Psyche
Sterrenstof: dit zegt de jaarhoroscoop over jouw financiën in 2020
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #39
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #20
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #4
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #25
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #4
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #21
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #15
Beauty
Deze lippenstift past het best bij jou volgens je sterrenbeeld
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #13
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #8
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #51
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #40
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #5
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #36
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #42
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #37
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #15
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #11
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #17
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #41
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #50
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #44
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #46
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #19
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #23
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #7
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #35
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #48
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #3
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #6
Meer bekijken
  1. Moods
  2. Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #22
Psyche

Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #22

Daar is-ie weer: de weekhoroscoop. Lekker Tweelingen, deze week valt alles op zijn plaats. Pak maar een notitieblok voor al je ideeën, want creatief ben je ook. Dit is wat de sterren deze week voor jou in petto hebben. 

27-5-2019 08:00
Tekst: Nathalie Kriek, fotografie: Frank Brandwijk

What's up this week?  Iedere week een nieuwe weekhoroscoop die vertelt wat jou te wachten staat.

Lees ook: Lekker lebberen: dit is hoe je zoent volgens je sterrenbeeld 

Tweelingen
21 mei - 20 juni
Als je al even niet meer wist hoe je bepaalde dingen diende aan te pakken, kun je ervan op aan dat hier deze week verandering in zal komen. Je creativiteit neemt met de dag toe, waardoor je nu door het minste of geringste geïnspireerd raakt. Plotseling krijg je diverse a-ha momenten waardoor je zomaar wél weet je hoe je dat probleem op je werk dient aan te pakken, welk nieuw gericht je kunt maken, in welke kleuren je je haar wilt verven of wat je met je keukenkastjes wilt. Dat het allemaal niet doorsnee wordt moge duidelijk zijn, maar hee. Niemand heeft gezegd dat je voor eenheidsworst moest gaan! O ja, mocht je geïnspireerd raken door het idee dat je je lief met een grote boog de deur uit moet bonjouren, wacht hier dan toch nog maar even mee. Er valt nog veel te redden met een goed gesprek; toedeledokie zeggen kan altijd nog.

Kreeft
21 juni - 22 juli
Je begint je steeds meer te realiseren wie belangrijk voor je is, wie dit eigenlijk nooit geweest is en wie dit ook nooit zal zijn. Hoewel dit niet direct bij je binnenkomt als iets leuks, kun je je afvragen of het werkelijk zo negatief is als je misschien denkt. Het scheelt je sowieso een berg tijd aan het communiceren met iemand die het eigenlijk allemaal geen ruk uitmaakt wat je zegt en wie misschien zelfs wel stiekem in zijn of haar klamme vuistje lacht als het even iets minder met je gaat. Daarentegen kun je nu meer aandacht besteden aan degenen die dit wél echt verdienen! De kans is groot dat je nu de mooiste dingen maakt van klei, verf, stof of ander materiaal waar je eerder nog bang of vies van was. Heb je kinderen? Die vinden het ook prachtig om mee te doen! Blijf er wel bij (je kent ze!) anders zitten de spetters en klodders straks tot in de kieren van je behang; nét iets te veel creativiteit voor dit moment.

Leeuw
23 juli - 22 augustus
Dat continu heen en weer kachelen van hier naar daar moet nu maar even over zijn; hoogste tijd voor ontspanning! Boekje lezen, filmpje kijken, lekker in je bloterd een uur of twee weken in bad tot elke vingertop op vers gekookte uitgetufte vermicelli lijkt. Kortom; neem de tijd voor jezelf. Waarom altijd maar voor iedereen zeeën van tijd uittrekken terwijl je zelf soms amper de tijd neemt om te eten, douchen en zelfs te slapen. In de liefde hapert het een beetje, maar eigenlijk komt dat wel even goed uit. Alles wat je nu zegt is toch bij voorbaat al fout, dus kun je net zo goed even iets voor jezelf gaan doen. Single leeuwen zitten hun prooi momenteel van afstandje te observeren. Wat vindt diegene leuk? Waar gaat hij/zij vaak naar toe? Met wie gaat hij/zij om en hoe kun jij daar het best zo onopvallend mogelijk ook je reet indraaien? 

