Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #20
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #17
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #18
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #15
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #23
Psyche
Sterrenstof: jouw liefdeshoroscoop voor week #12
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #37
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #36
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #25
Psyche
Sterrenstof: jouw liefdeshoroscoop voor week #15
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #3
Psyche
Sterrenstof: jouw liefdeshoroscoop voor week #20
Psyche
Sterrenstof: jouw liefdeshoroscoop voor week #8
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #22
Psyche
Sterrenstof: jouw liefdeshoroscoop voor week #10
Psyche
Sterrenstof: jouw liefdeshoroscoop voor week #7
Psyche
Sterrenstof: jouw liefdeshoroscoop voor week #18
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #2
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #39
Psyche
Sterrenstof: jouw liefdeshoroscoop voor week #13
Psyche
Sterrenstof: jouw liefdeshoroscoop voor week #19
Psyche
Sterrenstof: jouw liefdeshoroscoop voor week #17
Psyche
Aha: dit is het verschil tussen je Chinese en je westerse sterrenbeeld
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #21
Psyche
Sterrenstof: jouw liefdeshoroscoop voor week #16
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #26
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #7
Psyche
Sterrenstof: jouw liefdeshoroscoop voor week #9
Psyche
Sterrenstof: jouw liefdeshoroscoop voor week #14
Psyche
Sterrenstof: jouw liefdeshoroscoop voor week #21
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #4
Meer bekijken
  1. Psyche
  2. › ›
  3. Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #25
Psyche

Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #25

Daar is-ie weer: de weekhoroscoop. Dit is wat de sterren komende week voor jou in petto hebben.

14-6-2020 19:00
 

What's up this week? Iedere week een nieuwe weekhoroscoop die vertelt wat jou te wachten staat.

Lees ook: Niet te breken: deze sterrenbeelden zijn goed in lange relaties

Tweelingen
21 mei - 20 juni
Je libido stijgt met de dag. Fijn als je een relatie hebt maar voor de singles wordt het nu wat lastiger om aan je trekken te komen. Beetje creatief zijn dan maar, het is niet anders. In je werk bereik je deze periode eerder een hoogtepunt en dat is ook oké. Je hebt er hard genoeg voor gewerkt en dit begint nu ook anderen op te vallen. Opvattingen die je had op spiritueel of religieus gebied beginnen stukje bij beetje te wankelen. Eigenlijk weet je niet meer zo zeker waar je in gelooft of wat je kunt  geloven. En dat mag ook. Verdiep je in de dingen die je interesse hebben of waar je over twijfelt en het wordt vanzelf duidelijk waar je momenteel staat. Of niet (meer) staat. Een mens is nooit te oud om te leren!

Kreeft
21 juni - 22 juli
Je gezondheid verdient meer aandacht dan anders. Je voelt je niet helemaal fit en bent vaak snotterig en snuiterig. Vervelend, maar gelukkig niet ernstig. Ga lekker vroeg onder de wol, binge je favoriete series en laat je maar eens lekker verwennen door je schatje. Roomservice enzo, driegangenmenu, versgeperst sapje, daar knap je van op. Van je vriend(inn)en hoef je deze week minder te verwachten. Zij hebben hun jatten vol aan hun eigen dagelijkse beslommeringen. Wel wensen ze je beterschap op app. De lieverds. Financieel gaat het goed! Mits je natuurlijk niet als troost voor je snotkoker 24/7 de online shops plundert.

Leeuw
23 juli - 22 augustus

Dit is een uitstekende periode voor werk. Leeuwen die al een leuke baan hebben zullen binnen niet al te lange tijd kunnen doorgroeien in hun huidige functie of een ander leuk aanbod krijgen. Als werkzoekende Leeuw daarentegen heb je eindelijk meer geluk op de arbeidsmarkt. Begon de moed je al een beetje in je sneakers te zinken? Zet deze week alles op alles om nog een paar goede sollicitaties de deur uit te doen. Check ook nog even je cv, de manier waarop je de dingen beschrijft kan nét het verschil maken tussen een uitnodiging of de delete button. Op liefdesgebied zou je partner het niet vervelend vinden als je wat meer aandacht aan hem of haar zou besteden. Hartjes op Insta, GIF-jes op Facebook. Dat.

