Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #41
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #42
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #20
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #5
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #14
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #23
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #51
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #3
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #48
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #39
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #40
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #27
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #10
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #44
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #25
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #7
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #46
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #41
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #43
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #21
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #45
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #26
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #42
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #47
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #16
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #15
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #11
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #6
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #22
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #12
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #38
Meer bekijken
  1. Psyche
  2. › ›
  3. Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #37
Psyche

Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #37

Daar is-ie weer: de weekhoroscoop. Het is bijna tijd om ontslag te nemen, Vissen. Maar wacht daar wel nog maar even mee. Dit is wat de sterren deze week voor jou in petto hebben. 

09-9-2019 08:00
Tekst: Nathalie Kriek

What's up this week?  Iedere week een nieuwe weekhoroscoop die vertelt wat jou te wachten staat.

Lees ook: Vakantiehoroscoop: zo ziet jouw liefdesleven er deze zomer uit

Maagd
23 augustus - 22 september
Op je werk doe je er verstandig aan echt alleen hetgeen te doen wat op de agenda staat en het ook echt los te laten op het moment dat je naar huis gaat. For your own sake. Een positieve verandering op het gebied van financiën is op handen. Je hebt dus alle reden om een beetje vrolijker te kijken, zuurpruim. Maagden pleasers? Daar is weinig van te merken deze week. Vooral in de liefde gaat het allemaal een beetje moeizaam momenteel. Niet omdat jullie op elkaar zijn uitgekeken, maar vooral omdat met name jij behoorlijk druk bent met andere dingen. Veel klussen, weinig tijd. Er is dan ook niet veel nodig om jou te laten ontploffen. Waar je geliefde nog zoveel mogelijk op eieren loopt om je te ontzien, maakt een bepaalde collega juist een spelletje van je chagrijnigheid. Zit je lekker daar? Hoog en droog op de kast? Man, man, man.

Weegschaal
23 september - 22 oktober
Na een poosje constant ruzie te hebben gemaakt is deze week alles weer koek en zachtgekookt ei, precies zoals je het lekker vindt. Daarbij weet je lief je nog op een leuke manier te verrassen ook, dus krul nu maar weer omhoog die mondhoeken, je lijkt wel een snoek. Op je werk gaat alles net een tandje trager dan je gewend bent. Je gedachten zijn vooral bij privézaken waar je even mee worstelt. Ga uit je werk direct naar huis om in alle rust alles voor jezelf op een rijtje te zetten. Waar je normaliter binnen vriendschappen nogal plakkerig en aanhankelijk bent, hecht je nu juist meer waarde aan je privacy. Eigenlijk ben je wel even klaar met het continu aanhoren en oplossen van andermans shit. Je hebt op dit moment wel even genoeg aan je eigen kakzooi. Leef zoveel mogelijk bij de dag, Libra. Er kan namelijk ook zomaar weer iets in de situatie veranderen. Ten goede.

Schorpioen
23 oktober - 22 november
Op je werk ga je momenteel zeer nauwkeurig te werk, op het pietluttige af. Waar je collega zich helemaal mediumslateblue ergert, is je werkgever maar wát blij met je. Ben je nog op zoek naar een baan? Je maakt nu de meeste kans op een uitnodiging wanneer je gewoon spontaan een mailtje stuurt naar de directie van het bedrijf van je keuze. Waar je lief zijn of haar vochtige flabberdewap haast vol onder je neus duwt, weet jij niet hoe hard je de andere kant op moet kijken. Zó geen zin in seks deze week. Kan gewoon. Voel je dan ook zeker niet schuldig. Netflix is ook gewoon leuk. Geen probleem van maken: als jullie relatie op zich goed is, komt de goesting eind volgende week vanzelf weer terug. Laat Hobby Bobby maar even lekker doe-het-zelven terwijl jij naar La Casa de Papel kijkt.

Boogschutter
23 november - 21 december
Omdat je de afgelopen weken je handen vol had aan jezelf en vooral ook aan je werk, is dit de ideale week om je lover weer alle aandacht te geven en diens zwaar verwaarloosde Willy Wonka weer eens lekker te verwennen. Daarnaast ben je ook wel weer eens toe aan een gezellige avond met vrienden. Goede gesprekken kunnen je nu enorm inspireren en zo niet, dan kun je er over een poosje wel iets mee. Laat je op je werk vooral niet gek maken. Je kunt beter al je taken netjes één voor één afwerken dan dat je je laat opjagen door één of andere clown die vindt dat je best vier dingen tegelijk kunt doen. Opvallend dat de grootste druktemakers altijd degenen zijn die zelf helemáál niet in staat zijn om alle ballen in de broek te houden. Lucht. In de lucht.

