Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #24
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #27
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #16
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #2
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #45
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #7
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #11
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #41
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #21
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #12
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #39
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #17
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #48
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #42
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #10
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #40
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #18
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #47
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #26
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #8
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #44
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #45
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #5
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #13
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #4
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #44
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #14
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #43
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #25
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #42
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #46
Meer bekijken
  1. Psyche
  2. › ›
  3. Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #35
Psyche

Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #35

Daar is-ie weer: de weekhoroscoop. Bof jij even, Kreeft. Net als je denkt dat geen rooie cent meer over hebt, kom je erachter dat je tóch rijker bent dan je dacht. Dit is wat de sterren deze week voor jou in petto hebben. 

26-8-2019 08:00
Tekst: Nathalie Kriek

What's up this week?  Iedere week een nieuwe weekhoroscoop die vertelt wat jou te wachten staat.

Lees ook: Vakantiehoroscoop: zo ziet jouw liefdesleven er deze zomer uit

Maagd
23 augustus - 22 september
Je ziet er werkelijk fantastisch uit en dat zonder dat je er ook maar een beetje moeite voor hoeft te doen. Je huid heeft die magical glow, je ogen stralen en je haar danst. De sterren staan zo gunstig voor jou op het gebied van je looks, dat je momenteel een ware natural beauty bent. Dat zal je omgeving zeker niet ontgaan, en je partner al helemáál niet. Aan de ene kant maakt dit je liefje dit weer helemaal in love, maar aan de andere ook best wel een beetje onzeker (lees: jaloerse kip). Kapers op de kust? Absoluut! Op het financiële vlak heb je je even zorgen gemaakt nadat het geld er de afgelopen weken werkelijk met scheppen uit ging, maar de dingen die je hebt gekocht zijn duurzaam en het dreigende tekort wordt deze week alweer aangevuld, dus er is niks aan het handje.

Weegschaal
23 september - 22 oktober

Jij en je lief kruipen momenteel iets te veel in elkaars holletje. Fijn om zo happy in love te zijn, maar een béétje klef is het wel natuurlijk. Zorg dat je ook vooral zelf leuke dingen doet met je vrienden. Kortom; vergeet je home girls niet, lieve Libra! Jij en je moppie dienen elkaar aan te vullen, niet óp te vullen. Jullie zijn geen stuffed animals toch? Singles hebben nog een weekje de tijd om een nieuwe liefde op te duikelen, na augustus wordt het namelijk een beetje karig op de vrijgezellenmarkt. Op je werk ga je als een Bugatti Veyron: perfectie, baby. Goed en rétesnel. Je financiën zitten ook weer in de lift, maar die doen het iets rustiger aan. Maakt niets uit, je gaat in september een topmaand tegemoet en kijk eens naar de kalender: dat is het al bijna. 

Schorpioen
23 oktober - 22 november

In de liefde dondert het. Kort maar hevig, dus het is het benoemen bijna niet waard. Op financieel gebied was je enkele weken de koning te rijk, maar de rijkdom zakt nu weer als een drilpudding in elkaar. Niet dat je direct met een lege hoed en een viool de straat op moet, gewoon een beetje rekening houden met wat je uitgeeft is genoeg. Koop geen dingen die je niet nodig hebt en houd de kosten van de dingen die je wél nodig hebt zo laag mogelijk: eigenlijk is het heel simpel als je erover nadenkt. Op je werk hangt er een break down boven je hoofd. Tenminste, als je zo doorgaat als nu. Je doet echt veel tegelijk en eerlijk gezegd ook te ongeorganiseerd. Een georganiseerde chaos, zou je het zelf misschien willen noemen, maar daar kom je bij de sterren niet mee weg. Schep een beetje orde op die desk, wil je.

Boogschutter
23 november - 21 december

Je zit al een poosje te wachten op een leuk bedrag dat je nog te goed hebt, maar het duurt maar en het duurt maar. Ja, je hebt er al lang een bestemming voor en nee, geduld is niet je sterkste kant. Toch zul je nog even moeten wachten. Op je werk heb je gelukkig genoeg afleiding, want daar is het momenteel echt gekkenhuis. Meestal adviseren de sterren dan om het vooral rustig aan te doen. Maar eerlijk is eerlijk: dat is deze week gewoon even niet te doen. Rol je dus maar zo snel mogelijk overal doorheen, maar zorg wel dat je het daarna weer rustiger krijgt anders ben je straks zelf rijp voor Den Dolder. In de liefde gaat het er wel bedaard aan toe momenteel. Het zijn altijd de verkeerden die eronder moeten lijden, aldus je hitsige partner.