Maagd
23 augustus - 22 september
Je zit ontzettend lekker in je vel en bent oprecht blij met alles wat je doet en hebt. De vastgeroeste mierenneukert die al jaren in je zit lijkt eindelijk wat milder te worden. Zou het iets te maken kunnen hebben met de liefde? Daarmee gaat het namelijk ontzettend goed. Jij en je lief zitten grotendeels op één lijn maar kunnen daarnaast ook goed praten over de dingen waarover jullie het oneens zijn. Zonder ruzie, ook nog! Studeer je nog, dan is er nu wel wat onrust met betrekking tot je opleiding. Je twijfelt aan bepaalde vakken of overweegt zelfs om een heel andere richting op te gaan. Volg je hart in plaats van de goedbedoelde adviezen. Als je straks een baan hebt is het wel zo prettig als je met plezier naar je werk gaat.

Weegschaal
23 september - 22 oktober
Hoewel je op werkgebied wat veranderingen staan te wachten lijkt het je niet eens zo zeer te boeien. Het is nu vooral je thuissituatie die je bezighoudt. Je lief, je huis en als je kinderen hebt, zij vooral. Natuurlijk is je werk belangrijk, maar het is nu beter om de dingen niet te forceren en je in alle rust voor te bereiden op later. Alles op zijn tijd! Qua vriendschappen is er meer gezelligheid te verwachten. Er is meer contact met de mensen die je hebt gemist en bij wie je je oprecht goed voelt. Hierdoor voel je je ook fysiek een stuk beter. Qua gezondheid was het allemaal iets minder de laatste tijd maar dat gaat nu dus weer de goede kant op. Zou je misschien heimwee hebben gehad naar dat tuig?

Schorpioen
23 oktober - 22 november
Je bent superijverig en wil graag alles leren waardoor je op je werk nog beter kunt functioneren. Als je al van plan was een nieuwe cursus of (thuis)studie te gaan volgen, is dit wel hét moment. Je zult hiervoor wel zelf actie moeten ondernemen; het studiemateriaal wordt niet zomaar door je open raam naar binnen geblazen. Op financieel gebied gaat het ook fijn. Je verdient je geld op een leuke manier en ziet daarnaast ook goede mogelijkheden om je saldo middels een leuke investering nog meer te laten groeien. In de liefde gaat het er minder stabiel aan toe. De seks is vrij heftig, maar die discússies! Man, man, man.

Boogschutter
23 november - 21 december
Een vreemde periode waarin je wel goed geld verdient, maar waarbij je carrière momenteel zo goed als op zijn toges ligt. Wat je ook probeert, de vooruitgang is ver te zoeken. Gelukkig lijd je er niet onder op financieel gebied, maar leuk is ook anders. Vooral omdat je zelf wel graag verder zou willen zeilen kan deze windstilte je behoorlijk frustreren. Er zit niets anders op dan toch nog wat meer geduld te hebben. Misschien kun je er in de tussentijd nog 'even' een studie tegenaan gooien. Leren gaat je ontzettend goed af en elk papiertje is er één. Ook op het creatieve vlak liggen er mogelijkheden. Hé, kan je niet iets creatiefs bedenken waardoor je carrière weer in beweging komt?

Steenbok
22 december - 20 januari
Als je inmiddels langzaam bent veranderd in een couch potato is het de hoogste tijd om weer een beetje in actie te komen. Al begin je maar met elke dag een halfuurtje wandelen of fietsen. Als je daarnaast ook kunt beginnen met krachttraining, ben je zo weer bankpieper af. Op je werk sta je ook al stil. Dit ligt niet aan jou, je doet het prima, alleen ontbreken helaas de mogelijkheden. Laat dit je niet weerhouden van het maken van nieuwe plannen. Als je nu geen carrièrepush kunt maken, bereid je dan in elk geval voor op het moment dat dit wél weer mogelijk is. Shop ondertussen naar kleding die klasse en professionaliteit uitstralen. Wat je uitzendt trek je aan. Doe vooral ook iets leuks met je lief en – als je die hebt – je kotertjes. Daar kun je nu optimaal van genieten.

