Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #19
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #26
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #27
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #25
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #17
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #21
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #44
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #15
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #45
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #22
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #13
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #18
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #42
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #43
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #41
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #39
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #20
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #40
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #23
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #16
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #17
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #20
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #1
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #23
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #18
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #15
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #14
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #37
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #12
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #46
Psyche
Vakantiehoroscoop: zo staat het er deze zomer voor met de liefde
Meer bekijken
  1. Psyche
  2. › ›
  3. Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #24
Psyche

Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #24

Daar is-ie weer: de weekhoroscoop. Dit is wat de sterren komende week voor jou in petto hebben.

07-6-2020 19:00
 

What's up this week? Iedere week een nieuwe weekhoroscoop die vertelt wat jou te wachten staat.

Lees ook: Niet te breken: deze sterrenbeelden zijn goed in lange relaties

Tweelingen
21 mei - 20 juni
Je hebt steeds meer moeite met inslapen waardoor je steeds langer opblijft. Ga anders gewoon helemáál niet meer naar bed. Die paar uurtjes die je pakt per nacht dekken echt de lading niet Twin. Zorg voor meer structuur en besteed meer aandacht aan je slaaphygiëne als je niet zit te wachten op pijn in je raap. Dat staat je namelijk te wachten als je zo doorgaat. In de liefde kun je binnen je relatie soms wat oppervlakkig uit de hoek komen maar als je nog single bent verlang je juist naar meer diepgang. En zo wil je altijd net hetgeen je niet hebt of niet kunt krijgen. Zit die onbereikbare liefde nu nog steeds in je hoofd? Richt je op je werk, daar staat binnenkort veel goeds te gebeuren.

Kreeft
21 juni - 22 juli
Jij zult de komende tijd flink aan de bak moeten, op bijna elk levensgebied ben je klaar voor  verandering. Die veranderingen zullen alleen niet met een vriendelijk briesje jouw kant op komen gewapperd. Je zult zelf keihard knopen moeten doorhakken. En nee, dat is niet de meest gemakkelijke klus. Op sommige gebieden vind je het veiliger om je vast te klampen aan het oude vertrouwde dan open te staan voor het nieuwe onbekende. Maar wat als dat nu eens betere dingen met zich meebrengt dan die baggerzooi waar je nu tot je gorgel in zit? Vooral op het gebied van vriendschappen, liefde en werk ben je hard toe aan iets anders, alleen weet je het zelf nog niet.

Leeuw
23 juli - 22 augustus

Je hebt weleens beter in je vel gezeten Leeuw, je werk gaat best lekker maar qua liefde is het behoorlijk prut. Constant ruzie en gejank wat de klok slaat. Waarschijnlijk is dat ook de reden waarom je zo moe bent. Als jullie toch nog niet helemaal klaar zijn met elkaar, stop dan per direct met dreggen naar oude koeien. Hoe meer je er vindt, hoe meer het stinkt. Zet een dikke streep onder het verleden en begin met een schone lei zonder verwijten, het is de enige manier. Op financieel vlak hoef je je geen zorgen te maken. Tel wat je hebt, niet wat je mist. Je staat er in elk geval een stuk beter voor dan vorig jaar!

Maagd
23 augustus - 22 september
Hoewel je je werk nog steeds met plezier doet, erger je je wel met de dag meer aan een bepaalde collega. Probeer niet steeds naar hem of haar te loeren, daardoor wordt je irritatie alleen maar gevoed. Richt je op je eigen werk en laat het hem of haar lekker zelf uitvlooien. Ga er zeker niet voor weg, elke tent heeft een bedrijfsidioot. Wees blij dat je het zelf niet bent. In de liefde gaat prima en op het persoonlijke vlak zit je ook steeds beter in je vel, je lacht meer en piekert minder. De paar issues waar je nog wel een beetje mee in je maag zit lossen zich binnenkort vanzelf op. Blijf wel op je gevoel vertrouwen. Timing is key, op elk gebied!

Weegschaal
23 september - 22 oktober
Kun je je nog herinneren wanneer je jezelf op nummer één hebt gezet zonder hierbij rekening te houden met de wensen of behoeften van anderen ten koste van wat jij zelf graag wilde doen op dat moment? Nu is de hoogste tijd om onvoorwaardelijk voor jezelf te kiezen. Stop met het continu rondlopen in cirkeltjes en durf de confrontatie aan te gaan. Want je bent toch een sterk wief, niet te geloven! Qua financiën weet je helemaal zeker wat je met je vakantiegeld gaat doen. Alleen… grote kans dat je er over een paar weken anders over denkt en je met een aankoop in je mik zit die je niet meer kunt ruilen. En dat is niet de eerste keer. Op liefdesgebied ben je wel een beetje klaar met die hete adem in je nek en heb je even frisse lucht nodig. Letterlijk.

Schorpioen
23 oktober - 22 november
Probeer je tijd zo nuttig mogelijk te besteden en laat de liefde maar even voor wat die is; hierin zul je weinig resultaten boeken deze week. Vooral als single Scorpio valt er weinig eer te behalen aan je grapjes of spitsvondige berichtjes, het gevoel voor humor van de dooie diender waarop jouw creativiteit is gericht is helaas ver te zoeken. Ongeschikt! Op je werk krijg je nu de kans om te laten zien wat je waard bent en dat is heel wat. Mogelijk hebben bepaalde mensen je daar de laatste tijd wat onderschat en kijken ze straks hun ogen uit. Pas er wel voor op dat je niet meteen teveel hooi op je vork neemt en er vol in gaat. Overdrijven is ook een vak.