Steenbok
22 december - 20 januari

Als je je afvraagt waarom die ene collega of klant telkens naar je zit te loeren: nee, er hangt geen toiletpapier uit je reet en er zit ook geen tandpasta op je kin. Hij/zij heeft daadwerkelijk een oogje op je. Of het echt je type is valt te betwijfelen, maar een beetje spannend flirten maakt de lange werkdag natuurlijk wel nét iets gezelliger. Daarbij, de kans dat er mettertijd toch iets groeit tussen jullie is niet ondenkbaar want in september zit er behoorlijk wat liefde aan te komen voor je. Bij de gebonden bokken gaat het er momenteel kalm aan toe. Beetje saai misschien, maar niet verkeerd. Alles flowt gewoon zoals het flowt. In de financiën zit meer beweging momenteel, die fluctueren als een achtbaan. Het bakje bungelt nu ergens onderaan, maar…kruipt alweer omhoog!

Waterman
21 januari - 20 februari

Op het gebied van werk staat je een aangename verrassing te wachten. Nee, niet in de zin van feestneuzen en confetti, maar wel een heel goed bericht waar je min of meer al op hoopte, maar niet meer verwachtte. Het zal de vakantietijd wel geweest zijn, nu komt in elk geval alles weer lekker op gang. En je liefdesleven ook. Na een poosje van drukte met vrienden en familie hebben jullie eindelijk weer eens echt tijd voor elkaar. Grappig is dat jullie niet direct van wippenstein gaan, maar het juist lekker rustig aan doen met zijn tweeën. Lekker eten, tv-kijken, uitslapen. Nou goed, misschien een beetje foezelen dan. Ook op financieel gebied is het aan te raden nog even te lazy sunday-en. Houd je geld nog even in je zak of op de bank en stel die grote aankoop uit tot je meer zekerheid hebt.

Vissen
21 februari - 20 maart

Oh my, jullie lijken the Sopranos wel. Samen eten (pasta, want lekker makkelijk eenpansgerecht), samen drinken (te veel), samen praten (over niks), samen poepen (bah). Hoogste tijd om weer eens een beetje afstand te nemen van de familie. Zodra het kan tenminste, want deze week zitten jullie op alle fronten nog flink met elkaar opgescheept. Iemand van de clan heeft hulp nodig in de zin van verhuizen of verbouwen of iets anders waardoor iedereen zich verplicht voelt om te helpen, maar daarna moet het echt weer even afgelopen zijn hoor. Want alles waar té voor staat… Op je werk is het trouwens ook even too much momenteel. Een hele berg achterstallig werk. Eigenlijk heb je hier gewoon hulp bij nodig. Elke minuut die je hieraan besteedt, ligt je huidige werk op zijn reet. Iets met een vicieuze cirkel. Schiet niet op zo hè?

Ram
21 maart - 20 april

Orange is the new black: nondeju, of je gevangenisstraf hebt! Het enige wat je wilt is een klein beetje tijd voor jezelf, en je lief maakt direct drama van heb ik jou daar. Nog een mazzel dat je geen ‘isoleer’ hebt op zolder, anders zat jij er zéker in deze week. In een dwangbuis. Poepie een beetje jaloers ofzo. Of onzeker. Bloody hell. De singles daarentegen kunnen rekenen op een leuke date mét potentieel. Op financieel gebied gaat het steeds beter en ook op je werk houd je het aardig vol. Natuurlijk bestaat bij jou altijd het gevaar dat je teveel hooi op je vork neemt, maar zelfs daar lijk je ondertussen wel van te hebben geleerd. Blijf je desondanks toch wat aan de futloze kant? Laat voor de zekerheid even je bloed onderzoeken. Een klein vitaminegebrek heeft soms grote gevolgen.

