario’s die je hiermee in verband zelf maakt. Ja ja, in je hoofd is je schatje al minstens zes keer vreemdgegaan. En als je hier ’s nachts ook nog over droomt móet het natuurlijk wel waar zijn. Schei nou toch uit. Mocht je besluiten je verdriet te verdrinken, doe maar niet. Je bent nu extra gevoelig voor de effecten van alcohol en met drie flessen wijn in je huig ben je nou niet direct op je aantrekkelijkst. Richt je liever op je financiën. Je manier van budgetteren kan wel een modern jasje gebruiken. Op zich doe je het prima, maar door een en ander te digitaliseren kun je het jezelf een stuk makkelijker maken. En misschien zelfs ook een stukje rijker.

Boogschutter
23 november - 21 december
Thuis loopt alles op rolletjes. Het is lekker rustig en stil en niemand is boos op iemand. Er is alle ruimte voor een goed gesprek en tussen de bedrijven door wordt er ook nog eens lekker in de suikerpot geroerd. Klinkt als een heerlijke week. Op financieel gebied loopt iemand behoorlijk zielig te doen in de hoop dat je hem of haar iets wilt lenen of geven. Aan jou om te beoordelen of het pure noodzaak is of een flinke portie uitgekookt gedrag. Op je werk presteer je met de dag beter en krijg je er ook steeds meer zin in. Dit is dan ook een goed moment om jezelf serieus af te vragen wat je nog meer zou willen bereiken. Je zit in een enorm goede flow en in feite is niets onmogelijk. Qua vriendschap beleef je weer eens een ouderwets melige avond. Gast, om te brullen!

Steenbok
22 december - 20 januari
Op financieel gebied zou een gesprek met een accountant je deze week veel nieuwe inzichten kunnen bieden. Daarbij neemt je relatie dusdanig serieuze vormen aan dat het niet verkeerd is om samen een volgende stap te zetten. Ga er eens goed voor zitten samen of stel je lief gewoon tussen neus en lippen voor om gezellig even kinderwagens te gaan kijken op de koopzondag. Bam! Van dichtbij right between the eyes. Soms werkt het. Probeer op je werk iets meer gas terug te nemen. Je bent zo gedreven, haast op het maniakale af. Zonde, je kwaliteiten zouden zoveel beter uit de verf komen als je wat meer de tijd zou nemen voor de dingen. Laat die race tegen de klok gewoon eens achterwege, evenals dat stiekeme wedstrijdje met je streberige collega. Over maniakken gesproken.

Waterman
21 januari - 20 februari
Op je werk is het deze week tijd voor actie. Wacht de dingen niet af, maar zet zelf de eerste stap. Je zit bomvol goede ideeën, zonde om daar niets mee te doen. Op het financiële vlak ben je helaas iets minder creatief. Check je betaalapp maar: uitgeven is zo’n beetje het enige wat je doet. Handig hoor, dat internetshoppen. Maar toch, cash is the key. Pin maandag de hoeveelheid flappen waarmee je wilt rondkomen deze week, stop ze in je portemonnee en betaal bij elke kassa contant. Schrikken wáh. Op het gebied van liefde gaat alles oké, maar ontbreekt het op alle fronten aan passie en hartstocht. Geen enkel probleem. Sterker nog, je vindt het wel even dikke prima zo. Heeft je eigen knip ook weer eens een keer rust.

Vissen
21 februari - 20 maart
Er hangt liefde en romantiek in de lucht en niet alleen dat. Je bent deze week nogal bronstig, maar gelukkig ben je niet de enige. Ook je lief lust er wel pap van momenteel, dus dat wordt het weekend fijn bingedoppen. Alleen het weekend? Nee hoor, ook doordeweeks mag je lekker ongegeneerd in de geplukte kippenstand. No problemo. Hoewel je zou denken dat je alleen nog maar met je hoofd in de wolken loopt, is het tegendeel waar. Kennelijk doet deze veelvuldige ontlading je zó goed, dat je op je werk nu juist supergefocust bent. Je zit torenhoog in je concentratie waardoor alle werkzaamheden je een stuk makkelijker afgaan dan vorige week. Ook met het oog op je financiën weet je exact wat er moet gebeuren om alles keurig in evenwicht te houden. Evenwicht? Als in ‘wip’?

Ram
21 maart - 20 april
Op je werk kun je het ontzettend goed vinden met een vrouwelijke collega. Gebruik elkaar echter niet als wandelend klankbord. Houdt werk en privé zoveel mogelijk gescheiden, des te groter is de kans dat het ook leuk blijft. Als je ’s avonds een lui oor hebt van het geouwehoer, ben je sowieso verkeerd bezig. Op financieel gebied gaat het steeds beter. Hoewel je regelmatig een extra uitgave voor je bit krijgt, weet je dit soort dingen keer op keer toch prima op te vangen met extra geld dat je hier en daar verdient. Ouwe money maker die je bent. Met het oog op de liefde ga je ook vooruit. Je bent opvallend rustiger, geduldiger én gezelliger. Zou het komen doordat je jezelf eindelijk meer in acht neemt waardoor je minder stress hebt?

