Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #42
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #20
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #41
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #45
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #25
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #22
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #21
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #27
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #44
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #40
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #24
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #26
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #43
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #23
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #39
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #23
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #17
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #15
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #46
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #18
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #37
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #20
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #1
Psyche
Aha: dit is het verschil tussen je Chinese en je westerse sterrenbeeld
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #37
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #7
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #47
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #14
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #2
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #25
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #49
Meer bekijken
  1. Psyche
  2. › ›
  3. Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #17
Psyche

Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #17

Daar is-ie weer: de weekhoroscoop. Jij en je partner hebben de grootste lol om de kleinste dingen, Boogschutter. Waar sommige relaties deze periode van quarantaine op de klippen schijnen te lopen, gaat jullie contact er alleen maar op vooruit. Je gaat het nog missen straks wanneer alle coronamaatregelen worden versoepeld. Dit is wat de sterren deze week voor jou in petto hebben.

20-4-2020 08:00
Tekst: Nathalie Kriek
What's up this week? Iedere week een nieuwe weekhoroscoop die vertelt wat jou te wachten staat.

Stem op ons: &C is met Chantal in Behandeling genomineerd voor een Online Televizier-Ster

Ram
21 maart - 20 april
Je bent nogal verstrooid deze week, dus het is aan te raden om met lijstjes te werken. Niet alleen op je werk, maar ook met dingen die je voor jezelf wilt doen. Iets met orde scheppen, is handig. Op liefdesgebied ben je wat beïnvloedbaar waardoor je meer openstaat voor de mening van je geliefde. Dat hoeft geen problemen op te leveren, want je partner zegt verstandige dingen momenteel. Heeft er iemand een oogje op je, pas dan op, je laat je nu gemakkelijker zand in de ogen strooien door mooie woorden. Op het gebied van vriendschap ben je vooral de eerste helft van de week bijzonder empathisch. Hartstikke lief, maar al die telefoontjes en appgesprekken kosten je wel bakken met tijd.

Stier
21 april - 20 mei
Je merkt dat je sneller moe bent dan anders, maar dat kan er ook te maken hebben dat je dingen doet die je eigenlijk niet zo leuk vindt. En ja, dat kost nou eenmaal meer energie. Stel je vooral flexibel op en houd voor ogen dat hoe eerder deze klus geklaard is, hoe eerder je weer andere – leukere – dingen kunt doen. In de liefde ben je nogal toegeeflijk, tot grote vreugde van je partner. Blijf ook deze periode van vaak binnen zitten werken aan je gezondheid: eet verantwoord en blijf bewegen. Dit is ook een perfecte tijd om nieuwe talenten te ontdekken en te ontwikkelen, wat zou je graag nog eens willen proberen?

Tweelingen
21 mei - 20 juni
In de liefde ben je makkelijk te verleiden. Dat is niet zo erg als je single bent, maar als je al een relatie hebt kan dit deze week wel voor de nodige problemen zorgen. Je hebt behoefte aan spanning, en wat is er spannender dan flirten buiten de deur? (Of op social media natuurlijk.) In je werk ben je minder kritisch dan anders. Lange halen, snel thuis. Focus je meer op de details, je kunt er beter iets langer over doen en daardoor een echt goede prestatie leveren, dan een en ander halfbakken afraffelen met dito resultaat. Op financieel vlak brandt het geld in je zak. Je wilt graag iets kopen, maar wat? Houd nog even de hand op de knip tot je zeker weet wat het gaat worden en of je het je ook echt kunt permitteren.

Kreeft
21 juni - 22 juli
In je werk ben je momenteel enorm creatief. Je bedenkt het ene na het andere steengoede idee. Daarnaast ben je erg hulpvaardig en een rots in de branding voor zowel je werkgever als collega's. In de liefde kom je over als sensueel en mysterieus en dat is te merken aan de reacties op social media. De grote hamvraag is: wat doe je ermee? Geniet je vooral van de aandacht of ben je echt op zoek naar een nieuwe lover? Voor de single Kreeft is er namelijk wel een potentiële nieuwe partner onderweg. Kreeften die al een relatie hebben vermaken zich kostelijk met hun eigen lief: er worden serieuze plannen gesmeed.

Leeuw
23 juli - 22 augustus
In de liefde gaat het er nogal onstuimig aan toe deze week. Tenminste, als het aan jou ligt. Laten we hopen dat je partner wel van een beetje brute aanpak houdt, want geduld is momenteel niet je sterkste kant en voorspel kan wat jou betreft ook wel overgeslagen worden. Op het gebied van werk kun je goed nieuws verwachten dat samenhangt met je financiën. Extra werk of meer inkomen dus: het kan slechter. Als er al sprake was van onenigheid in de familie, kan dit deze week worden uitgepraat. Er is nu meer sprake van wederzijds begrip. Beter, want het zat je toch niet helemaal lekker.

Maagd
23 augustus - 22 september
Op financieel gebied gaat het naar omstandigheden helemaal niet zo verkeerd. Je ondervindt niet al te veel beperkingen en kunt je vaste lasten nog prima betalen. Op het sociale vlak kun je daarentegen wel wat irritatie verwachten. Je krijgt lucht van een nare roddel, maar laat hem vooral voor wat-ie is, die roddel. 
Niet op ingaan is de beste manier om ermee om te gaan. In de liefde kun je gedoe verwachten door een irritante ex die het in zijn of haar hoofd heeft gehaald je weer eens te berichten. Blast from the past: zo geen zin in. Gelukkig zit er een blokkeerfunctie op je telefoon. En op social media. En op app. Doei.

