Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #44
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #17
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #18
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #22
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #40
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #5
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #19
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #16
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #41
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #42
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #9
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #7
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #45
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #23
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #14
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #3
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #11
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #24
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #13
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #26
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #4
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #15
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #27
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #43
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #12
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #6
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #17
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #10
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #21
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #39
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #20
Meer bekijken
  1. Psyche
  2. › ›
  3. Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #2
Psyche

Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #2

Daar is-ie weer: de weekhoroscoop. Je financiën beginnen al ijzersterk dit jaar, Boogschutter. Er staat genoeg op de bank, er komt meer dan voldoende binnen en er gaat ook nog eens niet te veel uit: hoe mooi wil je het hebben? Dit is wat de sterren deze week voor jou in petto hebben.

06-1-2020 08:00
Tekst: Nathalie Kriek

What's up this week? Iedere week een nieuwe weekhoroscoop die vertelt wat jou te wachten staat.

Lees ook: Jaarhoroscoop: dit hebben de sterren in 2020 voor jou in petto

Steenbok
22 december - 20 januari
Doe vooral wat jij zelf leuk vindt en laat je niet leven door anderen. Als goede vriendin heb je snel de neiging om 'ja' te zeggen, ook als je ergens helemaal geen zin in hebt. Binnen je relatie heb je juist weer iets te veel de neiging om dingen voor jezelf te doen. Op zich helemaal niet erg natuurlijk, maar probeer daarnaast toch iets meer tijd te maken voor je geliefde. Ben je nog single, heb dan nog heel even geduld tot volgende week, dan staat er iets spannends te gebeuren. Op je werk ben je momenteel zo perfectionistisch dat je er bijna ongelukkig van wordt. Aan de eisen die jij jezelf oplegt zou niemand kunnen voldoen, dus wees vooral niet teleurgesteld als je je eigen doelstellingen niet haalt. Stel jezelf liever een wat realistischer target.

Waterman
21 januari - 20 februari
Ga lekker vroeg naar bed deze week en houd een dromendagboek bij. Je dromen proberen je een aantal bijzondere boodschappen over te brengen of kunnen je op zijn minst inspireren tot nieuwe ideeën. Het proberen waard dus. Met het oog op je gezondheid zijn er een aantal wijzigingen nodig. Zelfs als je al best lekker in je vel zit, kan het zeker geen kwaad om bepaalde slechte gewoonten de rug toe te keren. Juist deze week sta je steviger in je schoenen waardoor de kans op succesvol afkicken van nicotine, suiker of alcohol je een stuk beter afgaat dan je misschien denkt. Over alcohol gesproken: doe je al mee met Dry January? Moet je doen. Gooi er daarnaast per dag twee liter water in en je weet niet wat je meemaakt. En je geliefde ook niet: je hebt weer energie voor tien.

Vissen
21 februari - 20 maart
Je kunt het zo gek niet bedenken of het zit wel tegen deze week. Je relatie is op zijn minst onrustig te noemen en in je huis of aan je auto gaat er ook van alles kapot. Probeer verleidingen buiten de deur te weerstaan, want juist nu het niet helemaal rozengeur en maneschijn is bij je thuis ben je onder het mom van 'afleiding' eerder geneigd tot flirten. Pas op, want de kans dat je net dat beetje te ver gaat is momenteel erg groot. Ben je nog single, dan voel je je nu juist aangetrokken tot personen die je wat rust kunnen bieden in deze roerige tijd. Iemand die iets ouder is, of in elk geval zijn of haar wilde haren al heeft verloren. Op het financiële vlak zit er een flinke meevaller aan te komen of zelfs een blijvende loonsverhoging. Zit er toch nog iets mee deze week.

