Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #23
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #15
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #17
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #44
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #24
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #43
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #26
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #45
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #42
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #19
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #16
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #22
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #13
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #41
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #20
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #39
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #21
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #27
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #40
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #25
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #1
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #20
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #14
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #37
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #46
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #15
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #23
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #12
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #17
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #18
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #7
Meer bekijken
  1. Psyche
  2. › ›
  3. Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #18
Psyche

Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #18

Daar is-ie weer: de weekhoroscoop. Op liefdesgebied sluipt de sleur er een beetje in, dus tijd voor actie Kreeft. Dit is wat de sterren deze week voor jou in petto hebben.

27-4-2020 08:00
Tekst: Nathalie Kriek

What's up this week? Iedere week een nieuwe weekhoroscoop die vertelt wat jou te wachten staat.

Lees ook: Niet te breken: deze sterrenbeelden zijn goed in lange relaties

Stier
21 april - 20 mei
Je bent wat snel op je tenen getrapt deze week waardoor je de neiging hebt overgevoelig te reageren. Blijf een en ander zoveel mogelijk relativeren. Je vindt zelf ook niet altijd alles leuk en goed wat een ander doet en misschien heeft de ander wel een punt. Hoewel diegene het misschien best wat tactvoller had kunnen brengen, kun je er misschien toch je voordeel mee doen. Heb je een relatie? Dan is de kans groot dat jullie nu op het moment zijn aanbeland waarop er een belangrijke beslissing voor de toekomst genomen moet worden. Toch kun je beter nog even wachten tot na de coronacrisis, en blijf in de tussentijd vooral lekker van elkaar genieten.

Tweelingen
21 mei - 20 juni
Op de momenten dat je moe bent vlucht je het liefst even weg van hier. Tv kijken, youtuben of spelletjes spelen zijn vluchtwegen die je graag neemt. Niet nadenken, gewoon lekker geëntertaind worden zodat je je gedachten over de huidige gang van zaken even kunt loslaten. En dat is prima. Voel je zeker niet schuldig of bezwaard als je even geen zin hebt om met vrienden te kletsen. Hoezo is hun behoefte aan contact belangrijker dan jouw behoefte om je even af te sluiten? Volg je hart en wees er ook gewoon eerlijk over. Nu. Even. Niet. Kan gewoon. Op financieel vlak zit er een lekkere meevaller aan te komen die je niet had verwacht.

Kreeft
21 juni - 22 juli
Ondanks dat er op financieel vlak onverwachte meevallers en plotselinge uitgaven op het menu staan, lukt het je toch om de boel netjes in balans te houden. Op je werk heb je moeite om je leidinggevende of werkgever te laten weten hoe het daadwerkelijk met je gaat. Hoewel je sommige dingen best lastig vindt, doe je alsof er geen vuiltje aan de lucht is. Blijf goed en vooral eerlijk communiceren. Op liefdesgebied sluipt de sleur er een beetje in, dus tijd voor actie. Nee, dit hoeft niet per se op seksgebied te zijn, het is ook gezellig om gewoon samen een avond te rummikubben of te schaken. En plak er een leuke opdracht aan vast voor de verliezer.

Leeuw
23 juli - 22 augustus
De communicatie tussen jou en je lief gaat er alleen maar op vooruit, en niet in de laatste plaats omdat jij prima rekening weet te houden met de gevoelens van je wederhelft. Ook in je werk kun je je goed in anderen verplaatsen waardoor je op de juiste momenten precies de goede dingen zegt. Kortom, je bent goed gezelschap deze week. Op financieel gebied kan het geen kwaad om wat veranderingen door te voeren. Je bent niet helemaal tevreden over je inkomen maar weet niet wat je moet doen om dit te verbeteren. Gebruik je creativiteit en durf zo nu en dan een risico te nemen. Als je blijft doen wat je altijd gedaan hebt, blijf je krijgen wat je altijd gekregen hebt.

Maagd
23 augustus - 22 september
Je kunt prima samenwerken en weet op de juiste momenten je mond te houden. Vooral dat laatste is op dit moment belangrijk. Waar je voorheen nog weleens op elke slak zout legde, stap je nu gemakkelijker over de dingen heen. En dat werkt voor iedereen (ook voor jezelf) een stuk prettiger. Wel ben je nog steeds behulpzaam als altijd, en dat wordt enorm gewaardeerd. Op financieel gebied kom je voor een onaangename verrassing te staan wanneer je besluit om thuis de boel wat op te knappen en vol goede moed naar de bouwmarkt vertrekt. Er blijkt veel meer nodig dan je had verwacht, en dat kost wat. Over klussen gesproken: probeer ook vooral te genieten van je rust. Een keertje niets doen is absoluut geen schande.

Weegschaal
23 september - 22 oktober
In de liefde speelt jaloezie, bezitsdrang en wederzijds onbegrip op waardoor er een flinke woordenwisseling is te verwachten. Gelukkig duurt deze onweersbui niet lang, maar toch. Ben je nog single dan heb je nu een lichte voorkeur voor foute figuren, en dat kan de nodige drama met zich meebrengen. Besteed wat meer aandacht aan jezelf dan aan anderen en bekijk waarom je de dingen zegt die je zegt en de dingen doet die je doet. Op financieel gebied kunnen sommige bankoverschrijvingen wat vertraagd zijn, dus probeer zuunig an te doen met je geld. Op je werk dreig je in je drang naar perfectie iets over je grenzen heen te gaan, maar onthoud: goed is goed genoeg.