Stier
21 april - 20 mei
Hoewel je normaliter niet het lovey dovey-type bent, kost het je deze week geen enkele moeite je lief wat meer genegenheid te tonen of zelfs te zeggen dat je van hem of haar houdt. Op app natuurlijk. Met een emoticon. Maar toch! Op je werk echter loopt de irritatiemeter hoog op. Red alert. Aangezien er momenteel weinig voor nodig is om de boel te laten klappen, doe je er verstandig aan om je zoveel mogelijk te distantiëren van de dickheads waarvan je spontaan vlekken in je nek krijgt als je alleen al naar ze kijkt. Je reinste allergie. Gelukkig beschik je deze week over een ijzersterke zelfreflectie waardoor je prima kunt benoemen hoe dit komt. Bij sommigen komt het doordat ze compleet het tegenovergestelde zijn dan jij, maar bij anderen kijk je recht in de spiegel naar jouw eigen blinde vlek. Ai.

Tweelingen
21 mei - 20 juni
Waar je normaal gesproken je partner voor de grap graag een beetje judast, ben je nu redelijk serieus. Niks geplaag of gedonderjaag, maar warempel liefdevol gedrag en hier en daar zelfs een goed gesprek. Je liefje weet niet wat hij of zij meemaakt, ben jij het echt? Hoewel je bedvlo destijds voornamelijk gevallen is voor je ondeugd en gevoel voor humor, bevalt hem of haar deze versie van jou ook zeker. Zelfs met het oog op je vrienden doe je het kalmpjes aan deze week. Stappen? De hort op? Lachen, gieren, brullen? Dudes, ander keertje weer. Liever blijf je lekker thuis, Netflixen, een goed boek lezen en uitzoeken over wat je op het gebied van financiën nog kunt verbeteren voor jezelf (want dat is nu mogelijk inderdaad). Misschien ben je gewoon een beetje moe, maar misschien word je ook gewoon wel een beetje een oude sok. Prima toch, wijsheid komt met de jaren, zeggen ze. En geluk ook.

Kreeft
21 juni - 22 juli
Je bent nu zeer gemotiveerd om alle zooi die je in kasten en lades voor het oog had weggemoffeld ook daadwerkelijk uit te zoeken en op te ruimen. En schoonmaken doe je ook graag, héérlijk de geur van roze allesreiniger in huis. Zelfs op het gebied van de liefde kom je tot inkeer en ben je in staat tot een rustig gesprek. Voorheen vlogen eerst de verwijten en beschuldigingen over en weer, daarna ging één van beiden weg, vervolgens kreeg schatje the silent treatment en werd er bij ernst zelfs driftig op los geblokt op Whatsapp, Insta en Facebook. Immers, als liefje jou wil spreken mag hij of zij best een beetje moeite doen via sms, ja toch. Gelukkig kunnen jullie dit keer gewoon normaal praten samen, zoals grote mensen dit vroeger altijd deden.

Leeuw
23 juli - 22 augustus
Het is een ideale week om weer eens af te spreken met vrienden. Ja, óók met je lief erbij want die wil ook mee. Kijk eens naar die grote smekende Bambi-ogen, die kun je nu niet weigeren natuurlijk en als je dit wel doet zul je ervan lusten, dus beter zeg je gewoon 'ja'. Gelukkig vind je het ook oprecht fijn om hem of haar erbij te hebben, want het gaat werkelijk top tussen jullie. Op het financiële vlak regent het kwartjes. Het ene na het andere inzicht volgt zich op, waardoor actie nu natuurlijk niet kan uitblijven. Nu je weet wat je tot voor kort verkeerd deed, is het de hoogste tijd om knopen door te hakken en diverse bodemloze putten te dempen. Houd het ook op je werk zo simpel mogelijk. Je behoefte aan nieuwe uitdagingen leiden soms tot het wanhopig zoeken naar complexiteit, maar als je het dan eenmaal gevonden hebt, wil je er weer zo snel mogelijk vanaf, so what’s the use?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief
Ontvang één keer per week alle &C updates!
Het is vereist de inschrijving te bevestigen door dit vakje aan te vinken.
GO
Bedankt voor je inschrijving voor de nieuwsbrief!
Vanaf nu ontvang je de nieuwsbrief.
Out now
&C Magazine Editie #5 Kom maar op met het Songfestival
Bestel nu
Wees slim en word abonnee!
12x &C Magazine op je deurmat.
Bekijk de deals

Gerelateerd

Geen probleem!
&C maakt gebruik van cookies. Als je verder leest, ga je daarmee akkoord. Meer info »

We love cookies

Deze website maakt gebruik van cookies.
Geen probleem!

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over je gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse.

Wanneer je gebruik blijft maken van andc.tv gaan wij ervan uit dat je hiermee akkoord bent. In onze privacy voorwaarden vind je een beschrijving van al onze cookies.