Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #41
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #22
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #45
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #21
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #27
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #42
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #23
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #26
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #44
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #39
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #40
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #24
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #25
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #43
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #1
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #23
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #20
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #46
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #17
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #37
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #15
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #18
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #2
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #48
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #26
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #14
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #35
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #50
Psyche
Vakantiehoroscoop: zo staat het er deze zomer voor met de liefde
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #36
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #49
Meer bekijken
  1. Psyche
  2. › ›
  3. Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #16
Psyche

Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #16

Daar is-ie weer: de weekhoroscoop. In de liefde steken jaloezie en bezitsdrang de kop op, Leeuw. Blijf vooral rustig communiceren, ook al is dat momenteel niet de gemakkelijkste opgave. Dit is wat de sterren deze week voor jou in petto hebben.

13-4-2020 08:00
Tekst: Nathalie Kriek

What's up this week? Iedere week een nieuwe weekhoroscoop die vertelt wat jou te wachten staat.

Lees ook: Niet te breken: deze sterrenbeelden zijn goed in lange relaties

Ram
21 maart - 20 april
De communicatie tussen jou en de mensen in je directe omgeving verloopt niet helemaal goed, waardoor het voelt alsof je tegen een muur aanloopt. Jij wil graag even je hart luchten, maar de ander heeft daar totaal geen behoefte aan en snoert je de mond nog voor je überhaupt begonnen bent. Bloedirritant. 
Op financieel gebied zal je deze week even je roze bril moeten afzetten. Je kunt niet blijven kopen zonder dat je straks op de blaren moet zitten. Draai even de geldkraan dicht, vooral met het oog op online shoppen ben je momenteel iets te enthousiast. Op je werk moet je even geduld hebben, je ideeën zijn super, maar nu is niet het moment om deze er koste wat het kost doorheen te jassen.

Stier
21 april - 20 mei
Je hebt wat moeite om bij je standpunt te blijven. Niet dat je niet weet wat je wilt, maar je hebt zo geen zin in discussies dat het je al snel niet veel meer kan schelen. En die 'what ever'-houding is ook van toepassing op iemand in je omgeving die je de oren van het hoofd praat over diens eigen problemen. Alsof jij momenteel de tijd van je leven hebt. Natuurlijk wil je best even luisteren, maar na een uur heb je echt wel genoeg gehoord en wil je graag weer over tot de orde van de dag. Lukt het je trouwens nog om je energie op de juiste manier te verdelen? Blijf vooral lekker bewegen en houd de balans tussen werken en vrije tijd.

Tweelingen
21 mei - 20 juni
Dit is een goede week om alles waar je je al een tijd niet goed meer bij voelde uit je leven te bannen. Een vriendschap die niet meer het gewenste effect heeft, bepaalde gewoonten die je gezondheid meer kwaad dan goed doen: alles wat je meer energie kost dan het oplevert kan weg. Wat een heerlijk gevoel, zo'n schoon schip. Verder kun je in discussie raken met iemand in uniform. Tip van ons: houd je koest, want de kans dat je aan het kortste eind trekt is aanwezig. Qua financiën zit er een onverwachte uitgave aan te komen met betrekking tot een defect.Tenzij het een apparaat voor je werk betreft, in dat geval draait de baas voor de kosten op.

Kreeft
21 juni - 22 juli
Je bent wat sneller vermoeid deze week en dat heeft alles te maken met je emotionele gevoeligheid van dit moment. Je hebt de neiging je alles persoonlijk aan te trekken, met als gevolg dat het verwerken van al deze emoties je tonnen energie kost. Laat de boel lekker waaien joh, hoe belangrijk is het nou allemaal. Ga even naar buiten om uit te waaien. Je hulpvaardigheid is een mooie eigenschap, zolang je je er zelf ook goed bij voelt en men geen misbruik van je goedheid maakt. Is dat wel het geval, trek dan nu duidelijk een grens. Verder is dit een fantastische week om je dromen de vrije loop te laten en te bekijken wat hiervan haalbaar is. Echt, er zijn mogelijkheden.

Leeuw
23 juli - 22 augustus
Deze week zal je tot veel nieuwe inzichten komen. Er vallen ineens veel kwartjes, en je weet daardoor zomaar wat je te doen staat. Een goed moment dus om knopen door te hakken. Verder raak je in de ban van een nieuwe hobby waarvoor je bereid bent veel opzij te zetten. Lekker doen, als je er blij van wordt is het helemaal top. In de liefde steken jaloezie en bezitsdrang de kop op. Blijf vooral rustig communiceren, ook al is dat momenteel niet de gemakkelijkste opgave. Over het algemeen ga je een relaxte week tegemoet waarin je dankbaar bent voor wat je hebt. Afgezien van die storm in je relatie dan, maar die gaat ook wel weer liggen.

Maagd
23 augustus - 22 september
Op financieel gebied zal je het echt even rustiger aan moeten doen. Juist nu wil je graag van alles, maar helaas, ook jouw budget heeft een grens. Geniet van wat je hebt en maak plannen voor de toekomst: ook leuk. Op liefdesgebied ga je lekker. Jij en je geliefde zijn elkaar nog lang niet zat, wat het samen thuisblijven allerminst tot een straf maakt. Welke film, serie of docu wordt het vanavond? Jullie bingen wat af samen. Maar zet ook eens worteltjes en komkommer met een gezonde dip op tafel in plaats van kaasjes, bittergarnituur en chips: die extra ponden staan je zeker niet verkeerd, maar een hele nieuwe garderobe is niet bepaald goedkoop.

