Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #22
Liefde & Seks
Lekker lebberen: dit is hoe je zoent volgens je sterrenbeeld
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #41
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #14
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #49
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #4
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #35
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #47
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #21
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #37
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #39
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #11
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #24
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #23
Psyche
Zomerhoroscoop: dit staat er in de sterren over jouw vakantie
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #8
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #19
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #44
Psyche
Sterrenstof: dit zegt de jaarhoroscoop over jouw liefdesleven in 2020
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #25
Psyche
Vakantiehoroscoop: zo staat het er deze zomer voor met de liefde
Psyche
Sterrenstof: dit zegt de jaarhoroscoop over jouw werk in 2020
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #15
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #36
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #9
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #40
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #20
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #46
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #5
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #50
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #19
Meer bekijken
  1. Psyche
  2. › ›
  3. Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #25
Psyche

Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #25

Daar is-ie weer: de weekhoroscoop. Jeetje Tweelingen, wat een sterke muur heb je om je heen gebouwd. Niet doorheen te breken gewoon. Tijd om daar verandering in de brengen. Dit is wat de sterren deze week voor jou in petto hebben. 

17-6-2019 08:00
Tekst: Nathalie Kriek, fotografie: Frank Brandwijk

What's up this week?  Iedere week een nieuwe weekhoroscoop die vertelt wat jou te wachten staat.

Lees ook: Lekker lebberen: dit is hoe je zoent volgens je sterrenbeeld 

Tweelingen
21 mei - 20 juni
In de liefde ben je flink bezig een muur om je heen op te bouwen. Je partner wordt er ondertussen een beetje knots van. Niet doorheen te breken gewoon. Ook de singles zijn een beetje voorzichtig, maar laten zich toch overhalen tot een date wanneer er prompt een verloren ex om de hoek komt kijken. Zolang je voor ogen houdt dat dit waarschijnlijk van korte duur zal zijn, is er natuurlijk niks op tegen om iets af te spreken. De ander is namelijk nog steeds zijn of haar wilde haren niet kwijt. Kijk maar. Nog steeds een dikke bos. Het blijft een mooiprater. En om deze reden ook een moeimaker. Op je werk is er wat turbulentie te verwachten met een collega. Gelukkig wordt een en ander wel weer gesust, maar toch irritant. Op financieel gebied kom je voor een belangrijke beslissing te staan. Lekker vakantie vieren, shoppen of toch die lening (gedeeltelijk) aflossen? Hmm. Toch nog best lastig.

Kreeft
21 juni - 22 juli
In de liefde gaat alles fijn. Deze week merk je dat het eigenlijk alleen maar beter gaat tussen jou en je lief en dat de lastige periode die jullie hebben gehad steeds meer naar de achtergrond verdwijnt; de buren ook weer blij. Helaas lukt het je daarentegen niet om alles uit de vriendschap met je vriendin te halen. Er is sprake van nogal wat gedoe in de privé sfeer en met het oog op haar werk waardoor afspreken even lastig is. Jammer, maar gelukkig niet van blijvende aard. Laat haar maar even, komt goed. Op financieel gebied had je tot voor kort weer even helemaal je zakken vol. Van ellende! Waar de euro’s er vorige maand in zwermen tegelijk uitvlogen, trekt de boel nu juist weer een beetje aan. Afgezien van wat flinke uitgaven, gaat het op zich best redelijk en blijft er ook gewoon weer iets over om leuke dingen van te doen. Nieuwe tattoo!

Leeuw
23 juli - 22 augustus
Zo! Alsof er een orkaan losbarst. Je lief blaft haast de scheiding uit je haar. Gelukkig zijn dit de laatste loodjes van een moeizame periode. Binnen niet al te lange tijd zal het allemaal echt weer beter gaan, mits je zelf ook bereid bent je wat meer open te stellen. Nog steeds te vaak houd je je mond op momenten dat je eigenlijk gewoon vrijuit zou moeten spreken over wat jóu allemaal dwars zit binnen deze relatie. Immers, als je niet zegt wat er scheelt, weet poepie ook niet waar hij of zij aan dient te werken. Op je werk ga je als een trein. Een project wordt afgerond, zodat je weer helemaal je handen vrij hebt om aan een nieuwe opdracht te beginnen. Je concentratie is top en ook de samenwerking met je collega’s verloopt soepel, zelfs met ‘jankie’, de wandelende klaagzang. Op financieel gebied doe je er verstandig aan het online shoppen even te laten voor wat het is. Er hangt een méga miskoop in de lucht. Wil je niet.