Maagd
23 augustus - 22 september
Het is belangrijk om bepaalde verwachtingen die je hebt met betrekking tot bepaalde personen of situaties hier en daar een klein beetje bij te stellen. Je maakt de dingen in gedachten echt veel mooier dan ze daadwerkelijk zijn en je weet wat daar meestal het gevolg van is: BENG! Deksel op je grote nosso. Vraag jezelf dus niet af: “waarom overkomt mij dit nu weer”, maar bedenk je liever waarom je jezelf vaak zo laat meevoeren door je (dag)dromen. Volgens de sterren zie je alles door een multifocale roze bril waardoor het je momenteel nogal aan praktisch inzicht ontbreekt. In de liefde en op financieel gebied ziet alles er gelukkig goed uit voor je. En laat dit nu juist de twee onderwerpen zijn waar je je wél zorgen om maakt. Onnodig dus!

Weegschaal
23 september - 22 oktober
Waarom zou je je helemaal uit de naad hollen om aan andermans verwachtingen te voldoen? Rennen zij zich ook de blubber om het jou naar de zin te maken? Vooral op je werk dien je nu extra alert te zijn op collega’s die misbruik willen maken van je goedheid. Wat is er aan de hand? Hebben ze stront aan hun vingers waardoor ze het zelf niet kunnen? Zitten ze tot hun speknek in het gips? Nee toch? Je bent zó ontzettend goed in wat je doet, dat het hoog tijd wordt dat je dit zelf ook eens gaat inzien. Deel ook vooral geen ideeën met anderen. Deze zijn namelijk van dusdanig kaliber dat iemand er gemakkelijk mee aan de haal zou kunnen gaan. Op financieel gebied kun je even opgelucht ademhalen: no stress! En de liefde? Gaat ook goed! Jullie gaan binnenkort lekker samen op reis. Single weegschaaltjes blijven nog even alleen, maar gelukkig niet eenzaam!

Schorpioen
23 oktober - 22 november
Als je tong nog niet op je wreef hangt, dan gaat dit deze week nog wel gebeuren. Je begint langzamerhand behoorlijk uitgeput te raken en dat heb je voornamelijk geheel aan jezelf te danken; je bent zelf degene die overal ‘ja’ op zegt en je bent ook echt zélf degene die er zo’n warrige planning op na houdt. Orde, schorpioen. Structuur! Qua werk ben je wel degelijk op de goede weg, maar waak ervoor dat je jezelf niet voorbij raast. Op financieel gebied hink je nog van het ene op het andere been. Moet je nu sparen of shoppen…het beste is om je saaf nog even te bewaren tot halverwege de zomer, dan wordt pas echt duidelijk hoeveel je te besteden hebt. Gebonden schorpioenen kunnen deze week flink wat romantiek verwachten, terwijl je als single scorpio nog even moeten wachten voor je weer eens vlinders voelt fladderen. Nog even jezelf kietelen dus.

Boogschutter
23 november - 21 december
Je zit er een beetje doorheen en bent hard aan vakantie toe. Het is bij jou vaak alles of niets waardoor je soms net te weinig tijd neemt om weer op adem te komen. En daar zit je dan. Puffend als een oude geit. Op je platte pruim. Hoewel je geliefde jouw steun op bepaalde vlakken nu eigenlijk best heel goed zou kunnen gebruiken, zet hij/zij zichzelf toch (weer) even op  de tweede plaats om jou mee op sleeptouw te nemen. Jawel, jullie gaan er even lekker tussenuit samen. En dat terwijl je financieel gezien momenteel eigenlijk beter even zuinig aan kunt doen. Ondanks er een verbetering in aantocht is: niet teveel brassen! Qua werk is het een goed moment om weer eens wat knopen door te hakken, maar dit hoeft niet per se direct. Wel kun je er nu alvast even rustig over nadenken. Bij de single Bogen is het nog even saai in de bedstee, maar in augustus zijn de rapen gaar! 

Steenbok
22 december - 20 januari
Doordat je de afgelopen tijd vaak extra hebt gewerkt, kun je hier nu de rijpe vruchten van plukken. Dikke, vette, sappige vruchten, die helaas ook snel weer op zijn. Hap, slik, weg. Toch zijn er deze week niet veel problemen te verwachten op financieel gebied. Hoewel het nogal op en neer gaat, weet je toch telkens weer een oplossing te bedenken waardoor je kritieke dagen toch netjes weet te overbruggen. Hoewel je nogal stijf bent in je opvattingen momenteel (waarom zou je überhaupt open staan voor verbetering?) ga je op je werk weer eens als een trein. Je concentratie is werkelijk top, net als je planning. Zo hoog als je arbeidsethos ligt momenteel, zo laag is je irritatiegrens in de liefde. Je poepie hoeft maar even verkeerd te kijken of een geluidje te maken of je flipt ‘m al de pan uit. Ademhalen for f*ck sake! Moet dat nu? 

