Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #20
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #17
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #18
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #15
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #23
Psyche
Sterrenstof: jouw liefdeshoroscoop voor week #12
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #37
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #36
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #25
Psyche
Sterrenstof: jouw liefdeshoroscoop voor week #15
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #3
Psyche
Sterrenstof: jouw liefdeshoroscoop voor week #20
Psyche
Sterrenstof: jouw liefdeshoroscoop voor week #8
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #22
Psyche
Sterrenstof: jouw liefdeshoroscoop voor week #10
Psyche
Sterrenstof: jouw liefdeshoroscoop voor week #7
Psyche
Sterrenstof: jouw liefdeshoroscoop voor week #18
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #2
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #39
Psyche
Sterrenstof: jouw liefdeshoroscoop voor week #13
Psyche
Sterrenstof: jouw liefdeshoroscoop voor week #19
Psyche
Sterrenstof: jouw liefdeshoroscoop voor week #17
Psyche
Aha: dit is het verschil tussen je Chinese en je westerse sterrenbeeld
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #21
Psyche
Sterrenstof: jouw liefdeshoroscoop voor week #16
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #26
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #7
Psyche
Sterrenstof: jouw liefdeshoroscoop voor week #9
Psyche
Sterrenstof: jouw liefdeshoroscoop voor week #14
Psyche
Sterrenstof: jouw liefdeshoroscoop voor week #21
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #4
Meer bekijken
  1. Psyche
  2. › ›
  3. Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #19
Psyche

Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #19

Daar is-ie weer: de weekhoroscoop. Dit is wat de sterren deze week voor jou in petto hebben.

04-5-2020 08:00
Tekst: Nathalie Kriek

What's up this week? Iedere week een nieuwe weekhoroscoop die vertelt wat jou te wachten staat.

Lees ook: Niet te breken: deze sterrenbeelden zijn goed in lange relaties

Stier
21 april - 20 mei
Je handen jeuken om in huis lekker aan de slag te gaan met het interieur. Hoewel je er niet al te veel geld aan wilt uitgeven (want ‘zunig’) ben je wel toe aan iets anders. Hoogste tijd dus om je creatieve trukendoos weer eens leeg te kieperen. Qua werk ga je als een kanon. De dingen gaan je steeds beter af en men is oprecht tevreden over je. Werk en liefde gaan deze week echter minder goed samen. Je partner is er namelijk de oorzaak van dat je je niet optimaal kunt concentreren waardoor je hem of haar bij tijd en wijlen wel kunt stompen. Bij wijze van spreken dan, je bent nog steeds stapelgek op die schat. Voor singles doen zich nieuwe kansen voor en ook hier kun je met de nodige creativiteit flink scoren!

Tweelingen
21 mei - 20 juni
Qua werk zit je op de goede weg. Je hebt goed contact met je leidinggevende. Hij of zij heeft grote plannen met je en nieuwe ontwikkelingen zijn dan ook op handen. Op financieel gebied doe je er verstandig aan wat meer te investeren in een lange termijn project of in een duurzaam artikel waar je ook werkelijk iets aan hebt. Hoewel je je geld het liefst zoveel mogelijk oppot is het echt niet nodig om jezelf uit krenterigheid allerlei dingen te ontzeggen. In de liefde loopt alles op rolletjes. Romantiek, seks, de hele rambam - ook voor de singles. Maar dan: Coupe de Corona. Hoe ga je dit oplossen Tweeling? Toch maar even zelf je pony knippen? In het ergste geval kun je altijd nog een hippe beany scoren. Of een wig.

Kreeft
21 juni - 22 juli
24/7 op elkaars lip zitten levert inmiddels toch wel de nodige ergernissen op. Jij en je lief  luisteren tegenwoordig nog maar met een half oor naar elkaar waardoor jullie ook steeds meer langs elkaar heen beginnen te snateren. Irritatie alom! Misschien is het een goed idee om allebei gewoon eens even je mond te houden en lekker een nieuwe hobby te zoeken. Punniken, sieraden maken, of wat dacht je van een DIY-sleutelhanger? Qua financiën heb je alles redelijk in de hand maar op het gebied van werk daarentegen ben je niet helemaal happy met de huidige gang van zaken. Eigenlijk ben je bepaalde dingen kotsbeu. Waarom niet alvast gewoon een paar sollicitaties eruit gooien? Zo druk heb je het nu ook weer niet…

