Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #20
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #17
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #18
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #15
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #23
Psyche
Sterrenstof: jouw liefdeshoroscoop voor week #12
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #37
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #36
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #25
Psyche
Sterrenstof: jouw liefdeshoroscoop voor week #15
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #3
Psyche
Sterrenstof: jouw liefdeshoroscoop voor week #20
Psyche
Sterrenstof: jouw liefdeshoroscoop voor week #8
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #22
Psyche
Sterrenstof: jouw liefdeshoroscoop voor week #10
Psyche
Sterrenstof: jouw liefdeshoroscoop voor week #7
Psyche
Sterrenstof: jouw liefdeshoroscoop voor week #18
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #2
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #39
Psyche
Sterrenstof: jouw liefdeshoroscoop voor week #13
Psyche
Sterrenstof: jouw liefdeshoroscoop voor week #19
Psyche
Sterrenstof: jouw liefdeshoroscoop voor week #17
Psyche
Aha: dit is het verschil tussen je Chinese en je westerse sterrenbeeld
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #21
Psyche
Sterrenstof: jouw liefdeshoroscoop voor week #16
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #26
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #7
Psyche
Sterrenstof: jouw liefdeshoroscoop voor week #9
Psyche
Sterrenstof: jouw liefdeshoroscoop voor week #14
Psyche
Sterrenstof: jouw liefdeshoroscoop voor week #21
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #4
Meer bekijken
  1. Psyche
  2. › ›
  3. Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #20
Psyche

Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #20

Daar is-ie weer: de weekhoroscoop. Dit is wat de sterren deze week voor jou in petto hebben.

11-5-2020 08:00
Tekst: Nathalie Kriek

What's up this week? Iedere week een nieuwe weekhoroscoop die vertelt wat jou te wachten staat.

Lees ook: Niet te breken: deze sterrenbeelden zijn goed in lange relaties

Stier
21 april - 20 mei
Ga lekker even de buitenlucht in en geniet van het zonnetje. Frisse lucht en vitamine D, hoe slecht kan het zijn? Maak je niet al te veel zorgen, zolang je netjes de anderhalvemeterregel in acht neemt en je door anderen niet recht in je kanis wordt gehoest kan je weinig gebeuren. Op financieel gebied kun je deze week op een heel aparte manier een leuk extraatje verdienen. Naast je reguliere werkzaamheden doet zich een bijzondere kans voor waar je enorm blij van wordt, een leuk vooruitzicht! Voor zowel de gebonden als de single Stieren geldt: neem in de liefde geen overhaaste beslissingen. Leef lekker in het nu en laat straks gewoon maar op je af komen. Wie dan leeft, wie dan zorgt.

Tweelingen
21 mei - 20 juni
Op liefdesgebied mag het allemaal wel een fractie langzamer. Sommige dingen gaan je gewoon net iets te snel. Gelukkig word je op je wenken bediend, plannen waar je toch al niet zoveel zin in had vallen helaas in duigen. Top. Met je gezondheid is het een beetje kwakkelen geblazen. Je voelt je niet echt ziek maar ook niet helemaal honderd. Blijf vooral goed naar je lichaam luisteren. Eet niet te veel als je geen trek hebt en pak je rust wanneer je moe bent. Om erger te voorkomen was je wat vaker je handen tussendoor en ontsmet je je boodschappenkar. Veel mensen blijven viespeuken, ook al zeggen ze van niet. Weet jij veel waar die tengels allemaal zijn geweest vandaag. Hier met die Dettol!

Kreeft
21 juni - 22 juli
Je vult je vrije tijd graag met lezen en neigt hierbij naar heel ander leesvoer dan je voorheen deed. Of het nu door de quarantaine komt of dat je eindelijk volwassen wordt boeit verder niet, het belangrijkste is dat je er lekker zoet mee bent en het je fijn van de straat houdt. Op financieel gebied kun je een cadeautje in klinkende munt (of knisperend papier) verwachten van (één van) je ouders. Zo lief, je moet er bijna van huilen. Ook gaat je eigen inzicht op dit gebied met sprongen vooruit. Qua financiën zit het dus wel goed de komende weken. Wat de liefde betreft kan het allemaal wel wat beter. Een achtbaan uit de Efteling is er niks bij. Bijna op het hoogtepunt sta je stil, wachtend op wat komen gaat. Dus, lekker lezen maar weer.

