Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #15
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #20
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #18
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #17
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #23
Psyche
Sterrenstof: jouw liefdeshoroscoop voor week #9
Psyche
Sterrenstof: jouw liefdeshoroscoop voor week #21
Psyche
Sterrenstof: jouw liefdeshoroscoop voor week #11
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #37
Psyche
Sterrenstof: jouw liefdeshoroscoop voor week #13
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #21
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #4
Psyche
Sterrenstof: jouw liefdeshoroscoop voor week #7
Psyche
Aha: dit is het verschil tussen je Chinese en je westerse sterrenbeeld
Psyche
Sterrenstof: jouw liefdeshoroscoop voor week #20
Psyche
Sterrenstof: jouw liefdeshoroscoop voor week #17
Psyche
Sterrenstof: jouw liefdeshoroscoop voor week #10
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #3
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #38
Psyche
Sterrenstof: jouw liefdeshoroscoop voor week #15
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #7
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #22
Psyche
Sterrenstof: jouw liefdeshoroscoop voor week #14
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #39
Psyche
Sterrenstof: jouw liefdeshoroscoop voor week #19
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #26
Psyche
Sterrenstof: jouw liefdeshoroscoop voor week #18
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #25
Psyche
Sterrenstof: jouw liefdeshoroscoop voor week #16
Psyche
Sterrenstof: jouw liefdeshoroscoop voor week #8
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #14
Meer bekijken
  1. Psyche
  2. › ›
  3. Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #23
Psyche

Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #23

Daar is-ie weer: de weekhoroscoop. Dit is wat de sterren komende week voor jou in petto hebben.

31-5-2020 19:00
 

What's up this week? Iedere week een nieuwe weekhoroscoop die vertelt wat jou te wachten staat.

Lees ook: Niet te breken: deze sterrenbeelden zijn goed in lange relaties

Tweelingen
21 mei - 20 juni
Je werkt je compleet uit de naad, maar doet dit wel met plezier. Helaas ben je ook van team 'laatnaarbed'. Hard werken en weinig nachtrust is hét recept voor migraine, dus als je hier niet op zit te wachten, pas dan je levensstijl aan. Eat, work, maffen, repeat. Hoewel je graag wat meer zou sparen, wint je hang naar luxe deze week. Kwaliteit hier, mooi merkje daar. Zeker, je hebt absoluut waar voor je geld, alleen: wáár is je geld? Toch leveren al die kekke spullen je wel iets op, je geliefde pronkt nu nóg harder met je en als je nog single bent heb je ze deze week voor het uitkiezen. Helaas zit er niet echt iets voor je tussen. Niente lekkernijen.

Kreeft
21 juni - 22 juli
Pas op voor scammers die je in de luren willen leggen. Dit stelletje liegpeuken opereert vooral via WhatsApp en social media, dus pas op. Leen niemand geld, ook niet wanneer het bericht afkomstig is van een bekende: eerst checken bij diegene of het klopt! In de liefde ben je beter bij de pinken. Je weet exact wat je moet zeggen of doen om de (bewonderende) blik te vangen van degene op wie jij een oogje hebt. Praat niet teveel over persoonlijke zaken met iemand die je als vriend beschouwt maar eigenlijk nog niet zo lang kent. Voor je het weet besluit die droeftoeter dat het hebben van een sappige primeur net iets zwaarder weegt dan jouw vertrouwen.

Leeuw
23 juli - 22 augustus

Je bent zo blij en enthousiast: als je een staart in je haar doet, begin je spontaan te kwispelen! Helaas zit niet iedereen op dezelfde golflengte en loop je deze week een enorme zuurmond tegen het lijf. Wat er ook gebeurt, laat hierdoor niet je dag vergallen. Op liefdesgebied is dit een mooi moment om te bekijken wat de volgende ronde wordt binnen de relatie. Wat kan worden uitgevoerd en wanneer? Leuk om samen een beetje voorpret te hebben. Single? Graai niet om de drie seconden naar je telefoon. En al helemaal niet als diegene je een berichtje stuurt. Laat de ander ook gerust maar eens een halve dag op antwoord wachten en zich tandenknarsend afvragen of je überhaupt nog wel geïnteresseerd bent.

