Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #20
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #17
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #18
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #15
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #23
Psyche
Sterrenstof: jouw liefdeshoroscoop voor week #12
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #37
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #36
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #25
Psyche
Sterrenstof: jouw liefdeshoroscoop voor week #15
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #3
Psyche
Sterrenstof: jouw liefdeshoroscoop voor week #20
Psyche
Sterrenstof: jouw liefdeshoroscoop voor week #8
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #22
Psyche
Sterrenstof: jouw liefdeshoroscoop voor week #10
Psyche
Sterrenstof: jouw liefdeshoroscoop voor week #7
Psyche
Sterrenstof: jouw liefdeshoroscoop voor week #18
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #2
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #39
Psyche
Sterrenstof: jouw liefdeshoroscoop voor week #13
Psyche
Sterrenstof: jouw liefdeshoroscoop voor week #19
Psyche
Sterrenstof: jouw liefdeshoroscoop voor week #17
Psyche
Aha: dit is het verschil tussen je Chinese en je westerse sterrenbeeld
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #21
Psyche
Sterrenstof: jouw liefdeshoroscoop voor week #16
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #26
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #7
Psyche
Sterrenstof: jouw liefdeshoroscoop voor week #9
Psyche
Sterrenstof: jouw liefdeshoroscoop voor week #14
Psyche
Sterrenstof: jouw liefdeshoroscoop voor week #21
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #4
Meer bekijken
  1. Psyche
  2. › ›
  3. Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #22
Psyche

Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #22

Daar is-ie weer: de weekhoroscoop. Dit is wat de sterren komende week voor jou in petto hebben.

24-5-2020 19:00
Tekst: Nathalie Kriek

What's up this week? Iedere week een nieuwe weekhoroscoop die vertelt wat jou te wachten staat.

Lees ook: Niet te breken: deze sterrenbeelden zijn goed in lange relaties

Tweelingen
21 mei - 20 juni
Op je werk steek je iemand graag de helpende hand toe. Hoewel dit zeer gewaardeerd wordt loopt er één uitzuiger tussen die misbruik van je goedheid probeert te maken. Trap er niet in! Op financieel gebied staan je leuke ontwikkelingen te wachten. Een lollige loonsverhoging of een lekkere bonus. Hoe dan ook, je wordt er heel enthousiast van. Zó enthousiast dat je van schrik alles direct uitgeeft. Vooral aan kleding en schoenen. Op liefdesgebied zou dit een superchille week kunnen zijn om er samen even op uit te gaan. De hotels zijn ook weer open, dus beetje jammer dat je net je hele budget erdoor hebt gejast bij de Zara. Nou ja, samen een gezinsbak kibbeling naar binnen prakken is ook gezellig.

Kreeft
21 juni - 22 juli
Je lief leert je al aardig kennen. Zodra de sixpacks cola en energy naar binnen worden geduwd, de dozen chocola en palets koek naar binnen worden geschoven weet hij of zij al hoe laat het is. Tijd voor Netflix en rust aan je hoofd. Je partner laat je dan ook braaf je eigen ding doen onder je dekentje. Juist omdat jullie kunnen lezen en schrijven met elkaar blijft het ook op dit soort momenten gezellig in huis. Qua financiën zouden de dingen wel wat beter kunnen. Je wacht dan ook met smart op je vakantiegeld. Probeer het echter niet uit te geven voor je het gevangen hebt. Op je werk ben je behoorlijk populair, maar je verstand ligt ergens onderin de heg. Je bent er totaal niet bij met je gedachten.

Leeuw
23 juli - 22 augustus

Zowel op je werk als binnen je vriendenkring krijg je het ene verzoek na het andere. Iedereen loopt te bedelen om aandacht en aan je te trekken voor allerlei hand- en spandiensten. Goed als je bent wil je niemand nee verkopen, dus sleep je jezelf er op je tandvlees maar weer naartoe. Waar trek je de grens Leeuw? Op financieel vlak gaat het prima. Dat wil zeggen: met de inkomsten. De uitgaven kunnen wel wat minder, maar dat weet je zelf ook wel. Op liefdesgebied is alles oké, jullie vinden het nog steeds heerlijk om samen te zijn al is je geliefde wel een tikkie jaloers deze periode. Ach, zolang het niet ziekelijk wordt… Wees voorzichtig met alcohol, twee wijntjes en je bent compleet kachel.