Maagd
23 augustus - 22 september
Eigenlijk ben je wel weer eens toe aan iets nieuws. Hoogste tijd om je te verdiepen in de mogelijkheden. Maak een lijstje van de dingen die je graag zou willen, en bekijk stap voor stap wat de mogelijkheden zijn. Voor alles geldt: als je er zelf niet achteraan gaat, wordt het sowieso niks, dus - chop chop - handen uit de mouwen, maagd! Qua liefde zou het niet verkeerd zijn om die grijze massa in je bovenkamer even extra aan het werk te zetten voor je er iets uitflapt. Houd hierbij vooral rekening met timing en formulering. Je lief heeft nogal lange tenen momenteel! Gelukkig heb je goede vrienden waar je lekker je dozijn eieren kwijt kunt. Leg ze maar hoor, all over the place! Afspraken met hen vinden vooral plaats in de huiselijke sfeer. Gezellig op de bank met iets lekkers erbij. Jullie hebben even geen behoefte aan drukte, zuipen en andere losbandige, lawaaierige dingen. Je wordt ouder, mama. 

Weegschaal
23 september - 22 oktober
Zo. Je schatje heeft weer eens obstinaatjes gegeten bij het ontbijt. Kóppig! Niet te zuining! Hier is geen land mee te bezeilen. Beter ga je even een rondje om van een dag of drie. Geen zin in, toch. Als single weegschaal kom je iemand tegen die ‘wel wil, maar niet kan’. Oh my fakking god. Als hij of zij ook nog gaat zeggen dat het niet aan jou ligt maar aan hem of haar, moet je het al helemáál niet meer willen. Je hebt een zeikerd aan de haak geslagen. Run, don’t walk away! Binnen je vriendenkring doet iemand je een voorstel waar je eigenlijk niet zoveel oren naar hebt. Zeg dit ook vooral eerlijk. Er is niets zo irritant als iemand die eerst toezegt en later - al dan niet op het laatste nippertje - de boel weer cancelt. Daarbij is het voor jezelf ook geen pretje om tegen heug en meug te moeten mee hobbelen. ‘Nee schat, geen zin, beter iemand anders vragen’. Goh. “Moeilijk”?! 

Schorpioen
23 oktober - 22 november
Hoewel je je bewust bent van het feit dat je afscheid dient te nemen van bepaalde collega’s of een leuke klus dient af te ronden, heb je hier best een beetje moeite mee. Zelfs als je zelf degene bent die opkraamt, valt het afscheid nemen je zwaarder dan verwacht. Toch is het nu een goed moment om nieuwe stappen te ondernemen en vooral vooruit te blijven kijken in plaats van in je achteruitkijkspiegel. Ook aan de liefde heb je je handen vol momenteel. Uit alle hoeken en gaten komen ze tevoorschijn: aanbidders! Hordes tegelijk. Geniet van alle aandacht en maak je niet druk om keuzes. Het ‘vullis’ selecteert zichzelf snel genoeg uit. De gebonden schorpioen dient nu stevig in haar schoenen te staan; iemand probeert je van je lover af te pikken. Nou dát weer! Swieber, niet stelen.

Boogschutter
23 november - 21 december
Een vriend of vriendin zit nogal met een dilemma waar hij of zij niet uitkomt. Hoewel jij de oplossing in hapklare brokken weet te serveren, is de ander niet van plan deze door zijn of haar keel te laten proppen. Integendeel, jullie kunnen het op dit vlak niet méér oneens zijn met elkaar. Het beste is dan ook om er maar gewon over op te houden en vriend of din gewoon maar languit op de plaat te laten gaan. Op financieel gebied dien e nu extra alert te zijn. Als iets te mooi lijkt om waar te zijn, ís dat het waarschijnlijk ook. Een vuistregel die je altijd in je achterhoofd moet houden, en nu dus helemaal. Zowel online als in real life, dus houd je ogen open en je portemonnee dicht. In de liefde kun je een uitnodiging verwachten van iemand die jou al langer op de korrel heeft. Als gebonden schutter krijg je te maken met iemand die een wig probeert te drijven tussen jou en poepie. Tevergeefs natuurlijk, maar toch.

Steenbok
22 december - 20 januari
Je hoofd en je hart zitten totaal niet op één lijn. Er moet een belangrijke beslissing genomen worden waar je maar moeilijk uitkomt. Waar je gevoel ‘ja’ zegt, zegt je gezond verstand ‘nee’ of andersom. Aan te raden is om je niet te laten leiden door je emoties en deze knoop door te hakken met je ratio. Als single steenbok krijg je de verrassing van je leven als je na een eerste ontmoeting direct in lichterlaaie staat door iemand die je pas hebt ontmoet. Nondeju, vlam in de pan! Gebonden bokken zijn weer helemaal opnieuw in love met hun eigen pief of pieverin. Ook leuk. Op je werk loopt alles op rolletjes; er komen zowaar nieuwe dingen op je pad waar je zwaar enthousiast van wordt. Ben je nog op zoek naar een baan? Blijf vooral solliciteren, het geluk is aan je zijde! Tevens is het een goede week voor contracten en verzekeringen, dus als je hier wat gehannes mee hebt; don’t worry.

