Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #20
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #17
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #18
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #15
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #23
Psyche
Sterrenstof: jouw liefdeshoroscoop voor week #12
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #37
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #36
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #25
Psyche
Sterrenstof: jouw liefdeshoroscoop voor week #15
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #3
Psyche
Sterrenstof: jouw liefdeshoroscoop voor week #20
Psyche
Sterrenstof: jouw liefdeshoroscoop voor week #8
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #22
Psyche
Sterrenstof: jouw liefdeshoroscoop voor week #10
Psyche
Sterrenstof: jouw liefdeshoroscoop voor week #7
Psyche
Sterrenstof: jouw liefdeshoroscoop voor week #18
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #2
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #39
Psyche
Sterrenstof: jouw liefdeshoroscoop voor week #13
Psyche
Sterrenstof: jouw liefdeshoroscoop voor week #19
Psyche
Sterrenstof: jouw liefdeshoroscoop voor week #17
Psyche
Aha: dit is het verschil tussen je Chinese en je westerse sterrenbeeld
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #21
Psyche
Sterrenstof: jouw liefdeshoroscoop voor week #16
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #26
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #7
Psyche
Sterrenstof: jouw liefdeshoroscoop voor week #9
Psyche
Sterrenstof: jouw liefdeshoroscoop voor week #14
Psyche
Sterrenstof: jouw liefdeshoroscoop voor week #21
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #4
Meer bekijken
  1. Psyche
  2. › ›
  3. Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #21
Psyche

Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #21

Daar is-ie weer: de weekhoroscoop. Dit is wat de sterren deze week voor jou in petto hebben.

18-5-2020 08:00
Tekst: Nathalie Kriek

What's up this week? Iedere week een nieuwe weekhoroscoop die vertelt wat jou te wachten staat.

Lees ook: Niet te breken: deze sterrenbeelden zijn goed in lange relaties

Stier
21 april - 20 mei
Op financieel gebied heb je er weleens slechter voor gestaan. Vooral na de twintig
ste kun je kansen en giften verwachten: happy days! Ook op je werk heb je een bofje, je werkgever of leidinggevende gunt je een klus waar anderen voor in de rij zouden staan. Hoewel je lekker druk bent, is het allemaal goed te behappen en heb je ook weer wat meer tijd voor je lief, en wat dacht je van je vrienden. Met een spatscherm voor je tronie kunnen jullie elkaar gewoon weer zien, hoe fijn is dat. Op het persoonlijke vlak is het nu niet aan te raden om iets nieuws te beginnen. Je bent nu heel enthousiast, maar morgen is dit alweer een heel stuk minder.

Tweelingen
21 mei - 20 juni
Bepaalde contacten verlopen niet helemaal lekker, maar een directe oplossing is helaas niet voorhanden. Je kunt het beter even laten voor wat het is en het balletje bij de ander leggen. Gelukkig heb je genoeg andere dingen te doen, sporten bijvoorbeeld. Is de gym nog niet open? Koop een springtouw. In, spin, de bocht gaat in, goed voor je conditie en het is nog leuk ook. De tweede helft van de week komen er nieuwe kansen op financieel gebied. Wel goed uit je doppen blijven kijken want wat je niet ziet kun je ook niet pakken. Op je werk heb je de grootste lol om een collega die weer eens gortdroog uit de hoek komt. Wat een heerlijk figuur is het toch, je lacht je slap met die gast.

Kreeft
21 juni - 22 juli
Je krijgt steeds meer de behoefte om je nuttig te maken of vrijwilligerswerk te doen. Mensen die door de lockdown extra hard getroffen zijn op financieel gebied, bied je graag de helpende hand. Niet door zelf met bankbiljetten te gaan strooien, maar door je in te zetten voor één of meerdere goede doelen. In de liefde kun je zelf wel wat steun gebruiken. Een ruzie is inmiddels zó hoog opgelopen dat je niet meer weet hoe je terug naar beneden moet. Alsof je met hoogtevrees en een broek vol bovenop de zwarte piste staat. Praat erover met een goede vriendin of met je moeder. Over praten gesproken, dit is geen goed moment om communicatieapparatuur aan te schaffen. Telefoons, laptops, tablets, headsets, walkie talkies: allemaal storing of stuk.