Leeuw
23 juli - 22 augustus

In de liefde heb je meer zelfvertrouwen dan ooit. Jij weet wel raad onder de lakens! Ook voor de singles staan er leuke dingen te gebeuren. Een bepaalde afstand maakt ondeugend flirten zelfs nog spannender. Op financieel vlak hangt er een meevaller in de lucht en op werkgebied krijg je een voorstel waar je ook wel oren naar hebt. Je lichamelijke conditie daarentegen is wel compleet ruk. De kratten noga, zakken drop en dozen chocola zijn niet aan te slepen. Dat in combinatie met urenlang zitten maakt dat je inmiddels de motoriek hebt van een oud reptiel. Zonde! 

Maagd
23 augustus - 22 september
Je lichaam heeft moeite om je brein bij te houden. Je wilt zoveel, maar als je eerlijk bent ben je eigenlijk best wel moe. Misschien heb je onlangs veel stress gehad of ben je een paar avonden te laat naar bed gegaan waardoor je energievoorraad een beetje is geslonken. Hoe dan ook is het verstandig om naar je lichaam te luisteren en extra aandacht te besteden aan gezonde voeding. Hashtag eigenwijs, hashtag hardleers. Op liefdesgebied gaat het juist heel goed. Je durft jezelf meer bloot te geven aan je lief en eerlijk te zeggen waarom je soms zo jaloers bent. Niet dat dit het oké maakt maar hij of zij begrijpt nu wel beter waar het vandaan komt. Blijf eraan werken.

Weegschaal
23 september - 22 oktober
Hoewel er in huis nog wel het een en ander moet gebeuren is het nu geen goed moment om al te fanatiek aan de klus te gaan. Hoewel je het allemaal super mooi voor ogen hebt, is het eindresultaat met een vrij hoog huttenbouw gehalte op zijn minst teleurstellend te noemen. Anders wacht je nog even tot na de lockdown, dan kun je weer de hulp van een paar echte handige snuiters inroepen. Qua financiën is er een leuke verrassing voor je in aantocht, op het gebied van vriendschap lig je ook online samen helemaal in een virtuele deuk en op liefdesgebied gaat het vooral de singles voor de wind. Je hebt met recht wind mee! Wel oppassen dat je hierdoor niet je doel voorbij waait, je loopt namelijk iets te hard van stapel.

Schorpioen
23 oktober - 22 november
Qua werk is het nu vooral een periode van investeren. Hard werken en weinig waardering maar wel met een fijne beloning in zicht. Niet meteen morgen al, maar mettertijd zal duidelijk worden wat je deze periode hebt gezaaid. Geef dus vooral niet op! Op sociaal gebied is er wel wat wrijving te verwachten. Je zit zelf niet helemaal lekker in je vel waardoor je andermans uitspraken te snel te persoonlijk opvat. Daarbij baal je natuurlijk als een gieter dat je vakantie niet doorgaat. Financiële strop waarschijnlijk ook, tel uit je winst. Dan maar thuis aan de patatas bravas. Neem er vooral ook lekker een flinke lik aioli bij; je moet toch al afstand houden. Lekker meuren, olé!

Boogschutter
23 november - 21 december
In de liefde botst het nogal met je partner en geen van beiden is bereid om water bij de wijn te doen, gezellig. Verder heb je nu de neiging om je andermans misère te veel persoonlijk aan te trekken. Super lief dat je zo meeleeft, maar uiteindelijk is het niet jouw bak met kak. Word je er echt heel erg down van, vraag jezelf dan af in hoeverre dingen jou persoonlijk raken en wat je eventueel kunt doen om iemand anders te helpen. Ligt het allemaal ver buiten je macht, laat het dan los en probeer je op iets anders te richten waar je wél blij van wordt. Sporten zal je goed doen. Vooral cardio; rennen, fietsen, touwtje springen, skeeleren; oortjes in en al die hersenspinsels eruit!

