Psyche
Vakantiehoroscoop: zo ziet jouw liefdesleven er deze zomer uit
Psyche
Vakantiehoroscoop: hoe ziet jouw werkleven er deze zomer uit?
Psyche
Vakantiehoroscoop: zo zien jouw geldzaken er volgens de sterren uit
Gossip & Sterren
Chantal vs. Maryam Hassouni: 'Stop geen broodrooster in je vagina'
&C is op zoek naar een Performance Marketeer
Neem Gwyneth Paltrows docu niet te serieus, dat doet ze zelf ook niet
Thomas: 'De pik van de blote man had de vorm van een deurknop'
Malou: 'De enveloppen op mijn bureau liggen er inmiddels al weken'
Fashion
Dit zijn de 5 items in je kast die jij in 2020 het meeste gaat dragen
Gossip & Sterren
Deze zes dingen gebeurden tijdens de Grammy's
Home
Size does matter: er bestaat een piemelkussen van 100 centimeter lang
Beauty
Niks is te gek: dit zijn de beautytrends gespot bij de Grammy's
Health & Sport
Kom van die stoel: personal trainer Gilly leert hoe je moet squatten
Tech
Dit wil je: win een weekend lang scheuren in deze supersnelle MINI
Gossip & Sterren
Herman Finkers: 'Ik keek tegen iedereen op, zelfs tegen junks'
Carrière & Geld
Poenpraat #12: 'Ik heb 102 euro aan wijn uitgegeven'
Mama
Dreumesdingen #13: Het Duplo-incident
Actie
Win een limited edition &C-vaginakaars
Psyche
Dertiger en diehard fan zijn: zit er dan een steekje los?
Oplettende kijkers weten het zeker: dit is de Mol
Gossip & Sterren
Brad-ney: Irina Shayk vindt het leven zonder Bradley Cooper best zwaar
Fashion
Supertrend: rafelen en drie andere manieren om je jeans in te korten
Beauty
Het is echt waar: van stress krijg je grijs haar
Home
Binnenkijken bij fotografe Valentina: 'Ik heb een beetje smetvrees'
Gossip & Sterren
Dangerous woman: zo ziet de moeder van Ariana Grande eruit
Gossip & Sterren
We wisten niet dat Blake Lively er zo slecht uit kon zien
Health & Sport
Het gevaar dat TSS heet: kunnen we tampons maar beter afzweren?
Gossip & Sterren
Zo reageerde Jennifer Aniston op Brad Pitt die haar speech bekeek
Films & Series
Don't F*ck With Cats: zo gaat het nu met moordenaar Luka Magnotta
Liefde & Seks
Wist je nog niet: hier kun je een vibrator nog meer voor gebruiken
Fashion
Lekker sportiet: zo vind je de perfecte sportbeha
Meer bekijken
  1. Psyche
  2. › ›
  3. Sterrenstof: Jouw weekhoroscoop #36
03-9-2018 08:00
Tekst: Nathalie Kriek, fotografie: Frank Brandwijk

What's up this week?  Iedere week een nieuwe weekhoroscoop die vertelt wat jou te wachten staat.

Lees ook: Time to party: deze sterrenbeelden weten van geen ophouden

Maagd
23 augustus - 22 september
Je hebt het gigantisch druk, maar vooral met leuke dingen! Feestjes, verjaardagen, uitstapjes, zelfs de verplichte saaie theevisite draait uit op een hilarisch lolbroekenfestijn. Geniet ervan, Maagd! Lachen werkt ontspannend en na zo'n drukke werkweek is dat beslist geen overbodige luxe. In de liefde is het iets minder lachen wat de klok slaat. Meningsverschillen alom. Als jij nee zegt, zegt hij ja, en andersom. Vermoeiend! Goed, tegenpolen trekken elkaar aan, maar in dit geval halen jullie soms ook gewoon het slechtste in elkaar naar boven. Single Maagden hebben hier gelukkig geen last van. Nóg niet. Voor hen begint de ellende pas in oktober, dan staat bij hen namelijk de liefde weer voor de deur! Op werkgebied kun je goed nieuws verwachten! Waarschijnlijk gaat het om een leuk aanbod of een aantrekkelijke klus waar je al een poosje op hoopte. Yes!