Leeuw
23 juli - 22 augustus
Een vriend bespaart je een flinke schep geld door een reparatie uit te voeren aan je auto, telefoon of computer. Dat komt goed uit, nu kun je dat bedrag mooi uitgeven aan een cadeautje voor je geliefde met wie je – volgens hem of haar – iets goed te maken hebt. Ook al ben je nog steeds van mening dat het dit keer echt niet aan jou lag, van die pruillip in huis word je ook niet bepaald vrolijk. Hoewel je op werkgebied nu nog in een piek zit, zal de drukte begin juni gestaag afnemen. Voor de Leeuw in loondienst zal dit weinig verschil maken maar de zelfstandige Loekie kan beter alvast een appeltje voor de dorst wegzetten voor de meer schabberige weken die naderen.

Maagd
23 augustus - 22 september
Na een korte, iets mindere periode op financieel gebied, begint de boel nu weer langzaam aan te trekken en komt er af en toe weer een plukje pecunia naar je toe. Misschien doordat er een betalingsverplichting wegvalt of doordat je iets van waarde kunt verkopen. Denk niet 'het zal', elke euro is er één en wie het kleine niet eert is het grote niet weerd. Dus denk aan je karma! Op je werk kun je zomaar worden uitgezonden naar een nieuwe werkplek. Aan het einde van de gang, bovenaan de trap, in de bezemkast of voor het gemak op een heel andere locatie. Hoe dan ook is het even wennen. Gelukkig is je relatie top en kun je na werktijd fijn even je gal spuwen over alles wat je nu weer irriteerde vandaag aan de anderhalvemetermaatschappij.

Weegschaal
23 september - 22 oktober
Je bent helemaal in to spiritualiteit deze dagen en verdiept je dan ook graag wat meer in de wereld van astrologie, tarot, koffiedikkijken en haarwortellezen. Super fijn is het om tijdens het wandelen in de natuur af en toe een podcast over deze onderwerpen te luisteren, al blijft Instagram ook een fantastische databank om in te grasduinen. Je hebt hier ook alle tijd voor want in de liefde gaat het allemaal even niet te best. Ach ja, alles op zijn tijd. Wat gaan we eten vanavond? Je hebt echt zin in een nieuw recept. Uiteraard clean, bio, verantwoord en gezond, want in die fase zit je nu. O kijk, de uitdeelzakken Twixen, Marsen en Snickers zijn in de aanbieding. Keuzestress, we nemen ze allemaal.

Schorpioen
23 oktober - 22 november
Na wat geharrewar met iemand in je naaste omgeving heb je nu echt even de neiging om je telefoon uit te zetten en jezelf op te sluiten in de badkamer voor een uitgebreide douche- of badsessie. Water werkt nu extra ontspannend. Op het gebied van geld gaat het goed, maar er zijn te veel opties met betrekking tot het uitgeven ervan. Neem geen overhaaste beslissingen, bekijk goed welke aanbiedingen er zijn en wat de reviews zijn van de dingen die je wilt kopen. Qua werk heb je momenteel wat minder zelfvertrouwen en heb je de neiging opbouwende kritiek op te vatten als aanvallend. Hé, waar komt dat ineens vandaan? Zo niet nodig, Scorpio. Doe eens rustig.

Boogschutter
23 november - 21 december
Bij alles wat je doet is het verstandig om de dingen nog even extra te verifiëren. Of het nu gaat om e-mails, het maken van afspraken of internetbankieren: er sluipen nu gemakkelijk foutjes. Met een hoop gregel zijn die achteraf wel weer recht te zetten, maar daar heb je natuurlijk geen zak zin in. Beter voorkomen dan genezen dus. In de liefde gaat alles prima, zeker nu jullie er weer vaker samen op uit kunnen. Gezellig hoor, dat samen binnen hennen, maar een beetje je horizon verbreden is natuurlijk niet verkeerd. Qua financiën is het verstandig om grote projecten nog even in de ijskast te zetten en met het oog op werk ook. Niet omdat het kan, maar omdat het moet. Je hebt hier zelf namelijk de niet de hand in.