Leeuw
23 juli - 22 augustus
Heb je al eens van een sok een mondkapje gemaakt? G-o-o-g-l-e. Lekker met je wollen waffel de trein in. Niet zeuren hoor Leeuw, wees blij dat je binnenkort weer mag reizen. Maar nu eerst fijn naar de kapper. Op je werk zal je extra gebruik moeten maken van je creatieve inzicht. Een probleem laat zich niet zo gemakkelijk oplossen. Ondanks dat het je de nodige hoofdpijn kost, krijg je het uiteindelijk toch voor elkaar. Pak daarna wel even je rust. Je neemt de laatste tijd echt teveel hooi op je vork, zowel thuis als op je werk weet je niet van ophouden. Boem is ho, Leeuw. Als je niet uitkijkt geeft je lichaam je straks van onder uit de zak.

Maagd
23 augustus - 22 september
Na langere tijd thuis te hebben doorgebracht begint langzaam maar zeker de buitenwereld weer meer een rol te spelen voor je. Vooral met het oog op je werk doe je er verstandig aan jezelf weer wat meer te laten zien, je carrière zit namelijk in de lift. Je hebt echter nog lang niet je piek bereikt dus werk aan de winkel! Wel is er wat gedoe te verwachten op financieel gebied. Misschien verdien je iets minder dan je gewend bent, is er sprake van een onverwachte kostenpost of moet je gewoon wat langer op je geld wachten. In de liefde heb je meer behoefte aan bevestiging en ben je van mening dat je partner niet met genoeg complimentjes strooit. Kom op Virgo, je hebt die veer in je reet toch niet nodig om goed in je vel te zitten.

Weegschaal
23 september - 22 oktober
Financieel zit je goed. Misschien is er een piepklein dipje te verwachten in je inkomsten, maar desondanks heb je nog steeds geen reden tot klagen. Toch kun je grote uitgaven en investeringen beter even voor je uitschuiven. Qua gezondheid is het 'meh'. Op zich ben je oké, maar wegens teveel billenzitterij zou het wel wat beter kunnen. Passief zijn is een keuze, Libra. Daarbij ben je nu extra gevoelig voor irritaties en onenigheid. Gedoe binnen een vriendschap kan van invloed zijn op je algehele gezondheid. En de aanvaringen met je geliefde die op het menu staan voor deze week, die ook. Ben je nog single? Werken was nog nooit zo leuk. Hangt er soms liefde in de lucht? Nee hoor. Gewoon seks. Alleen jammer dat je er nog niet aan kan toegeven.

Schorpioen
23 oktober - 22 november
Op financieel gebied bespaar je veel geld omdat je spontane hulp krijgt aangeboden bij het klussen in huis. Op liefdesgebied krijg je als single Schorpioen de verrassing van je leven als iemand die normaal gesproken niet je type zou zijn tóch een bepaalde snaar bij je weet te raken. Wat moet je hier nu weer mee? Nou, gewoon een kans geven natuurlijk. Met degenen die wél je types waren is het ook geen bijster succes geworden of wel? Bij vrienden vind je deze week geen gehoor, men is veel te druk met eigen issues waarbij ze jou juist nodig hebben om tegenaan te loeien. Gelukkig kun je veel hebben van anderen momenteel en ben je vrij rekbaar. De shoppingbag bij de Primark is er niks bij.

Boogschutter
23 november - 21 december
Met het oog op je werk gaan de dingen nog steeds niet snel genoeg naar je zin. Toch wordt je geduld eerdaags beloond met een wel zeer aangename verrassing. Misschien nog niet direct deze week, maar wel binnenkort dus nog even volhouden! Qua financiën kom je zomaar voor een nieuwe uitdaging te staan die je wel héél interessant vindt om aan te gaan. Desondanks wordt het je afgeraden. Als je wilt gokken, zelf weten. Zolang je er maar voor zorgt dat je inzet niet te hoog is. Op liefdesgebied gaat het voor de wind. Jullie gaan er vaker uit en er is sprake van meer romantiek. Als single word je benaderd door iemand met buitenlandse roots die jou wel ziet zitten. Ja, doe jou die maar.