Waterman
21 januari - 20 februari
Het feit dat sommigen jou momenteel zouden omschrijven als 'zweefmolen', doet je echt precies niks. Ja, je krijgt steeds meer interesse in spiritualiteit en ja, je voelt je hier ontzettend goed bij. Het vinden van de juiste balans tussen lichaam en geest is exact wat je nodig had. En hebt. Laat de aardse kudde maar lekker doordenderen, jij zit tenminste lekker in je vel. En in je kersenpit. Nieuwe projecten waarbij schrijven een belangrijke rol speelt, zullen een groot succes worden. Een blog, een scriptie, een verslag of wat dan ook: je gaat dit nailen. Ga alvast op zoek naar handige bronnen en typ je lekker een slag in de rondte! In de liefde ben je wat fel momenteel. Soms vindt je lief dat wel lekker, maar deze week net weer even niet.

Vissen
21 februari - 20 maart
Op het gebied van werk valt er op dit moment niet zo heel veel vooruitgang meer te boeken. Alles wat je graag wilde bereiken is je namelijk al gelukt de laatste tijd. Nu is het vooral tijd om hiervan te genieten en je wat meer te richten op je sociale contacten. Tot voor kort was je een zelfverkozen Koos Vriendloos. Zó geen zin in energieverslindende stress van derden. Gelukkig blijkt nu dat tijd doorbrengen met anderen ook gewoon relaxed kan zijn. De romantiek is helaas even ver te zoeken, maar op een gezellige manier samen er op uit gaan is minstens net zo leuk. Zeker wanneer je iets extra's te besteden hebt zoals nu. Met je corpulente bankrekening.

Ram
21 maart - 20 april
Na een lange aanloop te hebben genomen die op zijn minst enkele jaren heeft geduurd, begint je carrière nu met de dag meer te groeien en te bloeien en je bankrekening groeit gezellig mee. Helaas heeft dit wel zijn weerslag gehad op je gezondheid en je nachtrust. Nu alles wat beter flowt is het verstandig om ook hier weer wat meer aandacht aan te besteden. Voeding, beweging, nachtrust en vooral de drie R'en als je tenminste nog weet waar deze voor staan. Zowel in de liefde als met het oog op vriendschappen heb je nu even behoefte aan rust en dit is zeker begrijpelijk na alle tijd die je in alles en iedereen hebt gestoken. Heerlijk om jezelf weer eens helemaal op nummer één te kunnen zetten. Doen hoor!

Stier
21 april - 20 mei
Een heerlijke week om in alle rust na te denken over de volgende stappen op het gebied van studie en werk. Misschien denk je na om een oude studie weer op te pakken of begin je toch liever aan iets heel nieuws. Wat je ook besluit, het is tijd om je horizon te verbreden. Als dat niet kan met het vliegtuig (gecancelde vakantie, ruk) dan maar op een ander vlak. Ook in de liefde ben je klaar voor een volgende stap. Heb je al een relatie, dan begint die nu echt serieuze vormen aan te nemen en ben je nog single, komt er binnenkort iemand op je pad met wie je graag verder zou willen. Ook op het gebied van gezondheid ga je lekker. Laat dit mettertijd niet slabakken, want eerlijk, daar heb je een handje van.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief
Ontvang één keer per week alle &C updates!
Het is vereist de inschrijving te bevestigen door dit vakje aan te vinken.
GO
Bedankt voor je inschrijving voor de nieuwsbrief!
Vanaf nu ontvang je de nieuwsbrief.
Bestel nu &C's nieuwste editie
&C's juninummer 'Oh oh libido' is uit!
Bestel nu voor € 6,95
Wees slim en word abonnee!
12x &C Magazine op je deurmat
Bekijk alle deals

Gerelateerd

Geen probleem!
&C maakt gebruik van cookies. Als je verder leest, ga je daarmee akkoord. Meer info »

We love cookies

Deze website maakt gebruik van cookies.
Geen probleem!

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over je gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse.

Wanneer je gebruik blijft maken van andc.tv gaan wij ervan uit dat je hiermee akkoord bent. In onze privacy voorwaarden vind je een beschrijving van al onze cookies.