Maagd
23 augustus - 22 september
Qua financiën is het handig om nu je planning om te gooien. Niet dat alles op de schop moet, een paar kleine aanpassingen zijn genoeg om beter rond te kunnen komen en meer over te houden. Op relatiegebied vat je redelijk snel vlam. Je partner hoeft maar even verkeerd te kijken en je staat als een furie te briesen. In de slaapkamer gaat het er gelukkig net zo heet aan toe. Schuimblusser paraat. Of twee. Over heet gesproken, op je werk loop je het vuur uit je sloffen, 's avonds en in het weekend moet je echt even bijtanken. Misschien wordt het tijd voor een paar helpende handen erbij?

Weegschaal
23 september - 22 oktober
In het dagelijks leven kun je je soms wat nutteloos voelen. Kom op die momenten in actie en ga wat nuttigs doen. Ja, zo simpel kan het zijn. Neem bijvoorbeeld je telefoon, computer of tablet, die is hard toe aan een grote schoonmaak. Niet in de zin van een lapje eroverheen en de vette vingers eraf, maar echt even alle bestanden door om bepaalde dingen weg te gooien of juist op te slaan. Ga er gewoon even een uurtje of twee voor zitten. Muziekje aan, toastje erbij, huphup, zo gebeurd. Op je werk gaat het er heel wat trager aan toe. Mails komen niet aan of zijn belachelijk lang onderweg. Als je iets verwacht dat uitblijft, waag er dan gerust even een mailtje aan. Oh, wacht…

Schorpioen
23 oktober - 22 november
Juist omdat je zo nieuwsgierig bent en graag de onderste steen boven haalt, heb je door de jaren heen veel mensenkennis opgedaan. En die komt je nu heel goed van pas! Je schatje zit niet zo lekker in zijn of haar vel maar hoeft jou hierover niets te vertellen. Je hebt zo je weetgrage vinger erachter gepulkt en op de zere plek gelegd. Op je werk zijn er veranderingen gaande die nu al duidelijk voelbaar zijn. Wat dit alles voor jou betekent laat zich helaas nog even raden. Het kan geen kwaad om alvast rond te kijken naar iets anders, maar het is wel onverstandig om nu al actie te ondernemen. Laat de boel maar lekker sudderen en tot snot koken.

Boogschutter
23 november - 21 december
Het thuiszitten begint je steeds meer op te breken, hoogste tijd voor wat meer actie buiten de deur. Samen met je geliefde kun je best iets leuks ondernemen. Als beloning voor het wekenlang elkaars CO2 inademen: eindelijk weer eens lekker de buitenlucht in. En dan niet slechts even een halfuurtje heen en weer naar de buurtsuper maar echt even flink uitwaaien ergens waar het mag. En waar het niet te duur is, want vooral je lief moet even flink op de kleintjes letten. Een dubbeltje op zijn kant. Jij gaat wat dat betreft iets beter, ook op je werk. Er zijn leuke dingen naar je onderweg die je ook echt motiveren. Minder motiverend is die ene vriend(in) die momenteel voor elke oplossing een probleem weet. Goede instelling. Niet.

Steenbok
22 december - 20 januari
Hé, wat krijg jij nu weer op je bord gekwakt? Hier, een grote dikke onverwachte kostenpost. Smakelijk eten. Onverwachte schade of andere defecten kunnen nu flink in de papieren lopen en als je al een relatie hebt is dit niet bepaald iets wat helpt. Wederzijdse irritaties in combinatie met financiële malheur is geen formule voor huiselijk geluk. Gelukkig gaat het weer voorbij, maar jullie moeten er wel even doorheen. Lieslaarzen aan en baggeren maar! Op je werk glijd je juist overal lekker doorheen. Geen enkel struikelblok haalt jou onderuit. Het is eerder andersom, je ruimt elke hindernis vakkundig uit de weg. Irritante collega? Niet te lang bij stilstaan. Die was je thuis meteen uit je haar, lekker fris.

