Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #42
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #10
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #18
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #15
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #41
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #11
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #27
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #8
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #14
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #20
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #4
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #6
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #16
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #12
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #51
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #23
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #44
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #40
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #15
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #39
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #19
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #50
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #24
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #9
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #25
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #43
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #5
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #26
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #17
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #22
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #21
Meer bekijken
  1. Psyche
  2. › ›
  3. Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #3
Psyche

Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #3

Daar is-ie weer: de weekhoroscoop. De relatie met je geliefde is prima, Vissen. De sterren staan erg gunstig dus als er iets voorvalt, ligt het toch echt aan jezelf. Dit is wat de sterren deze week voor jou in petto hebben.

13-1-2020 08:00
Tekst: Nathalie Kriek

What's up this week? Iedere week een nieuwe weekhoroscoop die vertelt wat jou te wachten staat.

Lees ook: Jaarhoroscoop: dit hebben de sterren in 2020 voor jou in petto

Steenbok
22 december - 20 januari
In de liefde voel je van alles maar vind je het lastig om dat ook daadwerkelijk te uiten. Je partner moet er maar op gokken dat hij of zij goed op jou reageert. Ook als single Steenbok heb je nu meer moeite met communicatie deze week, niet echt een moment om een versierpoging te wagen of überhaupt te daten. Met kinderen daarentegen ga je waanzinnig goed om. Als moeder of suikertante steek je met kop en schouders boven de rest uit voor het grut. Op je werk ben je uiterst behulpzaam, geen woorden maar daden, precies waarom je collega's je zo waarderen. Qua financiën heb je alles op orde, elke uitgave heeft een duidelijk doel.

Waterman
21 januari - 20 februari
Dat er op je werk wat gedoe kan ontstaan, doet je vrij weinig. Je weet exact waarom bepaalde mensen reageren zoals ze reageren waardoor je een en ander ook prima kunt relativeren. Gelukkig doet het niets af aan je creativiteit.
 Met het oog op vrienden en familie zie je zo tegen bepaalde sociale verplichtingen op, dat het je ook echt niet lukt om er gehoor aan te geven. Zit niks anders op dan dat je een smoes moet bedenken. Je hebt een hekel aan liegen maar nood breekt wetten, je trekt het gewoon echt even niet. Op andere momenten ben je er wel gewoon weer, bijvoorbeeld wanneer iemand je hulp nodig heeft. Op financieel gebied zijn er wat hobbels te verwachten, maar gelukkig geen ernstige.

Vissen
21 februari - 20 maart
De relatie met je geliefde is prima. De sterren staan erg gunstig dus als er iets voorvalt, ligt het toch echt aan jezelf. Op je werk heb je redelijk veel geduld, maar deze week lukt het toch iemand om over je grenzen heen te gaan waardoor de bom uiteindelijk barst. Aan cynisme en sarcasme geen gebrek, met een vlijmscherpe oneliner zet je de ander precies op zijn plek. Daarbij beschik je nu over zo'n ijzersterke overredingskracht, dat moet wel in je voordeel werken als je iets wilt verkopen of wanneer je een belangrijk gesprek voert. Vrienden weten allang wat ze aan je hebben, maar vrienden van vrienden zijn ook erg van je onder de indruk.

Ram
21 maart - 20 april
Een financiële kwestie waar je bijna letterlijk je hoofd over hebt gebroken, blijkt toch makkelijker op te lossen dan je dacht. Heb je je daar al die tijd zo druk om gemaakt. Een wijze les voor de volgende keer: komt tijd, komt raad. Sowieso is dit een goed moment om dingen die je niet nodig hebt wat meer los te laten. Zorgen, bepaalde angsten en onzekerheden: in je hoofd maak je de dingen altijd erger dan ze daadwerkelijk zijn. Je bent in staat elke situatie tot een goed einde te brengen als je wat meer lef zou hebben. Je mond is vaak groter dan je hart. Je geliefde weet dit gelukkig al lang, met hem of haar ga je een heerlijke week tegemoet. Humor en romantiek zijn te verwachten.

Stier
21 april - 20 mei
Je bent erg alert en staat momenteel enorm bewust in het leven. Je ziet en hoort alles en trekt overal een les uit, zowel privé als op je werk. Met betrekking tot een collega toon je zoveel begrip dat hij of zij het idee heeft er een echte vriendin bij te hebben. Wat je prima vindt overigens, zolang deze vriendschap zich maar tot de werkvloer beperkt. In je vrije tijd heb je genoeg andere dingen te doen. Het is namelijk een heerlijke week om een vergeten hobby weer op te pakken en wat extra tijd te maken voor je oude vrienden. Met het oog op de liefde zit er een jubileum aan te komen of halen jullie fijne herinneringen op. Op het financiële vlak is dit een goed moment om jezelf een spaardoel te stellen.

Tweelingen
21 mei - 20 juni
Het is een mooie week voor de liefde. Heb je al een relatie, dan is zowel de seks als de communicatie top (niet tegelijk en op hetzelfde moment alsjeblieft). Als single wind je degene die jij op het oog hebt moeiteloos om je vinger. Op je werk heb je jezelf een doel gesteld dat je koste wat het kost wil bereiken. Niemand legt je hierbij een strobreed in de weg, dus als je ook anderen met rust laat, fiets je zo overal tussendoor naar je bestemming. Niet direct, maar als je deze week actie onderneemt, begin je dit project in elk geval onder een goed gesternte. Geld geef je nu het liefst uit aan zaken die je kunnen helpen om je dromen waar te maken. Dat is natuurlijk prima, mits je er niet door in de problemen komt en het om een echt goede investering gaat.

