Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #39
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #36
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #13
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #21
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #19
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #24
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #16
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #22
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #12
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #18
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #50
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #49
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #45
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #47
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #14
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #9
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #4
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #11
Psyche
Sterrenstof: dit zegt de jaarhoroscoop over jouw liefdesleven in 2020
Psyche
Sterrenstof: dit zegt de jaarhoroscoop over jouw financiën in 2020
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #7
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #8
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #17
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #41
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #10
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #25
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #6
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #12
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #20
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #46
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #16
Meer bekijken
  1. Moods
  2. Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #17
Psyche

Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #17

Daar is-ie weer: de weekhoroscoop. Hé Stier, koppie erbij! Je gedachten gaan alle kanten op, maar je moet de belangrijke dingen niet vergeten. Dit is wat de sterren voor jou in petto hebben.

22-4-2019 08:00
Tekst: Nathalie Kriek, fotografie: Frank Brandwijk

What's up this week?  Iedere week een nieuwe weekhoroscoop die vertelt wat jou te wachten staat.

Lees ook: Lekker lebberen: dit is hoe je zoent volgens je sterrenbeeld 

Stier
21 april - 20 mei
Je loopt deze week voortdurend met je koppie in de wolken waardoor je van alles vergeet. Grote kans dus dat je de deur achter je dicht trekt en je vervolgens realiseert dat je sleutels nog binnen op tafel liggen. Gedoe! Op financieel gebied vergeet je glad je rekeningen te betalen en wanneer je met iemand praat ben je geneigd halverwege te stoppen met luisteren om er vervolgens je eigen verhaal van te maken. Dit kan behoorlijk wat verwarring teweeg brengen. Binnen relaties en vriendschappen denk je te weten wat anderen denken of buig je in je fantasie bepaalde situaties om in je eigen voordeel. Vooral single stieren hebben hier last van wanneer ze verliefd zijn. Keihard gedist door je adonis? Natúúrlijk is dat omdat hij/zij je leuk vindt en verlegen is. Sure... 

Tweelingen
21 mei - 20 juni
In de liefde is het belangrijk dat bepaalde zaken worden uitgesproken. Door de confrontatie aan te gaan voorkom je dat onuitgesproken woorden en frustraties in de ruimte blijven zweven en er een kut sfeer blijft hangen tussen jullie. Ben je nog single en plof je bijna uit elkaar omdat je hem of haar graag wilt zeggen wat je voelt? Stuur je prooi een leuk bericht, desnoods voorzien van een grappige GIF waar hij/zij niet omheen kan. Het ergste wat er kan gebeuren is dat je geen reactie terug ontvangt of een vriendelijke afwijzing voor je kiezen krijgt. In dat geval voelt de ander zich evengoed gevleid en weet jij gewoon waar je aan toe bent, niks aan de hand. Qua gezondheid ben je nu extra vatbaar voor infecties. Houd eventuele wondjes goed schoon en de rest ook. Beter voorkomen dan genezen!

Kreeft
21 juni - 22 juli
Voedsel met een hoge voedingswaarde geniet nu de voorkeur. Je kunt beter één keer een goede maaltijd naar binnen metselen waardoor je de komende uren verzadigd bent dan de hele dag door op calorierijke, niet vullende liflafjes knagen. Zorg ook voor een goede hygiëne, vanwege hormoonschommelingen kun je wat rieken. Haal er van onderen regelmatig een fijne lauw-warme lap doorheen en haal een goede anti transpirant voor de klotsende armpits. Fris en fruitig de deur uit! Single kreeften krijgen steeds meer behoefte aan een vaste partner. Na een poos te hebben rond geklooid weet je nu ongeveer wel wat je wel en niet (meer) wilt. Gebonden kreeften daarentegen zijn klaar voor de volgende stap met het oog op hun relatie. 

