Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #39
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #44
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #20
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #40
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #4
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #14
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #44
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #8
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #51
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #18
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #7
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #6
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #43
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #40
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #10
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #13
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #25
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #46
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #42
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #23
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #48
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #39
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #17
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #11
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #41
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #21
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #15
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #27
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #3
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #43
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #22
Meer bekijken
  1. Psyche
  2. › ›
  3. Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #36
Psyche

Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #36

Daar is-ie weer: de weekhoroscoop. Gaat niet helemaal lekker hè, Schorpioen, met je baan? Gelukkig komt daar over een paar weken verandering in. Dit is wat de sterren deze week voor jou in petto hebben. 

02-9-2019 08:00
Tekst: Nathalie Kriek

What's up this week?  Iedere week een nieuwe weekhoroscoop die vertelt wat jou te wachten staat.

Lees ook: Vakantiehoroscoop: zo ziet jouw liefdesleven er deze zomer uit

Maagd
23 augustus - 22 september
Je partner zit niet zo tof in zijn of haar velleke. Hij of zij twijfelt over alles en niks, met name over hoe de stulp verder ingericht moet worden. Laminaat of toch tegels, vloerbedekking? Grint? Asfalt? Behang, granol, steenstrips, klei? Keuzestress! Hoewel je er ondertussen hondsmoe van wordt, kun je dit echt beter niet (niet, níét) laten merken. Je krijgt de westenwind van voren. Daarbij zit poepie ook tot zijn of haar welgevormde wenkbrauwen in een vriendschap die niet echt meer werkt dus ook dáár dien je nog even de nodige aandacht aan te besteden. Gelukkig sta je zelf een stuk stabieler in je patta's. Je bent ongekend goed bezig op je werk. Sterker nog, aan het einde van de werkweek kun je met het oog op je carrière zeer positief bericht verwachten. En op het gebied van financiën ook. Nah.

Weegschaal
23 september - 22 oktober
Op je werk word je voortdurend gestoord door één of meerdere collega’s. Althans, zo ervaar je dit. Je bent momenteel nogal gevoelig voor prikkels waardoor zelfs de ademhaling van je buurman drie bureaus verderop je uit je concentratie haalt. Om over de knorrende maag van je naaste buurvrouw maar te zwijgen (zeker weer niet ontbeten vanmorgen). Oh. My. God, je bent even hélemaal klaar met die club. Ook je lief moet het ontgelden deze week. Al is het nog zo’n handsome-ass guy or girl, die hinderlijke piep in zijn/haar neus nekt je. Yo, Scale. Anders ga je gewoon even lekker op zolder zitten met je XXL oordoppen. In alle stilte genieten van het goede financiële nieuws dat je krijgt deze week. Ssst.

Schorpioen
23 oktober - 22 november
Op liefdesgebied en met het oog op vriendschappen heb je deze week te vaak de neiging jezelf weg te cijferen voor een ander. Dat is lief, maar niet verstandig. Bewaak je grenzen goed, want je staat op het punt eroverheen te kukelen. Op financieel gebied zit het nog steeds niet helemaal goed. Hoe hard je ook je best doet om de buitenwacht ervan te overtuigen dat je plenty money hebt, is het tegendeel waar. Krap zit je. Gelukkig is er wel verbetering te verwachten, maar hiervoor zul je nog even geduld moeten hebben tot het einde van de maand. Ook met het oog op je carrière draai je je helemaal misselijk in de merry go round. Steeds hetzelfde rondje; blijven, twijfelen, weggaan, weer twijfelen, toch maar blijven. Nog een paar rondjes en je weet het. Over een paar weken. Kotszakje?

Boogschutter
23 november - 21 december
Hoewel je had verwacht en misschien ook gehoopt dat het deze week wat rustiger zou worden op je werk, krijg je alleen maar meer voor je kiezen. Afspraak hier, in een sneltreinvaart kachelen naar daar, telefoontjes zus, mailtjes zo, en met het oog op vrije tijd gewoon wéér geen tijd om je eigen ding te doen. Daarnaast staat je partner ook nog als een nar te springen om aandacht. Even niet schat, goeie doei! Het scheelt dat je zoveel plezier hebt in wat je doet, maar desondanks: hoe lang ga je dit nog volhouden Boog? Gelukkig heb je naar je financiën geen omkijken. Die lopen gesmeerd als een geoliede machine en niet in de laatste plaats dankzij jouw eigen inzicht en organisatorisch talent. Top.