Schorpioen
23 oktober - 22 november
Je hoeft het niet altijd eens te zijn met de mensen van wie je houdt, en die slogan is je op het lijf geschreven. Je gaat er dan ook lekker vol voor deze week. In je relatie, met je familie, met je vrienden. Toch is juist jouw eerlijkheid iets wat enorm gewaardeerd wordt. Je bent geen jaknikker of meeprater, waardoor jouw mening door velen als waardevol wordt gezien. Gelukkig weet je er ook altijd wel wat humor in te gooien, zo ook nu. Verder ben je momenteel wat onrustig waardoor je jezelf snel verliest in extremen: werken, klussen, eten, drinken, snacken. Probeer wat energie kwijt te raken met een work-out in de huiskamer of een fikse wandeling buiten in een rustige omgeving.

Boogschutter
23 november - 21 december
Je begint een beetje coronamoe te worden en bent alle regels inmiddels behoorlijk zat. Je mist je structuur, het contact met je collega's, vrienden en familie. Als gevolg van dit alles ben je momenteel luier dan normaal. Je zin gaat een beetje van de dingen af. Vooral de onzekerheid is wat je parten speelt: hoelang nog? Dit is een goed moment om je inner drive weer terug te vinden. Waar was je mee bezig voor de lockdown? Wat gaf je energie, kracht en passie? Probeer je hier weer op te richten en kijk wat je nu alvast kunt doen om de dingen weer wat in beweging te zetten. Met de liefde is gelukkig niets mis, met andere familieleden en huisgenoten daarentegen verloopt het iets minder soepel. 

Steenbok
22 december - 20 januari
Gevoel en verstand lopen een beetje door elkaar heen deze week, waardoor je in de war kunt raken. Tijdens gesprekken reageer je momenteel iets te emotioneel zonder logisch over de dingen na te denken. Het kan geen kwaad om hier wat meer aandacht aan te besteden en voor jezelf duidelijk te maken in hoeverre je zelf iets vindt en in hoeverre jouw mening is gebaseerd op wat je uit je jeugd of je omgeving hebt meegekregen. Kortom: keep calm. Op financieel vlak heb je daarentegen alles in de hand, en qua werk is er een spannende nieuwe opdracht in aantocht of doet zich een onverwachte nieuwe kans voor: precies waar je aan toe was.

Waterman
21 januari - 20 februari
Het is tijd voor actie. Vind jij. Je grijpt dan ook alles aan om weer wat meer leven in de brouwerij te kunnen brengen, zowel voor jezelf als voor anderen. Hoewel misschien niet iedereen gelooft in jouw creatieve uitbarstingen is het belangrijk om je ideeën juist wel om te zetten in daden. Je bedoelt de dingen namelijk heel anders dan dat anderen denken dat jij ze bedoelt, met als gevolg dat ze daarna zeggen: 'Oh ja. Toch wel leuk.' In de liefde daarentegen kun je wel wat onnadenkend te werk gaan. Eerst zeggen en dan pas denken is niet per se de handigste volgorde. Met het oog op een werkgerelateerde kwestie is het belangrijk dat je de ander niet alleen laat uitpraten, maar ook echt naar hem of haar luistert.

Vissen
21 februari - 20 maart
Appen, videobellen, je krijgt er deze week even geen genoeg van. Ook op afstand heb je de grootste lol met je vrienden en familie. Toch heb je daarnaast ook behoefte aan rust, en wel in huis. Een net, opgeruimd huis geeft je een goed gevoel, en helemaal als deze ook nog mooi gestyled is. Werk aan de winkel dus. Hoogste tijd om je creativiteit de vrije loop te laten en de boel desnoods helemaal om te gooien: een soort verhuizing in je eigen huis. Op liefdesgebied ga je een heel gezellige week tegemoet, qua werk krijg je een briljant idee en op het financiële vlak staat er een meevaller op het menu. Gaat allemaal lekker dus. Single? Een ex komt met een voorstel op de proppen, maar of dat nou zo'n goed idee is.

Ram
21 maart - 20 april
Als je op het gebied van werk iets gedaan wilt krijgen is nu het moment om actie te ondernemen. Met je charme weet je iedereen voor je te winnen en je aarzelt dan ook niet om hier schaamteloos gebruik van te maken. En waarom ook niet, als er iemand is die retegoed heeft gepresteerd de laatste tijd ben jij het wel, dus kom maar door met die beloning. Met nieuwe aankopen doen kun je beter even wachten, nadat je hebt betaald duurt het een eeuwigheid voor het artikel geleverd wordt of krijgt je iets heel anders opgestuurd. Binnen je relatie spelen vooral de financiën een belangrijke rol, maar niet in negatieve zin. Het vergaren van meer inkomsten en het doen minder uitgaven blijkt een lucratieve combinatie.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief
Ontvang één keer per week alle &C updates!
Het is vereist de inschrijving te bevestigen door dit vakje aan te vinken.
GO
Bedankt voor je inschrijving voor de nieuwsbrief!
Vanaf nu ontvang je de nieuwsbrief.
Out now
&C Magazine editie #8 Sex is in the air
Bestel nu
Wees slim en word abonnee!
12x &C Magazine op je deurmat.
Bekijk de deals

Gerelateerd

Geen probleem!
&C maakt gebruik van cookies. Als je verder leest, ga je daarmee akkoord. Meer info »

We love cookies

Deze website maakt gebruik van cookies.
Geen probleem!

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over je gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse.

Wanneer je gebruik blijft maken van andc.tv gaan wij ervan uit dat je hiermee akkoord bent. In onze privacy voorwaarden vind je een beschrijving van al onze cookies.