Boogschutter
23 november - 21 december
Na een periode van vooral geestelijk jezelf voorbij hollen, begin je eindelijk in te zien dat rust en ontspanning je net zoveel voldoening kunnen geven als jezelf helemaal uit de gleuf werken. Hoewel je nog steeds moeite hebt met het vinden van de juiste balans, ga je wel de goede kant op. Probeer van alles of niks te gaan naar van alles een beetje. En houd dit ook vast! Op financieel vlak sta je te popelen om je inkomsten op te schroeven en je spaargeld te verdubbelen. Duh, wie niet. Toch is dit niet het moment om dit te realiseren. In elk geval niet zonder dat het ten koste gaat van de balans die je net begint terug te vinden. Richt je even op de liefde, thuis en je naaste familie, dat is ook rijkdom.

Steenbok
22 december - 20 januari
Na een lastige periode begin je je langzaam maar zeker weer wat open te stellen voor andere mensen. Stukje bij beetje komt het vertrouwen weer terug. Heel goed dat je dit proces rustig laat verlopen. Heb je al een relatie, is dit wel een goed moment om je iets kwetsbaarder op te stellen. Niet dat je direct de hoofdkraan hoeft open te draaien om aan alle kanten leeg te lopen, maar iets meer emotie tonen kan geen kwaad. Met het oog op je financiën ben je wat onrustig, je bent toe aan verandering of verbetering op dit gebied. Dat dit ook nodig is hangt als een schijthuis boven de gracht: het is overduidelijk. Wacht alleen nog even met actie ondernemen tot je een duidelijk  plan voor jezelf hebt uitgestippeld.

Waterman
21 januari - 20 februari
Op financieel gebied is het belangrijk dat je nu knopen doorhakt. Hoeveel beter moet het nog worden? Als je nu geen actie onderneemt is de kans groot dat de kansen straks alleen maar weer teruglopen en je spijt hebt als haren op je kin. Ook op het gebied van werk is er het een en ander waar je niet helemaal happy mee bent, maar in tegenstelling tot de kans die zich nu op het financiële vlak aandient, zit hier nog wel kans op verbetering in. Dat kun je dus best nog even aankijken. Wie je ook even lief kunt aankijken nu is je partner. Hij of zij heeft allang in de gaten wat je dwarszit of nodig hebt. Schud je tong maar even lekker uit, je schatje is één en al oor.

Vissen
21 februari - 20 maart
Op liefdesgebied moet je deze week echt meerdere malen tot tien tellen om niet finaal uit je plaat te gaan. Wat is er aan de hand? Je partner! En zijn of haar irritante gewoontes die je gewoon niet meer verdraagt. Of het nu gaat om het in elkaar kleien van de vieze vaat, het laten ophopen van kwalijk riekende vuilniszakken, het aanleggen van een kruimelspoor in je nest of wat dan ook: Het. Is. Klaar. Op het financiële vlak is er leuk nieuws naar je onderweg waarmee je je slinkende betaalrekening mooi weer een beetje kunt aanvullen. Misschien is er zelfs ruimte voor een kleine investering in je gezondheid in de vorm van een fijne nieuwe fiets of fitnessapparatuur?

Ram
21 maart - 20 april
Op het gebied van werk én financiën timmer je lekker aan de weg. Van diverse kanten zijn er leuke aanbiedingen en mooie voorstellen te verwachten. Ook al heb je momenteel je handen vol, zeg niet te snel nee en kap niet te abrupt iets af. De kans dat je iets waardevols laat lopen is groot, dus neem de tijd om alles even rustig te bekijken en te overdenken. Probeer in je vrije tijd wat meer te ontspannen. Welke vrije tijd? Er ligt thuis ook nog een berg klussen te schreeuwen om actie. Precies, daar wringt de schoen. Als je al een relatie hebt is dit exact waar je lover al een poosje tevergeefs op hamert: het gebrek aan quality time en een overschot aan zelfopgelegde verplichtingen. Boek een hotel met roomservice en geniet.

Stier
21 april - 20 mei
Als je al wensen had met betrekking tot een promotie of nieuwe job is dit het moment om stappen te zetten. Wanneer je zeker weet wat je wilt is de kans van slagen nu enorm. In je vrije tijd durf je meer te genieten van het gewoon even lekker niks doen zonder je hier direct je ogen uit je knetter voor te schamen. Verveling is goed voor je brein en broodnodig om jezelf af en toe even te resetten na het gejakker van alledag. Ook op het gebied van geld doet dit je meer dan goed. Doordat het je steeds beter lukt om je hoofd leeg te maken, maak je hiermee automatisch plaats voor nieuwe inzichten. Zoals over die financiële kwestie waar je maar geen oplossing voor kon bedenken. Het antwoord valt deze week vanzelf in je trechter. 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief
Ontvang één keer per week alle &C updates!
Het is vereist de inschrijving te bevestigen door dit vakje aan te vinken.
GO
Bedankt voor je inschrijving voor de nieuwsbrief!
Vanaf nu ontvang je de nieuwsbrief.
Out now
&C Magazine editie #8 Sex is in the air
Bestel nu
Wees slim en word abonnee!
12x &C Magazine op je deurmat.
Bekijk de deals

Gerelateerd

Geen probleem!
&C maakt gebruik van cookies. Als je verder leest, ga je daarmee akkoord. Meer info »

We love cookies

Deze website maakt gebruik van cookies.
Geen probleem!

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over je gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse.

Wanneer je gebruik blijft maken van andc.tv gaan wij ervan uit dat je hiermee akkoord bent. In onze privacy voorwaarden vind je een beschrijving van al onze cookies.