Weegschaal
23 september - 22 oktober
Op financieel vlak kun je het niet laten om jezelf eens extra te verwennen. Een lekker luchtje, een mooi sieraad, nieuwe schoenen of iets leuks voor in je huis: gewoon doen. Je weet wat je wilt en wat je blij maakt, dus waarom zou je dit jezelf niet gewoon gunnen? Op het gebied van werk ben je iets minder besluitvaardig. Je hebt behoefte aan iets nieuws, maar bent er nog niet helemaal uit wat. Je hebt nu mooi de tijd om je hier wat meer in te verdiepen. Bekijk alle vacatures waar je belangstelling naar uitgaat en doe desnoods een online beroepentest. In de liefde gaat alles oké, er is weinig wat je niet van je geliefde gedaan krijgt.

Schorpioen
23 oktober - 22 november
De communicatie tussen jou en je lief gaat er met de dag op vooruit. Dingen die eerder onbespreekbaar leken komen nu mondjesmaat aan de oppervlakte, en wat blijkt: jullie kunnen er samen prima over praten. Op je werk doet zich onverwacht een verandering voor waar je misschien eerst van schrikt, maar waar je later je voordeel mee kunt doen. Over het algemeen ben je goed gehumeurd, en dat heeft ook een positieve invloed op je financiën. Het kost je niet alleen minder moeite om je aan een minder leuke situatie aan te passen, het geeft je ook een meer optimistische kijk op eventuele nieuwe mogelijkheden die dit met zich meebrengt. Houden zo.

Boogschutter
23 november - 21 december
Jij en je partner hebben de grootste lol om de kleinste dingen. Waar sommige relaties deze periode van quarantaine op de klippen schijnen te lopen, gaat jullie contact er alleen maar op vooruit. Samen werken, samen eten, samen kletsen, je gaat het nog missen straks wanneer alle coronamaatregelen worden versoepeld. Op het gebied van financiën moet je wel wat meer geduld hebben. Sommige plannen die je had kunnen voorlopig niet worden gerealiseerd. Je zou het risico kunnen nemen om toch een en ander door te zetten, maar eigenlijk zou dit heel onverstandig zijn. Met het oog op werk is het rustig, misschien is het een optie om er een thuiscursus naast te doen?

Steenbok
22 december - 20 januari
Met het oog op werk raak je enorm geïnspireerd door kleine dingen die in eerste instantie niets met je werk te maken lijken te hebben. Een foto in een magazine, een dialoog in een film, een docu op Netflix. Je bent zo creatief dat je overal links legt die weer nieuwe ideeën kunnen opleveren. Doe er iets mee: de kans dat er echt iets goeds tussen zit is behoorlijk groot. In de liefde ga je luchtig met alles om, in tegenstelling tot je lief die nogal bezorgd is en overal een probleem om kan maken. Blijf vooral kalm en stel hem of haar gerust. Een wandeling in de natuur haalt even de scherpe randjes af van de huidige coronaproblematiek. Er is gelukkig nog heel veel wat nu wél kan.

Waterman
21 januari - 20 februari
Je hebt weinig geduld deze week en wilt het liefst dan ook direct actie ondernemen. Vooral met op je werk en qua geld kost het je moeite om niet direct toe te geven aan je impulsen. Probeer het toch maar, want het is niet echt handig om de dingen die je wilt door te zetten. Gelukkig kun je ook zeker je voordeel doen met deze
state of mind. Opruimen, schoonmaken en andere dingen waar je normaal gesproken niet om staat te springen: je draait er nu je hand niet voor om. In de liefde en op het gebied van vriendschappen ben je verbaal enorm sterk, al kunnen bepaalde gevatte opmerkingen bij sommigen in het verkeerde keelgat schieten. Oppassen dus.

Vissen
21 februari - 20 maart
Je maakt je momenteel zorgen om zaken die niet het piekeren waard zijn. Richt je vooral op de dingen waar je zelf invloed op hebt en heb vertrouwen in het feit dat de rest ook wel weer goed komt. Er dient zich vanzelf een oplossing aan. In de liefde gaat alles zijn gangetje, al kun je op sommige punten wel wat koppig zijn. Maak het samen gezellig bij de tv met wat te snaaien, een fles wijn en een film die jullie allebei goed vinden. Vooral dat laatste, want jullie zitten niet helemaal op één lijn. Op je werk hebben bepaalde mensen niet de moed om je om een gunst te vragen. Ben je onlangs misschien uit je slof geschoten? Op het financiële vlak doet zich een kans voor om iets extra's te verdienen, misschien door iets te verkopen of andere onlineactiviteiten.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief
Ontvang één keer per week alle &C updates!
Het is vereist de inschrijving te bevestigen door dit vakje aan te vinken.
GO
Bedankt voor je inschrijving voor de nieuwsbrief!
Vanaf nu ontvang je de nieuwsbrief.
Out now
&C Magazine editie 10 'Daar ben je tante voor'
Bestel nu
Wees slim en word abonnee!
12x &C Magazine op je deurmat.
Bekijk de deals

Gerelateerd

Geen probleem!
&C maakt gebruik van cookies. Als je verder leest, ga je daarmee akkoord. Meer info »

We love cookies

Deze website maakt gebruik van cookies.
Geen probleem!

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over je gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse.

Wanneer je gebruik blijft maken van andc.tv gaan wij ervan uit dat je hiermee akkoord bent. In onze privacy voorwaarden vind je een beschrijving van al onze cookies.