Ram
21 maart - 20 april
Op financieel gebied krijg je eindelijk meer overzicht in een warrige administratie en qua werk ga je als een raket. Het jaar gaat direct al van start met vruchtbare nieuwe plannen en een hele bult werk waar je leuk geld mee kunt verdienen. Je moet wel nog even flink aan de bak voor je kunt cashen, maar de vooruitzichten zijn goed. In de liefde valt er het nodige te bespreken met je partner en als dit nu eens lukt zonder je stem te verheffen zou dat wel zo prettig zijn. Als single Ram ben je nog niet echt into daten. Als je al een afspraakje met iemand hebt zal het niet veel verder gaan dan een leuk gesprek. Daarna wil je het liefst zo snel mogelijk naar huis om gewoon weer lekker je eigen ding te doen.

Stier
21 april - 20 mei
Op je werk loopt alles op rolletjes. Wel ga je direct als een malle van start waardoor je ook snel vermoeid raakt. Als je je energie meer weet te doseren houd je het veel langer vol, echt. Het is een goede periode om nieuwe dingen te leren, of om gewoon weer eens een echt goed boek te lezen. Er is niets mis met een beetje braintainment op zijn tijd. En ook niet met wat extra lichaamsbeweging. Gas erop Stier, lekker naar de gym om al die oliebollen en appelflappen eruit te zweten. Qua financiën doe je er verstandig aan geen overhaaste beslissingen te nemen. Als je niet kunt kiezen, kies dan ook gewoon even niet. Op liefdesgebied gaat alles zijn gangetje, geen pieken of dalen. Gewoon, lekker stabiel.

Tweelingen
21 mei - 20 juni
Het meest focus jij je nu op je financiën en je vrienden. Beetje een onhandige combinatie omdat leuke dingen doen met vrienden meestal ook geld kost, terwijl je dat nu juist niet echt kan missen. Misschien is het een idee om een extra baan erbij te zoeken, al is het tijdelijk. In de liefde daarentegen kom je niets te kort. Of je nu al een relatie hebt of loslopend wild bent, aan seks geen gebrek. Verder is dit een goede week om iets aan je uiterlijk te veranderen. Grote kans dat het nu prima uitpakt, dus als je nog verlegen zit om een leuk compliment, weet je wat je te doen staat. In verband met het legeportemonneesyndroom: combineren en stylen kun je ook prima zelf. Zeker met vintage.

Kreeft
21 juni - 22 juli
Op dit moment blijf je het liefst 's avonds lekker thuis en dat komt goed uit. Het is namelijk de hoogste tijd om die slinkende spaarrekening weer een beetje bij te voeren. Hoe minder je uitgeeft, hoe beter het is. Daarbij hebben een aantal van je vrienden sowieso hun handen vol aan zichzelf dus wat dat betreft valt alles mooi op zijn plek. Op je werk is het nu nog wel te behappen allemaal, maar niet voor lang. Er komt een stroom werk aan waar je u tegen zegt, dus geniet nog maar even van de rust. En werk alvast zoveel mogelijk weg nu het nog kan, je zult jezelf dankbaar zijn. In de liefde maak je drama om niks. Je twijfelt of je lief nog wel van je houdt terwijl hij of zij echt alleen maar oog voor jou heeft. Single? Nog even geduld, volgende week ben jij weer aan de beurt.

Leeuw
23 juli - 22 augustus
Op financieel gebied moet je echt even pas op de plaats doen. Je geeft de laatste tijd geld uit als water met als gevolg dat de bron inmiddels aardig begint op te drogen. In de liefde doe je je uiterste best voor je partner, en dat wordt enorm gewaardeerd. En waardering, daar heb je nu veel behoefte aan. Niet alleen van je geliefde, ook van je vrienden voor wie je graag klaarstaat. Als single duik je nu van het ene in het andere bed, want ook daar hunker je naar bewondering. Of dit nu zo verstandig is, is een tweede, maar goed. Het houdt je even van de straat en zolang je het veilig doet kan het gelukkig ook niet veel kwaad. Kies je aanbidders wel en beetje uit, je zit uiteraard niet te wachten op een psycho.