Steenbok
22 december - 20 januari
Op financieel gebied zit er een kleine dip aan te komen. Niet direct deze week, maar wel voor het einde van de maand, dus probeer hier alvast een beetje rekening mee te houden. Een vriend of vriendin kan jouw hulp goed gebruiken bij zaken waar hij of zij zelf volledig in zuigt. Jij hoeft er haast niet je hand voor om te draaien en daarbij is het nog gezellig ook. In de liefde is alles oké. Ruzies zijn bijgelegd en er hangt zelfs wat romantiek in de lucht. Als single bokje ga je een spannende week tegemoet. Iemand op wie je je oog hebt laten vallen, blijkt ook interesse in jou te hebben. Stap er niet plompverloren op af, maar geniet van het spel der verleiding en smeer het desnoods een paar dagen uit. Bouw de spanning op tot de ander het niet meer houdt. High heels, white musk, en… beet. Yeah, baby, shake it like a polaroid picture.

Waterman
21 januari - 20 februari
Qua werk dien je korte metten te maken met irritante hindernissen die uit het niets je succesvolle pad opdoemen. Schuif deze zaken niet al te ver voor je uit, want hoe langer je wacht met actie ondernemen, hoe moeilijker het wordt. Op het fysieke vlak kom je helemaal niets te kort deze week en Kabouter Prikkeprak (die wulpse wildebras naast je in bed) ook niet. Broeien en knoeien is wat jullie te wachten staat, zelfs op het experimentele af. Gelukkig valt er buiten de slaapkamer ook heel wat te bespreken. Goede gesprekken leiden tot het nemen van nieuwe gezamenlijke beslissingen. Single Watermannen kunnen ook uitkijken naar een leuke date. En mocht het toch weer helemaal op niets uitdraaien, krijg je in oktober een nieuwe kans. Met iemand anders. Varié.

Vissen
21 februari - 20 maart
Jij en je lief gaan elkaar steeds meer waarderen. Zelfs van de irritante eigenschappen van je wederhelft zie je nu de humor in. In plaats van direct van leer te trekken, plas je haast in je broek van het lachen. Goed zo, je partner aan alle kanten veranderen, bijschaven en oplappen is sowieso onbegonnen werk. Daarbij: je lief vreet jou ook zoals je bent hè? Met al je verborgen gebreken. Als dating single krijg je te maken met een afknapper: je lekkere schol blijkt een laffe platvis. Jammer joh. Op je werk is de tijd van ontdek-je-plekje voorbij, je weet nu exact wat je wilt. Ben je erachter dat je hier graag wilt blijven werken, kun je binnenkort een mooi compliment in ontvangst nemen. Ben je er inmiddels achter dat dit toch niet echt jouw kopje thee is, is oktober een betere maand om te vertrekken, dan heb je meer kans op een nieuwe baan.

Ram
21 maart - 20 april
Op je werk is een en ander je nu echt boven je hoofd aan het groeien. Vraag gerust om hulp of uitstel. Thuis vind je nu de rust en ontspanning die je nodig hebt. Zeker als jij en je partner onlangs bezig zijn geweest met het pimpen van jullie huis, is nu het moment aangebroken om er ook fijn van te genieten. Als single Ram gaat het er minder knus en ontspannen aan toe in de liefde. Je hebt je oog (en je hart) weer eens laten vallen op iemand die absoluut niet op de goedkeuring van je vrienden en familie hoeft te rekenen. Diep in je gehavende hart weet je zelf ook best dat het geen zuivere slobber is. Maar natuurlijk kun je ook alle signalen negeren en gewoon lekker op je kanis gaan. Ook spannend.

