Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #15
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #20
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #18
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #17
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #23
Psyche
Sterrenstof: jouw liefdeshoroscoop voor week #9
Psyche
Sterrenstof: jouw liefdeshoroscoop voor week #21
Psyche
Sterrenstof: jouw liefdeshoroscoop voor week #11
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #37
Psyche
Sterrenstof: jouw liefdeshoroscoop voor week #13
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #21
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #4
Psyche
Sterrenstof: jouw liefdeshoroscoop voor week #7
Psyche
Aha: dit is het verschil tussen je Chinese en je westerse sterrenbeeld
Psyche
Sterrenstof: jouw liefdeshoroscoop voor week #20
Psyche
Sterrenstof: jouw liefdeshoroscoop voor week #17
Psyche
Sterrenstof: jouw liefdeshoroscoop voor week #10
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #3
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #38
Psyche
Sterrenstof: jouw liefdeshoroscoop voor week #15
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #7
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #22
Psyche
Sterrenstof: jouw liefdeshoroscoop voor week #14
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #39
Psyche
Sterrenstof: jouw liefdeshoroscoop voor week #19
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #26
Psyche
Sterrenstof: jouw liefdeshoroscoop voor week #18
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #25
Psyche
Sterrenstof: jouw liefdeshoroscoop voor week #16
Psyche
Sterrenstof: jouw liefdeshoroscoop voor week #8
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #14
Meer bekijken
  1. Psyche
  2. › ›
  3. Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #26
Psyche

Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #26

Daar is-ie weer: de weekhoroscoop. Dit is wat de sterren komende week voor jou in petto hebben.

21-6-2020 19:00
 

What's up this week? Iedere week een nieuwe weekhoroscoop die vertelt wat jou te wachten staat.

Lees ook: Niet te breken: deze sterrenbeelden zijn goed in lange relaties

Kreeft
21 juni - 22 juli
Op je werk ben je uiterst behulpzaam. Als niemand je om hulp vraagt, loop je zelf wel achter iedereen aan te draven met je goede bedoelingen. Hartstikke lief, maar laat er niet je eigen werk voor liggen. Hoe hulpvaardig je op de werkvloer bent, zo graag op jezelf ben je thuis. Rolluiken dicht en dievenklauwen op de deur, even tijd voor jezelf. Op het gebied van financiën ben je deze week uiterst spaarzaam. Je weet precies waar goedkoop geen duurkoop is en kunt prima rondkomen tot het einde van de maand. Netjes! In de liefde heb je meer behoefte aan aandacht en romantiek. En als dat er niet in zit wil je sowieso aan je haren naar de slaapkamer gesleept worden. Je wilt gewoon voelen dat hij of zij je wil, nondeju.

Leeuw
23 juli - 22 augustus
Je bent momenteel zeer toegankelijk voor iedereen, maar wanneer de mensen te dicht bij komen klap je alsnog dicht. Ho, ho, niet te enthousiast mensen, denk aan de anderhalve meter, ook op emotioneel gebied. Sommigen zijn echt schaamteloos en lopen finaal leeg over alles wat hen bezighoudt. Alsof er iemand op een doos puddingbroodjes gaat zitten. Hoewel je op het werk prima kunt samenwerken, wil je toch ook wel graag opvallen. Als je complimenten krijgt moet je ervan blozen en kruip je liever even onder het vloerkleed. Weet je überhaupt nog wel wat je wilt?

Maagd
23 augustus - 22 september
Op je werk ga je als de brandweer, er zijn er maar weinig die je kunnen bijbenen. Probeer niet te ongeduldig te zijn als iemand een foutje maakt of iets niet direct begrijpt. Hij of zij doet echt zijn best en heeft stiekem misschien ook nog eens shitloads respect voor je. Hoewel je op financieel gebied toe bent aan een nieuwe uitdaging, is het meest verstandige wat je nu kunt doen: je pinpas binnenboord houden! Neem vooral geen risico's, ook niet als de kans bestaat dat je er meer geld mee kunt verdienen. Er is namelijk ook nog steeds een mogelijkheid dat je dat niet doet en er vol mee op je postzegel gaat. Richt je lekker op de liefde, daar liggen nu de meeste kansen op geluk.