Kreeft
21 juni - 22 juli
Hoewel je op je werk alles redelijk onder controle hebt, kost het je moeite om je niet uit de tent te laten lokken. Nou vooruit, ga er dan ook maar vol in. Misschien kan het inderdaad geen kwaad om even goed de lucht te klaren. Blijf wel correct en zorg er voor dat je er daarna niet te lang in blijft hangen. Op het fysieke vlak zit je lekker in je vel, een goede week om (meer) te gaan sporten. Grote kans dat je een vriend of vriendin enthousiast weet te maken om met je mee te gaan. Geen zin in de gym? Samen banen zwemmen is ook erg gezellig. Op het gebied van financiën ben je nu voorzichtig en in de liefde ben je gelukkig, maar liever wel even wat meer op jezelf. Hoewel je partner hier minder blij mee is heeft hij of zij er wel begrip voor.

Leeuw
23 juli - 22 augustus
Je gaat met plezier naar je werk, maar vooral omdat het daar nu erg gezellig is. Er komt verder weinig uit je handen en hoewel je veel inspiratie hebt op creatief gebied, lukt het je helaas niet om hier daadwerkelijk mee aan de slag te gaan. Noteer je ideeën wel, het zou jammer zijn als je ze vergeet. Je bent sowieso een beetje traag deze week. Behalve wat betreft eten en drinken, daarmee dreig je wel degelijk uit de bocht te vliegen. Je hebt weinig zin om de boodschappen te doen of te koken en klusjes in huis schuif je ook liever voor je uit. Gelukkig heb je nog wel zin om iets leuks met je vrienden te ondernemen en seks te hebben met je lief, maar liever wel pas aan het einde van de week.

Maagd
23 augustus - 22 september
Het werk brengt deze week wat meer spanning met zich mee dan anders, maar daar staat tegenover dat je je thuis nu beter kunt ontspannen. Als je een relatie hebt, weet je geliefde het extra gezellig voor je te maken en als je single bent is de kans groot dat er deze week iemand bij je op de bank zit (of ligt) die je zeer aantrekkelijk vindt. Hij of zij is helemaal gek op jou, dus bereid je maar voor op een gezellige avond. Op financieel gebied brandt het geld in je zak. Ho, ho, Maagd. What about al die goede voornemens? Probeer je echt in te houden, over enkele maanden wanneer je een blik werpt op je spaarsaldo  zul je jezelf dankbaar zijn voor het feit dat je nu geen prullaria hebt gekocht.

Weegschaal
23 september - 22 oktober
Stemmingswisselingen spelen je parten en hier staat je uitgavepatroon mee in verband. Waak ervoor dat je jezelf wilt troosten of belonen met iets moois wat je je eigenlijk niet kunt permitteren. Behalve op je financiën heeft je wispelturigheid ook invloed op je relatie en vriendschappen. Je partner kent je langer dan vandaag, dus die neemt je met een korrel zout. Maar het feit dat je op het laatste moment een afspraak met een vriendin afzegt omdat je er bij nader inzien toch niet zo'n zin in hebt, zal je niet in dank worden afgenomen. Je kunt deze week dan ook beter je agenda leeg laten en wanneer je zin hebt op de bonnefooi bij iemand langsgaan. Waag je ook op je werk niet aan het nemen van  belangrijke beslissingen.

Schorpioen
23 oktober - 22 november
Op het financiële vlak ben je momenteel iets te gul. Vooral voor jezelf. Probeer je uitgaven iets meer binnen de perken te houden, de vaste lasten moeten ook nog betaald worden. In de liefde ben je ietwat dwingend. Heb je een relatie, is de kans groot dat je je nu behoorlijk dominant opstelt naar je lief. Als hij of zij dit prettig vindt: super. Zo niet: houd je een beetje in. Ben je nog vrijgezel, is de kans aanwezig dat je je 'prooi' iets teveel opjaagt waardoor je hem of haar eerder van je afduwt dan naar je toe trekt. Op je werk loopt alles op rolletjes. Je bent gedisciplineerd en echt goed in wat je doet. Men vraagt je regelmatig om advies. Niet dat je dat zo prettig vindt, maar het vleit je wel.

Boogschutter
23 november - 21 december
Je bent nogal druk deze week, waardoor afspraken met vrienden er even bij inschieten. Als je al behoefte hebt om even een op een met iemand te zitten, kies je voor de vriendin met het grootste luisterend oor. Heerlijk om even je ei kwijt te kunnen. Qua werk verg je momenteel  iets te
veel van jezelf, mede doordat je alles tegelijk onderneemt. Het gevolg kan zijn: spanningshoofdpijn of maagklachten en als je pech hebt beide. Niet alleen jijzelf, ook je bovenkamer draait overuren. Hoewel je echt boordevol originele ideeën zit, lijken anderen er minder vertrouwen in te hebben dan jijzelf. Houd desondanks voet bij stuk en durf gerust voorop te lopen. Want ja, wie achteraan sluit in de kudde, sjouwt altijd door de kak. En dat wil je niet.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief
Ontvang één keer per week alle &C updates!
Het is vereist de inschrijving te bevestigen door dit vakje aan te vinken.
GO
Bedankt voor je inschrijving voor de nieuwsbrief!
Vanaf nu ontvang je de nieuwsbrief.
Out now
&C Magazine Editie #4 Huisje, boompje, beestje?
Bestel nu
Wees slim en word abonnee!
12x &C Magazine op je deurmat.
Bekijk de deals

Gerelateerd

Geen probleem!
&C maakt gebruik van cookies. Als je verder leest, ga je daarmee akkoord. Meer info »

We love cookies

Deze website maakt gebruik van cookies.
Geen probleem!

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over je gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse.

Wanneer je gebruik blijft maken van andc.tv gaan wij ervan uit dat je hiermee akkoord bent. In onze privacy voorwaarden vind je een beschrijving van al onze cookies.