Waterman
21 januari - 20 februari
Hoewel je voor een aantal lastige keuzes staat, begin je wel steeds meer duidelijkheid te krijgen voor jezelf over wat je nu eigenlijk wilt. In elk geval begin je steeds meer een staart te krijgen van de dingen die je níet meer wilt, dus moet het niet al te moeilijk voor je zijn om hier zo zoetjes aan lekker een eind aan te breien. Immers, wie wil er een staart? Verder ben je deze week nogal emo, wat het lastig voor je maakt bepaalde dingen uit te spreken. Vooral tegen bepaalde mensen slik je het liefst nog even wat woorden in die je eigenlijk vol in hun gezicht zou moeten blaffen. Maar nee. Je bent weer eens te lief. Ga in elk geval even lekker met je partner op stap. Hij/zij begrijpt je als geen ander en dat terwijl je tegen hem of haar wél je grote moffo durft open te trekken. Ontspanning is nu waar je het meeste baat bij hebt. Vooral na dat gesodemieter op je werk met die vastlopende shit en andere haperende meuk. 

Vissen
21 februari - 20 maart
Je bent snel afgeleid en niet alleen op je werk. Ook wanneer je partner thuis hele verhalen tegen je afsteekt, heb jij daarna geen enkel idee van wat hij of zij allemaal gezegd heeft. Sterker nog; je hebt het niet eens gehóórd! Schijt irritant natuurlijk voor je flappie die nu wel héél sterk de indruk krijgt dat het je echt geen ene moer interesseert wat hij of zij allemaal in de rondte kletst. Wellicht komt het doordat je je zelf nogal wat zorgen maakt momenteel. Probeer de dingen wat meer los te laten, of er in elk geval met iemand over te praten. Hoogst waarschijnlijk gaat het namelijk om dingen waar je zelf geen zak invloed op hebt dus is het sowieso zonde van je tijd. Single vissen gaan een heerlijke zomer tegemoet, maar wel zonder nieuw lief; die komt pas rond de herfstmaanden aankakken. Gelukkig kun je deze week wel al diverse leuke plannen uitstippelen met je vrienden. 

Ram
21 maart - 20 april
Eindelijk valt alles op zijn plek.  Na lang twijfelen weet je nu eindelijk welke weg je moet inslaan. En voor de verandering is dit nu eens een redelijk net geplaveid straatje in plaats van het ondoorgrondelijke moeras waar je normaliter voor kiest. Eindelijk heb je eens niet de behoefte om voor het onmogelijke te gaan. In de liefde wordt het behoorlijk knus deze week; eindelijk weer eens tijd voor elkaar! Echter qua werk is het wel nog even stressen. Niet dat je de dingen nu met bakken vol tegenzin doet, maar wel is het momenteel nogal véél. En als je daarnaast ook nog redelijk vaak wordt gestoord door een stelletje “kletsgragen” in je nabije omgeving, dan wil het nogal eens gebeuren dat de spatie op je toetsenbord voortdurend de lul is. Sjeesz Ram, kun je nóg harder tikken?

Stier
21 april - 20 mei
In de liefde gaat het er lekker relaxed aan toe. Dat wil zeggen; jij en je schat laten elkaar lekker met rust. Ieder doet zijn eigen ding en dat is voor het moment dikke prima. Op het financiële vlak is het wel belangrijk om direct actie te ondernemen. Misschien heb je de neiging om bepaalde rekeningen nog even lekker voor je uit te schuiven, maar dat is dus niet echt een goed idee. Betalen, tauro! Binnen de familie of je kennissen kring zijn een aantal types op bepaalde vlakken het niet helemaal met je eens. Gelukkig ben je sterk genoeg om niet als een zwabberende jaknikker achter hen aan te lopen. Desondanks doe je alsof je dit wel doet. Je geeft ze gelijk, maar trekt alsnog je eigen plan. In elk geval ontwijk je nu wel die oeverloze discussie waar je zó géén behoefte aan hebt. Joe!

Gerelateerd

Geen probleem!
&C maakt gebruik van cookies. Als je verder leest, ga je daarmee akkoord. Meer info »

We love cookies

Deze website maakt gebruik van cookies.
Geen probleem!

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over je gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse.

Wanneer je gebruik blijft maken van andc.tv gaan wij ervan uit dat je hiermee akkoord bent. In onze privacy voorwaarden vind je een beschrijving van al onze cookies.