Steenbok
22 december - 20 januari
Je financiën staan op het punt door het dak te gaan. Goed bezig, Bokstra. Ook op je werk lijkt alles in een stroomversnelling te gaan. Hoewel je op zich prima op je plek zit, dient zich binnenkort toch een kans aan waardoor je mogelijk iets anders gaat doen. Het leven zit vol verrassingen momenteel en dat voor een aardeteken (ja, dat ben je) dat normaliter wars is van veranderingen. Wat wel onwrikbaar staat als een huis is je relatie. Voor jou geen ander meer. Jij en je geliefde zijn hélemaal dol op elkaar. Ook al heeft je schatje het momenteel even druk met leren of werk, de tijd díe je met hem of haar doorbrengt is magic. En de single bok dan? Kan die ook nog ergens een natte neus halen? Ja hoor, die ook. Bij de nieuwe wipkip waar je één dezer weken spontaan tegenaan loopt. Tok!

Waterman
21 januari - 20 februari
Watermannen met een partner worden met betrekking tot financiële kwesties op het matje geroepen of zijn zelf degenen die hun liefje aan de verkwistende tand voelen. Gelukkig hebben jullie allebei hetzelfde doel en dat is zoveel mogelijk geld maken en oppotten. Een goed moment dus om samen nog even alle financiën te bespreken en alle voors en tegens tegen elkaar af te wegen met het oog op nieuwe plannen. Wanneer je je administratie even goed uitschraapt, valt er sowieso nog wel wat te besparen, dus zeker even doen. Qua werk ben je deze week nogal snel afgeleid en dat komt vooral door die complete bazaar die je om je heen hebt verzameld. Een arsenaal aan tuchteloosheid. Wat moet je ermee, Aqua? Wieberen met die overspannen bende. Gewoon lekker ontspullen. Smeer maar in je haar, dan krijg je krullen.

Vissen
21 februari - 20 maart
Na een aantal fikse ruzies waarbij jullie elkaar de ene dag de tent uit hebben geblaft en elkaar de andere keer finaal hebben doodgezwegen, zijn jullie nu gelukkig weer on speaking terms. Er valt dus een boel te bespreken, wat jullie dan ook geheid zullen doen. Waarschijnlijk tijdens een romantisch diner voor twee in jullie favoriete restaurant, mits de rekening gesplit kan worden want je zit een beetje krap deze week. Immers, je nagels zijn ook weer aan de beurt. En je haar. Uitgroei, je weet toch. Prima, pizza mag ook: twee halen, één betalen. Op je werk komt een kwestie die in eerste instantie onder het smoezelige vloerkleed werd geschoven, alsnog aan het licht. En wat blijkt? Je had het al die tijd bij het rechte eind. De linkmichels.

Ram
21 maart - 20 april
Net als je weer een beetje geld bij elkaar hebt geschraapt om iets leuks voor jezelf te kopen, komt er iemand met een verjaardag of verhuizing op de proppen. En ja, jij moet ook iets geven. Nou ja, ‘moeten’, uit goed fatsoen doe je dat gewoon natuurlijk. Maar pijn in je portemonnee dat het doet. Nu maar hopen dat er iets lekkers te chappen is, want jij bent blut. In de liefde gaat alles goed. Jij en babe hebben heel wat te bespreken met het oog op wonen. De single Ram blijft nog even alleen maar kan tenminste wel lekker helemaal zelf beslissen of die wand rood, goud of paars moet worden. Met of zonder glitters. Idioot. Eigenlijk zou je ook wel wat minder uren willen (over)werken, maar nu met al die extra uitgaven kun je je dat helaas nog even niet veroorloven. Een avondje aan de zwier met je homies: helemaal top natuurlijk. Uhm, kan iemand je wat geld lenen? 