Weegschaal
23 september - 22 oktober
Gaan we nog wat doen vandaag of hoe zit het? Je staat te trappelen om actie te ondernemen! Waar anderen vooral beren op de weg zien, zie jij vooral kruip-door-sluip-doorroutes om deze te ontwijken. Waar anderen denken in problemen, denk jij in oplossingen. Was iedereen maar zo creatief als jij. Waar je ook wel wat creativiteit kunt inzetten momenteel is de liefde. Je schatje heeft een behoorlijk kort lontje deze week en aan jou de dankbare taak om hem of haar hiervan af te leiden (niet janken). Qua financiën is er een flinke kostenpost te verwachten met het oog op de auto. Zou je lief misschien dáár zo van over de rooie zijn?

Schorpioen
23 oktober - 22 november
Op liefdesgebied is dit een perfecte week om er samen weer eens fijn tussenuit te gaan. Even de rust opzoeken is zeker geen overbodige luxe. Je hebt je de laatste tijd behoorlijk druk gemaakt om wat er in de maatschappij gebeurt, en nog steeds. Geef jezelf even een social media-break en kijk hoe je je voelt als je niet non-stop wordt geconfronteerd met al die digitale spuitkak. Op je werk wordt er momenteel flink wat twijfel gezaaid waardoor de onzekerheid je af en toe behoorlijk parten speelt. Laat je niet opnaaien, als er al een beslissing moet worden genomen, is dit niet aan jou. Laat het balletje maar lekker bij je werkgever, dan kun je altijd nog zien hoe je erop gaat reageren.

Boogschutter
23 november - 21 december
In de liefde is het bij jou momenteel alles of niets. Passie beperkt zich niet alleen tot de slaapkamer maar betekent ook gepassioneerd ruzie maken. De hele gemeente en omstreken genieten ervan mee. Gelukkig is je lief de nuchterheid zelve, die staat erbij en kijkt ernaar tot je weer bent uitgeraasd. Op het gebied van werk heb je nog steeds het gevoel stil te staan, er gebeurt van alles maar in jouw beleving ben je nog geen streep verder gekomen. Als dit werkelijk een probleem voor je is, ga dan eens praten met iemand die verstand heeft van marketing, PR of iets anders wat met jouw vakgebied te maken heeft. Je financiën zijn gelukkig wel dik in orde,
no stress.

Steenbok
22 december - 20 januari
Hoewel je je op je werk gereserveerd opstelt en weinig over jezelf vertelt, ben je zeer alert op je omgeving. Je weet exact wat er staat te gebeuren, wie wat van plan is en wie waarschijnlijk de zak krijgt. Praat er met niemand over, maar doe er je voordeel mee. Komt er binnenkort ergens een plekje vrij dat je aanspreekt? Ga naar je werkgever en geef eerlijk aan wat je wensen of bedoelingen zijn. Op liefdesgebied ben je nu meer bereid om je aan je liefje aan te passen in plaats van je eigen zin erdoorheen te jassen. Wat is het dat hij of zij graag zou willen doen? Jij hebt je schoenen al aan om met hem of haar mee te gaan. (Stop de persen, bel de krant!) Financieel loopt alles lekker. Alles in balans, zoals je het graag hebt.

Waterman
21 januari - 20 februari
In de liefde is het tijd voor een goed gesprek. Jullie zijn het niet helemaal met elkaar eens dus is het belangrijk dat jullie je allebei een beetje in de ander proberen te verplaatsen. Niet om een zwak plekje te ontdekken waar je hem of haar op kunt pakken, maar om werkelijk begrip voor elkaars standpunten te krijgen. Gaat lukken! De financiële meevaller die je deze week kunt verwachten heeft sowieso een positieve uitwerking op je humeur. Bepaalde dingen waar je je zorgen over maakte verdwijnen hiermee als een duif voor de kat van de buren. Hop, weg. Op je werk is het lekker druk en word je als alleskunner overal als joker ingezet. Geef je wel op tijd je grenzen aan?