Weegschaal
23 september - 22 oktober
Eigenlijk doe je maar wat momenteel. Je eet wanneer je honger hebt en dan ook nog wáár je trek in hebt. De balans is compleet zoek. Niet bevorderlijk voor je gezondheid, Weegschaal. Als je al een poosje met je ziel onder je arm liep, is nu hét moment om het heft weer in eigen hand te nemen. Zit niet bij de pakken neer, maar dwing jezelf om meer actie te ondernemen en meer eigen initiatief te tonen. Hoe langer je wacht, hoe hoger de drempel wordt en hoe meer moeite het je zal kosten om weerback on track te raken. Het is ook een goede week om alles voor jezelf op een rijtje te zetten. Ben je goed bezig? Top. Ben je dit niet? Wat moet er anders? Eigenlijk weet je het best, je hebt vaak ook gewoon geen zin of mist de motivatie, maar gelukkig kun je hier nu zelf ook heel veel aan doen. De sterren zijn je in elk geval goed gezind, dus daar zal het niet aan liggen. Succes!

Schorpioen
23 oktober - 22 november
Wanneer ga je nu eens aan jezelf denken? Hartstikke sympathiek dat je altijd rekening met anderen houdt, maar op dit moment gaat dat vooral ten koste van jezelf, hetgeen nooit de bedoeling zijn. Jij bent natuurlijk niet de enige die voortdurend compromissen moet sluiten of concessies moet doen, een ander mag die f*cking wijn ook wel eens een keer aanlengen met water. En ja, dat geldt ook voor op het werk. Zijn ze nou helemaal betoeterd met zijn allen! In de liefde is dit gelukkig al wel het geval. Bepaalde ruzies thuis worden bijgelegd; het draait warempel niet meer alleen om je partner, ook jij wordt sinds lange tijd daadwerkelijk weer eens gehoord. Of het de problemen ook daadwerkelijk oplost is een tweede, maar een gesprek kan uiteraard geen kwaad. Verder neemt je uiterlijke schoonheid toe. Je ogen stralen, rimpeltjes lijken te vervagen en die lach.... Princess Charming!

Boogschutter
23 november - 21 december
Je bent het zat om naar andermans pijpen te dansen. Zowel thuis als op het werk neemt je gevoel voor onafhankelijkheid toe en ben je klaar voor een sprong in het diepe. Of dit nu betekent dat je op zoek gaat naar een andere baan, voor jezelf wilt beginnen, een bepaalde vriendschap verbreekt of je (ex) partner een schop onder zijn ballen verkoopt; meer zelfstandigheid zal het gevolg zijn. En dat zal tijd worden ook, want het is niet sinds gisteren dat je met deze plannen rondloopt. Time for action! Besteed wel meer aandacht aan je gezondheid. Vooral je vochtgehalte mag wel iets om hoog. Meer water drinken betekent ook meer afvalstoffen afvoeren en dat is nu geen overbodige luxe. Behoor je tot de Boogschutters die wel een fijne relatie hebben (die zijn er gelukkig ook), is de kans groot dat je lief er qua werk of inkomen op vooruit gaat deze -of volgende week.

Steenbok
22 december - 20 januari
Op financieel gebied wordt je geduld aardig op de proef gesteld. Wachten, wachten, wachten....desondanks weet je dat het er allemaal wel aan zit te komen, de vraag is alleen nog: wanneer? Nou, nu nog even niet, dus. Op je werk is het zoals gewoonlijk lekker druk, maar de echte piek volgt binnenkort. Als je slim bent, werk je nu alvast wat achterstallig werk weg of werk je juist wat vooruit; over een week of twee zul je jezelf dankbaar zijn! Besteed deze week ook meer aandacht aan je spijsverteringsstelsel. Je maag en vooral je darmen kunnen nogal gevoelig zijn en opspelen wanneer je een te nonchalant voedingspatroon hanteert. In de liefde wordt het pas volgende maand weer spannend, zowel voor de gebonden als de single bokken, dus dan weet je dat alvast. Dan hoef je daar nu in elk geval geen energie in te steken.