Weegschaal
23 september - 22 oktober
Dit is een goede week om actie te ondernemen met het oog op plannen waar je al een tijd mee rondliep. Een belangrijk element hierbij is wel: zelfdiscipline. Daar ontbreekt het momenteel nogal aan. Toch, wanneer je jezelf even die welbekende schop onder je kont geeft, is er veel mogelijk. Op social media val je momenteel enorm op. De kans is dan ook groot dat je er zomaar meer vrienden en volgers bij krijgt. Prima, hoe meer zielen, zeker wanneer je wel wat extra publiciteit kunt gebruiken met het oog op werk doe je er verstandig aan hier meer de aandacht op te vestigen en energie in te steken. Denk er wel aan dat overdaad schaadt. Altijd. So keep the balance.

Schorpioen
23 oktober - 22 november
Je bent geneigd meer op je nek te nemen dan je aankunt. Waarom zou je jezelf vertillen Schorpioen? Doe de dingen lekker in je eigen tempo en op je eigen manier. Nu is het wel zo dat je deze periode ook meer aankunt, maar dan nog doe je er verstandig aan geen roofbouw op je lichaam (en geest) te plegen. Verder is het aan te raden andermans standpunten niet direct weg te wapperen, maar je er even serieus in te verdiepen. Het is echt zo gek nog niet wat de ander beweert. Grote kans dat je er nog iets mee kunt ook. In de liefde en met het oog op goede vriendschappen toon je medeleven en doe je oprecht je best om te helpen, en dat wordt ook absoluut gewaardeerd.

Boogschutter
23 november - 21 december
Je bent echt toe aan ontspanning, en dat is ook precies wat je deze week krijgt. Eindelijk. Mits je jezelf ook toestaat om echt even helemaal niks te doen, want dat is nog steeds wel een ding. Een boek lezen, het luisteren naar muziek of een beetje rondtutten in huis zijn de dingen waar je je nu ook echt goed bij voelt, dus gun jezelf dit ook. Verder is dit een goede week om meer aandacht te besteden aan degenen die je dierbaar zijn. Niet alleen je geliefde en familieledenl maar ook vrienden die je al lang niet meer echt gesproken hebt maar die wel nog steeds in je hart zitten. Laat ze weten dat je aan hen denkt. Is het mogelijk om even de natuur in te gaan? Ook meteen doen. Heerlijk.

Steenbok
22 december - 20 januari
Met het oog op je thuissituatie zijn er echt wat dingen die je per direct wilt veranderen. Mogelijk liep je al even rond met het idee een en ander aan te pakken: nu moet het ook echt gebeuren. Je zit deze week hoog in je energie en bent om deze reden dan ook behoorlijk rusteloos. Helemaal goed, dan kun je lekker met alles aan de slag. Het contact met een oude vriend of vriendin verloopt heel positief, misschien is dit gesprek een mooie aanleiding om de vriendschap weer nieuw leven in te blazen. Waarom hebben jullie elkaar überhaupt zo lang niet gesproken? Op het gebied van werk ben je toe aan een nieuwe uitdaging en ja, je bent ook bereid om hier nieuwe dingen voor te leren.

Waterman
21 januari - 20 februari
Na een tijdje de kat uit de boom te hebben gekeken, voel je je nu toch steeds meer aangetrokken tot iemand die je nog niet zo lang geleden hebt ontmoet. Waarom stuur je hem of haar niet gewoon even een luchtig appje? Op het gebied van de liefde ben je momenteel een tikkie bezitterig en misschien ook iets te zorgzaam. Hoewel je het uiteraard goed bedoelt kan deze kloekerige houding juist ook verstikkend werken. Niet bij jou, maar wel bij de personen op wie deze bemoeienis is gericht. Een tandje minder kan dus geen kwaad. Verder zitten de tranen nogal hoog deze week. Jeugdsentiment, het gemis van je dierbaren, ontroerende beelden op TV, echt. Janken met een rietje.

Vissen
21 februari - 20 maart
Je hebt momenteel echt niets met oppervlakkigheid. Praatjes over het weer, geklets over de buren van je vrienden of de vrienden van je buren, lekker belangrijk allemaal. Omdat je je verre wilt houden van deze vorm van tijdverspilling, maak je optimaal gebruik van je quarantaine. Gordijnen dicht en deur op slot, heerlijk. In de liefde ben je daarentegen wel een beetje baldadig en schuw je niet om je partner uit de tent te lokken met bepaalde uitspraken. Het plagen ben je in ieder geval nog steeds niet verleerd. Qua financiën zou een wat meer consequent uitgavepatroon geen overbodige luxe zijn. Zo heb je iets, zo heb je niets. Met het oog op werk ga je super. Je zit hoog in je creativiteit en met je arbeidsethos is ook niets mis, top.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief
Ontvang één keer per week alle &C updates!
Het is vereist de inschrijving te bevestigen door dit vakje aan te vinken.
GO
Bedankt voor je inschrijving voor de nieuwsbrief!
Vanaf nu ontvang je de nieuwsbrief.
Out now
&C Magazine editie 10 'Daar ben je tante voor'
Bestel nu
Wees slim en word abonnee!
12x &C Magazine op je deurmat.
Bekijk de deals

Gerelateerd

Geen probleem!
&C maakt gebruik van cookies. Als je verder leest, ga je daarmee akkoord. Meer info »

We love cookies

Deze website maakt gebruik van cookies.
Geen probleem!

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over je gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse.

Wanneer je gebruik blijft maken van andc.tv gaan wij ervan uit dat je hiermee akkoord bent. In onze privacy voorwaarden vind je een beschrijving van al onze cookies.