Vissen
21 februari - 20 maart
Dit is een mooie week om je familie weer eens te bezoeken of te ontvangen. Uiteraard niet de hele kudde ineens, maar toch. Hoewel nog steeds de nodige voorzichtigheid in acht moet worden genomen is het absoluut fijn om elkaar weer eens live te spreken en te zien. Op je werk wordt veel gevraagd van je flexibiliteit én je geduld. Je mag je wel aan anderen aanpassen maar zelf word je op bepaalde momenten zo goed als genegeerd. C'est la vie. Komt goed, ze zijn je niet vergeten, het duurt alleen even voor je antwoord of aandacht  krijgt. Toch kunnen gevoelens van onvrede nu een bron van inspiratie zijn en de basis vormen voor nieuwe, winstgevende ideeën. Maar eerst lekker slapen, denk aan je nachtrust!

Ram
21 maart - 20 april
Je krijgt haast eelt op je billen, zo vaak en lang zit je op je poeperd. Er is al een poosje weinig tot geen enkele sprake van activiteit. Hoewel je ervan baalt als een gieter, doe je er toch niets aan. Kom op Ram, niemand kan dit voor jou doen. Net als dat geëmmer over je werk. Als je toe bent aan verandering, onderneem dan actie. Nog steeds twijfels? Als je nu geen knopen doorhakt heb je die aan het eind van het jaar nog steeds. Blijf of ga, maar neem een beslissing! Verder is dit een heerlijke week om je huis te pimpen. Met een paar mooie nieuwe lampen creëer je al een heel andere sfeer en zie je misschien ook het licht.

Stier
21 april - 20 mei
In de liefde staat je een aangename verrassing te wachten. Surprise, je schatje heeft (eindelijk!) iets leuks bedacht om je blij te maken. Ben je nog single? Dan krijg je deze week out of the blue zomaar een leuk berichtje van iemand die al een poosje een oogje op je heeft. Nu maar hopen dat het niet die eng-nek is die je al lang en breed duidelijk hebt gemaakt geen interesse te hebben. Op financieel gebied is less momenteel more. Hoe meer je tevreden bent met wat je hebt, hoe meer er binnenkomt, maar het werkt ook andersom: hoe meer je probeert te verdienen, hoe minder het lukt. Raar maar waar. Negativiteit komt nu extra hard bij je binnen, vermijd het, zowel persoonlijk als digitaal.

Tweelingen
21 mei - 20 juni
Op financieel gebied heb je er weleens beter voor gestaan. Je bankrekening is er zelfs zo belabberd aan toe dat je bepaalde plannen echt even moet uitstellen. Gelukkig heb je wel héél veel mooie dingen gekocht de laatste tijd, die neemt niemand je meer af! Op je werk functioneer je prima, al loop je inmiddels wel op je wenkbrauwen. On fleek, maar bekaf. Blijf goed voor jezelf zorgen, kook gezonde, vitaminerijke maaltijden en drink water. Dit alles schiet er namelijk geregeld bij in en hier ga je vroeg of laat de prijs voor betalen, je bent geen robot. Zo streng voor jezelf en toch zo gemakzuchtig. Hoe dan.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief
Ontvang één keer per week alle &C updates!
Het is vereist de inschrijving te bevestigen door dit vakje aan te vinken.
GO
Bedankt voor je inschrijving voor de nieuwsbrief!
Vanaf nu ontvang je de nieuwsbrief.
Bestel nu &C's nieuwste editie
&C's juninummer 'Oh oh libido' is uit!
Bestel nu voor € 6,95
Wees slim en word abonnee!
12x &C Magazine op je deurmat
Bekijk alle deals

Gerelateerd

Geen probleem!
&C maakt gebruik van cookies. Als je verder leest, ga je daarmee akkoord. Meer info »

We love cookies

Deze website maakt gebruik van cookies.
Geen probleem!

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over je gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse.

Wanneer je gebruik blijft maken van andc.tv gaan wij ervan uit dat je hiermee akkoord bent. In onze privacy voorwaarden vind je een beschrijving van al onze cookies.