Maagd
23 augustus - 22 september
Hoewel iemand je het bloed onder je vers gezette acrylnagels vandaan haalt, lukt het je prima om een pokerface op te zetten. Qua werk groeien de dingen je boven het hoofd, maar ook dit laat je aan niemand merken. Zo ga je steeds een klein stukje over je eigen grenzen heen. Voorkom dat de bom barst en pak op tijd je rust. Of vraag hulp. Zorg dat je fit en gezond blijft want dat het zo druk is op je werk, is een goede voorbode voor de naaste toekomst, zowel met het oog op je carrière als op je bankrekening. In de liefde gaat het ook prima. Ben je nog single? Voor het geval dat je denkt dat je verliefd bent: Je bent in lust. Niet in love.

Weegschaal
23 september - 22 oktober
Je zit wat laag in je energie waardoor je deze week nogal snel op je tenen bent getrapt. Bij het minste of geringste sta je op je achterste benen en dat terwijl je nu juist zo'n behoefte hebt aan rust. Op financieel gebied heb je de neiging jezelf te troosten met mooie, dure spullen die je je eigenlijk nu niet kunt veroorloven. Probeer je zoveel mogelijk te richten op een vriendschap die je blij maakt, hierin vind je nu je ontspanning. En op je werk, want de kans dat je hierin kunt uitblinken is groot. Durf je kop dus maar gerust boven het maaiveld uit te steken. Creativiteit en originaliteit worden absoluut beloond. Laten deze kwaliteiten nu helemaal op jou van toepassing zijn!

Schorpioen
23 oktober - 22 november
Nou mag je weer wat vaker naar buiten, heb je er geen zin in. Althans, niet op doordeweekse dagen. Het weekend daarentegen ben je niet naar binnen te knuppelen. Verder is dit een fantastische week om nieuwe successen te boeken op je werk. Je bent momenteel enorm scherp en alert waardoor de kleinste details je opvallen. En anders graaf je net zo lang tot je zelf iets gevonden hebt waar je je voordeel mee kunt doen. Probeer nu ook echt door te pakken! Op financieel gebied hoef je je geen zorgen te maken. Er komt voldoende binnen om goed van rond te komen en je hoeft er niet eens voor te buffelen. Hetzelfde geld voor minder uren werk, lekker hoor.

Boogschutter
23 november - 21 december
Er staan afspraken gepland met vrienden en familieleden die je al een poosje niet had gezien. Hoogste tijd om elkaar weer even face to face te spreken! Op financieel gebied zijn er nieuwe mogelijkheden maar deze zul je niet vanzelf in je schoot geworpen krijgen, je zult er zelf achteraan moeten. Snif, snif, ruik je dat? Dat is je slappe was. Je zit er goed in, Boog! En als je een beetje je best doet binnenkort dus nóg beter. Ondanks alle leuke dingen die je deze periode staan te wachten kan je het niet laten om toch nog regelmatig te tobben. Over je werk, je gezin, familie, toekomst, alle ellende die je je kunt bedenken komt voorbij. Zonde van  je tijd. Zo niet nodig.

Steenbok
22 december - 20 januari
Op je werk kun je deze week ge-welles-nietes verwachten. Blijf vooral kalm, je stem verheffen werkt alleen maar averechts en meteen je hooivork trekken is sowieso niet chic. Wie er uiteindelijk gelijk krijgt valt nog te bezien, houd voor alle zekerheid een slag om de arm. Verder is er een aardig cadeautje te verwachten van iemand in je naaste omgeving die jou erg waardeert. Niets om je voor te generen of je ongemakkelijk bij te voelen. Wees blij dat je iets krijgt en zeg gewoon dankjewel zonder er ook direct weer iets voor terug te willen doen. Hoe stijlvol je je ook naar de buitenwereld presenteert, in je huis kan het allemaal wel iets netter. Tijd zat gehad om op te ruimen, maar toch nog niet gedaan. Foei.