Stier
21 april - 20 mei
Het liefdesleven van de single Stier gaat er enorm bedaard aan toe, om niet te zeggen saai. Bij de gebonden Stieren is alles oké, maar daar is alles ook wel mee gezegd. Goed, jullie kafferen niet het behang van de muren en je Blond Amsterdam-collectie blijft ook netjes heel, maar my-oh-my, er hangt iets in de lucht en het is niet veel goeds. De schaduw van de enorme donderwolk die naar jullie onderweg is, hangt al boven jullie nietsvermoedende hoofdjes. En nee, met je nieuwe kekke paraplu ga je het niet redden. Nog een week of twee, dan barst de hel los, dus geniet nog maar even van de rust. Op je werk heb je echter niets te klagen en je leidinggevende ook niet. Je haalt moeiteloos je targets en nog met plezier ook. Zelfs financieel gaat het je prima voor de wind. Geld besparen is je nieuwe hobby. Lekker dan, ouwe kniert.

Tweelingen
21 mei - 20 juni
Hoewel er wat onzichtbare spanning heerst en enkele wederzijdse irritaties langzaam maar zeker de kop op steken, kunnen jullie toch niet van elkaar afblijven. Jullie bonken wat af deze week: ’t is bij de wilde spinnen af. Liefde en haat liggen soms dicht bij elkaar, evenals ergernissen en erecties (of erupties).  Jullie weten er alles van. Hopelijk houd je ook nog een beetje tijd over voor het opknappen van je stulpje, want die achterstallige klussen heb je nu wel lang genoeg voor je uit geschoven. Het is een perfecte week om weer eens lekker aan de slag te gaan. Er zijn geen tegenslagen te verwachten op dit gebied, dus met een beetje geluk en de hulp van je handige broer of de bijdehante buur is het allemaal zo gepiept.

Kreeft
21 juni - 22 juli
Je vindt het heerlijk om gewoon even lekker te luiwammesen, maar aan de andere kant voel je je er een beetje schuldig over. Wat als anderen denken dat je een luie Peppi bent? Dat wil je niet, natuurlijk. Toch is het echt wel verantwoord om even heerlijk te slamppampen. Sterker nog, je krijgt er nieuwe energie én inspiratie van en laat dit nu juist zijn wat je nodig hebt. In de liefde gaat alles top. Jij en je lief hebben het superfijn samen en de familie doet ook gezellig mee. Als single Kreeftje moet je het nog even zonder luvvie stellen, maar met betrekking tot je sociale leven staan de sterren über günstig. Wel reageer je nu vrij heftig op stress, dus probeer dat vooral te voorkomen. Toch maar een uurtje of twee klimaatschieten dus. Lekker met twee vingers in je neus. FAB!

Leeuw
23 juli - 22 augustus
Je financiën zitten nog steeds in de lift. Extra werkzaamheden dienen zich aan en ook de kansen op nieuw werk blijven toenemen. Grijp deze met beide harken aan, want deze tendens blijft natuurlijk niet eeuwig duren. Beperkt houdbaar, zeg maar. Daarnaast zit je zelf ook vol goede ideeën, maar daar is het helaas dan weer niet het juiste moment voor. So don’t push your luck, Leeuw! Gebonden Leeuwen die de laatste tijd nogal wat geharrewar hadden met skattie - en om deze reden één of meerdere hete nachten op de bank doorbrachten - liggen nu weer heerlijk tegen elkaar aan te plekken in bed. Dan hebben de singles het beter voor elkaar, die krijgen pas in de herfst weer iemand in hun krib. Wanneer het koude-voeten-weer is en je de ander fijn kan aanwenden als levende heetwaterzak. Hoppa: lekker zeesterren in je eentje.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief
Ontvang één keer per week alle &C updates!
Het is vereist de inschrijving te bevestigen door dit vakje aan te vinken.
GO
Bedankt voor je inschrijving voor de nieuwsbrief!
Vanaf nu ontvang je de nieuwsbrief.
Out now
&C Magazine Editie #2 Borst vooruit
Bestel nu
Wees slim en word abonnee!
12x &C Magazine op je deurmat.
Bekijk de deals

Gerelateerd

Geen probleem!
&C maakt gebruik van cookies. Als je verder leest, ga je daarmee akkoord. Meer info »

We love cookies

Deze website maakt gebruik van cookies.
Geen probleem!

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over je gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse.

Wanneer je gebruik blijft maken van andc.tv gaan wij ervan uit dat je hiermee akkoord bent. In onze privacy voorwaarden vind je een beschrijving van al onze cookies.