Steenbok
22 december - 20 januari
Hoewel je de afgelopen tijd meer vrije tijd hebt gehad dan je lief was, was dit nu niet direct de meest geschikte periode om je op een positieve manier te kunnen ontspannen. Er was veel sprake van onzekerheid en misschien ook wel van stress. Uit verveling wist je niets beters te verzinnen dan series bingen, zakken chips soldaat maken en bitterballen naar binnen proppen. Probeer nu wat vaker naar buiten te gaan en ook echt even je hoofd leeg te maken. Huur een bootje met je geliefde en neem een non-vette hap-picknickmand mee. Qua werk is er nog steeds sprake van onduidelijkheid, hier zul je je echt even bij moeten neerleggen.

Waterman
21 januari - 20 februari
Het ziet ernaar uit dat je deze week eindelijk weer je geliefde familieleden kunt zien en misschien zelfs – met de nodige veiligheidsvoorschriften – weer heerlijk kunt knuffelen. Hoewel je hier reikhalzend naar uitkijkt, heb je de neiging om op liefdesgebied juist achterom te kijken. Plotseling word je overvallen door irritaties van lang geleden waarvan je nog steeds de vlekken in je nek krijgt. En uiteraard moet dit ook uitvoerig worden gedeeld met je partner die natuurlijk de oorzaak is van deze historische ergernis. O, Aqua. Moeten we het hier echt serieus wéér over gaan hebben? Nee, je hebt nu vooral behoefte aan plezier en ontspanning. Dit vind je niet door in het verleden te wroeten.

Vissen
21 februari - 20 maart
De kans is groot dat iemand van je oude school bezig is met het organiseren van een reünie. Uiteraard zal deze wegens alle coronamaatregelen voorlopig niet kunnen plaatsvinden, maar dan weet je maar alvast wat er boven je hoofd hangt. Over reünies gesproken, wist je al dat je binnenkort je ex ergens tegen het lijf gaat lopen of iemand die sprekend op hem of haar lijkt? Laten we hopen op het laatste. Verder is dit een fijne week om met jezelf aan de slag te gaan. Niet met vaginaballetjes of vingerspeeltjes, maar vooral op het psychologische vlak. Hoogste tijd om wat concrete plannen voor jezelf op papier te zetten en te bekijken wanneer je wat bereikt wilt hebben.

Ram
21 maart - 20 april
Je relatie verloopt zo stroef als dikke stront door een trechter. Dat is natuurlijk niet de bedoeling, dus wat ga je hieraan doen, Ram? Qua gezondheid ga je steeds beter in je vel zitten en vind je zowaar een nieuwe manier van bewegen waar je superveel plezier in hebt. Op je werk is er nog steeds van alles te doen al is de druk er inmiddels wel een beetje af. Dit geeft je iets meer adempauze en de broodnodige vrije tijd. Op het financiële vlak is dit een goed moment om je openstaande rekeningen te betalen. Soms heb je de neiging om toch iets anders te kopen voor het geld dat eigenlijk voor de huur was bestemd. Laat de verhuurder maar even de paardenhik krijgen: onhandige keuze.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief
Ontvang één keer per week alle &C updates!
Het is vereist de inschrijving te bevestigen door dit vakje aan te vinken.
GO
Bedankt voor je inschrijving voor de nieuwsbrief!
Vanaf nu ontvang je de nieuwsbrief.
Bestel nu &C's nieuwste editie
&C's juninummer 'Oh oh libido' is uit!
Bestel nu voor € 6,95
Wees slim en word abonnee!
12x &C Magazine op je deurmat
Bekijk alle deals

Gerelateerd

Geen probleem!
&C maakt gebruik van cookies. Als je verder leest, ga je daarmee akkoord. Meer info »

We love cookies

Deze website maakt gebruik van cookies.
Geen probleem!

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over je gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse.

Wanneer je gebruik blijft maken van andc.tv gaan wij ervan uit dat je hiermee akkoord bent. In onze privacy voorwaarden vind je een beschrijving van al onze cookies.