Maagd
23 augustus - 22 september
Waar je eerder nog weleens wat akkefietjes had op je werk, lijkt het contact met zowel je collega's als je werkgever aanzienlijk te verbeteren. Je weet beter in te schatten wat je tegen wie kunt zeggen en wanneer je beter gewoon even je mond kunt houden. Hoewel je op financieel gebied niet ontevreden bent, kun je het niet laten om nieuwe plannen te smeden zodat je tegen die tijd nog meer pegels binnen weet te harken. En waarom ook niet? Stilstand is achteruitgang. In de liefde gaat alles oké, maar ook niet meer dan dat. Je hebt het momenteel drukker met je vrienden. Ook leuk, maar zorg wel dat je je lief niet vergeet, je weet pas wat je mist als je het kwijt bent.

Weegschaal
23 september - 22 oktober
Hoewel je er financieel weleens beter voor hebt gestaan, ziet het er al met al niet slecht uit voor je. Wel zul je er meteen vanaf de eerste weken van 2020 flink de schouders onder moeten zetten, je krijgt het niet cadeau. Gelukkig krijg je veel steun van thuis en is er zelfs een mogelijkheid om samen te werken met familieleden. Of krijg je vanuit de familie de gouden tip voor een te gekke baan of opdracht. In de liefde gaat het allemaal prima. Jullie hebben even je buik vol van drukte en blijven het liefst lekker samen thuis in jullie warme stulp. Wel moet er even flink geklust worden. Nee, niet gekust, geklust. Wat dat betreft heeft de single Weegschaal meer kans op romantiek. En de rest.

Schorpioen
23 oktober - 22 november
Komend jaar krijg je de kans om je spaarsaldo flink te laten groeien en daar kun je nu al de basis voor leggen. Op je werk val je op door je alertheid en adequate manier van handelen, dus als je zo doorgaat zit er over een tijdje misschien wel een promotie voor je in. Houd deze manier van werken dus vooral vast. Geef geen geld uit als het niet hoeft en als je de kans krijgt om ergens wat geld in te investeren: doen. In de liefde gaat het ook al top. Jij en je partner hebben totaal geen behoefte aan mensen over de vloer. Aan een dekentje, Netflix en elkaar hebben jullie meer dan genoeg. Wil je echt niet gestoord worden, zet dan je telefoon uit en de deurbel af. Voor je het weet zit een van je vrienden op de bank door je serie heen te kletsen. Zo geen zin in.

Boogschutter
23 november - 21 december
Je financiën beginnen al ijzersterk dit jaar. Er staat genoeg op de bank, er komt meer dan voldoende binnen en er gaat ook nog eens niet te veel uit: hoe mooi wil je het hebben? Je werkt dan ook keihard voor die centen, dus je hebt ze dubbel en dwars verdiend. In de liefde gebeurt er helaas niet zoveel in de slaapkamer. Niet omdat je op je lief bent uitgekeken maar gewoon omdat je het super druk hebt en 's avonds als een blok in slaap valt. Ben je nog single, loop dan niet al te hard van stapel. Iemand is niet helemaal eerlijk tegen je. Houd je ogen goed open en laat je geen verhalen op de mouw spelden. Zodra je het niet vertrouwt is Google nog steeds je beste vriend.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief
Ontvang één keer per week alle &C updates!
Het is vereist de inschrijving te bevestigen door dit vakje aan te vinken.
GO
Bedankt voor je inschrijving voor de nieuwsbrief!
Vanaf nu ontvang je de nieuwsbrief.
Out now
&C Magazine Editie #5 Kom maar op met het Songfestival
Bestel nu
Wees slim en word abonnee!
12x &C Magazine op je deurmat.
Bekijk de deals

Gerelateerd

Geen probleem!
&C maakt gebruik van cookies. Als je verder leest, ga je daarmee akkoord. Meer info »

We love cookies

Deze website maakt gebruik van cookies.
Geen probleem!

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over je gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse.

Wanneer je gebruik blijft maken van andc.tv gaan wij ervan uit dat je hiermee akkoord bent. In onze privacy voorwaarden vind je een beschrijving van al onze cookies.