Waterman
21 januari - 20 februari
Het gaat helemaal top met je carrière! Er is een belangrijke verandering op handen, waarbij je zelf ook een dikke vinger in de pap zult hebben. Jij bent namelijk degene die hierin een belangrijke beslissing dient te nemen. But…there’s a catch! Als je hier ‘ja’ tegen zegt, zul je ‘nee’ moeten zeggen tegen iets anders. Je kunt niet alles Aqua! Tevens ben je op werkgebied wat ongeduldig. Wat is er aan de hand, heeft iedereen slakken gegeten ofzo? Traag als dikke schijt, iedereen. Desondanks ziet alles er wel positief uit en kun je je voorbereiden op leuke nieuwe dingen. Op financieel vlak gaat het ook weer beter. Fijn! Beetje karige boel namelijk in de koelkast momenteel. Niet lullen, maar vullen! Kun je meteen weer eens iets lekkers maken voor je schatje, het gaat namelijk hartstikke goed tussen jullie. Afgezien van die jaloerse buien van je natuurlijk, duh.

Vissen
21 februari - 20 maart
Als je al van plan was om wat meer verantwoord te gaan eten, is deze week nou niet bepaald een geschikt oment om hiermee te beginnen. Overal waar je komt, worden je lekkere dingen aangeboden en we weten allemaal dat het hier niet gaat om biologische wortelen, vergeten groente en onbespoten knolselderij. Nee hoor. Vette happen als pizza, friet en döner is wat je zoal kunt verwachten! Nou vooruit, prak dit er nog maar in dan. Alsof je überhaupt van plan was hier ‘nee’ tegen te zeggen. Vreetschuur. In de liefde valt er een boel te bespreken deze week. Nieuwe plannen worden gesmeed en het leuke hiervan is, dat deze met een beetje goede wil ook daadwerkelijk haalbaar zijn! Als single vis heb je te maken met een stille aanbidder. Binnen je kennissenkring is er iemand in het geniep vreselijk verliefd op je. Intuïtief als je bent, heb je vast wel een idee wie dit zou kunnen zijn.  Qua financiën geef je nog steeds iets te veel uit. Zéker aan eten. Of drinken. Ja. Vooral dat.

Ram
21 maart - 20 april
Er doet zich deze week een kans voor die weer veel nieuwe deuren voor je kan openen. Wees dus geen schijtebroek en grijp deze mogelijkheid met beide handen aan, je gaat namelijk echt spijt krijgen als je dit niet doet. Wordt de kans niet met een sierlijke boog in je schoot geworpen, maar ruik je wel potentieel, aarzel dan niet om zelf je stoute sneakers aan te trekken. Of hakken, zelf even kijken wat passend is. Ook in de liefde komen je stoute patta’s nu goed van pas. Niet voor de gebonden rammen, die krijgen de romantiek en de seks deze week op een presenteerblaadje aangeboden. Als single daarentegen kom je op een feestje of verjaardag iemand tegen die jou op zijn zachtst gezegd niet koud laat. Stap er zelf maar op af want de ander is waarschijnlijk te verlegen om het initiatief te nemen. Tien tegen één dat hij of zij met samengeknepen billen en zwoksels zit te wachten tot jij de eerste move maakt. Zwoksels? Ja. Zweetoksels toch!

Stier
21 april - 20 mei
Bij de gebonden stier komt er eindelijk een einde aan dat gehakketak waar jullie je de afgelopen tijd allebei schuldig aan hebben gemaakt. Eindelijk weer een beetje rust in de tent en dat werd tijd ook. Als single stier laat je je oog vallen op iemand die op geen enkele manier de goedkeuring van je vrienden kan wegdragen. Bloody hell, ben je weer een keer verliefd, kun je je nog een beetje gaan zitten verantwoorden ook. Niet doen dus. Ook al hebben je vrienden tien keer gelijk, je luistert toch niet, dus ga het maar lekker zelf avonturen. Over vrienden gesproken, één van je vriendinnen begint je inmiddels aardig de strot uit te hangen. Waar zij uren tegen je aan kan kleppen over zichzelf, is er tijdens de gesprekken die jullie voeren – of liever gezegd de monoloog die zij houdt -  maar weinig ruimte voor jou. Aan jou de keus wat je hieraan gaat doen. Tip: rolletje ducttape. Mllmnbbwwn!

Gerelateerd

Geen probleem!
&C maakt gebruik van cookies. Als je verder leest, ga je daarmee akkoord. Meer info »

We love cookies

Deze website maakt gebruik van cookies.
Geen probleem!

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over je gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse.

Wanneer je gebruik blijft maken van andc.tv gaan wij ervan uit dat je hiermee akkoord bent. In onze privacy voorwaarden vind je een beschrijving van al onze cookies.