Stier
21 april - 20 mei

Positieve gedachten trekken positieve energie aan. Ja, dikke vinger. Hoewel je non-stop een vette loonsverhoging visualiseert, ziet het er toch naar uit dat je je uitgaven zult moeten aanpassen aan dat kleine plukje poen wat je nog wél in de plus staat. Gelukkig kun je – als het moet – echt wel goed met geld omgaan en weet je op creatieve wijze met weinig middelen toch iets lekkers op tafel te zetten. Op je werk is er weinig tot geen nieuws onder de zon deze week: same old shit en op het relationele vlak ook. Je liefje is van mening dat je wel eens wat meer aandacht aan hem of haar zou mogen besteden (gáán we weer). Single Stieren krijgen tijdens een date – of een poging tot - een flinke domper op hun bord en de prille verliefden ook. Nieuwe lover blijkt helaas toch iets minder gezellig dan gedacht.

Tweelingen
21 mei - 20 juni

Op het financiële vlak staat je een leuke aanbieding te wachten. Natuurlijk moet je er wel iets voor doen, maar heel veel extra moeite zal dit je niet kosten, dus ga er gewoon voor. In de liefde staat je een grotere uitdaging te wachten, shit. Waar jullie vorige week nog als Klef en Bef door het leven gingen, sijpelt nu het sarcasme langs de muren. Toch is dit juist waarom jullie elkaar zo leuk vinden: jij en Bedkwast zijn werkelijk aan elkaar gewaagd en als de goedmaakseks net zo spannend is als jullie gekift dan kun je nog je lol op deze week. Single? Kijk goed om je heen. Voor je het weet sta je oog in oog met je nieuwe vlam. Hoewel het qua uiterlijk niet direct je type is, krijg je van zijn/haar intellect en gevoel voor humor geen genoeg. Niet dat je nu direct op nerds valt maar… ja, eigenlijk wel.

Kreeft
21 juni - 22 juli

Net als je helemaal niks meer in huis hebt en je geen andere oplossing ziet dan weer even langs je moeder te gaan om daar de koektrommel leeg te vreten, zie je op je betaalapp dat je toch nog rijker bent dan je dacht. Meevaller! Extra geld dat je nog tegoed was wordt deze week eindelijk bijgeschreven. Omdat je sowieso geen zin hebt om zelf te koken – want lui - ga je alsnog even naar je mams en ze trapt er nog in ook. Schuif maar aan: spinazie met ei. Lekker en gezond. En gratis. Op je werk weet je met je vlotte babbel nog zand te verkopen aan een Arabier. Toch is er op de werkvloer sprake van wat voortslepende onenigheid en irritatie. Nu je toch zo makkelijk snatert, misschien eens gezellig kletsen met een andere werkgever?

Leeuw
23 juli - 22 augustus

Zowel qua werk als qua geld sta je er goed voor deze week. Het zou zomaar kunnen dat het één in verband staat met het ander, maar dat is niet met zekerheid te zeggen. Omdat de sterren zo gunstig staan voor je, is het heel goed mogelijk dat je op het gebied van werk de ene aanbieding, en buiten je reguliere werk om, ook nog eens een ander aanbod om je oren krijgt. Keuzestress? Echt niet! Als je het een beetje handig speelt ben je prima in staat om beide kansen aan te grijpen. Natuurlijk gebruik je deze bofkonterij direct ook als excuus om weer eens een lading (overbodige) nieuwe kleren te kopen. En gelijk heb je. Dress to impress, en er komt nog veel meer goeds op je pad. Ook in de liefde gaat het allemaal weer beter. Lief heeft zijn/haar kniesoren afgezet, waardoor het eindelijk weer eens een beetje gezellig in huis wordt. En in bed. De freakin’ golddigger.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief
Ontvang één keer per week alle &C updates!
Het is vereist de inschrijving te bevestigen door dit vakje aan te vinken.
GO
Bedankt voor je inschrijving voor de nieuwsbrief!
Vanaf nu ontvang je de nieuwsbrief.
Out now
&C Magazine Editie #2 Borst vooruit
Bestel nu
Wees slim en word abonnee!
12x &C Magazine op je deurmat.
Bekijk de deals

Gerelateerd

Geen probleem!
&C maakt gebruik van cookies. Als je verder leest, ga je daarmee akkoord. Meer info »

We love cookies

Deze website maakt gebruik van cookies.
Geen probleem!

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over je gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse.

Wanneer je gebruik blijft maken van andc.tv gaan wij ervan uit dat je hiermee akkoord bent. In onze privacy voorwaarden vind je een beschrijving van al onze cookies.