Leeuw
23 juli - 22 augustus
In de liefde is nu wat meer nodig dan alleen maar samen gezellig op de bank hangen of een dagje weg te gaan. De spanning raakt een beetje zoek en sleur ligt op de loer. Hoogste tijd voor wat actie! Tover tijdens de seks gerust eens een blinddoek tevoorschijn of schud een paar handboeien uit je pants. Wil je lover niet? Dat bepaal jij wel. Soms kan een beetje dwang best lekker zijn deze week. Gaat je lief echt janken, is het tijd om te stoppen. Maar proberen kan nu zeker geen kwaad. Op het financiële vlak zit je lekker bij kas. Je hebt dan ook echt zin om er lekker wat geld tegenaan te gooien op de paaskermis en degene die met je mee is royaal te trakteren. 

Maagd
23 augustus - 22 september
Als je nog studeert is nu een uitstekende periode om alvast vooruit te werken of je te concentreren op leerstof waar je normaliter wat meer moeite mee hebt. Je bent deze week sneller van begrip en neemt alle informatie makkelijker op. Ook de werkende maagden zullen merken dat hun concentratie hoger ligt en alles gewoon net iets vlotter verloopt. Op het persoonlijke vlak ben je nu vooral op de toekomst gericht. Allemaal leuk en aardig die ‘carpe-diem’-lifestyle, maar met een beetje plannen maken is eigenlijk ook niks mis. Je doet er dan ook zeker verstandig aan wat lijntjes uit te zetten en je hier en daar alvast in te schrijven voor de dingen die je over een poosje graag wilt. Problemen worden deze week vrij eenvoudig opgelost en actie is vaak reactie dus de hoogste tijd om weer eens van die platte naad af te komen.

Weegschaal
23 september - 22 oktober
Er doet zich een situatie voor waarbij je een sprong in het diepe zult moeten nemen. Misschien moet je ergens naartoe waar je nooit eerder bent geweest of ga je mensen ontmoeten die je nooit eerder hebt gezien. Misschien zelfs allebei. Hoe dan ook zal het je prima afgaan, dus weg met die nerveuze broekenkakkerij. Achteraf zul je je afvragen waar je je in godsnaam zo druk over hebt gemaakt. Werkzoekende weegschalen komen er nog niet helemaal uit, wat is leuk? Laat je gerust adviseren. Weegschalen die wel al een baan hebben komen ook voor een dilemma te staan, maar dit heeft vooral te maken met de aanpak van een bepaalde klus. Hoe ga je dit doen? Denk niet teveel na en laat je leiden door je eigen creativiteit en fantasie. Gewoon beginnen, dan volgt de rest vanzelf.

Schorpioen
23 oktober - 22 november
Op je werk ga je nu voor een wat meer voorzichtige aanpak waardoor je weliswaar minder steekjes zult laten vallen, maar het wel twee keer zo lang duurt voor alles klaar is. Werkzoekende schorpioenen doen er verstandig aan geen ‘tussenoplossingen’ te zoeken maar iets meer tijd uit te trekken om de juiste baan te vinden. Blijf er wel bovenop zitten want er zijn meer kapers op de kust! Als single scorpio moet je niets hebben van een vaste relatie. De gedachte alleen al doet je hartgrondig kokhalzen. Af en toe een one night stand geeft je momenteel meer voldoening dan de verplichtingen die de momenteel zo gevreesde ‘vastigheid’ met zich meebrengt. Gebonden schorpioenen zouden ook wel weer even flink willen rondpoepen, maar omdat ze hun partner niet kwijt willen, kiezen ze toch maar eieren voor hun geld. 

Boogschutter
23 november - 21 december
De werksfeer onderling is prima waardoor de samenwerking zeer prettig en soepel verloopt. Dit is niet in de laatste plaats aan jezelf te danken. Je zit lekker in je vel en bent het zonnetje op de werkvloer. Qua seks kan het allemaal wel wat beter. Hoewel het verlangen er wel is, blijft de bevrediging jammerlijk uit. Of dit nu ligt aan je bedvlo of aan de situatie waar jullie je momenteel in bevinden, zul je zelf het beste weten, maar feit blijft dat een hoogtepunt momenteel ver te zoeken is. Qua financiën is het nu een goede periode om wat extra geld uit te geven aan de verfraaiing van je crib of je yard. Nieuw meubilair, accessoires, tegels, een dikke BBQ, you name it. De lente hangt in de lucht en het geld brandt in je zak. Ruimbaan! Shopping queen on the road!