Steenbok
22 december - 20 januari
Net als je denkt dat je een stuk maand overhoudt aan het eind van je salaris, krijg je goed nieuws. Als je het een beetje slim aanpakt zijn hiermee je problemen van financiële aard zo goed als opgelost. Kun je je fijn weer om andere dingen druk maken. Je zorgen maken is namelijk wel iets waar je flink druk mee bent momenteel. Nieuwe hobby: tobben. Probeer de dingen echt wat meer van de zonzijde te zien, Bokstra. Natuurlijk is er veel mis, maar heb je al gezien wat er wél nog allemaal leuk is? De single Steenbok kan deze vraag sowieso volmondig met ‘ja’ beantwoorden, zéker dat zij iets leuks heeft gezien. Loop echter niet teveel achter die bronstige bats aan, hiermee maak je het hem of haar echt te makkelijk. Boring!

Waterman
21 januari - 20 februari
In de liefde kom je niets te kort, jij komt de quarantaine wel door op deze manier. Ook de single Waterman heeft aan aandacht geen gebrek al is het wel belangrijk voor je dat de ander je niet claimt anders val je van de ene lockdown in de andere. Toch heeft een nieuwe liefde echt wel potentieel en zit er wel degelijk meer in dan enkel wat (virtueel) geflikflooi. Blijf echter ook nu voorzichtig met wat je stuurt. Ook als je zelf overwegend binnen zit wil je niet dat je hele hebben en houden met jan en alleman wordt gedeeld. Op het gebied van werk heb je nog steeds je handen vol al wordt het eind volgende week eindelijk wat rustiger. Mits je dit zelf toestaat tenminste, met je overactieve creatieve brein.

Vissen
21 februari - 20 maart
Je loopt zo te hoesten en te proesten dat mensen je verdenken van corona. ‘Gelukkig’ heb je gewoon last van allergie. Hooikoorts wellicht. Fijn hoor dat alles zo lekker vroeg in bloei staat deze lente, alleen die pollen zijn de hel. Zowel op je werk als binnen je vriendenkring laat je je iets te gewillig voor andermans karretje spannen. Ondanks je hier en daar wat tegensputtert doe je het uiteindelijk wel. Dat moet anders, Vis. Vraag je eens af: wat jij allemaal voor een ander doet, zou de ander dit ook voor jou doen? In de liefde gaat het gelukkig allemaal op rolletjes, hij of zij waardeert jou meer dan ooit en de seks is dan ook top. Klaarkomen in je elleboog. Hatsjoe!

Ram
21 maart - 20 april
Hoewel je het merendeel van de tijd zit opgehokt weten anderen nog steeds een beroep op je te doen waardoor je zowel in je werk al privé de neiging hebt te snel beloftes te doen die je niet kunt waarmaken. ‘Nee’ zeggen vind je lastig. Niet omdat je middel name ‘Moeder Therese’ is, maar vooral omdat het je eer te na is. Nee zeggen zou namelijk wel eens in verband kunnen staan met ‘niet kunnen’. Boeien Ram, denk ook eens aan jezelf. Als je zo door gaat met voor iedereen in de houding springen ben je straks oververmoeid en kan je écht niets meer. In de liefde gaat het top, jullie knuffelen en lachen veel. De single Ram is even minder lucky in love. Degene op wie je een oogje hebt lijkt maar weinig tijd voor je te hebben. Geen antwoord is ook een antwoord hè?  Dikke tip: laat het!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief
Ontvang één keer per week alle &C updates!
Het is vereist de inschrijving te bevestigen door dit vakje aan te vinken.
GO
Bedankt voor je inschrijving voor de nieuwsbrief!
Vanaf nu ontvang je de nieuwsbrief.
Bestel nu &C's nieuwste editie
&C's juninummer 'Oh oh libido' is uit!
Bestel nu voor € 6,95
Wees slim en word abonnee!
12x &C Magazine op je deurmat
Bekijk alle deals

Gerelateerd

Geen probleem!
&C maakt gebruik van cookies. Als je verder leest, ga je daarmee akkoord. Meer info »

We love cookies

Deze website maakt gebruik van cookies.
Geen probleem!

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over je gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse.

Wanneer je gebruik blijft maken van andc.tv gaan wij ervan uit dat je hiermee akkoord bent. In onze privacy voorwaarden vind je een beschrijving van al onze cookies.