Steenbok
22 december - 20 januari
Qua werk wordt er meer gevraagd van je creatieve denkvermogen, dus begin maar vast met graven in die vergaarbak van ideeën. Hier heb je best nog wat moeite mee want je hoofd is voornamelijk bij je geliefde. Je krijgt deze week namelijk nogal wat verwijten voor je koker waar je allerminst blij van wordt. Grote kans dat je lover zelf niet zo prettig in zijn of haar vel zit en dit op jou afreageert. Niet oké maar wel menselijk dus blijf vooral goed met elkaar praten. Studeer je nog? Dan is dit een lastige periode voor je om keuzes te maken. Je neigt ernaar van studie te veranderen of er zelfs helemaal de brui aan te geven. Hallo paps en mams, hebben jullie het al gehoord?

Waterman
21 januari - 20 februari
Hoewel je je handen vol hebt aan jezelf en alle ideeën die je graag wilt uitwerken maar waar het nu nog niet het moment voor is, begin je zo zoetjes aan toch ook wel weer meer behoefte te krijgen aan wat tijd met je vrienden of vriendinnen. Je behoefte aan kletsen kan daarentegen ook op het gebied van werk in je voordeel werken. Je ratelt moeiteloos een pak melk zuur en de mensen slikken het ook nog dus ideaal als je iets wilt verkopen of op een andere manier je brood verdient met communicatie. Qua financiën doe je er echter wel verstandig aan niet al te gretig een berg euro's te willen binnenharken. Er liggen oplichters en profiteurs op de loer waardoor iedereen er straks beter van wordt behalve jijzelf.

Vissen
21 februari - 20 maart
Als je nog wat dingen wilt ondernemen op het gebied van klussen of sporten, kun je dit beter deze week nog doen. Volgende week ben je te moe en blijf je het liefst op de bank hangen of rondlummelen in de tuin. Sowieso ben je momenteel meer op jezelf gericht dan op de buitenwereld. Je hebt veel om over na te denken en je behoefte aan ontspanning is groot. Wellicht is je werk hiervan de oorzaak, daarmee heb je het ontzettend druk. Ook online ben je voortdurend bezig; je communiceert beroepsmatig zoveel dat je aan het eind van de dag totaal geen zin meer hebt in wat voor gesprek dan ook. Gelukkig heeft je geliefde alle begrip, zolang je maar niet door zijn of haar serie heen snurkt is alles oké.

Ram
21 maart - 20 april
Je bent zo actief en rusteloos dat je geliefde er horendol van wordt. Aan kletsen met vrienden heb je sowieso even geen behoefte, daar heb je nu geen geduld voor. Wellicht heeft het te maken met je plannen op werkgebied die je maar niet lijkt te kunnen afronden en waar je lichtelijk nerveus over bent. Al zou het ook heel goed kunnen door de onrust die je allemaal via internet en Netflix binnenkrijgt voor het slapen gaan. Net als je je hoofd in het kussen hebt laten ploffen, stap je weer uit bed om nog even de wasmachine aan te zetten. En de vaatwasser, want die was je vergeten. Heerlijk die rust ’s nachts. Alsof Max Verstappen door de kamer raast. Anders ga je de vloer nog even dweilen…

Schrijf je in voor de nieuwsbrief
Ontvang één keer per week alle &C updates!
Het is vereist de inschrijving te bevestigen door dit vakje aan te vinken.
GO
Bedankt voor je inschrijving voor de nieuwsbrief!
Vanaf nu ontvang je de nieuwsbrief.
Bestel nu &C's nieuwste editie
&C's juninummer 'Oh oh libido' is uit!
Bestel nu voor € 6,95
Wees slim en word abonnee!
12x &C Magazine op je deurmat
Bekijk alle deals

Gerelateerd

Geen probleem!
&C maakt gebruik van cookies. Als je verder leest, ga je daarmee akkoord. Meer info »

We love cookies

Deze website maakt gebruik van cookies.
Geen probleem!

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over je gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse.

Wanneer je gebruik blijft maken van andc.tv gaan wij ervan uit dat je hiermee akkoord bent. In onze privacy voorwaarden vind je een beschrijving van al onze cookies.