Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #23
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #44
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #41
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #18
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #13
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #22
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #39
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #15
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #24
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #43
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #45
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #21
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #16
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #26
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #25
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #17
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #20
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #42
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #40
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #19
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #1
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #15
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #37
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #14
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #12
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #46
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #17
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #23
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #18
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #20
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #38
Meer bekijken
  1. Psyche
  2. › ›
  3. Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #27
Psyche

Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #27

Daar is-ie weer: de weekhoroscoop. Dit is wat de sterren komende week voor jou in petto hebben.

28-6-2020 19:00
 

What's up this week? Iedere week een nieuwe weekhoroscoop die vertelt wat jou te wachten staat.

Lees ook: Niet te breken: deze sterrenbeelden zijn goed in lange relaties

Kreeft
21 juni - 22 juli
Op je werk kun je je beter een klein beetje inhouden. Er schieten nog weleens woorden door je hoofd die je maar beter voor je kunt houden wil je niet de oorzaak zijn van een verbale knokpartij. Ondanks je grote mond heb je wel nog steeds dat tere zieltje dat zich stiekem alles persoonlijk aantrekt. Een eventuele ruzie blijft dan ook lang doorwerken, geen zin in. Beter kun je meer aandacht besteden aan de nieuwe hobby die je hebt ontdekt. En aan de liefde, want zowel de gebonden Kreeften als de singles vermaken zich opperbest op dit gebied, het is doppen en flenzen wat de klok slaat. Zo ordinair ook weer.

Leeuw
23 juli - 22 augustus
Eindelijk zie je in dat het tijd is voor een grote schoonmaak, zowel in je hoofd als in je huis. Druk zijn vind je niet erg, daar ga je lekker op, maar man, dat gebrek aan overzicht! Alleen al daarom is het belangrijk dat je binnen nu en een week zoveel mogelijk projecten afvinkt tot ze uiteindelijk nog maar op één hand te tellen zijn. Op financieel gebied zijn er momenteel twee dingen die hun geld echt dubbel en dwars waard zijn. 1. Een lekker ligbed voor in je tuin of op je balkon. 2. Een opblaasjaccuzzi. Chill. Wees verder nog even zuinig op je centen. Er komt een meevaller voor je aan, maar nu nog even niet.

Maagd
23 augustus - 22 september
Hoewel je nog steeds met plezier naar je werk gaat, ben je wel steeds vaker moe. Misschien komt het door de drukte, al zou slaapgebrek, een onderliggende griep of vitaminegebrek ook de oorzaak kunnen zijn. Ga bij twijfel even langs de huisarts voor een bloedmonster of algehele check-up. Qua geld heb je niets te klagen deze week, dus geef gerust iets extra's uit aan iets waar je echt blij van wordt. Of je liefje, want als hij of zij happy is, ben jij het ook. Jullie zijn werkelijk zoet samen momenteel, zo lief! Nog single? Er is een date in aantocht. Tip: geef duidelijk en op tijd je grenzen aan, het is er eentje.

Weegschaal
23 september - 22 oktober
Op je werk zit je iets niet helemaal lekker. Moet je het nu wel of niet ter sprake brengen? Kijk het nog even aan, grote kans dat een en ander zich vanzelf oplost. Heb je echt het idee dat je onrecht is aangedaan, pak het dan zo correct mogelijk aan per e-mail of maak een afspraak om er even in alle rust over te praten. Blijf sowieso niet teveel malen en al helemaal niet in het verkeer. Boem is ho. Of een V in je deur. Lekker naar het strand of zonnen in de tuin? Haal even een factortje50. Je bent momenteel niet alleen emotioneel gevoelig, ook qua vel.

Schorpioen
23 oktober - 22 november
Hoewel je meestal niet zelf degene bent die binnen je vriendenkring her en der je eieren uitkakt, heb je deze week zomaar wel de behoefte om iets meer de diepte in te gaan en wat meer te vertellen over de dingen die je bezig houden. Ook op je werk staat er een goede conversatie op stapel. Toch heb je ook wel wat meer behoefte aan ontspanning. En inderdaad, even je hoofd leeg maken is geen overbodige luxe. Als de sauna's en spa resorts op 1 juli echt weer open mogen sta jij met je gewaxte foef en je badslippers aan vooraan in de rij.

Boogschutter
23 november - 21 december
In de liefde staan voor zowel de gebonden Boogschutters als de singles veel mooie momenten te wachten. Hierbij is niet alleen het uiterlijk, maar zeker ook het innerlijk van groot belang. Aan goed kunnen levelen hecht je nu veel waarde. Op je werk ontbreekt het hier helaas even aan. Vooral als je voor saus iets hebt gedaan of ergens voor snot naartoe bent gegaan, heb je er zwaar de pee in. Nou ja, je stond sowieso al voor een belangrijke keuze en dit maakt het eigenlijk alleen maar eenvoudiger. Maak je geen zorgen om je financiën, soms zie je echt teveel beren op de weg. Alles is dik in orde, echt.