Waterman
21 januari - 20 februari
Je zit lekker hoog in je energie en dat komt mooi uit, want je hebt alweer genoeg te doen. Het is ook een fijne week om te trainen. Lekker hangen in de touwen, trekken aan gewichten of op je kop in de pilatesring. Heerlijk! Helaas is het met je geduld wat minder prettig gesteld. Sjeez...impulsief, niet te weinig! Je gaat de sterren een tandje te hard hoor dame, alles wat je nu probeert te forceren of erdoor te drukken zal stuiten op weerstand en vertraging. Je doet er echt verstandig aan wat langer over bepaalde zaken na te denken en de dingen meer vooruit te plannen. Over een tandje te hard gesproken, er zit een teller in de auto hè? Kijk je er nog wel eens op? Anders herinnert die prent in je brievenbus je er nog wel even aan. Verder is het nog steeds belangrijk om de juiste balans te vinden tussen werk en thuis. Gelukkig krijg je wel alle steun die je nodig hebt, maar iets meer aandacht voor je partner en je kroost zou leuk zijn.

Vissen
21 februari - 20 maart
Alles is liefde! je bent werkelijk dol op je lief en hij op jou, er is alleen even weinig tijd om ook daadwerkelijk met elkaar de hort op te gaan of de koffer in te duiken. Vooral je partner komt momenteel om in het werk, waardoor de romantiek (en de seks) er even jammerlijk bij in schiet. (Het vluggertje op de woensdag daargelaten.) Single Vissen die graag daten, lusten er deze week wel pap van. Tinder draait overuren! Qua inkomen kun je een verhoging of extraatje verwachten. Nee, het is geen cadeautje, je hebt hier enorm hard voor gewerkt de laatste tijd. Maar je ziet; inzet wordt beloond! Op het werk is het vooral gezellig. Er wordt veel gepraat en gelachen en ja, zelfs geflirt. Waar dit geheel in het straatje is van de smachtende singles, doen de gebonden Vissen er verstandig aan niet teveel toe te happen. Voor je het weet loopt de boel weer uit de hand en heb je weer van alles uit te leggen thuis.

Ram
21 maart - 20 april
Hoewel het er in de liefde behoorlijk wild aan toe kan gaan deze week (veel date-potentieel!) kun je bepaalde nieuwe plannen met het oog op wonen nu beter even in de ijskast zetten. Je kunt wel fijn van alles willen, maar het is er nu gewoon even niet de tijd voor. Op dit moment is het echt beter om gewoon maar even geduld te hebben en je even aan de omgeving en de omstandigheden aan te passen. Gelukkig zit je lichamelijk wel een stuk beter in je vel. Je kin hangt al niet meer op je schoenen, dat scheelt. Probeer wel een vast slaapritme aan te houden; de ene avond met de kippen op stok en de andere avond tot diep in de nacht met Jan en alleman blijven appen tot van ellende je luiken dichtvallen is echt vragen om een slaapstoornis. Werkzoekende Rammen kunnen nu wel degelijk succes hebben, dus gaan met die b(an)aan!

Stier
21 april - 20 mei
Na een drukke periode van werken en/of leren, is het nu weer tijd voor wat meer ontspanning. Waarschijnlijk ga je lekker een dagje naar de stad of staat er een avondje soppen en slempen op de agenda. Natuurlijk ga je weer dingen doen waar je later spijt van krijgt, maar dat weet je zelf ook wel. Daar heb jij geen horoscoop voor nodig! Ah joh. Zo'n kater. Die gaat vanzelf wel weer over. En die enge one night stand is gelukkig ook niet blijvend. Godzijdank. Met het oog op je financiën ga je als een speer. Van de één op de andere dag weet je meer inkomen te vergaren of krijg je spontaan een leuke betaalde klus toegeschoven. Een mooi moment om meteen je automatische incasso's nog even onder de loep te nemen. Gaat alles nog wel goed daar? "Effe checken!" Als je nog een uitslag verwacht van het een of ander, kun je die deze week verwachten.