Steenbok
22 december - 20 januari
Op je werk - maar ook elders - dien je machines en apparaten waar je je aan kunt bezeren angstvallig te vermijden. De kans dat je ergens met je klauwen tussen raakt of op een andere manier ergens in klem komt te zitten is nu behoorlijk groot. Zorg voor voldoende bescherming en blijf vooral alert. Of blijf er anders gewoon af met je fikken. Verder lig je nogal in de clinch met een bepaalde collega die de dingen anders aanpakt dan jij het graag zou zien. Shit happens, bokstra. Deal ermee, je bent helaas nog steeds niet de baas. Qua vriendschappen loopt alles op rolletjes, er is sprake van een enorme wederzijdse waardering en de kans dat dit op een bepaalde manier naar elkaar wordt geuit is dan ook zeker aanwezig. Kleffe hap natuurlijk, maar toch lief.

Waterman
21 januari - 20 februari
Je hebt deze week enorm de behoefte je in te zetten voor hen die het minder goed hebben dan jij. Omdat je bijna stikt in je liefdadigheid is het dan ook een goed moment om hier ook daadwerkelijk iets mee te doen. Of het nu gaat om kinderen, dieren of iets anders, volg je hart en informeer hoe jij je steentje kunt bijdragen. Schrijven gaat je momenteel ook goed af dus als je voor je werk of studie een scriptie moet maken of toevallig al met het idee rondliep om ooit een boek uit te geven of je biografie te publiceren, is nu het juiste moment om gewoon maar eens het eerste hoofdstuk op papier te zetten. Geen idee hoe te beginnen? Begin met de inhoud en kwak hier alvast alle thema’s en onderwerpen neer die je wilt gaan uitwerken. Leuk voor je lief ook dit; wéér geen tijd voor hem/haar.

Vissen
21 februari - 20 maart
Je zit boordevol ideeën en loopt over van creativiteit. Niet alleen op je werk, maar ook thuis komt deze flow enorm goed van pas. Ook al moet het niet, je doet het gewoon en het mooie is dat je er niet eens echt over hoeft na te denken. In de liefde ben je enorm meegaand, je vindt alles best en waait met alle liefde mee met de wind van je partner. Niet dat je een lulletje rozenwater bent die geen ‘nee’ durft te zeggen, het maakt je gewoon oprecht geen zak uit wat jullie gaan doen. Zolang je maar bij hem/haar bent, dat is het enige wat nu telt voor jou. Op het gebied van vriendschap is er dan weer wél sprake van de nodige irritaties. Zonder omhaal zeg je wat je op je hart hebt, take it or leave it. Joe.

Ram
21 maart - 20 april
Je voelt je nogal geclaimd door iemand die als een teek aan je reet klit. Ksst, opgetuft nou! Soms is het niet genoeg om vriendelijk doch beslist ‘nee’ te zeggen en moet je toch wat grover geschut uit de kast halen om kenbaar te maken dat je hier niet van gediend bent. Als het om een hardnekkige bewonderaar gaat kunnen de metten sowieso niet kort genoeg zijn. No mercy! Gelukkig lijdt je gevoel voor humor er niet onder, met je vriendinnen heb je de grootste lol deze week. Vooral één van je girls had je al een poos niet persoonlijk gesproken. Toch wel weer leuk; samen live in je broek pissen; vaker tijd voor maken (nu écht!). Je hebt trouwens weer geld als water deze week, dus kom maar door met die flessen drank.

Gerelateerd

Geen probleem!
&C maakt gebruik van cookies. Als je verder leest, ga je daarmee akkoord. Meer info »

We love cookies

Deze website maakt gebruik van cookies.
Geen probleem!

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over je gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse.

Wanneer je gebruik blijft maken van andc.tv gaan wij ervan uit dat je hiermee akkoord bent. In onze privacy voorwaarden vind je een beschrijving van al onze cookies.