Waterman
21 januari - 20 februari
Je bent momenteel meer met anderen bezig dan met jezelf. Sociaal en behulpzaam als je bent sta je zowel thuis als op het werk voor iedereen klaar maar wat je zelf nu eigenlijk nodig hebt ontgaat je finaal. Natuurlijk weet je best wat je wilt, maar je gunt jezelf niet de tijd om er ook daadwerkelijk voor te gaan. Of is er misschien iemand anders die constant als een rijdende hond aan je enkels hangt waardoor je de volgende stap niet kunt zetten? Iets om over na te denken misschien? In de liefde gaat alles voor de wind. Jullie kennen elkaar van haver tot gortepap met basterdsuiker en stroop. Jullie weten exact van elkaar wat de ander nodig heeft en wanneer. Weinig, deze week, dus laat elkaar maar even lekker met rust.

Vissen
21 februari - 20 maart
Op je werk is het een gekkenhuis momenteel. Hoezo lockdown? Alles en iedereen loopt rond en achter je langs. Anderhalve meter afstand alsjeblieft! Niemand verkoudheidsklachten? Wat boeit het dan ook. Je collega's worden steeds makkelijker en jijzelf ook. Blijf toch een beetje op je hoede Vis, je weet maar nooit. Ook privé komen de mensen weer graag en vaak bij je thuis om gezellig samen te borrelen en je koelkast leeg te vreten. Die quarantaine was eigenlijk zo gek nog niet. Single? Dan zonder je je liever af met je nieuwe date. Ook hier is enige voorzichtigheid geboden, corona blijkt seksueel overdraagbaar.

Ram
21 maart - 20 april
Op financieel gebied kun je het beter even rustig aan doen. Dit is geen goed moment om nieuwe projecten te starten of belangrijke beslissingen te nemen. Sterker, je hebt nog geld tegoed van bepaalde mensen. Voor je een nieuwe stap neemt, dient dit eerst afgehandeld te worden. Wie ga je hiervoor als eerste aan zijn staart trekken? Op het gebied van werk schiet het allemaal niet zo op deze week en dit ligt voornamelijk aan jezelf. Je bent retecreatief maar een überkritische houding en een chronische social media-verslaving gaan nu eenmaal niet samen. Op het persoonlijke vlak is het verstandig om eerst goed na te denken voor je iets zegt of doet. Of post. Grote kans dat je achteraf spijt krijgt als je nu te veel op je impulsen vaart.

Stier
21 april - 20 mei
Je bent het individuele leven eerlijk gezegd wel zat; hoogste tijd voor een klein verantwoord anderhalvemeterfeestje. Nodig gerust wat mensen uit als je dat graag wilt, zolang het aantal beperkt blijft en je niet in elkaars aura zit moet dat gewoon kunnen. Ramen open voor de ventilatie en aan de voorkant een interview over al dan niet aanwezige snottebellen. Pompje desinfecterende gel bij de deur en have fun! Op financieel vlak is dit een goed moment om nieuwe projecten in werking te zetten. Wat wil je graag bereiken en wat moet je hier zelf voor doen (of laten)? Er zijn meer mogelijkheden dan je denkt. Heb je al een relatie, is dit ook een goed moment voor een volgende stap.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief
Ontvang één keer per week alle &C updates!
Het is vereist de inschrijving te bevestigen door dit vakje aan te vinken.
GO
Bedankt voor je inschrijving voor de nieuwsbrief!
Vanaf nu ontvang je de nieuwsbrief.
Bestel nu &C's nieuwste editie
&C's juninummer 'Oh oh libido' is uit!
Bestel nu voor € 6,95
Wees slim en word abonnee!
12x &C Magazine op je deurmat
Bekijk alle deals

Gerelateerd

Geen probleem!
&C maakt gebruik van cookies. Als je verder leest, ga je daarmee akkoord. Meer info »

We love cookies

Deze website maakt gebruik van cookies.
Geen probleem!

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over je gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse.

Wanneer je gebruik blijft maken van andc.tv gaan wij ervan uit dat je hiermee akkoord bent. In onze privacy voorwaarden vind je een beschrijving van al onze cookies.