Tweelingen
21 mei - 20 juni
Op je werk loop je nu tegen dingen aan die niet zo 123 op te lossen zijn. Schijt irritant, maar er is helaas even niets wat je eraan kunt doen. Het grappige is dat je het daarentegen wel steeds drukker krijgt, want ze weten je natuurlijk wel allemaal nog steeds te vinden. Gelukkig heb je geen hekel aan je werk! Op het emotionele vlak kun je nu wel wat last hebben van stemmingswisselingen. Vooral gebeurtenissen uit het verleden kunnen zomaar opspelen of het feit dat die onbereikbare liefde nog steeds in je systeem zit. Volg je een bepaalde therapie of coaching, maak je deze week flink wat progressie! Op het gebied van gezondheid zou je wel iets meer ontspanning kunnen gebruiken. Je dendert momenteel iets te hard door en neemt hierbij te weinig rust. Als je zo doorgaat, zou je dit binnenkort wel eens kunnen gaan opbreken in de vorm van oververmoeidheid of knallende koppijn.

Kreeft
21 juni - 22 juli
Op financieel gebied gaat het allemaal zijn gangetje. Goed, het kan altijd beter, maar je hebt er ook zeker wel eens slechter voor gestaan! Andere dingen zijn nu even belangrijker, zoals (het vinden van?) werk en je thuissituatie. Misschien is het een idee om deze twee zaken te combineren door bijvoorbeeld thuis te gaan werken of werk te zoeken in de huiselijke sfeer. Thuiszorg, jeugdzorg, familiehulp, gezinsbegeleiding, dat soort dingen. Hoe dan ook kom je er deze week sowieso achter welk soort werk het beste bij je past. Besteed vooral even geen aandacht aan roddeltantes of gluurburen, echt zónde van je energie. Genegeerd worden is trouwens het naarste wat er is, dus als je ze dan toch wilt terugpakken, is erboven staan (of in ieder geval doen alsof het je geen reet kan schelen) het beste wat je kunt doen.

Leeuw
23 juli - 22 augustus
In financieel opzicht heb je niets te klagen. Je inkomen is nog steeds goed, of wordt zelfs beter. Het fijne ervan is dat je er zelf amper moeite voor hoeft te doen. Je krijgt het als het ware gewoon in je handen gedrukt. Hier Leeuw. Voor jou! Qua werksfeer zit je momenteel in een geitenstal; gemekker alom. Laat maar lullen allemaal, zó geen zin in... Na het werk, vind je het heerlijk om weer thuis te komen. Je maakt het er gezellig, koopt nieuwe knusse tierelantijntjes en hebt zelfs nog energie over om wat klusjes te doen. Met het oog op je gezondheid zit je weer even in een health-fase.Alles moet gezond, vegetarisch, biologisch en verantwoord. Lekker hoor, al dat knaagdierenvoer, maar houd die flessen wijn en sloffen sigaretten dan ook eens buiten de deur! Dit slaat echt als een tang op een varken. Alsof je een mondkapje draagt tegen de smog, maar tegelijkertijd zonder bescherming op een gifbelt werkt. Compleet geschift.

Gerelateerd

Geen probleem!
&C maakt gebruik van cookies. Als je verder leest, ga je daarmee akkoord. Meer info »

We love cookies

Deze website maakt gebruik van cookies.
Geen probleem!

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over je gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse.

Wanneer je gebruik blijft maken van andc.tv gaan wij ervan uit dat je hiermee akkoord bent. In onze privacy voorwaarden vind je een beschrijving van al onze cookies.