Stier
21 april - 20 mei
In de liefde neemt je behoefte aan seks toe, tot groot plezier van je lief. Met het oog op een bepaalde vriendschap sta je deze week met je oren te klapperen wanneer er een duister geheim aan het licht komt. Daar komt zomaar een knettergekke baviaan uit de mouw gedanst. Wááááát?! Op je werk steken er wat twijfels de kop op. Waar je voorheen echt blij was met wat je had, zijn bepaalde mensen nu juist heel blij met jou. En terecht, want je functioneert als een malle. Wat zou je eigenlijk nog meer kunnen met deze capaciteiten? En wat zou je willen (verdienen)? Een goede week om hier eens goed over na te denken. Op financieel gebied krijg je iets meer armslag doordat bepaalde kosten wegvallen of lasten verlagen. Nice.

Tweelingen
21 mei - 20 juni
Kennelijk ben je van mening dat je de enige bent die wegenbelasting betaalt: alle wegen zijn van jou. Kalm aan een beetje Tweeling, niemand zit te wachten op een doorgedraaide driftkikker in zijn achterbak. Ook in de liefde ben je nu behoorlijk lichtgeraakt. Je schatje hoeft maar even raar te kijken of je loopt alweer te blazen. Het probleem ligt echt bij jou, de lichte irritatie die je vorige week al voelde opkomen zet nu daadwerkelijk door. Vooral voor geluiden en lichtval ben je momenteel enorm gevoelig met alle gevolgen van dien. Zonnebril op, oortjes in en je klep dicht Twin. Het kan te gek ook. Op financieel gebied doe je er verstandig aan niet al te snel aan je grillen toe te geven. De ene dag weet je zeker dat je dit graag wilt kopen, de andere dag: spijt als haar op je teen. 

Kreeft
21 juni - 22 juli
Blijf in de liefde vooral werken aan jullie onderlinge communicatie en laat de voor-wat-hoort-wat-houding iets meer (of helemaal) achterwege. Of wonen jullie soms in een ruilwinkel? Gelukkig weten jullie ook nog hoe het is om op een leuke manier samen te werken: in de keuken toveren jullie een heerlijke maaltijd op tafel. Vrienden uitnodigen? Echt niet. Deze bikkesement schuiven jullie mooi zelf onder jullie neus. Qua financiën ben je momenteel een beetje achteruit aan het hobbelen. Steeds vaker dicht je het ene met het andere gat, en dit ga je niet heel lang meer volhouden. Probeer nu het tij nog te keren voor het net zich om je sluit. Wat inkomen betreft is er voorlopig geen wijziging in de sterren zichtbaar, dus zul je echt je uitgavepatroon moeten veranderen. Nu.

Leeuw
23 juli - 22 augustus
Samen klussen in huis een ramp? Nee hoor, niet in het hol van de Leeuw. Jij en je lief weten allebei exact wat jullie willen en hebben zelfs tijdens het behang afstomen nog de grootste lol. Ook is het deze week een goed moment om eens rond te kijken naar leuke nieuwe meubels. Kijken, kijken, niet kopen hè? Oh. Wél kopen. Oké. Met het oog op je carrière is er weinig nieuws onder die grijze piswolken. Geeft niks, want in je hoofd ben je al veel verder dan op je bureau. Een goed moment dus om alvast wat voorbereidingen te treffen voor de volgende stappen die je wilt nemen. Immers, stilstand is achteruitgang. Hoewel je over prima
know-how beschikt, is één van je collega’s behoorlijk eigenwijs. Fok dat. Ga vooral je eigen gang en ga ook vooral niet met die betweter in discussie. Er is hier maar één de betweter en dat ben jij, potvergimmegallege.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief
Ontvang één keer per week alle &C updates!
Het is vereist de inschrijving te bevestigen door dit vakje aan te vinken.
GO
Bedankt voor je inschrijving voor de nieuwsbrief!
Vanaf nu ontvang je de nieuwsbrief.
Out now
&C Magazine Editie #2 Borst vooruit
Bestel nu
Wees slim en word abonnee!
12x &C Magazine op je deurmat.
Bekijk de deals

Gerelateerd

Geen probleem!
&C maakt gebruik van cookies. Als je verder leest, ga je daarmee akkoord. Meer info »

We love cookies

Deze website maakt gebruik van cookies.
Geen probleem!

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over je gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse.

Wanneer je gebruik blijft maken van andc.tv gaan wij ervan uit dat je hiermee akkoord bent. In onze privacy voorwaarden vind je een beschrijving van al onze cookies.