Steenbok
22 december - 20 januari
Je hebt even geen behoefte aan gezelligheid met vrienden en dit heeft alles te maken met de dingen die je voor jezelf op een rijtje wilt zetten. Je hebt even al je tijd en aandacht nodig voor jezelf en dat is oké. Als je een dikke streep onder het verleden durft te zetten om je meer te richten op de toekomst, ben je al een heel eind op de goede weg. Kom je er toch niet helemaal uit? Niet al je vrienden zijn alleen maar van holadijee lang leve de lol. Er zit ook echt wel iemand tussen die je kunt bellen voor advies. Op financieel vlak rock je een lekker dik saldo. Geniet er ook van en gun jezelf de mooie dingen waar je zo van houdt en die je ook echt verdient.

Waterman
21 januari - 20 februari
Je geliefde weet alweer hoe laat het is: Waterman-uurtje. Je hoeft het al niet eens meer te zeggen, je duikt gewoon met een boek je ligstoel in of sluit je met een arsenaal aan scrubs en maskers op in de badkamer en het is duidelijk. Afgezien van even rust aan je knar gaat het op liefdesgebied wel fijn, ook voor de singles. Nieuwe ronde, nieuwe kansen. Niet teveel wijntjes wegtetteren want je moet nog flink presteren in de slaapkamer. Oh, wordt het zo'n week? Ja, zo'n week wordt het. Qua financiën en werk ga je top. Kap met kniezen om niks en geniet van de goede dingen des levens die volop om je heen aanwezig zijn.

Vissen
21 februari - 20 maart
Als je schatje denkt dat je ligt te dutten, kan hij of zij er haast niet méér naast zitten. Goed, je kletst je partner niet de oren van het hoofd, maar daarentegen draait je brein wel overuren met betrekking tot het maken van nieuwe plannen omtrent je werk en… jullie relatie! Je blik is flink op de toekomst gericht en ja, dat kost het nodige denkwerk. Gelukkig is er op financieel vlak goed nieuws te verwachten en hebben jullie fijn weer iets leuks om over te beppen, liefje ook weer blij. Een avondje met vrienden of familie blijkt een schot in de roos. Jullie hebben elkaar een boel nieuwe dingen te vertellen. En maar goed ook, die oude koeien van honderd feestjes en vakanties door de jaren heen ken je nu wel.

Ram
21 maart - 20 april
Je geniet steeds meer van de momenten dat je even niks moet. Zou dit een teken kunnen zijn dat je te vaak op je tenen loopt? In de liefde gaat het er sowieso lekker relaxed aan toe. Jullie hebben eindelijk echt tijd voor elkaar en voor singles komt er ook een heerlijke week aan. Hoogstwaarschijnlijk blijft die date niet bij één keer soppen! Qua financiën zit je snor maar qua lichaamsbeweging is het echt de hoogste tijd voor wat meer actie in de tent. Zeker als je enkels en onderbenen opzwellen is dit een teken dat je bloedsomloop even een flinke kickstart nodig heeft en niet slechts voor één dag.

Stier
21 april - 20 mei
Juist op je vrije dagen weet je even niet wat je moet doen om jezelf echt te kunnen ontspannen. Je zit zo vastgeroest in drukdoenerij dat je je met rust even geen raad weet. Gelukkig is daar je lief om het fijn op af te reageren. Uiteindelijk duurt dit niet lang; er staat namelijk een heerlijk etentje op het menu en daar wil je als levensgenieter pur sang natuurlijk wel ten volle van genieten. Qua werk is het verstandig om je zo onpartijdig en tactvol mogelijk op te stellen. Als je deze week uit je slof schiet komt die pantoffel binnen de kortste keren als een boemerang bij je terug. In. Your. Face. Wordt er iets verloot of komt er op Facebook een deelactie voorbij? Ding mee, deze prijs is voor jou!

Tweelingen
21 mei - 20 juni
Op financieel gebied zou het wel iets gezelliger kunnen. Hoewel je best weet dat jij zelf degene bent die al die euro's er de laatste tijd doorheen heeft gejast, word je er toch chagrijnig van. Om erger te voorkomen ga je beter in de Dagobert Duck-modus. Lekker bovenop je geld zitten en leven van de liefde, want daarmee zit het gelukkig wél goed! Oké, het is wel de oorzaak van het feit dat je je al twee keer verslapen hebt en dat je om 16.00 uur zit te knikkebollen op je werk, maar soi. De avonden zijn goud op het moment. Ook met het oog op vriendschap. Lachen, gieren, brullen. Nooit meer naar huis.

Onze astroloog Nathalie tikt lekker door, onlangs verscheen haar boek Glaasje draaien is niet (on)gevaarlijk!. Je shopt het boek hier.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief
Ontvang één keer per week alle &C updates!
Het is vereist de inschrijving te bevestigen door dit vakje aan te vinken.
GO
Bedankt voor je inschrijving voor de nieuwsbrief!
Vanaf nu ontvang je de nieuwsbrief.
Out now
&C Magazine editie #8 Sex is in the air
Bestel nu
Wees slim en word abonnee!
12x &C Magazine op je deurmat.
Bekijk de deals

Gerelateerd

Geen probleem!
&C maakt gebruik van cookies. Als je verder leest, ga je daarmee akkoord. Meer info »

We love cookies

Deze website maakt gebruik van cookies.
Geen probleem!

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over je gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse.

Wanneer je gebruik blijft maken van andc.tv gaan wij ervan uit dat je hiermee akkoord bent. In onze privacy voorwaarden vind je een beschrijving van al onze cookies.