Waterman
21 januari - 20 februari
Waar je lief voorheen nog weleens driftig kon worden, lijkt hij of zij zich momenteel minder druk te maken om die dingen. Als jij dat nou ook doet wordt het zomaar een stuk gezelliger in huis. Op financieel gebied verandert er weinig voor je deze week, maar op je werk des te meer. Diverse werknemers krijgen de zak of stappen zelf op. Eén en ander moet toch opgevangen worden, dus komen ze bij jou. Alsjeblieft, een bult extra werk en veel plezier ermee. Hoewel je het liefst de kachel ermee aanmaakt, toon je toch je goede wil. Laat het niet te lang duren! Heb je trouwens al een goed antivirusprogramma op je computer? Go get one, nu het nog kan.

Vissen
21 februari - 20 maart
Jij en je liefje vinden het helemaal niet erg dat iedereen nog redelijk op zichzelf is. Juist nu hebben jullie meer dan ooit behoefte aan elkaar, zelfs al die weken quarantaine hebben geen wig tussen jullie kunnen drijven. Eigenlijk zijn jullie alleen maar meer naar elkaar toegegroeid. Op financieel gebied kun je wegens pech, geklungel of schade veroorzaakt door anderen een flinke domper verwachten. Van de verzekering hoef je weinig te verwachten, want: eigen risico, dus beter voorkomen dan genezen. Op je werk worden er nieuwe regels ingevoerd waar je het allerminst mee eens bent maar helaas wel naar zult moeten schikken. Meehobbelen met de kudde, thuis werken is zo gek nog niet!

Ram
21 maart - 20 april
Je geduld wordt enorm op de proef gesteld. Alles wat je graag wil loopt vertraging op. Postzendingen, e-mails, klussen die gedaan moeten worden, een reactie van je geliefde of iemand die je graag als geliefde zou hebben. Alles staat in de slakkenmodus behalve jij. Adem in, adem uit, Ram en pas je zoveel mogelijk aan je omgeving aan want andersom gaat niet gebeuren. Een complimentje van je werkgever zit er ook al niet in dus tijd om maar weer eens op je eigen toeter te blazen. Gewoon laten zien dat je goed bent en dat je dat zelf ook vindt. Iémand moet je toch een beetje motiveren? En anders kijk je gewoon even naar je bankrekening, daar word je ook heel vrolijk van deze week. Extra inkomsten, katsjing!

Stier
21 april - 20 mei
Er is veel te doen in huis, dus hoogste tijd om je handen eens flink uit de mouwen te steken. Ja, ook bij geen zin of lekker weer. Gewoon even doen, anders blijft die klus boven je hoofd hangen en kom je nooit echt helemaal tot rust. Op liefdesgebied is er veel te doen om geld. Jij doet het op dit gebied beter dan je schatje, die komt wat dat betreft uit een ei: moet nog veel leren. Op het persoonlijke vlak zijn er een aantal dingen die je wilt veranderen. Prima om hier nu al mee te beginnen maar verwacht niet direct resultaat. Hoewel een en ander tijd nodig heeft om te groeien en bloeien is de kans van slagen wel heel groot, dus laat je niet ontmoedigen. Je auto maakt vreemde geluiden, dit belooft niet veel goeds! Boeien. Lekker op de fiets.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief
Ontvang één keer per week alle &C updates!
Het is vereist de inschrijving te bevestigen door dit vakje aan te vinken.
GO
Bedankt voor je inschrijving voor de nieuwsbrief!
Vanaf nu ontvang je de nieuwsbrief.
Bestel nu &C's nieuwste editie
&C's juninummer 'Oh oh libido' is uit!
Bestel nu voor € 6,95
Wees slim en word abonnee!
12x &C Magazine op je deurmat
Bekijk alle deals

Gerelateerd

Geen probleem!
&C maakt gebruik van cookies. Als je verder leest, ga je daarmee akkoord. Meer info »

We love cookies

Deze website maakt gebruik van cookies.
Geen probleem!

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over je gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse.

Wanneer je gebruik blijft maken van andc.tv gaan wij ervan uit dat je hiermee akkoord bent. In onze privacy voorwaarden vind je een beschrijving van al onze cookies.